Author |
Topic |
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 25/07/2007 : 07:41:13
|
Topic pro obrazky a videa z Bety. Stavajici linky presunu sem i s popisem.
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 28/08/2008 15:50:59
|
|
| |
celdric
Average Member
1613 Posts |
|
Arakis
Starting Member
50 Posts |
|
Quizee
New Member
199 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 16:38:13
|
http://www.whmovies.com/ obdoba warcraftmovies |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 04/10/2007 : 23:12:21
|
Pekne pekne :) moc pekne..len sa mi zda ze nejako vypadol Battle Squig a Gas Squig. |
|
|
NoX
Moderator
1051 Posts |
Posted - 09/10/2007 : 07:37:04
|
Zítra se zavírá na zhruba dva měsíce closed beta pro externí hráče. Během těch dvou měsíců Jeff Hickman slibuje mnoho změn k lepšímu. Drastické úpravy v classách, HE/DE release, jejich balance, zefektivnění jednotlivých abilit i EXP křivky podle feedbacku betatesterů. Zavede se prý i systém customizace armoru (trofeje, barvičky).
EDIT: Jinak víceméně souhlasim s tim, že na WAR potřebujou opravdu pořádně máknout. V tomhle stavu strašně rychle sklouzává do méně či více nudného stereotypu a imo mu chybí nějaký "chyták", který by tam lidi přitáhnul a hlavně udržel proti konkurenci ostatních titulů, které v ten stejný čas vyjdou. |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
Edited by - NoX on 09/10/2007 08:12:22 |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 09/10/2007 : 20:18:57
|
Amen, presne jsi vystihl cekovy pocit ktery z toho projektu mam. |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 07:48:56
|
Smim se zeptat na ty ostatni zajimave projekty ktere tou dobou maji vyjit ? Ja o zadnem nevim. |
lastfm |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 11:46:53
|
Je to pravda poněkud OT, ale napadlo mě přesně totéž co psal Rash... snad kromě datadisku WOW |
|
|
NoX
Moderator
1051 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 12:04:35
|
No, nenapsal jsem přímo zajímavé projekty, ale uznávám, že jsem to napsal poněkud nepřesně. Myslel jsem to tak, že v době release bude těch nových MMO titulu na trhu vícero. Kromě datadisku WoW tu bude i AoC, zanedlouho spuštěná TR, nějaké lidi přiláká například i Huxley. |
|
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
|
NoX
Moderator
1051 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 13:21:54
|
quote: Originally posted by vlkodlak Imho normalni hunter, ale co se tyče tempa zabijeni toho moba, je mi k pláči.
No, hodnotit takhle beta video, kde hráč zabíjí o 4 lvl vyššího tank-type moba, mi taky přijde k pláči.
Btw, co je to "normální hunter"? |
|
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 17:29:05
|
quote: Originally posted by NoX
quote: Originally posted by vlkodlak Imho normalni hunter, ale co se tyče tempa zabijeni toho moba, je mi k pláči.
No, hodnotit takhle beta video, kde hráč zabíjí o 4 lvl vyššího tank-type moba, mi taky přijde k pláči.
Btw, co je to "normální hunter"?
Tím myslím, že ve srovnání s Warcraftem, první pohled nenabízí tento class nic nového. Když k tomu připočtu ostatní podobnosti (typ grafiky, rasy, classy atp) vypadá to čím dál víc jako WoW2.
Sry za menší edit... |
Edited by - vlkodlak on 10/10/2007 17:41:24 |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 17:47:37
|
Pokud by wow znamenalo kvalitni RvR/PvP tak se nicemu nebranim. Nicmene s takovymhle uhlem pohledu muzem mluvit o klasickem tankovi, magovi a tak dale, vsechno uz tu bylo a to davno pred wow... |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/10/2007 : 10:26:51
|
quote: Originally posted by Marigold
Je to pravda poněkud OT, ale napadlo mě přesně totéž co psal Rash... snad kromě datadisku WOW
popravde datadisk WoW me teda vubec nenapadl a ani pote co jsi mi ho pripomnel me porad jeste nenapadl :) |
lastfm |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 16/10/2007 : 23:54:22
|
quote: Originally posted by Lobos
Pokud by wow znamenalo kvalitni RvR/PvP tak se nicemu nebranim. Nicmene s takovymhle uhlem pohledu muzem mluvit o klasickem tankovi, magovi a tak dale, vsechno uz tu bylo a to davno pred wow...
Naprosto souhlasim, premerovat vsechno wowkem je hodne kratkozrake :) Ale to uz jsme si myslim rekli asi 1000x ... ale zda se ze to bylo stale malo :)) |
STS Chvojkovice-Brod |
Edited by - Meddy on 16/10/2007 23:56:00 |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 18/10/2007 : 15:54:49
|
Mno vzhledem k tomu ze wow tady skusili snad vsichni,tak to neni zase tak spatny predmet pro srovnavani....bohuzel se tu uz pred nejakou dobou vyrojila sposta lidi ktera je na wow vylozene alergicka , takze se to vzdycky zvrhne ve flame.skoda
btw:co jsem si stihnul zahrat v bete tak to zatim nevypada dvakrat zajimave,mno uvidime s cim se vytahne AoC |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 07:17:31
|
quote: Originally posted by beldor5
Mno vzhledem k tomu ze wow tady skusili snad vsichni,tak to neni zase tak spatny predmet pro srovnavani....bohuzel se tu uz pred nejakou dobou vyrojila sposta lidi ktera je na wow vylozene alergicka , takze se to vzdycky zvrhne ve flame.skoda
btw:co jsem si stihnul zahrat v bete tak to zatim nevypada dvakrat zajimave,mno uvidime s cim se vytahne AoC
Ja proti srovnavani s WoWkem naprosto nic nema, nicmene tady muzem tak maximalne porovnavat grafiku, pocet ras/class, levelovani a mozna jeste pocet buttonu tim to asi tak konci. Vzhledem k tomu ze WAR ma byt hlavne RVR hra a co si budem povidat, WoW je primarne PVM hra.
Tim padem se kazdy bude divat uplne na neco jineho. PVE hraci budou hledat sebe lepsi scripty, efekty, pocet dungu a buh vi co jeste. Naopak PVP hraci pokud bude prima PVP se smysluplnymi rewardy na cap levelech, nic ostatniho je uz moc zajimat nebude. Tim nerika, ze ten nebo ten pohled je spatny, ale zkratka kazdy je jiny.
Samozrejme nemluvim uplne za vsechny, ale imo to vetsina lidi odsouhlasi. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 11:29:21
|
Mno z meho pohledu kdyby se blizzard vrhnul na pvp/rvr content udelal v tom poradny kus prace.tzn dodelal vsechny koncepty co jsou ve hre ted a pridal par desitek dalsich.Tak bych se k wow i vratil.Me se zaklad class pvp ve wowku zda dobre udelany,ovsem absence napadu a motivace to cele srazi ke dnu.Ovsem podobny vyvoj necekam,takze jen s nadeji sleduju jak bude wh vypadat az zase pojede beta... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 19/10/2007 : 11:45:30
|
Mno z meho pohledu kdyby se blizzard vrhnul na pvp/rvr content udelal v tom poradny kus prace.tzn dodelal vsechny koncepty co jsou ve hre ted a pridal par desitek dalsich.Tak bych se k wow i vratil.Me se zaklad class pvp ve wowku zda dobre udelany,ovsem absence napadu a motivace to cele srazi ke dnu.Ovsem podobny vyvoj necekam,takze jen s nadeji sleduju jak bude wh vypadat az zase pojede beta...
No jo, jenze "kdyby" nestaci, blizzard stale jede cestou dungeonu a PVE. Sice par napadu posledni dobou do PVP dava a zda se, ze se PVP casti hry venuje vic, ale stale je rewardem pouze equip, coz je spatna cesta. Nerikam, ze classy ve WoW jsou koncipovane pro PVP spatne, ale to k tomu, abych WoW povazoval za PVP hru, nestaci.
A to je duvod, proc je imo nesmysl porovnavat WoW a WAR. Beru to s nadhledem a s urcitou davkou nadsazky se da rict, ze WoW je PVE hra, kde je pro chvile nudy pridan PVP content, kdezto WAR by mohla byt PVP hra, kde PVE je pouze pomocna cast pro levelovani :). Aspon za to bych byl rad :))
Proto se dost desim toho, jak je prozatimne koncipovany RVR system ve WAR, ale doufam, ze se to zmeni :). A stejne jako ty cekam co prinese 2 mesicni downtime :) |
|
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:28:01
|
Mno z meho pohledu kdyby se blizzard vrhnul na pvp/rvr content udelal v tom poradny kus prace.tzn dodelal vsechny koncepty co jsou ve hre ted a pridal par desitek dalsich.Tak bych se k wow i vratil.Me se zaklad class pvp ve wowku zda dobre udelany,ovsem absence napadu a motivace to cele srazi ke dnu.Ovsem podobny vyvoj necekam,takze jen s nadeji sleduju jak bude wh vypadat az zase pojede beta...
V podstatě Beldo kdyby to udělali tak aby ti to vyhovovalo, libilo se ti to a bavilo te to tak bys ani netrval na to Blizzardu a WoW :) |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 10:31:49
|
quote: Originally posted by Little
btw:co jsem si stihnul zahrat v bete tak to zatim nevypada dvakrat zajimave,mno uvidime s cim se vytahne AoC
Ja proti srovnavani s WoWkem naprosto nic nema, nicmene tady muzem tak maximalne porovnavat grafiku, pocet ras/class, levelovani a mozna jeste pocet buttonu tim to asi tak konci. Vzhledem k tomu ze WAR ma byt hlavne RVR hra a co si budem povidat, WoW je primarne PVM hra.
Tim padem se kazdy bude divat uplne na neco jineho. PVE hraci budou hledat sebe lepsi scripty, efekty, pocet dungu a buh vi co jeste. Naopak PVP hraci pokud bude prima PVP se smysluplnymi rewardy na cap levelech, nic ostatniho je uz moc zajimat nebude. Tim nerika, ze ten nebo ten pohled je spatny, ale zkratka kazdy je jiny.
Samozrejme nemluvim uplne za vsechny, ale imo to vetsina lidi odsouhlasi.
Ja to porad vnimam jako klasicke RvR v Ragnaroku v DAoC - kazdej to rval aby mohl fightit pro svuj realm a doufam, ze tady to bude jeste lepsi pac se nebudou mlatit tri strany dokupy ale tri proti trema v urcitem coop modu a konecne odpadnou kecy - je tys ho zabil proc, vzdyt nam nic nedelal? :)) |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
NoX
Moderator
1051 Posts |
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 13/11/2007 : 16:52:54
|
quote: Originally posted by NoX
Obrázky ze zatím posledního Beta update.
1. a 2. jsou screeny hlavního města Altdorfu. 3. customizace WH armoru 4. Poupravená ToK
http://www.edisk.cz/stahni/83471/Plocha.rar_1.57MB.html
Diky za obrazky! Btw to UI vypada celkem dobre, z videi se mi spise libilo puvodni, ale takhle na hi-res screenu je to pekne |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 18/12/2007 : 20:19:42
|
Může někdo hodit obrázek nového UI? |
|
|
NoX
Moderator
1051 Posts |
Posted - 19/12/2007 : 08:56:47
|
S UI jako takovým vůbec nic neudělali. Vypadá stále stejně i s tim hnusnym kolem mapy Změnil se jen design mapy, ToK a rozšířil se guild management. |
|
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 26/12/2007 : 00:47:37
|
Dikes |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 26/12/2007 : 01:15:26
|
uzasne Dakujem ... |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
Gurrshael
Average Member
1888 Posts |
Posted - 26/12/2007 : 11:03:25
|
Díky, moc pěkný pokoukání. |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 26/12/2007 : 14:23:31
|
Nadhera :) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/12/2007 : 12:18:08
|
ok uznavam, bylo pro warhammer dost podcenujici prirovnavat ho graficky k wowku |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 28/12/2007 07:03:18 |
|
|
Methodius
New Member
101 Posts |
Posted - 30/12/2007 : 10:41:00
|
sranda z tychto fotiek mi to uz takmer vobec graficky nepripomina wowko:), inak postavy su spravene pekne aj budovy aj stromy ale dufam ze nieco spravia s tymi texturami na zemi vyzera to strasne neprirodzene |
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 30/12/2007 : 13:05:39
|
Mě to nějak moc připomíná Zaklínače... a když si u něj vzpomenu na dobu a četnost zónování, uplně mě zamrazí. |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 30/12/2007 : 13:11:13
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Mě to nějak moc připomíná Zaklínače... a když si u něj vzpomenu na dobu a četnost zónování, uplně mě zamrazí.
Tady zadne zonovani neni. Pouze pri prechodu ze zony do zony se to trosku skubne, ale neresim to kvuli beta statusu. Co se zonovani tyce, je to to same jako wowko bez instanci. |
|
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
Gurrshael
Average Member
1888 Posts |
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 02/01/2008 : 15:41:29
|
No nebolo moc mudre tam nechavat mena na screenoch :) ..Niekto si to asi odskace. |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 02/01/2008 : 15:44:13
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
No nebolo moc mudre tam nechavat mena na screenoch :) ..Niekto si to asi odskace.
Jsou to screeny z verejne pristupny galerie na photobucket.com, nemam uz puvodni linky tak jsem to uploadnul z disku. |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 02/01/2008 : 16:25:50
|
Ako to teda je ? Toto su aktualne screeny ? A neni teraz nahodou povoleny len DE tier 1 svet ? |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 02/01/2008 : 20:01:57
|
quote: Originally posted by Pepo
Ako to teda je ? Toto su aktualne screeny ? A neni teraz nahodou povoleny len DE tier 1 svet ?
Jsou to screeny z closed bety pres jejim uzavrenim. Tedy zhruba podzim. |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 02/01/2008 : 20:50:58
|
Tak jeste jedno video, jsou tam ruzne chary z Empire a od trpasliku. Kvalita je prumerna,240mb,26min
http://pub.goha.ru/files/skif/WHO/BETA/vid/beta2.wmv
ps: prvnich cca 5 minut uz tu v jednom vidku bylo |
Edited by - Lobos on 02/01/2008 21:03:46 |
|
|
Topic |
|