Jo, tady nebylo sraz Startreku, tohle byl "profesionální" HBO dabing Ještě že Brenta Spinera, který tam v jednom díle vystupoval, nepřejmenovali na Mirka Topolánka a postavu Data, o které se v tom díle mluvilo, na Infouše...
Jo, tady nebylo sraz Startreku, tohle byl "profesionální" HBO dabing Ještě že Brenta Spinera, který tam v jednom díle vystupoval, nepřejmenovali na Mirka Topolánka a postavu Data, o které se v tom díle mluvilo, na Infouše...
Neřeš blbosti, je to jen seriál a třeba ten Topolánek byl povedenej
Kdyby sme meli resit vsechny "profesionalni" dabingy ve zvlastnim topicu, tak by byl delsi nez tenhle Takze be cool ehm pardon bud chladny
ahoj, mám dotaz. po nějaké době jsem oživil učet a u jedny postavy mi to píše Unlocked slot. někde jsem se dočet že to je jen info, která postava byla přidána po hologrindu a ktewrou bych neměl mazat. Jde tam tedy jen o info, nebo je tam i nějaká jiná zrada ? dík
ps. taky jsem se dočetl, že to DEVs zavedli pro E-bayery, aby věděli která ze 3 postav je FS a tudíž když ji pak smažou tak už si třetí nikdy nevytvoří, tedy by měli mazat pouze jednu ze zbývajících dvou postav.. uf, ale to se mi nějak nezdá.
ahoj, mám dotaz. po nějaké době jsem oživil učet a u jedny postavy mi to píše Unlocked slot. někde jsem se dočet že to je jen info, která postava byla přidána po hologrindu a ktewrou bych neměl mazat. Jde tam tedy jen o info, nebo je tam i nějaká jiná zrada ? dík
ps. taky jsem se dočetl, že to DEVs zavedli pro E-bayery, aby věděli která ze 3 postav je FS a tudíž když ji pak smažou tak už si třetí nikdy nevytvoří, tedy by měli mazat pouze jednu ze zbývajících dvou postav.. uf, ale to se mi nějak nezdá.
to oznacovanie zaviedli kvoli ludom, ktori si omylom zmazali unlocked postavu a nemohli si na tom istom serveri urobit tretiu, a potom whinovali na fore, ze ini si tiez zmazali jednu z troch a mohli si znovu urobit dalsiu...bol o tom vcelku obsiahly thread, v ktorom vysvetlovali rozdiely medzi slotmi, a na konci ktoreho sa rozhodli zaviest toto oznacovanie
ak mas tri sloty na jednom serveri, a zmazes postavu, ktoru si odomkol v starych casoch honby za Jediom, tak uz tretiu postavu na tom istom serveri nebudes moct vytvorit
ak zmazes postavu na inom slote, ako je ten jediovsky, tak si stale budes moct vytvorit na tom istom serveri tretiu postavu...ina zrada by v tom nemala byt
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
diky za vysvětlení. Takže je to vlastně pro e-bayery. Pochybuju, že by někdo komu účet patří zapomněl kterou postavu odemkl v honbě za jedim jak píšeš.
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Eclipsa byvala jednim z nejvetsich serveru ale jak to vse po NGE opadlo a pak to znova nalezlo tak uz se nestala primarnim serverem. Vse zalezi na stesti kam se lidi naserou prvni.
o víkendu jsem transfernul jednu devadesátku BH na EU-Chimaera a jsem jak v swg za starejch časů,starporty plný lidí,v ME se nedá skoro pohnout a v BH terminálu bambilion cílů,oproti poloprázdnýmu Eclipse je to sakra rozdíl
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
o víkendu jsem transfernul jednu devadesátku BH na EU-Chimaera a jsem jak v swg za starejch časů,starporty plný lidí,v ME se nedá skoro pohnout a v BH terminálu bambilion cílů,oproti poloprázdnýmu Eclipse je to sakra rozdíl
a transfer si robil so vsetkym alebo iba holu postavu? a ked so vsetkym, co vsetko sa ti prenieslo a stratilo sa ti nieco?
sorry za ten edit...klikol som na zlu ikonu (:
Transfer za 30 babek přenáší jen holou postavu,nepřenese ani hadry co máš na sobě,prostě maník bez creditů a v trenkách a transfer s věcma ten stojí 50 babek a přenesl vše,nebyl jsem si jistej domkem tak sem ho raději zabalil do datapadu,nevšiml jsem si že bych o něco přišel(transfer psali že bude trvat 2 hodiny,ale za 30 minut bylo hotovo). Poslední transfer je z jednoho accountu na druhej + přesun na jinej server a ten stojí 100 dolcků,ale ten sem nepotřeboval.
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
nepride, napisal, ze si zaplatil transfer so vsetkym, a preniesol si aj obsah datapadu vratane zbaleneho domu, oblecenie atd.
SWG je už jen pro hardcore fanoušky,koupit lze jako DD na sony store,char založ kde chceš malá cz komunita (odhadem 10-15 duší)je na serveru Eclipse,ale pokud nejseš totální magor do SW světa tak existují lepší mmočka.
to Wanargi : proč Starsider ? vesmírný eventy ?
vcera byla vesmirna bitva :) PvP 20 na 20 stihacek plus 3 Decimatory a rebelska gunship docela sranda :) priste vymenim stity za super zbrane, protoze 1 rana a byl sem dole
jj, ale to ze neco vysteknou na tiscali, jeste neni svaty... Nevim kde to vyhrabali, ale vetsina zahranicnich webu naopak porad tvrdi, ze se jedna o KOtOR MMO. Jediny s cim si zatim muzeme byt jisti, je to, ze LucasArts a Bioware na necem dohromady pracuji. Vsechno ostatni jsou pouze neoverene informace a takovych se objevuje uz nekolik let spoust
No však je tam to kouzelný slovo "prý" a zpráva je psána kurzívou což znamená že není oficiálně potvrzená,nevím ale proč je kolem toho tady takovej poprask,jednoduše to někdo viděl na tiscali a hodil sem odkaz,nevidím v tom nic jinýho než post pro zajímavost.
rob chtěl nějakej odkaz o té zprávě,tak ho sem Drak dal,nemusíš se tak čertit
jo...ale chcel som odkaz na relevantny zdroj (((: co v tomto pripade je jedine LA