Author |
Topic |
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 12:16:16
|
quote: Originally posted by Rodier
Proc je teda vtom boji zapotrebi mackat ty "sipky do stran".. To to jinak nejde? Proste jen zmacknout abilitu aby to svihlo? Nebo proste jak slibovali jako FPS system z Oblivionu.. kdy proste rucne zameruju?
Me to proste prijde jak nejaka tahovka :( navic to video mi prislo jak naky diablo.. ja to chci zblizka, velky postavy.. nejlepe FPS :) a ne TPS ze shora..
edit: nemluvim o full FPS, jako je Planetside nebo Savage2. Protoze to je potom otrava kdy se v PvP vyradi jen par nejlepsich.. Slo mi spis o system ala Oblivion..na to jsem se tesil, pac ja proste u tech onlinovek uz pomalu usinam :-DD ted davam TR a to je adrenalin..
Rodiere uz s tim zacinas bejt trapnej. Kazdymu je tu ukradeny jak to chces ty. Ja sem rad ze to neni tak jak to chces ty. Libi se mi tak jak to je ted. Nelibi se ti to, nikdo te nenuti to hrat, ty twoje nekonecny whiny o tom jak by si to chtel mit FPS uz tu beztak nikoho nezajmaji. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 14:00:33
|
Proc je teda vtom boji zapotrebi mackat ty "sipky do stran".. To to jinak nejde? Proste jen zmacknout abilitu aby to svihlo? Nebo proste jak slibovali jako FPS system z Oblivionu.. kdy proste rucne zameruju?
Me to proste prijde jak nejaka tahovka :( navic to video mi prislo jak naky diablo.. ja to chci zblizka, velky postavy.. nejlepe FPS :) a ne TPS ze shora..
edit: nemluvim o full FPS, jako je Planetside nebo Savage2. Protoze to je potom otrava kdy se v PvP vyradi jen par nejlepsich.. Slo mi spis o system ala Oblivion..na to jsem se tesil, pac ja proste u tech onlinovek uz pomalu usinam :-DD ted davam TR a to je adrenalin..
Souhlasim, taky jsem čekal něco jako oblivion system. Tohle vypada divně. Škoda, že nikoho nenapadne udělat boj systemem Jedi Knight. |
Edited by - vlkodlak on 31/03/2008 14:01:43 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 14:08:50
|
quote: Originally posted by vlkodlak Souhlasim, taky jsem čekal něco jako oblivion system. Tohle vypada divně. Škoda, že nikoho nenapadne udělat boj systemem Jedi Knight.
No, nebojte, FC stále hledá, jak to ovládání zpříjemnit. Už je tu možnost aktivního blokování rány stiskem tlačítka, občas se to hodí (to že si musíte vykloubit prsty a žere to sp je věc druhá). Na možnost spuštění komba vícenásobným stiskem směrových kláves už na fóru někdo poukazoval, třeba se to ujme.
Jedna otázka pro HC hráče JK a podobných: jak moc se nechá u takových "rubaček" nakradit "skill" pomocí elekronického udělátoru jako různých programovatelných klávesnic s makrama a podobně? Jde mi hlavně o PVP... ?
Pro Rodiera: systém "jedna klávesa pro aktivování abilitky" se používá u tolika mmo, proč nezkusit něco jiného, něco co vyžaduje aktivní účast hráče? |
Edited by - WereHamster on 31/03/2008 14:20:47 |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 15:21:42
|
quote: Originally posted by terawatt Samozrejme jako vetsina mych postu i tento zni hodne kriticky, neodsuzuji celou hru, ale pouze konkretni "dementni napad s sipkama".
Prave "dementni napad s sipkama" je to co odlisuje combat v AoC od combatu v jinych mmorpg... Me nekdy fascinuje jak lidi odsuzuji neco co vubec nevyskouseli a nemaji poneti jak to funguje (nemusis zamerovat casti tela staci vlitnou targetnout nekoho a sekat dokola). Ja osobne ty comba naklikavam automaticky (nepremejslim proste to de samo, co a kdy pouzit) a nemam s tim nejmensi problem. |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 15:23:19
|
Jsem rad, ze nejsem skoro jediny, kterymu se tento styl libi. Povazuji to za svezi vitr do ovladni MMO a ne porad to same. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 16:24:57
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jsem rad, ze nejsem skoro jediny, kterymu se tento styl libi. Povazuji to za svezi vitr do ovladni MMO a ne porad to same.
mel jsi moznost si to ovladani vyzkouset osobne nebo posuzujes na zaklade videii ? ono svezi vitr muze taky prinasem smrad a byt mrazivy, cimz nerikam ze je, nezkousel jsem a pokud to bude nove a pouzitelne budu jedine rad |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 31/03/2008 16:25:39 |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 16:51:25
|
quote: Originally posted by Rashaverak
Jsem rad, ze nejsem skoro jediny, kterymu se tento styl libi. Povazuji to za svezi vitr do ovladni MMO a ne porad to same.
mel jsi moznost si to ovladani vyzkouset osobne nebo posuzujes na zaklade videii ? ono svezi vitr muze taky prinasem smrad a byt mrazivy, cimz nerikam ze je, nezkousel jsem a pokud to bude nove a pouzitelne budu jedine rad
Asi by chtelo dodat ze to co se libi jednomu nemusi se libit nekomu jinemu takze ten system se rozhodne nebude libit vsem... |
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired) |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 31/03/2008 : 18:21:45
|
To Rash: nezkousel, ale nebranim se tomu a hlavne to neodsuzuji. Mne se to libi. That's all. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 17:33:53
|
quote: Originally posted by Arnold
quote: Originally posted by M.C warior
quote: ale zkuste Savage 2
OT: Tys me dal, ja si tu blbinu stahnul a behem dne jsem proparil tech 5 hodin zdarma, je to docela prdel :)
to je správnej adrenalinovej výplach mozku - jak by řekl Arnold J. Rimmer - po hodině této hry se cítím jak po týdenní přednášce o perspektivě hřebíku
Omlouvam se za OT, nicmene myslim ze pro vsechny co si doma odskrtavaj dny v kalendari a cekaji na Age of Conan, by mohla byt Savage takova lehci predehra a ukraceni casu, preci jen ten styl boje se podoba tomu co od AoC cekam, takze nevahejte, juknete do sekce o Savage a zaparte :) http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=263 |
Edited by - M.C warior on 03/04/2008 17:34:30 |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 03/04/2008 : 19:47:58
|
mel jsi moznost si to ovladani vyzkouset osobne nebo posuzujes na zaklade videii ? ono svezi vitr muze taky prinasem smrad a byt mrazivy, cimz nerikam ze je, nezkousel jsem a pokud to bude nove a pouzitelne budu jedine rad
To je asi to co som pocitoval ja ked som si ovladanie AoC skusil. Na jednej strane fakt konecne nieco nove, a na papiery skvele, len mne to pri praktickom pouzivani moc nesadlo. Je to moj nazor a nikomu ho nevnucujem.. len sa mi zda ze tento system priniesol viac problem ako vyriesil... Som zvedavy ako sa s tym FC popasuje.
Kazdopadne..tesim sa na dobu ked nejake MMO prinesie combat system podobnemu zo staruckej hry "Die by the Sword" .. taky system by som fakt chcel :) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:18:06
|
quote:
Kazdopadne..tesim sa na dobu ked nejake MMO prinesie combat system podobnemu zo staruckej hry "Die by the Sword" .. taky system by som fakt chcel :)
klidne ho popis, ja o te hre neslysel, prvni rpg co jsem hral bylo golden axe :) |
lastfm |
|
|
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 10:33:42
|
quote:
Kazdopadne..tesim sa na dobu ked nejake MMO prinesie combat system podobnemu zo staruckej hry "Die by the Sword" .. taky system by som fakt chcel :)
klidne ho popis, ja o te hre neslysel, prvni rpg co jsem hral bylo golden axe :)
Golden Axe je imho mnohem mnohem starsi nez Die by the Sword Se mi zda ze DbtS mel system boje ze se mavalo mysi a on podle toho machal mecem, ne? Ja si to moc nepamatuju, hral sem to jen chvilinku a pak to musel zahodit, protoze sem tehda nemel zelezo na tu imba graphix :) |
Arokh Estarioll |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 11:06:44
|
quote: Originally posted by Kořka
quote:
klidne ho popis, ja o te hre neslysel, prvni rpg co jsem hral bylo golden axe :)
Golden Axe je imho mnohem mnohem starsi nez Die by the Sword Se mi zda ze DbtS mel system boje ze se mavalo mysi a on podle toho machal mecem, ne? Ja si to moc nepamatuju, hral sem to jen chvilinku a pak to musel zahodit, protoze sem tehda nemel zelezo na tu imba graphix :)
Die by The Sword je hra, ktera vysla v roce 1998 a byla originalni svym velmi tezkym systemem ovladani, kdy clovek povladal klavesami pohyb postavy a mys slouzila k ovladani prave ruky v niz hrdina drzel zbran. Zajimave bylo rozdeleni modelu vsechn postav ve hre na jednotlive zasahove zony, pricemz po zasahu do dane zony zustavaly na protivnikovy krvave vyseky masa a pokud jste protivnika trefili treba do paze ve ktere mel zbran nebo stit, tak jste ji useskli a ten pak nemohl dal utocit, nebo se kryt stitem, naopak vy jste mohli vzit jeho useknutou pazi a bojovat s ni .)
Cele to bylo takove nemotorne, ale velmi originalni, hra se nechala dohrat asi za 3 hodiny, pak jste jeste mohli davat po siti souboje s kamarady, no dohral jsem to tenkrat, myslim ze jsem zachranil nejakou princeznu, ale podruhe uz bych to asi nehral :)
1998 byl vubec rok originalnich her, Baldurs Gate, Half life, Starcraft .. :)
http://www.youtube.com/watch?v=0z1HWiTv5Yk&feature=related
HAHÁ a kdo se chce fakt pobavit, tak doporucuju skouknout originalni trailer na hru :
http://www.youtube.com/watch?v=Lc9cnUbyiGQ&NR=1 :) |
Edited by - M.C warior on 04/04/2008 11:09:43 |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 11:08:56
|
quote:
Golden Axe je imho mnohem mnohem starsi nez Die by the Sword Se mi zda ze DbtS mel system boje ze se mavalo mysi a on podle toho machal mecem, ne? Ja si to moc nepamatuju, hral sem to jen chvilinku a pak to musel zahodit, protoze sem tehda nemel zelezo na tu imba graphix :)
Ultima Underworld mela taky machani zbranemi (vysla priblizne ve stejne dobe jako Golden Axe); potom si vzpominam i na Arenu. Ale pravdou je, ze Die by the Sword to mela vymakanejsi.
Prvni rpg co jsem hral byl Dun Darach (kolem roku 1987) a chvili na to Bloodwych (89/90). |
|
|
Bajaja
New Member
168 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 14:01:00
|
U mě to poprvé byla Black Crypt na Amize, snad něco kolem roku 89. To jsem vůbec netušil co to je RPG. Úžasné na tom bylo to pronikání do zákonitostí hry - manuál nebyl a anglicky jsem neuměl. Byl jsem vyjevený skoro ze všeho: "jé, ono to kouzlí, jé ono to střílí šípy, jé ty šípy se musí sbírat, jé on umřel!" Sakra, dojímám se.. |
|
|
nekrotyrae1
Starting Member
16 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 14:18:33
|
quote: Originally posted by M.C warior Cele to bylo takove nemotorne, ale velmi originalni, hra se nechala dohrat asi za 3 hodiny, pak jste jeste mohli davat po siti souboje s kamarady, no dohral jsem to tenkrat, myslim ze jsem zachranil nejakou princeznu, ale podruhe uz bych to asi nehral :)
v multiplayeru to byla docela bomba :). |
86,67% KILLER. HALP GNAK!
AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael |
|
|
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 14:44:35
|
Já co si pamatuju, tak první jsem hrál Robina Hooda na didaktiku :) a nejvíc adrenalinu tam bylo, když měl člověk konečně 3 pytlíky na upgrade zbraně a vlezl místo za stromem za Pannou Marian(?) a ona je zchrastila pro sebe... to mi mohlo být tak 6 |
Arokh Estarioll |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 14:49:53
|
Moje prve RPG bolo Ishar (hral som to este na amige).. vtedy som to absolutne nechapal.. nevedel som o co tam ide.. co vlastne robim, a co je cielom hry..ale strasne ma to bavilo |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 04/04/2008 : 23:06:35
|
Já co si pamatuju, tak první jsem hrál Robina Hooda na didaktiku :) a nejvíc adrenalinu tam bylo, když měl člověk konečně 3 pytlíky na upgrade zbraně a vlezl místo za stromem za Pannou Marian(?) a ona je zchrastila pro sebe... to mi mohlo být tak 6
jj desny nervy neprijit o pytliky :] kurna to sem se bal :] hral sem to na atari 800xl :] |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
|
|
JC
Starting Member
19 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 22:06:39
|
dotaz na lidi co jsou v betě, zdá se vám termín vydání reálnej ? |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 22:30:18
|
quote: Originally posted by JC
dotaz na lidi co jsou v betě, zdá se vám termín vydání reálnej ?
Nie som v bete :) ..ale ja by som povedal ze nemaju na vyber.. Pochybujem ze Eidos im da este cas.. uz maju za sebou skoro 5 rokov vyvoja.. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 05/04/2008 : 22:59:08
|
Tady taky nechapu, proc lidi narikaj jak je hra zklamala, jeste nez vubec vysla (LOL) s tim, ze tam neni Oblivionskej combat system..
Jesus Christ! No a co? Vzdyt si muzou vymyslet svuj system a mne se ten napad zatim libi, aspon to nevypada tak uplne lehce, protoze v Oblivionu mi to tedy prislo dost lehky. A snad to vypilujou pred releasem tak, aby se to dalo prijemneji ovladat |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Blooderine
Starting Member
45 Posts |
Posted - 06/04/2008 : 16:24:29
|
quote: Originally posted by Shatteren
Tady taky nechapu, proc lidi narikaj jak je hra zklamala, jeste nez vubec vysla (LOL) s tim, ze tam neni Oblivionskej combat system..
Přesně tak. Nebude to sice 100% realný, ale i tak je to uplně něco jinýho než auto-attack-afk systémy. Na jednom z posledních videí o combatu: http://www.youtube.com/watch?v=dAzH5gmlJF4 je vidět, že i štítem se dá omezeně blokovat a určovat, kterou stranu si kryju víc. Pořád je to MMO a ne FPS, u FPS se můžou zaměřit jen na boj, udělat různý zásahový zóny (hlava, nohy,...) a hlavně neřešit balancování classu. |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 06/04/2008 : 17:28:59
|
quote: Originally posted by Blooderine Přesně tak. Nebude to sice 100% realný, ale i tak je to uplně něco jinýho než auto-attack-afk systémy. Na jednom z posledních videí o combatu: http://www.youtube.com/watch?v=dAzH5gmlJF4 je vidět, že i štítem se dá omezeně blokovat a určovat, kterou stranu si kryju víc. Pořád je to MMO a ne FPS, u FPS se můžou zaměřit jen na boj, udělat různý zásahový zóny (hlava, nohy,...) a hlavně neřešit balancování classu.
Mno..nie vsetko co je "uplne nieco ine" musi byt zakonite dobre.. Proste ludia maju ine preferencie... Kazdopadne..system vyzera vyborne..na papiery prinajmensom.. ale v praxy to az tak dobre fungovat nemusi.. Ale FC maju este nejaky ten piatok.. tak uvidime co nakoniec z toho bude. |
|
|
piChy
Starting Member
30 Posts |
Posted - 06/04/2008 : 19:15:47
|
quote: Originally posted by Bajaja
U mě to poprvé byla Black Crypt na Amize, snad něco kolem roku 89. To jsem vůbec netušil co to je RPG.
Nad tim sem tenkrat slintal doma u spoluzaka ze stredni... tak sem si tenkrat u nej zkousel hrat Ishar2 nebo jaxe to jmenovalo :_). Ja bohuzel Amigu nikdy nemel :( A na muj Didaktik sem tenkrat sehnal jedinou klasikou dungeon hru, kde clovek potreboval ctvereckovanej papir, aby si kreslil mampu a nezabloudil, jmenovalo se to mylsim bloowitch :) No a pak uz na PC to byl pamatnej Dungeon Master pak Eye of the Beholder 1,2,3 no potom spousta dalsich :_))) |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 07/04/2008 : 18:25:18
|
sem ted cumel na naky video z E3 2006 tam ta hra mela uplne jine UI, jinej styl boje.. doufam ze to skutecne vyjde 20.5. a nebude to nasledovat osud SWG protoze to chci zkusit tak ci tak..
(a ano, pokud me to zklame, do tejdne to prodam..) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 07/04/2008 : 18:26:08
|
To Rash: nezkousel, ale nebranim se tomu a hlavne to neodsuzuji. Mne se to libi. That's all.
Tak ja to taky neodsuzuji dokud neozkousim. Jen me sere, ze slibovali uplne neco jinyho.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 07/04/2008 : 18:29:32
|
Co poznáš za týden? Asi se ti povede absolvovat newbie zónu, pokud budeš dost trpělivý. Nezískáš ani koníka, ani si nezacraftíš, asi žádné pvp, hráčské město.. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 07/04/2008 : 18:31:14
|
quote: Originally posted by Shatteren
Jesus Christ! No a co? Vzdyt si muzou vymyslet svuj system a mne se ten napad zatim libi, aspon to nevypada tak uplne lehce, protoze v Oblivionu mi to tedy prislo dost lehky. A snad to vypilujou pred releasem tak, aby se to dalo prijemneji ovladat
ale oni SLIBOVALI oblivion system..chapes? se podivej treba na ty E3 videa z roku 2006, jeste tehdy tam ten oblivion system byl.
JA NERIKAM ZE TEN NOVY SYSTEM JE SPATNY - NEBUDU HO SOUDIT DOKUD HO NEZKUSIM.. jen rikam ze mi smrdi uz jen to, ze tu hru z gruntu predelali.. to smrdi SWG a CU/preCU a dalsima chujovinama. Navic negativni dojmy z toho videa ma mega lidi napric internetem.. vsichni cekali hackslash rubacku.. |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 07/04/2008 : 18:34:14
|
quote: Originally posted by WereHamster
Co poznáš za týden? Asi se ti povede absolvovat newbie zónu, pokud budeš dost trpělivý. Nezískáš ani koníka, ani si nezacraftíš, asi žádné pvp, hráčské město..
Za tyden zjistim jak se mi libi ten svet, grafika, zvuky, jak hra slape, jake jsou animace a hlavne jaky je boj :) .. ty zakladni veci. nejake pvp/mesta/krafteni/konici to uz je vsecko jenom omacka.. omacka ktera je k nicemu kdyz se ti nelibi zaklad.. takhle jsem to myslel :) Proste si to osahat..
treba Hellgate jsem kupoval hned co vysel, protoze to bylo megahype.. no a ta hra me zklamala, za 14 dni jsem ji prodal.. bylo to 5 instanci porad dokola.. hruuza.. cekal jsem aspon neco jako GW..tzn originalni casti..a ne ze vsecko bylo podobny..
Spis ten radek stim tydnem ignoruj..byl urcen pro blbce a rejpaly kteri porad upozornuji, ze radu her hraju max par dni (coz je logicky, jsem vybiravy clovek) |
|
|
|
Blooderine
Starting Member
45 Posts |
Posted - 07/04/2008 : 21:30:43
|
Samozřejmě že se to od roku 2006 změnilo, to by pak nemuseli odkládat na polovinu r. 2008. Změnili třeba systém formací, protože jim nepřišlo zábavný nutit lidi aby stáli na určených místech. Ty comba byly původně bez té "nápovědy" kdy ti tam ukazujou šipečky co máš mačkat. Ale věřím, že to opravdu dělají pro zvýšení hratelnosti a zábavnosti. Říkali mockrát, že spousta věcí vypadala na papíře perfektně ale pak se ukázalo, že to jen prudí. |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 08/04/2008 : 06:58:51
|
O tom combat systému z roku cca 2006 psali že ho musí překopat,protože si na něho hráči stěžovali v betě,prostě to nebylo to pravý ořechový. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 08/04/2008 : 11:11:23
|
j uvidime :-D ted jenom kroutim hlavou nad tim, ze xzone chce za preorder 1200kc, kdyz gameplay.co.uk chteji nejakych 700kc i s postou.. |
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 08/04/2008 : 11:16:11
|
Jsem prave rad, ze udelali neco vic skill-based i kdyz slibovali Oblivion system, kterej trosku pripomina i Jedi Academy a to mi pripada jak pro cviceny opice.. . |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 08/04/2008 : 11:57:10
|
myslis skill-based jako ze jen klikas na ikonky? ;)
ja beru skill-based jako ze je to o umeni toho dotycneho hrace.. a na to je zapotrebi absolutni svoboda pohybu pri boji. Zvlast kdyz ted davam Tabula Rasu tak se vyzivam v tom ze muzu pri boji bezproblemu delat ruzny manevry, behat pritom.. ustrilet moba nez ke me dojde protoze pri strileni do nej pred nim bezim..atd.. je to proste adrenalin.. u WoWka uz jsem fakt usinal..stat a klikat na ikonky :( |
|
|
|
nekrotyrae1
Starting Member
16 Posts |
Posted - 08/04/2008 : 13:16:22
|
quote: Originally posted by Rodier ale oni SLIBOVALI oblivion system..chapes? se podivej treba na ty E3 videa z roku 2006, jeste tehdy tam ten oblivion system byl.
quote: A recent study echoed in several peer reviewed journals shows that copying Oblivion increases the chance the game will be terrible by 87,5%.
|
86,67% KILLER. HALP GNAK!
AO: Ineea, Airashii, Nektrotyrael |
Edited by - nekrotyrae1 on 08/04/2008 13:16:58 |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 08/04/2008 : 21:05:14
|
myslis skill-based jako ze jen klikas na ikonky? ;)
ja beru skill-based jako ze je to o umeni toho dotycneho hrace.. a na to je zapotrebi absolutni svoboda pohybu pri boji. Zvlast kdyz ted davam Tabula Rasu tak se vyzivam v tom ze muzu pri boji bezproblemu delat ruzny manevry, behat pritom.. ustrilet moba nez ke me dojde protoze pri strileni do nej pred nim bezim..atd.. je to proste adrenalin.. u WoWka uz jsem fakt usinal..stat a klikat na ikonky :(
Je mi teda lito, jestli patris mezi "clickery" |
|
|
|
Bajaja
New Member
168 Posts |
Posted - 09/04/2008 : 08:03:32
|
Co máš proti "clickerům"? Náhodou je to super, jednou rukou klikáš a druhou baštíš čipsy.. |
|
|
Deimos
New Member
440 Posts |
Posted - 09/04/2008 : 14:21:47
|
klikanim se to nestiha pokud chce clovek aspon ako tak hrat musi jit cez klavesnici |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
|
|
Ilinia
New Member
240 Posts |
Posted - 09/04/2008 : 20:09:55
|
mysoklikac a sipkotocic :) |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
|
|
Kromus
New Member
459 Posts |
Posted - 09/04/2008 : 22:21:50
|
quote: Originally posted by Deimos
klikanim se to nestiha pokud chce clovek aspon ako tak hrat musi jit cez klavesnici
Ja jedu WASD(QE+neco kolem) 1-9 a numericka cast klavesnice. Mys nepouzivam v boji vubec (maximalne rychlej zoom, elevace). Vsechny predesly mmo jsem hral na 80% mysi. |
|
|
Nightmare
New Member
171 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 10:08:18
|
18.4. - 20.4. PvP weekend pro 15000 hracu (registrace na gamespot.com)
Dostanete lvl 20 postavu a pujde hrat Capture the Skull nebo Team Annihilation. |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 15:18:20
|
hmm nejak nevim na co tam kliknout? |
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 15:33:08
|
quote: Originally posted by Nightmare
Dostanete lvl 20 postavu a pujde hrat Capture the Skull nebo Team Annihilation.
Hmm.. že by stihli vybalancovat povolání, nebo to bude jen Ranger only? |
|
|
Ilinia
New Member
240 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 16:19:27
|
Hmm.. že by stihli vybalancovat povolání, nebo to bude jen Ranger only?
Prej je nejlepsi barbarian diky skillu "zkus mi utyct a ja te podrbu moji sekerou do zad" z dalky ^^ |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 16:41:13
|
quote: Originally posted by Ilinia
Hmm.. že by stihli vybalancovat povolání, nebo to bude jen Ranger only?
Prej je nejlepsi barbarian diky skillu "zkus mi utyct a ja te podrbu moji sekerou do zad" z dalky ^^
A tohle dokáže na levelu 20 na vzdálenost 35-40m ? Imho je teď nejsilnější zbraň barbarů utopit cíl v moři zoufalství a beznaděje, hlavně pokud mají dualwield :))) |
|
|
Sho
New Member
242 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 18:35:26
|
quote: Originally posted by Bajaja
Co máš proti "clickerům"? Náhodou je to super, jednou rukou klikáš a druhou baštíš čipsy..
no neasi |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 10/04/2008 : 18:39:15
|
tak ta pvp beta vkend registracka uz jede..
sem tam |
|
Edited by - Rodier on 11/04/2008 06:49:33 |
|
|
Topic |
|