Author |
Topic |
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 11/02/2005 : 11:58:50
|
Tyto údaje a další se budou postupně aktualizovat, každý přínosný post do sekce FAQ je vítán - vekšeré offtopicy se bez milosti mažou.
Servery na kterých hrají češi a slovenští kolegové: SHADOW MOON (PvP) THUNDERHORN (normal) ??? (RP)
Komunikace hlasová: program: Ventrilo server: faethor.imperium.cz port: 3784 heslo: není sekce: World of Warcraft
Komunikace ve hře - chat: na Shadow Moon je za horda stranu zalozen kanal cz. Joinete se poměrně jednoduše: /join cz
Chatuje se pak podle čísla kanálu, který vám to na cz přidělí. Pravděpodobně 5. Takže pak to je /5 bla bla bla
Kde WOW sehnat: V České Republice je WoW distribuován a prodávám většinou herních onlineshopů nebo sítí prodejen s počítačovými hrami. např.: www.xzone.cz www.microgames.cz a pod. V evropě je možné zakoupit WoW na většině evropských herních onlineshopů. např.: www.game.net www.sendit.com
Kolik stojí měsíční hraní a způsoby placení: Po registraci accountu hry je první měsíc zdarma. POZOR přestože hra nabízí měsíc zdarma bez zadání platné kreditní karty při tvorbě accountu nebo klíče herní karty Vám nepůjde account vytvořit. Poté je nutné platit měsíční poplatek za hraní hry v ceně cca 13 EURO /měsíc Platba je možná těmito kreditními kartami: MasterCard VISA American Expres Game karta (lze zakoupit ve vybraných prodejnách a shopech) Kreditní karty musí být otevřené pro platby do zahraničí po internetu (u většiny bank je nutno zažádat osobně na přepážce o tvz. snížení bezpečnosti a umožnění platby po internetu)
Co se stane přestanuli platit?: Naprosto nic, nemusíte platit třeba několik měsíců a Vaše postavy i jejich výbavy na serverech budou zachovány pouze se nedostanete do hry dokud neobnovíte placení hry. Pochopitelně po obnovení placení nemusíte platit zpětně měsíce co jste nehráli. Vaše postavy jsou po dobu neplacení uchovány zdarma.
Lze převést account na jiného hráče?: Ano toto je běžná praxe u online her a hra umožňuje změnit heslo k accountu i údaje o majiteli. Varujeme však před nákupem od neznámých osob. Přestože na accountu nemůže být tvz. dluh může být account například zabanovaný např. z důvody pokusů hacku hry a pod.
Musím mít originální hru?: Ano bezpodmínečně. Toto je placená online hra a bez klíče dodávaného ke každé originální hře není možné aktivovat account. Klíč pochopitelně nelze znovu použít. Tuto hru navíc nelze spustit ani offline tedy přepálená hra je dobrá pouze jako záloha dat.
|
Noe
|
Edited by - Noe on 12/02/2005 09:54:32
|
|
| |
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 09:46:07
|
Pokud Vás napadne cokoliv co si myslíte že je vhodné pro sekci FAQ budeme velmi rádi pokud to sem postnete. |
Noe
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 10:49:31
|
quote: Originally posted by Noe
Pokud Vás napadne cokoliv co si myslíte že je vhodné pro sekci FAQ budeme velmi rádi pokud to sem postnete.
Postavy sa pri neplateni uchovavaju 6 mesiacov (by Blizz) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
Wlk
Starting Member
24 Posts |
Posted - 03/03/2005 : 18:44:40
|
Chtelo by to nekam dat link na starsi verzi Ventrila, ktery je kompatibilni s tim serverem 2.1.2, na oficialnich strankach uz neni :( |
|
|
Mar.ti.nek
Starting Member
16 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 14:26:10
|
Da se nekde sehnat free trial aniz bych si hned musel kupovat celou hru ??? Prece na to abych se na to podival nebudu hned utracet 2k ci kolik to stoji !! |
Nobi;Mameluk < Uhni Kurva > Mordred "Kolik hloupostí napovídají lidé jen proto, že chtějí říct něco chytrého!" |
|
|
Mamut
New Member
291 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 15:05:11
|
quote: Originally posted by Mar.ti.nek
Da se nekde sehnat free trial aniz bych si hned musel kupovat celou hru ??? Prece na to abych se na to podival nebudu hned utracet 2k ci kolik to stoji !!
Bohužel trial zatím neexistuje, protože je zájem o hru tak obrovský, že servery pomalu ani nestíhají ty placené hráče natož kdyby přibyli ještě trialisté Trial bych očekával možná tak za půl roku... |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
|
|
Melkor
Starting Member
4 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 19:16:49
|
Zdravim vsechny, tak jsem si po par letech co jsem hral UO po dlouhem vybirani a cekani na nejakou poradnou MMORPG objednal WoW. Snad jsem si vybral dobre :)) Tak jeste par dni a pridam se k Vam :). Zajimalo by me, krome spousty jinych veci, jak je to s instalaci hry na vice pocitacu. Napr kdyz si chci nainstalovat hru doma a v praci. A je li to mozne, muzu se potom z obou pocitacu prihlasit ve stejny cas a hrat tak ve dvou ? |
"Kdyz Vam nekdo slapne na kuri oko nemusite mu proto hned slapat na krk. On to treba ani tak nemyslel." |
|
|
Mefisto
Junior Member
767 Posts |
Posted - 16/04/2005 : 00:37:23
|
quote: Originally posted by Melkor
Zdravim vsechny, tak jsem si po par letech co jsem hral UO po dlouhem vybirani a cekani na nejakou poradnou MMORPG objednal WoW. Snad jsem si vybral dobre :)) Tak jeste par dni a pridam se k Vam :). Zajimalo by me, krome spousty jinych veci, jak je to s instalaci hry na vice pocitacu. Napr kdyz si chci nainstalovat hru doma a v praci. A je li to mozne, muzu se potom z obou pocitacu prihlasit ve stejny cas a hrat tak ve dvou ?
na 1 krabici muzes hru nainstlaoval kamkoliv kolikrat chces ale ke kazde krabici je jen jeden key na ktery dostanes account a nemuzes hrat ve stejny cas ve 2 lidech na jednom acc, cili muzes hrat bud z prace nebo z domova ale vzdy jen sam :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
|
|
Melkor
Starting Member
4 Posts |
Posted - 16/04/2005 : 13:02:41
|
quote: Originally posted by Mefisto
na 1 krabici muzes hru nainstlaoval kamkoliv kolikrat chces ale ke kazde krabici je jen jeden key na ktery dostanes account a nemuzes hrat ve stejny cas ve 2 lidech na jednom acc, cili muzes hrat bud z prace nebo z domova ale vzdy jen sam :) [/quote]
Toho jsem se bal :(. Nicmene diky za odpoved. :) |
"Kdyz Vam nekdo slapne na kuri oko nemusite mu proto hned slapat na krk. On to treba ani tak nemyslel." |
|
|
Miratu
Starting Member
7 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 14:18:06
|
Chtěl bych se zeptat jak je to s tím Ventrilo serverem, je možné ho používat i když člověk nehraje na Shadow Moonu? |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 21/05/2005 : 16:16:53
|
Jistě |
|
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 11:07:45
|
BTW: Jaka verze Ventrila na imperium.cz bezi? |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 11:30:41
|
2.1 |
|
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 12:12:19
|
quote: Originally posted by Tibor
2.1
:( docela me stve ze nemuzu mit na jednom compu vic verzi ventrila najednou. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 12:40:01
|
Bohužel verzi 2.2 legálně rozject nemůžu a koupit nelze. Včera bylo na stávající verzi připojeno 64+ lidí, takže limit 8smi lidí v 2.2 je docela problém. |
|
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 12:48:06
|
Bohužel verzi 2.2 legálně rozject nemůžu a koupit nelze. Včera bylo na stávající verzi připojeno 64+ lidí, takže limit 8smi lidí v 2.2 je docela problém.
Aha, dobre vedet. Nevis kde se da stahnout 2.1.x linux server? |
|
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
|
Herbicid
Junior Member
885 Posts |
Posted - 23/05/2005 : 13:53:54
|
Třetí odkaz
Diky, pro same stromy nevidim les, sem samozrejme prolezl a prohledal ventrilo web srkz na skrz :) |
|
Edited by - Herbicid on 23/05/2005 13:54:12 |
|
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 12/12/2005 : 20:56:18
|
prý existují dva webu - jeden pro US a druhý pro EU verzi hry. Je jedno, kde vytovřím účet? |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 13/12/2005 : 12:05:03
|
quote: Originally posted by Tomas
prý existují dva webu - jeden pro US a druhý pro EU verzi hry. Je jedno, kde vytovřím účet?
NENI !! (ono by ti to s evropskou krabici ale stejen neumoznilo udelat ucet na US webu, aspon doufam) na zakladni strance http://www.worldofwarcraft.com/ si nahore vpravo prepni na jazyk EU ENG a dostanes se na eu web |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Sanix
Junior Member
899 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 12:10:50
|
bylo by fajne prepsat v hlavnim topicu: (pak smaznout tenhle post)
Servery na kterých hrají češi a slovenští kolegové: SHADOW MOON (PvP)
na:
Servery na kterých hrají češi a slovenští kolegové: DRAK'THUL (PvP)
|
WoW: Axgri |
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 23:11:05
|
Jsem nováček ve WOW,hraju pár dní a mám dva dotazy.Na začátku,když vybírám server se mi nabídnou jen anglické a francouzské, v ostatních není žádný.Na kterém se dají najít čeští hráči? Ve hře,vpravo nahoře jak je ikonka dne/noci, tak vedle mám malou obálku-že prý nepřečtený mail.Jak ho otevřu???? Moc díky za info... |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 02:20:29
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Jsem nováček ve WOW,hraju pár dní a mám dva dotazy.Na začátku,když vybírám server se mi nabídnou jen anglické a francouzské, v ostatních není žádný.Na kterém se dají najít čeští hráči? Ve hře,vpravo nahoře jak je ikonka dne/noci, tak vedle mám malou obálku-že prý nepřečtený mail.Jak ho otevřu???? Moc díky za info...
jeste by tma mely byt nemecke, ne ? jinak snad vsichni hrajou na anglickych..
musis si dojit k postovni schrance (obvykle pred hospodou) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 15:44:00
|
Jeste jedna novackovska...Jak se vlastne rybari? Mam prut a kdyz ho chci pouzit pise mi to, ze neni nic zamereno-tedy zadny target.Diky! |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 15:47:27
|
Jeste jedna novackovska...Jak se vlastne rybari? Mam prut a kdyz ho chci pouzit pise mi to, ze neni nic zamereno-tedy zadny target.Diky!
Kup návnadu. Klik na návnadu a klik na prut. Vezmi prut do paciček. Doklopýtej k vodě. Klik na ikonku rybaření. Hypnotizuj splávek. když se pohne, klik na něj a lootni rybku (žábu, 1 ring, cosi..). Opakuj dokud tě to baví. :)))
(splávek by se měl objevit ve vodě.. pokud je třeba řeka moc úzká, zkus popojít dál od břehu) |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 15:48:57
|
Jeste jedna novackovska...Jak se vlastne rybari? Mam prut a kdyz ho chci pouzit pise mi to, ze neni nic zamereno-tedy zadny target.Diky!
v abilitach mas ikonu vyvola target a do vody a nebo si stahnes addon fishease a pokazde kdyz mas equiped prut a kliknes pravym tak nahodi zasekava se zase pravym na splavek kdyz poskoci / splouhne takze se setri cas bo nahodi hned znova |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 15:49:59
|
Kdyz hraju na anglickém serveru,dá se nějak napojit na českej kanál v chatu? Díky... |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 10/02/2006 : 11:50:45
|
Kdyz hraju na anglickém serveru,dá se nějak napojit na českej kanál v chatu? Díky...
pokud tam nekdo takovy kanal vytvoril a rekne ti, ktery to je, tak jo
ale pokud budes na drakthulu, tak tam je cesky kanal /say a /1 (general) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 10/02/2006 : 13:08:15
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Kdyz hraju na anglickém serveru,dá se nějak napojit na českej kanál v chatu? Díky...
pokud tam nekdo takovy kanal vytvoril a rekne ti, ktery to je, tak jo
ale pokud budes na drakthulu, tak tam je cesky kanal /say a /1 (general)
:))))) To bude zase řev :)) Už to slyším :))) |
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 10/02/2006 : 22:41:47
|
Když jsem paladin na patnácté úrovni a mam elitní quest-zabít kohosi,ten quest má zelenou barvu.Myslíte,že to zvládnu sám? Dík za odpověď. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 11/02/2006 : 12:28:42
|
Když jsem paladin na patnácté úrovni a mam elitní quest-zabít kohosi,ten quest má zelenou barvu.Myslíte,že to zvládnu sám? Dík za odpověď.
a mas bublinu ? proc se ptas na takove kokotiny, proste to zkus a v nejhorsim zarves.. i kdyz jako spravny pala bys mel pred smrti nahodit bublinu a heartstone.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 11/02/2006 : 12:44:46
|
quote: Originally posted by JerzeeG a mas bublinu ? proc se ptas na takove kokotiny, proste to zkus a v nejhorsim zarves.. i kdyz jako spravny pala bys mel pred smrti nahodit bublinu a heartstone..
Děte už s tou bublinou víte kam.
Ale jinak tahle kombinace jde až od lvlu 50 (http://www.thottbot.com/?sp=1020), bo dřív je bublina dobrá akorát tak na prodloužení útěku anebo bandáž. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 11/02/2006 12:45:05 |
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 17:08:52
|
Dnes to vůbec nejde hrát,respektive jde ale v boji mi to kulhá a odezva na moje akce je hrozně dlouhá.Navíc mám LATENCY proužek stále červený,je to tím???? Díky za radu... |
|
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 11:08:31
|
Dnes to vůbec nejde hrát,respektive jde ale v boji mi to kulhá a odezva na moje akce je hrozně dlouhá.Navíc mám LATENCY proužek stále červený,je to tím???? Díky za radu...
Určite to bude tým .... možno Prepáč za neskoršiu odpoveď, chvíľku mi to trvalo |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 11:43:06
|
no rofl.. ted jsem chvili premyslel, jak je mozne 16.2. pridat post s odpovedi za post s otazkou, ktera bude polozena teprve nasledujici den 17.2. .. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 16/02/2007 11:45:09 |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 13:58:46
|
no rofl.. ted jsem chvili premyslel, jak je mozne 16.2. pridat post s odpovedi za post s otazkou, ktera bude polozena teprve nasledujici den 17.2. ..
takhle hazardovat se zdravim ... |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 14:34:28
|
quote: Originally posted by Reyden
takhle hazardovat se zdravim ...
omg spammer.. smazali ti 500 postu, tak ted to budes dohanet, co ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
-Mike-
Average Member
1308 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 14:52:36
|
quote: Originally posted by Reyden
takhle hazardovat se zdravim ...
omg spammer.. smazali ti 500 postu, tak ted to budes dohanet, co ?
tyve ja prisel taky o 400 ! alespon si muzu zopakovat tisicovku :) |
Krabice je zaklad. |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 15:25:18
|
vzivotejsemnespamoval!!! |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 16/02/2007 : 15:29:48
|
no rofl.. ted jsem chvili premyslel, jak je mozne 16.2. pridat post s odpovedi za post s otazkou, ktera bude polozena teprve nasledujici den 17.2. ..
z toho si nic nedelej ja dneska nekde koutkem oka na netu zahlidl neco, ze cinanka ma zpivajici prsa tak mackam v browseru zpet hledam a vono to bylo, ze cinanka ma zpivajiciho psa :) |
|
|
|
Stewen
Starting Member
33 Posts |
Posted - 13/04/2007 : 21:27:24
|
Na jak dlouho dávaj Blizzardi dočasný banny??? Hádal sem se s jednim kreténem a to je asi důvod proč mi dali bann O.O. Kdybych ho mě teď před sebou smrada jednoho! |
|
|
Elfka
Starting Member
62 Posts |
Posted - 27/06/2007 : 14:32:55
|
Já vím,že je to trochu OT ,ale nedá mi to sem nepostnout. Tohle je z komentářů k WoW s BW cituji autora :
Michal () [24.6.2007 21:52] (vlákno) - odpověz
Ako by sa dal hrat world of warcraft solo? Nainštaloval som hru a stále chce po mne vytvorenie účtu meno heslo login uz mám z toho nervy. pocul som ze to ide aj solo no mna to nejako necjhce ppustit dalej ako to prekonat?
|
*** POST MORTEM *** |
|
|
Firian
Average Member
1047 Posts |
Posted - 11/08/2007 : 19:41:17
|
Ohledně mazání neaktivních účtů aktuální info od Blizzardu:
Currently, we have no plans to delete World of Warcraft accounts regardless of their activity history. Provided that the characters do not get deleted by the account holder, we will retain all character information on our servers indefinitely. |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
|
|
Tyw
Starting Member
8 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 15:02:06
|
quote:
Servery na kterých hrají češi a slovenští kolegové: SHADOW MOON (PvP) THUNDERHORN (normal) ??? (RP)
RP server, na které hrají čeští a slovenští kolegové je The Sha'tar. Byť nás tam zatím není mnoho... |
|
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 11/10/2009 : 00:19:56
|
co vse musim koupit jako uplne novy hrac? samotneho klienta (World Of Warcraft) a staci posledni datadisk? nebo musim mit vsechny abych mel mapy a itemy? tzn.: World Of Warcraft; The Burning Crusade; Wrath of the Lich King; Cataclysm.
predem dekuji |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 11/10/2009 : 10:00:50
|
Aby jsi mohl zacit hrat, staci ti klidne pouze klasicky World of Warcraft, jenze budes moc mit maximalne lvl 60, budes mit zpristupnenej pouze lvl 60 kontent, nebude pristpna opposite class, tzn. pokud jsi horda, nebudes moci mit paladina a blood elfa.
Kdyz koupis i The Burning Crusade, zvedne se ti to na lvl 70, zpristupni se ti novejsi kontent, tzn. rasy blood elf a draenei a paladin/shaman.
Kdyz koupis i Wrath of the Lich King, tak budes mit soucasny nejnovejsi kontent + Death Knighta a max lvl 80.
Cataclysm zatim neni a odhadem tak jeste 4-5 mesicu minimalne nebude. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 11/10/2009 : 10:44:18
|
ahoj, dekuju. jde mi hlavne o to, zda musim mit vsechny datadisky kdyz chci vyuzit vsechny moznosti hry. Zda mi staci koupit jen zakladniho klienta World Of Warcraft(400kc) a pote datadisk Wrath of the Lich King(900kc), nebo opravdu potrebuji i ten mezi tim, tzn The Burning Crusade(500kc).
- (ceny jsem vzal z xzone) - (kupuju vzdy dve krabice, bo hrajeme s pritelkyni, takze se to nascita) - omlouvam se za tento zrejme trivialni dotaz, ale opravdu jsem patral a nenasel odpoved.
predem dekuji |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 11/10/2009 10:48:39 |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 12/10/2009 : 08:01:08
|
Jj skutecne musis mit vse. Nelze preskocit The Burning Crusade tim, ze bys koupil jen WoW a Lich Kinga - ono by ti to pak v managementu napsalo ze ti chybi TBC a nevzalo by ti to Lich king cdkey. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 12/10/2009 08:03:09 |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 12/10/2009 : 08:35:52
|
quote: Originally posted by Shatteren
Jj skutecne musis mit vse. Nelze preskocit The Burning Crusade tim, ze bys koupil jen WoW a Lich Kinga - ono by ti to pak v managementu napsalo ze ti chybi TBC a nevzalo by ti to Lich king cdkey.
coz je trochu zvlastni, protoze co jsem videl u jinych onlinovek tak povetsinou to funguje tak, ze se plati jen aktualni datadisk a co bylo predtim (datadisky) dostavas gratis. No ale holt jiny kraj jiny mrav. |
no mmo
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 12/10/2009 : 09:39:24
|
quote: Originally posted by celdric
quote: Originally posted by Shatteren
Jj skutecne musis mit vse. Nelze preskocit The Burning Crusade tim, ze bys koupil jen WoW a Lich Kinga - ono by ti to pak v managementu napsalo ze ti chybi TBC a nevzalo by ti to Lich king cdkey.
coz je trochu zvlastni, protoze co jsem videl u jinych onlinovek tak povetsinou to funguje tak, ze se plati jen aktualni datadisk a co bylo predtim (datadisky) dostavas gratis. No ale holt jiny kraj jiny mrav.
u kterych jinych onlinovek ? :) tohle jsem snad nezazil, ze by sis nemusel koupit vse, jo nekde delaj vyhodny balicky , ale dycky neco zaplatis |
|
|
|
huhla
New Member
163 Posts |
Posted - 12/10/2009 : 10:20:51
|
quote: Originally posted by elidor
ahoj, dekuju...
jen takovy maly tip k instalaci, teda pokud se rozhodnes do toho jit: pro naistalovani hry ti staci jen dvd posledniho datadisku(wrath of the lich king), ze ktereho naistalujes hru se vsim vsudy, v podstate se da rict ze z wow classic a wow:TBC potrebujes jen serial keye pro tvorbu accountu |
|
|
Topic |
|