Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Preorder
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 18/04/2008 :  01:49:49  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
final preorder

http://community.ageofconan.com/conan/frontend/files/NEWSLETTER/issue15/index.html

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Ryarr
Starting Member

43 Posts

Posted - 18/04/2008 :  15:04:20  Show Profile Send Ryarr a Private Message  Reply with Quote
Nevite o nejakem obchode kde by nabizely hru formou digital downaload, resp. pouze poslanim kodu a update bety?

Kostilam ret. (VG)
Hromobyj ret. (EQ2)
Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/04/2008 :  15:55:20  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
poslani kodu se da domluvit s alanem na cdromshop.com, jestli tam budou mit evropskou verzi hry netusim

lastfm
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 18/04/2008 :  16:16:12  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
Ludia co planujete hrat......bude to na EU alebo US servroch ?

Torevas <Virus> -- AoC Demonologist -- Aquilonia
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2008 :  16:21:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kyuss

to je jediny co vim :)
EU

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

tempest
New Member

229 Posts

Posted - 19/04/2008 :  00:38:48  Show Profile  Send tempest an ICQ Message Send tempest a Private Message  Reply with Quote
quote:

vypada to ze EU hracu bude fakt hafo takze asi EU RPvP
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/04/2008 :  02:38:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ono to snad jinak ani nepujde. navic by evropan prisel o hafo contentu /siege atp/ ktere budou zrejme v EU primetime

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/04/2008 :  21:05:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
zrusili mi preorder na sberatelskou edici v anglii, mate nekdo tip kde to muzu narychlo predobjednat a nezrusi mi to ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/04/2008 :  22:18:39  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

zrusili mi preorder na sberatelskou edici v anglii, mate nekdo tip kde to muzu narychlo predobjednat a nezrusi mi to ?
CE edice je sance rekl bych tak nula na druhou . V CZ ani nema snad cenu zkouset. Xzone je vybrana a vsechny krabice predobjednane.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/04/2008 :  22:22:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Pertha

CE edice je sance rekl bych tak nula na druhou . V CZ ani nema snad cenu zkouset. Xzone je vybrana a vsechny krabice predobjednane.

parchanti prej kvuli tomu ze to ma pres kilo nebudu met chlastaci kapi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/04/2008 :  22:34:04  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Pokud vim, tak napriklad ze Senditu zasilali i takove zasilky za priplatek, takze nevim co jim vadi. Jeste ze jsem objednal na Xzone v den, kdy to hodili na net. Mam rovnou 3 kusy (pro me samozrejme jen jedna) dalsi pro kamose. Radeji to pisu, aby me nekdo nenarknul jako prekupnika.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/04/2008 :  22:39:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Pokud vim, tak napriklad ze Senditu zasilali i takove zasilky za priplatek, takze nevim co jim vadi. Jeste ze jsem objednal na Xzone v den, kdy to hodili na net. Mam rovnou 3 kusy (pro me samozrejme jen jedna) dalsi pro kamose. Radeji to pisu, aby me nekdo nenarknul jako prekupnika.

njn ja to objednal na svym oblibenym obchode gameplay.co.uk
a najednou prijdu dneska z hospody a koukam ze mi objednavku na sberatelskouz zrusili ze neposilaj pres more, zkusil jsem to hned obednat na cca trech dalsich eu shopech :) tak uvidim

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 24/04/2008 :  07:06:17  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak je vyfakuj ze jaky za more.. kdyz sme v EU :)

navic ty curaci zvedli ceny ..aspon u normal edice :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Ryarr
Starting Member

43 Posts

Posted - 24/04/2008 :  07:32:35  Show Profile Send Ryarr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Britove mysli vyrazem oversee vse za kanalem pocinaje Francii

Kostilam ret. (VG)
Hromobyj ret. (EQ2)
Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty)
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 24/04/2008 :  08:40:23  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ryarr

Zajimava teorie, takze amici slovem "overseas" mysli Mexico a australani Antarktidu ?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/04/2008 :  08:48:47  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

quote:
Originally posted by Ryarr

Zajimava teorie, takze amici slovem "overseas" mysli Mexico a australani Antarktidu ?

Ona to neni teoria ale realita. Anglicania sa nepovazuju za europanov.

Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 24/04/2008 :  08:55:26  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to ctu poprve

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

kyuss
Starting Member

99 Posts

Posted - 24/04/2008 :  09:50:59  Show Profile  Send kyuss an ICQ Message Send kyuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

quote:

tak to ctu poprve

No vidis. Kto vie co vsetko sa este v zivote dozvies.

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 24/04/2008 :  12:22:40  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno na gameplay zvedli ted cenu na to za kolik to koupis tady u nas, ale ja udelal preorder za jejich starou cenu a zatim to nechali tak jak to je takze mam objednano za 18 liber

Edited by - Araya on 24/04/2008 12:23:14
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/04/2008 :  14:09:15  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

mno na gameplay zvedli ted cenu na to za kolik to koupis tady u nas, ale ja udelal preorder za jejich starou cenu a zatim to nechali tak jak to je takze mam objednano za 18 liber

ja mam na game.co.uk objednano za 25Ł... no neni to 18Ł ale porad lepsi nez 1199,- u nas....
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/05/2008 :  16:44:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm prisel vam uz nekomu preorder key z xzone.cz?
znamemu uz ano.. me ne a to jsem objednaval driv nez on.. wtf :)

Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 02/05/2008 :  17:01:07  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
gamexpress

Děkujeme za potvrzení objednávek. V nejbližších dnech vám budou zaslány
předobjednávkové klíče.

S pozdravem

Gabriela Pospíšilová
Expres Stores s.r.o.
Sokolská 19
Praha 2

(prislo 30.4.2008)

A.C.A.B.

Edited by - ACSforever on 02/05/2008 17:01:30
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 02/05/2008 :  17:06:44  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm prisel vam uz nekomu preorder key z xzone.cz?
znamemu uz ano.. me ne a to jsem objednaval driv nez on.. wtf :)

jj prisel rano :)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 02/05/2008 :  17:46:13  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
taky mě dneska došel.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 02/05/2008 :  18:03:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

quote:

tak to ctu poprve

anglicani se povazujou za imperium, usa je jen jedna z kolonii a s francii uz nekolik tisic let soustavne valci, jak zaznelo v jiste pane ministre, to ze jsou momentalne ve stejne vojenske alianci je jen kratkodobe obdobi primeri

lastfm
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 02/05/2008 :  18:38:07  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak
anglicani se povazujou za imperium, usa je jen jedna z kolonii a s francii uz nekolik tisic let soustavne valci, jak zaznelo v jiste pane ministre, to ze jsou momentalne ve stejne vojenske alianci je jen kratkodobe obdobi primeri

btw gratuluji ke ctvrte hvezde.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 02/05/2008 :  21:06:53  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote

Proces: Předplatitelský Early Access, poplatek 5 EURO při registraci.

1. Od 2. května se lze zaregistrovat na internetových stránkách pro předčasný přístup na http://register.ageofconan.com.
2. Pak si mohou pomocí svého předplatitelského klíče vytvořit účet. Ihned po jeho vytvoření bude z jejich karty odečten poplatek 5 euro, který Funcom použije k uhrazení připojení na přenos hry, a hráči k tomu navíc získají ještě 10 dní hraní.
3. Od 10. května si budou hráči moci stáhnout hru, zhruba 10-15 GB.
4. Od 20. května pak začne 3denní program pro předčasný přístup, kde budou hráči moci začít druhý život v Hyborii.

Po spuštění finální verze hry již nebude možné k vytvoření účtu použít tento předplatitelský klíč a bude třeba jej nahradit klíčem z krabicové verze hry.

Zákazníci, kteří k vytvoření účtu použili předplatitelský klíč, mohou po spuštění hry svůj účet aktualizovat klíčem z krabicové verze hry. Pokud tak neučiní do 10 dnů, jejich účet bude zmrazen.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 02/05/2008 :  21:30:21  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den,

na našem internetovém obchodě jste si objednal pc hru Age of Conan Hyborian Adventures Collectors edition. Dodavatel bohužel zvýšil cenu, aktuální cena hry je tedy 1499,-.
Potvrďte mi prosím, zda o hru máte zájem i za tuto cenu. Děkuji.

Předobjednávkové klíče již byli potvrzeny. Po dosažení 40 levelu ve hře pomocí klíče aktivujete válečného nosorožce a cestovní tašku pro ukládání virtuálních předmětů.
Více informací naleznete na našich stránkách.

S pozdravem

G****** P******
Expres Stores s.r.o.
Sokolská 19
Praha 2
Tel: 605 44 66 66 / 724 60 45 10 / 222 93 81 71
gabriela@expresstores.cz
www.gameexpres.cz
www.funstore.cz

Opravdu skvelej pristup. Naposledy sem veril pochybnemu obchudku jako je tento. Nalakaji lidi na nizsi cenu, zrusim si preorder na Xzone a nakonec mi ho zdrazi, takze jssem na tom uplne nastejno. Vlastne ne, jeste hur. Nejspis tyhle amaterove collectors edici ani 23.5. mit nebudou, takze dostanu kulovy. Takze ted nejspis zrusim preorder u techhle negru a objednam si normalni edici u Xzone. Jen doufam ze u nich si ji aspon toho 23.5. na prodejne budu moct vyzvednout. Ffs, tohle mi dokonale zkazilo naladu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 02/05/2008 21:39:17
Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 02/05/2008 :  23:28:40  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
gamexpres je bude mit den predem a jestli ses z prahy tak si tam zajdes osobne nevim co resis ... ceny maj dycky stejny jako xzone a maj to ve stejnej den ty kramy sou od sebe kousek tak jim to vozj zaroven ...

A.C.A.B.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/05/2008 :  00:13:39  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Mno tak sem založil ten account s preorderem a píše mi to přístup od 17.5. neni to nějak brzo? Jinak aspoň podle mě hezky udělané account rozhraní moc se mi líbí přehledný atd.

Poslední věc co mě dostala že mi to dalo místo mamuta Killer RIHNO !! celkem divný.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 03/05/2008 :  08:31:38  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ACSforever

gamexpres je bude mit den predem a jestli ses z prahy tak si tam zajdes osobne nevim co resis ... ceny maj dycky stejny jako xzone a maj to ve stejnej den ty kramy sou od sebe kousek tak jim to vozj zaroven ...

Co resim? No treba to, ze jsem redobjednaval v dobe, kdy Xzone jeste mela collectors editon. Jenze jsem nakonec objednal u funstore kvuli nizssi cene o 300,-. Xzone ma navic mnohem lepsi pristup a jevi se mi jako mnohem profesionalnejsi. Kdyz zavolam do funstore, zvedne mi to tam zenska, ktera ani nevi co to mmorpg je, neni mi schopna ani rict jestli uz maji nejake kusy prislibeny. Jedine co mi dokaze rict je "objednal jste mezi prvnimi tak by se na Vas melo dostat". Jak mam ted verit tomu, ze mi tu hru vubec nekdy dodaji. Jednou clovek podlehne a da prednost cene pred kvalitou a takhle to dopadne.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/05/2008 :  08:44:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
ale teda 17 euro měsíčně, nějaké drahé ne? hlavně že při registraci to píše 14.99 incl. VAT a po registraci 16.99 incl. VAT, kurwy

btw.

Early Access: Begins May, 17th 2008, Pre-order: The Killer Rhino, Age of Conan

Takže mamuta nemám taky a to mám kód z Xzone.

Edited by - spajdr on 03/05/2008 08:48:27
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 03/05/2008 :  09:18:06  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

quote:

Co resim? No treba to, ze jsem redobjednaval v dobe, kdy Xzone jeste mela collectors editon. Jenze jsem nakonec objednal u funstore kvuli nizssi cene o 300,-. Xzone ma navic mnohem lepsi pristup a jevi se mi jako mnohem profesionalnejsi. Kdyz zavolam do funstore, zvedne mi to tam zenska, ktera ani nevi co to mmorpg je, neni mi schopna ani rict jestli uz maji nejake kusy prislibeny. Jedine co mi dokaze rict je "objednal jste mezi prvnimi tak by se na Vas melo dostat". Jak mam ted verit tomu, ze mi tu hru vubec nekdy dodaji. Jednou clovek podlehne a da prednost cene pred kvalitou a takhle to dopadne.

Tak presne, nad tymto som rozmyslal aj ja... a potom si povedal, presne ako pises, ze na x-zone su profesionali a bol som s nimi vzdycky spokojny a tak som sa na tie 3 stovky vykaslal a dnes uz mam zaregistrovany preorder kluc

Edited by - Rixi on 03/05/2008 09:19:51
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 03/05/2008 :  09:24:28  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

ale teda 17 euro měsíčně, nějaké drahé ne? hlavně že při registraci to píše 14.99 incl. VAT a po registraci 16.99 incl. VAT, kurwy

btw.

Takze uz od 17.05? tak to je este o 3 dni skor... a nieje to nahodou len pre USA... teda ked sa nalogujem na acc tak mi to tiez pise, ze mozem hrat od 17.05 ale do teraz sa vsade uvadzalo, ze az od 20 tak zacinam mat v tom trochu hokej... btw klienta stiahnem kde? na tych ich strankach som ho nikde nenasiel, alebo to az od 10.05?
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/05/2008 :  09:51:53  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze uz od 17.05? tak to je este o 3 dni skor... a nieje to nahodou len pre USA... teda ked sa nalogujem na acc tak mi to tiez pise, ze mozem hrat od 17.05 ale do teraz sa vsade uvadzalo, ze az od 20 tak zacinam mat v tom trochu hokej... btw klienta stiahnem kde? na tych ich strankach som ho nikde nenasiel, alebo to az od 10.05?

to je nejaky ten preorder bonus ze muzes zkusit do hry prihlasit o 3 dny drive

lastfm
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 03/05/2008 :  09:56:59  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

to je nejaky ten preorder bonus ze muzes zkusit do hry prihlasit o 3 dny drive

to sice jo, ale v europe to startuje az 23.05 a o 3dni skor je to 20.05...
v USA to startuje uz 20.05 a o 3 dni skor je to teda toho 17.05...,
preto mi nieje jasne, ci to plati len pre amikov alebo aj pre europanov
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/05/2008 :  11:01:36  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak zatím těch 5 EU nemam v bance ani jako blokaci, doufám že když šel založit ten account a ta karta prošla tak to bude OK.

Aha tak prachy se strhávaj až 10.5.08 a tím se vlastně zpřístupní download clienta. Mam totiž trochu pochybnosti o mojí kartě tak doufám že mě to 10.5. nenahlásí platba "denied"

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 03/05/2008 11:10:29
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2008 :  13:10:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jak ste zakladali ten ucet? ja tam musim vybrat state a jsou tam jen ty americky.. trosku divny ne? :)

edit: tak to vzalo i "prazdno" ;-D

Edited by - Rodier on 03/05/2008 13:12:28
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 03/05/2008 :  16:27:01  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak ste zakladali ten ucet? ja tam musim vybrat state a jsou tam jen ty americky.. trosku divny ne? :)

jj... tiez mi to prislo divne...
to je dalsi dovod preco som premyslal, ci to nieje len pre USA
Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 03/05/2008 :  18:06:25  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
Zakládal jsem normálně s klíčem, který mi přišel od Xzone. Bohužel teda mám taky trochu hokej v tom, kolik co vlastně stojí a kdy a kde se dá co stáhnout. Ale jinak mi to prošlo, registrovaný jsem pod ČR, hned mě to zaregistrovalo do VAT zone bohužel.

Fengsuei Xiberius Menthor
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 03/05/2008 :  18:12:08  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rixi

quote:

jj... tiez mi to prislo divne...
to je dalsi dovod preco som premyslal, ci to nieje len pre USA

ste toho moc nezakladali jinde co ? Amazon.co.uk a pod vzdycky se ptaj na stat kdybys byl nahodou z USA a nekde je i moznost jinych statu

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 03/05/2008 :  20:06:19  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw.

coze ??? uz 17 euro [zakadeny amici :] ]

Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 03/05/2008 :  20:09:38  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
same here kodo teh bastich ! :) zadnej mamut a to je dobre !

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Go to Top of Page

JC
Starting Member

19 Posts

Posted - 03/05/2008 :  21:05:37  Show Profile  Visit JC's Homepage  Send JC an ICQ Message Send JC a Private Message  Reply with Quote
tohle je dobrá marketingová srágora :)

"Pokud si navíc klíč zaregistrujete na register.ageofconan.com včas (začátek registrace od 2. května), zaplatíte online poplatek 5 Euro a stáhneta klienta, tak budete moci hrát 3 dny před oficiálním začátkem hry. Počet hráčů, kteří se mohou zapojit do Early Access Program, je omezen, nemusí se stát, že pro velký zájem vyberou každého, proto doporučujeme registrovat se včas."

jinak se mi podařilo asi na 10tej pokus zaregistrovat s preorder klíčem (xzone), což považuju za úspěch :) a obržel jsem též zabijáka rhina, ale o traveler's bag se tam nikde nic nepíše

Edited by - JC on 03/05/2008 21:29:03
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2008 :  21:19:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

quote:

btw.

coze ??? uz 17 euro [zakadeny amici :] ]

ale hovno ..

Subscription Cycle
1 Month Recurring EUR € 12.99 (vat.15.00%) †

EUR 52477999 2008-05-11 11:11:31 4.35 0.65 pending Age of Conan Early Access
(Playtime start 2008-05-03 11:11:31)

LOL co toje? to Playtime start.. 3.5 :-D ty zajimavej popisek.. zrejme datum aktivace kdy sem to zaplatil..ale pusobi to trosku chaoticky..

edit2: celkove predplatne

Cycle
Month(s)* Total cost
1 Month Recurring EUR € 12.99 (vat.15.00%) † = 15EURO s VAT (tohle je bez vat.. to by tam prave bylo to include...ale to tam neni vsude se to udava BEZ.. i potom vtom subscriptions kde je videt poplatek za ten 3 denni pred-start.. je tam cena bez vat + vat samotny.. (4.35+0.65)
3 Month Recurring EUR € 35.97 (vat.15.00%) †
6 Month Recurring EUR € 65.94 (vat.15.00%) †

Edited by - Rodier on 03/05/2008 21:37:24
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2008 :  21:20:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilinia

same here kodo teh bastich ! :) zadnej mamut a to je dobre !

bych radsi teh mamuta..velkyho ;-D

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2008 :  21:32:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

quote:

JJ taky sem chtel puvodne levne z UK ale takovyhle veci radeji nepodcenovat a sazet na xzone :)

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/05/2008 :  23:18:44  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ty preorder klice vam prisly na mail?
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 03/05/2008 :  23:25:12  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

ty preorder klice vam prisly na mail?

yop

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/05/2008 :  05:32:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
z register.ageofconan.com

Month Recurring EUR € 12.99
EUR € 14.94 Incl. VAT ‡

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000