Author |
Topic  |
Andel
Starting Member
1 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 18:45:59
|
Uz jste premysleli, na kterem serveru hrat? Myslim, ze by mohlo byt zajimave/pekne, kdybychom se nejak dohodli, aby vetsina cechu osidlila jeden server. Nazory? Navrhy? Jeste dodatek, pokud mozno, tak by melo jit o PvP server.
|
Edited by - Andel on 14/05/2008 19:11:18
|
|
| |
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 19:21:07
|
ja pevne verim ze se najdou soudni hraci a budou hrat na us-(rp)pvp serveru. s euro shitem uz jsem se parkrat spalil a plno jinych eq2 hracu |
 |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 19:22:54
|
navic platit zbyzecne vic nez je treba... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 19:32:31
|
Vzhledem k tomu, že se, mám pocit, doteď neví ani počet serverů, ani jejich jména a RP PVP dokonce myslím nebyl ani na 100% potvrzený, je tento topik zatím zbytečný.
Navíc, AoC je instancovaný server typu Guild wars, tak je vysoká pravděpodobnost, že bude existovat jeden, maximálně dva servery od každého typu. |
 |
|
x2z
New Member

299 Posts |
Posted - 14/05/2008 : 20:00:14
|
quote: Originally posted by Gabriel
Vzhledem k tomu, že se, mám pocit, doteď neví ani počet serverů, ani jejich jména a RP PVP dokonce myslím nebyl ani na 100% potvrzený, je tento topik zatím zbytečný.
Navíc, AoC je instancovaný server typu Guild wars, tak je vysoká pravděpodobnost, že bude existovat jeden, maximálně dva servery od každého typu.
Jak to bylo v betě?
|
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
|
Nightmare
New Member

171 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 19:01:18
|
Tak uz muzeme vybirat:)
European English Servers (Early Access 17th of May)
PvE Servers
Crom Dagon Ymir Bori Astoreth PvP Servers
Fury Wildsoul RP-PvP Server
Aquilonia |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 19:06:52
|
těch PVE je nějak moc,jsem myslel že jich bude menšina. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:16:13
|
Mno, myslim ze dnes vecer se bude hodne diskutovat a zitra by sem mohli zastupci nejvetsich gild hodit nejake rozhodnuti ne?
Discordia jde Fury - PvP. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 23/05/2008 01:01:01 |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:23:14
|
To je pekne ulitly.Ten kdo o RP nema zajem proc by se cpal nekam kam jde Andula z velkejma kozama ktera me neda kdyz Monca z malejma my da a prej je v tom dost dobra hehe.. |
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:25:47
|
TTH s největší pravděpodobností PVP. Já osobně v RP vidim jen omezení. Bude se imho strašne bonzovat že ten a ten porušil pravidla, kilnete partu lidí s kterými máte spory a hned dostanete trest za nabourání eventu, nevim jak to bude ve skutečnosti probíhat ale podle mě to bude strašně zneužitelný a časem spíš vopruz. RP si můžete ject bez starostí v gildě. Pořád tu ve vzduchu poletují deziluze o tom že na pvp to bude rozdělený podle ras a kdesicosi, bullshit. |
 |
|
Scout
New Member

256 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:28:37
|
osobne jdu s kamarady na fury |
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:30:52
|
Doufejme, že ten dodatek za jmény serverů - early access neznamená, že dojde po spuštění full verze k nějakým bejkárnám. Příchod dalších serverů je asi jistý, ale to by vadit nemělo.
Z RP PvP mám taky trochu obavu, protože ani Funcom v tom nemá moc jasno a bude asi hodně záležet na adminech. Proto se mi nejvíc líbí server
PvP - Fury. Je to jednoduché jméno, které se dobře vyslovuje. Na tento server přesvědčím lidi kolem sebe :-)
EDIT: No teď jsem se nad tím ještě jednou pořádně zamyslel a možná to nebude nejlepší nápad, protože Fury vs Wildsoul bude volit asi každé děcko a tak nějak mám pocit, že dospělejší část hráčů se bude řídít rozumem a ne dojmem, takže to ještě pořádně zvážím. |
Edited by - Gabriel on 15/05/2008 20:42:31 |
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:39:05
|
quote: Originally posted by tempest
ja pevne verim ze se najdou soudni hraci a budou hrat na us-(rp)pvp serveru. s euro shitem uz jsem se parkrat spalil a plno jinych eq2 hracu
Do toho ti pujde jen magor, až budeš dobývat hrad amíků co budou mít nastavený okno ve tři ráno, budeš se mlátit do hlavy. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:49:48
|
ja pevne verim ze se najdou soudni hraci a budou hrat na us-(rp)pvp serveru. s euro shitem uz jsem se parkrat spalil a plno jinych eq2 hracu
Já možná do toho půjdu, uvidím, hlavně nebudu v nějaké cz only guildě. |
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:52:11
|
mno velice divne rozlozene servery
European English Servers (Early Access 17th of May)
PvE Servers Crom Dagon Ymir Bori Astoreth PvP Servers
Fury Wildsoul
RP-PvP Server Aquilonia
French Servers (Early Access 17th of May)
PvE Server Ishtar
PvP Server Ferox
RP-PvP Server Stygia
German Servers (Early Access 17th of May)
PvE Servers Mitra Asura
PvP Server Aries
RP-PvP Server Asgard
Spanish Server (Early Access 17th of May) Zingara (PvE) |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
Edited by - Trasher on 15/05/2008 21:03:56 |
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 20:54:10
|
quote: Originally posted by spajdr
Já možná do toho půjdu, uvidím, hlavně nebudu v nějaké cz only guildě.
mám zkušenosti jak s internacional tak s cz a kokoty potkáš všude, pokud jsou v gildě v převážné většině skilled hráči co už mutovali tak je to v pohodě. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 21:01:11
|
quote: Originally posted by coconut
quote: Originally posted by spajdr
Já možná do toho půjdu, uvidím, hlavně nebudu v nějaké cz only guildě.
mám zkušenosti jak s internacional tak s cz a kokoty potkáš všude, pokud jsou v gildě v převážné většině skilled hráči co už mutovali tak je to v pohodě.
Máš pravdu, ale nějvíce kokotů jsem měl to potěšení poznat z české populace. Neříkám že v US je to po všech stránkách v pohodě, ale lidi tam mají trošku jinou náturu. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 21:49:31
|
na ofic forech pisou ze budou monitorovat populaci a pripadne pridavat..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:06:31
|
wildsoul, v sobotu se tam sejdem :) |
 |
|
Nightmare
New Member

171 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:12:31
|
Ja si radsi jeste pockam az zverejni rule sety. Porad nevim jestli RP-PvP nebo PvP. Kdysi sem nekde cetl, ze na PvP serveru pujde opravdu groupovat jen podle ras, zatimco na RP-PvP s kymkoliv. V takovem pripade je RP-PvP pro me jasna volba. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:18:25
|
No pravdepodobne ten Early Access vetsina lidi vyuzije k tomu, zjistit jake to vlastne bude.
na RP se mi libi ze tam urcite bude lepsi komunita a moznost ziskat prebehliky z Targuenu pokud primo T. nebudou chtit alianci..
na PvP se mi libi zadne omezeni a ze tam take nekteri cesi budou.
Co se tyce PvP je nevyhoda vtom, ze se jeste musi rozhodnout ktery server..
jen skoda ze ty prvni levely jsou v podstate hodne solovy.. aby clovek mohl zjistit hned co a jak |
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:31:00
|
já mám jasno, půjdu na ten, co bude mít na 100 % největší populaci. PvE je pro mě jansý, zvlášť, když PvE u Funcomu znamená spoustu dobrovolnýho PvP, a Crom, to je bez diskuse |
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:32:30
|
to Nightmare : a kde si to prosimtě četl? V Mateřídoušce? to RR : pochybuju že se někdo bude z early accessu s lvl 50+ rerollovat na jiny server |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:39:01
|
hehe no tak ja pocital ze za ty 3 dny budou lidi spis cumet nez levelit ;-]] ja budu rad kdyz se za ty 3 dny dostanu z L20 :-DD
ale na forech sou fajn ankety.. vypliva znich ze o trosicku vic lidi chce jit na PvP servery, ze ty co chtej jit na RP tak hlavne z duvodu mature komunity.
14. If you plan to play on an RP server because... (Skip this if you do not wish to play on an RP server) % of Respondents Number of Respondents I enjoy roleplaying. To the walls, men, the Stygians come at us once more! 39.35% 170 I like being on RP servers for the atmosphere and immersion, but don't plan to roleplay 20.37% 88 I like being on RP servers because the players tend to talk less about Chuck Norris/the community seems more mature overall 40.28% 174
|
|
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:40:15
|
quote: Originally posted by Rodier
No pravdepodobne ten Early Access vetsina lidi vyuzije k tomu, zjistit jake to vlastne bude. jen skoda ze ty prvni levely jsou v podstate hodne solovy.. aby clovek mohl zjistit hned co a jak
mno ten 5,lv k prvnimu mestu das za 15 minut |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
 |
|
baara-kron
Starting Member
7 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:41:10
|
quote: Originally posted by plussminuss
wildsoul, v sobotu se tam sejdem :)
Snažíme se zformovat na PvP serveru Wildsoul. Jedná se o stávající i bývalé hráče z wow serveru drak thul a máme potvrzeno několik lidí z aliance i hordy.
moje představa je následující a rozhodně jsem jí ještě nekonzultoval se všemi ostatními, kteří mají možná úplně jiné plány:
V počátku se budeme snažit vytvořit komunitu a nainvitovat lidi do jedné gildy, která bude sloužit hlavně pro zformování komunity, začátečnickou výpomoc a výměnu věcí/materiálu. Časem se zjistí jak se lidi vzájemně snesou a jestli spolu můžou pokračovat a zdolávat high lvl content, nebo se gilda rozdělí, sloučí nebo zůstane tak jak je.
Každopádně tímto dávám navědomí, že na Wildsoulu se nějaká CZ komunita formuje a kdo si netroufá na RP, umí se chovat a umí vyjít s lidmi bude mít dveře otevřené.
Vyvarujte se nickům obsahujícím CZ, SvK atp. za mě říkám že tihle lidé se ve stejné gildě jako já nacházet nebudou ! |
Edited by - baara-kron on 15/05/2008 22:45:00 |
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:41:21
|
Přesně, neumim si představit mmo kde se nedá mluvit v general chatu o Chuckovi... tot k RPPvP |
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:44:07
|
quote: Originally posted by baara-kron
Snažíme se zformovat na PvP serveru Wildsoul. Jedná se o stávající i bývalé hráče z wow serveru drak thul a máme potvrzeno několik lidí z aliance i hordy.
moje představa je následující a rozhodně jsem jí ještě nekonzultoval se všemi ostatními, kteří mají možná úplně jiné plány:
V počátku se budeme snažit vytvořit komunitu a nainvitovat lidi do jedné gildy, která bude sloužit hlavně pro zformování komunity, začátečnickou výpomoc a výměnu věcí/materiálu. Časem se zjistí jak se lidi vzájemně snesou a jestli spolu můžou pokračovat a zdolávat high lvl content, nebo se gilda rozdělí, sloučí nebo zůstane tak jak je.
Každopádně tímto dávám navědomí, že na Wildsoulu se nějaká CZ komunita formuje a kdo si netroufá na RP, umí se chovat a umí vyjít s lidmi bude mít dveře otevřené.
No většina gild jde na Fury a s recruitem imho začínáš celkem pozdě:), ale tak gl |
 |
|
baara-kron
Starting Member
7 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 22:52:06
|
No většina gild jde na Fury a s recruitem imho začínáš celkem pozdě:), ale tak gl
Gild moc neni, lidí v nich ještě míň a seznam serverů vyšel až dneska - koho znám, ten se teprve rozhoduje, takže hurá na Wildsoul
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 23:04:35
|
Ale cocount ma pravdu, zatim kadžy kdo zminil PVP mluvil o Fury, s Wildsoul jsi asi opravdu prvni... :) |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 23:15:17
|
Jdu do international guildy na Fury, ale docela me mrzi ze po full release otevrou hned dalsi servery, aby Fury s Wildsoul nestaly za prd zachvili.. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 15/05/2008 23:15:54 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 23:19:22
|
quote: Originally posted by Trasher
quote: Originally posted by Rodier
No pravdepodobne ten Early Access vetsina lidi vyuzije k tomu, zjistit jake to vlastne bude. jen skoda ze ty prvni levely jsou v podstate hodne solovy.. aby clovek mohl zjistit hned co a jak
mno ten 5,lv k prvnimu mestu das za 15 minut
Takze to teoreticky trva 15min, nez se setkas s ostatnima hracema? A musej byt oni vsichni ze stejny rasy nebo se to tam nejak zacne shromazdovat? |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
coconut
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 23:21:18
|
do 20 všechny rasy, ale stejně budeš nejspíš do 15 lvl v solo instanci a potom do 20 přepínat, takže žádný strach |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/05/2008 : 23:22:57
|
quote: Originally posted by Shatteren
Jdu do international guildy na Fury, ale docela me mrzi ze po full release otevrou hned dalsi servery, aby Fury s Wildsoul nestaly za prd zachvili..
Tak je celkem jasné, že lidi bez early access, kterých je většina, půjdou na nové servery, protože si pochopitelně budou myslet, že těch 10 dnů hraje v kontextu dalších tří let zásadní roli. Do tří měsíců se to ale stejně všude srovná. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 00:07:15
|
Jdu do international guildy na Fury, ale docela me mrzi ze po full release otevrou hned dalsi servery, aby Fury s Wildsoul nestaly za prd zachvili..
Tak je celkem jasné, že lidi bez early access, kterých je většina, půjdou na nové servery, protože si pochopitelně budou myslet, že těch 10 dnů hraje v kontextu dalších tří let zásadní roli. Do tří měsíců se to ale stejně všude srovná.
kdo by hral jednu hru 3 roky? :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
saha
Starting Member
2 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 08:18:22
|
Discordia - PVP Fury |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 08:31:51
|
Fury :p |
so... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 08:42:15
|
Aquilonia |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 09:26:11
|
Wildsoul. Jméno guildy ještě nevíme, ale včas oznámíme. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 09:33:34
|
No většina gild jde na Fury a s recruitem imho začínáš celkem pozdě:), ale tak gl
jo, s krizkem po funuse. vzdyt uz to skoro vyslo. ...
btw, nekdo na deathwhisper? :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 16/05/2008 09:36:25 |
 |
|
neogen
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 09:36:53
|
Fury |
 |
|
baara-kron
Starting Member
7 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 10:02:26
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
jo, s krizkem po funuse. vzdyt uz to skoro vyslo. ...
btw, nekdo na deathwhisper? :]
S křížkem po funuse ? Komunita je zcela nová a gildy který jsou poskládaný tři měsíce dopředu budou fungovat jako průchoďák. Důkazem nevyzrálosti CZ komunity v AoC je to, že většina lidí šla do Targuenu, kterej začal rekrutovat jako první s líbivim image, přesto, že je na RP serveru. Nechci nikoho soudit, ale dle mého názoru minimálně půlka lidí co tam je na english RP realm vůbec nemá a na něčem takovym se podílet nechci. Můj post neni recruit, ale jen oznámení že i na wildsoulu určitá CZ komunita bude a lidi se nemusí bát založit si tam postavičku... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 10:22:34
|
Už podle řady diskuzních for se Wildsoul snaží tlačit do pozice dospělejšího serveru s větším důrazem na politiku a GvG. Tyhle snahy se samozřejmě mohou zdát na začátku úsměvné, protože nikdo nemá moc ponětí o tom, jak všechno bude fungovat. Jak velké budou potřeba guildy, kolik bude míst na guildovní domy, atd. atd. Ale je to minimálně sympatické, a proto jsme se i přes původní rozhodnutí Fury vydali na WildSoul.
Koukal jsem i na různá hlasování a vypadá to, že Fury vede oproti WIldSoul cca 60:40 což není moc a navíc všechno veme za své otevřením dalších serverů. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 11:59:21
|
Takze guilda Discordia (v nejblizsi dobe bude zprovoznen web www.discordia-guild.cz) pujde na PvP Fury. Pocet clenu: EarlyAccess/Preorder ma pres 30 lidi.
Dalsich cca 60 se zaregistrovalo s tim ze jdou s Discordii a kupuji hru ve full. (Lide z ruznych her znajici cleny discordie co by bravehearts z wow ci z jinych guild z jinych her.. takova ta smesice co se dala dohromady..)
Nejake info tady http://saha.xf.cz/server-a-dalsie-informasie-t96.html
Aktualne tedy 90 clenu, stim ze nekdo zna nekoho (tzn nikoliv anonymni tlupa), na druhou stranu nebrani se nikomu - berou kazdeho rozumneho. Zatim prumerny vek kolem 25 let.
|
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 12:11:01
|
Tak je celkem jasné, že lidi bez early access, kterých je většina, půjdou na nové servery, protože si pochopitelně budou myslet, že těch 10 dnů hraje v kontextu dalších tří let zásadní roli. Do tří měsíců se to ale stejně všude srovná.
zase nekdo si muze rici, ze je to tam aspon uz zajety, trosku rozjetej bussines, nebudou tak zaplneny n00b zony, |
|
 |
|
Mortymer
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 12:52:54
|
ganging decek a Barens chat uz neee :]] RP-PVP nebo hospoda :]
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
Pharoxx
Starting Member

70 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 16:51:28
|
Ajajaj tohle může rozhodnutí pro wildsoul ještě zvrátit
http://news.woh.ru/images/photo/1/1625.jpg
desivej screen  |
World of Warcraft: Pharris <Motion>, 70lvl shaman @ Drak'Thul EU Pharoxx <Motion>, 70lvl rogue @ Drak'Thul EU Age of Conan: Pharra <Dawn>, 80lvl, Stygian Tempest of Set @ Wildsoul EU (PvP) Pharris <Dawn>, 22+lvl, Cimmerian Bear Shaman @ Wildsoul EU (PvP) |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 16/05/2008 : 16:52:52
|
haha prej rusky pvp server.... |
 |
|
x2z
New Member