Author |
Topic  |
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 10:07:03
|
quote: Originally posted by Trasher
na pvp serveru megamasakr [doufam teda ze na Rp-pvp to snad bude lepsi] na ziskani/udrzeni pvp level 2 [1-20] je potreba 61.000 xp za 1 svoji smrt ztracite cca 4x xp co za zabiti 1
   to strasnej pomer, > 700 kill:100 death
http://i197.photobucket.com/albums/aa191/Treorai_2007/WorldFirstLevel2pvp.jpg
no to by nebyl ani takovej problém ... ale to že dostáváš death kill nebo kill i když tě sejme(š) o X-levelů vyšší hráč je stupidita která má za následek gangování ressurectionspotů low level zon ... fakt doufám že stím něco udělaj protože v současný podobě není defakto možné být v plusu aniž by jsi nekilloval lowlevel chary nebo aniž by jsi hrát 16hodin denně tak aby jsi byl navrcholu potravního řetězce (nebylo moc vyšších lev. charů) |
Noe
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 10:38:00
|
abych rekl pravdu tak pvp level me bude zajimat az na max adventurer lvl :) a pak uz bude velmi malo vyssich levelu :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 10:57:36
|
lvly bych taky neresil to ze me pojede high lvl je proste jen bonus za FFA... a nahodou to bude dobrej filtr pro ufnukany spratky nebo i ufnukany dospely :D
ale kazdopadne ty resskily jsou naprosta demence... kdyby mel aspon kazdej po ressu full HP a mohl se gangujicim hracum branit tak by to bylo aspon trochu fer... ale takhle je to nepochopitelny... clovek tak klidne i 10-15 min nedala nic jinyho nez macka ressurect a ceka nez je to prestane bavit protoze se proti tomu nema proste jak branit, leda ress nekam jinam a probehnout se.. az bude mount tak to uz nebude tak strasny ale ted je pruderni prochazka navic:) |
so... |
 |
|
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 11:03:44
|
No ja teda nevim,ale neni moznosti si pred ressem vybrat ress point?? kdyz vim ze tam nekdo je tak se ressnu nekde mimo a mam klid |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 11:11:24
|
quote: Originally posted by Lucas
No ja teda nevim,ale neni moznosti si pred ressem vybrat ress point?? kdyz vim ze tam nekdo je tak se ressnu nekde mimo a mam klid
Je to možné .... pokud jich máš více na výběr, tzn. pokud tam jsou a máš je objevené  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 11:16:53
|
quote: Originally posted by Khandar
ale kazdopadne ty resskily jsou naprosta demence... kdyby mel aspon kazdej po ressu full HP a mohl se gangujicim hracum branit tak by to bylo aspon trochu fer... ale takhle je to nepochopitelny... clovek tak klidne i 10-15 min nedala nic jinyho nez macka ressurect a ceka nez je to prestane bavit protoze se proti tomu nema proste jak branit, leda ress nekam jinam a probehnout se.. az bude mount tak to uz nebude tak strasny ale ted je pruderni prochazka navic:)
jj , chtelo by to resit nejak systemoveji tohle campovani respawn spotu , na Aquilonii tam vcera pak litala hlidka z jedne guildy a jakmile nekdo zkusil campovat na white sand ostrove tak dobehla hlidka tri lvl 15 a dotycnej byl campovan :) |
|
Edited by - Pertha on 19/05/2008 11:17:09 |
 |
|
Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 11:17:06
|
A da se resnout jenom na tech ress pointech nebo te to muze i hodit do nejblizsiho mesta...treba s nejakym postihem? |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 11:20:35
|
quote: Originally posted by Nogglli Guemaah
A da se resnout jenom na tech ress pointech nebo te to muze i hodit do nejblizsiho mesta...treba s nejakym postihem?
Jenom na ress pointech  |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 11:53:54
|
quote: Originally posted by Khandar clovek tak klidne i 10-15 min nedala nic jinyho nez macka ressurect a ceka nez je to prestane bavit protoze se proti tomu nema proste jak branit, leda ress nekam jinam a probehnout se.. az bude mount tak to uz nebude tak strasny ale ted je pruderni prochazka navic:)
quote: Originally posted by Pertha jj , chtelo by to resit nejak systemoveji tohle campovani respawn spotu , na Aquilonii tam vcera pak litala hlidka z jedne guildy a jakmile nekdo zkusil campovat na white sand ostrove tak dobehla hlidka tri lvl 15 a dotycnej byl campovan :)
Zlaty PvE 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Lucas
New Member

117 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:15:21
|
quote:
Zlaty PvE 
nudaaaaaaaaaa |
Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO) Dageorn - Man - captain(LOTRO) czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade Lucas -kdysi davno UO Maniak
|
Edited by - Lucas on 19/05/2008 12:15:47 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:16:20
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Khandar clovek tak klidne i 10-15 min nedala nic jinyho nez macka ressurect a ceka nez je to prestane bavit protoze se proti tomu nema proste jak branit, leda ress nekam jinam a probehnout se.. az bude mount tak to uz nebude tak strasny ale ted je pruderni prochazka navic:)
quote: Originally posted by Pertha jj , chtelo by to resit nejak systemoveji tohle campovani respawn spotu , na Aquilonii tam vcera pak litala hlidka z jedne guildy a jakmile nekdo zkusil campovat na white sand ostrove tak dobehla hlidka tri lvl 15 a dotycnej byl campovan :)
Zlaty PvE 
blbost to fakt může napasat jen scriptobijec ... FFA pVp je naprosto v pořádku jen je potřeba drobné systémové úpravy a bude vše OK ... |
Noe
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:18:05
|
lvly bych taky neresil to ze me pojede high lvl je proste jen bonus za FFA... a nahodou to bude dobrej filtr pro ufnukany spratky nebo i ufnukany dospely :D
no jen aby ten filtr nebyl natolik účinnej aby bylo ským v tak rozlehlým světe hrát ... na což dojel např. Shadowbane ale tam byl od začátku invul flag po smrti |
Noe
|
 |
|
Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:21:09
|
Zatim jedinej zpusob, jak se s tim vyporadat. Snad se takovych lidi najde vic. Urcite by meli poresit (ne)ziskavani PvP bodu z low levelu. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:21:22
|
ale kazdopadne ty resskily jsou naprosta demence... kdyby mel aspon kazdej po ressu full HP a mohl se gangujicim hracum branit tak by to bylo aspon trochu fer... ale takhle je to nepochopitelny... clovek tak klidne i 10-15 min nedala nic jinyho nez macka ressurect a ceka nez je to prestane bavit protoze se proti tomu nema proste jak branit, leda ress nekam jinam a probehnout se.. az bude mount tak to uz nebude tak strasny ale ted je pruderni prochazka navic:)
Divné, někde jsem četl od devs, že tam má být nějaký invul buff pár sekund po ress, ale možná to bude platit až v nějakém patchi co má vyjít. |
Edited by - spajdr on 19/05/2008 12:30:02 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:22:42
|
quote: Originally posted by Noe blbost to fakt může napasat jen scriptobijec ... FFA pVp je naprosto v pořádku jen je potřeba drobné systémové úpravy a bude vše OK ...
Ano jsem skriptobijec a nevadi mi to, si potrebuju odpoccinout a ne se stresovat v situacich viz vyse  Koneckoncu, az bude pvp vyladene nejen v tomhle ale i vyvazene chary tak mozna zalozim char i na pvp serveru. Ladeni pvp v eq2 trvalo rok. 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:45:58
|
On nekdy i ten stres je dobrej na odpocinek ale kazdej to vnima jinak. |
Black |
 |
|
taintedman
Starting Member
8 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:48:59
|
jak je to s tim fury serverem?? chtěl bych tam s kámošema hrát, ale čet sem že je prej už plnej :-( |
Edited by - taintedman on 19/05/2008 12:49:22 |
 |
|
night_hawk
New Member

315 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 12:54:51
|
quote: Originally posted by taintedman
jak je to s tim fury serverem?? chtěl bych tam s kámošema hrát, ale čet sem že je prej už plnej :-(
staci vychytat dobu, kdy tam neni napsano full a vytvoris tam postavu. Ja jsem ji tam vcera vytvoril. |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 13:09:02
|
quote: Originally posted by night_hawk
quote: Originally posted by taintedman
jak je to s tim fury serverem?? chtěl bych tam s kámošema hrát, ale čet sem že je prej už plnej :-(
staci vychytat dobu, kdy tam neni napsano full a vytvoris tam postavu. Ja jsem ji tam vcera vytvoril.
on je to imho jen nejakej scriptik kterej hlida pomer vytvorenejch postav... tak to timhle odklanej na wildsoul aby nesli vsici na Fury... takze se nejedena o to ze by byl full jako co se do kapacity tyce ale spis jen vyrovnavaj takhle stavy... na Fury neslo zakladat hodinu po spusteni servru neni mozny aby byl full... pul hodiny nato tam slo vesele zakladat postavy furt... |
so... |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 13:47:04
|
quote: Originally posted by Atronach Ladeni pvp v eq2 trvalo rok. 
Nemluvil bych v minulém čase. Stále ladí, stále ladí a stále to není ono. Vlastně ve stavu v jakém to bylo než jsem přestal hrát to bylo horší než tak půl roku zpátky. Ladí to tak moc až to přeladily  |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 14:18:13
|
quote: Originally posted by Shelaida Nemluvil bych v minulém čase. Stále ladí, stále ladí a stále to není ono. Vlastně ve stavu v jakém to bylo než jsem přestal hrát to bylo horší než tak půl roku zpátky. Ladí to tak moc až to přeladily 
pvp neni stredem meho zajmu, takze neposoudim. Imo ale vzdy budou situace, kdy bude jedno povolani lepsi nez dalsi.
quote: Originally posted by Shelaida
[Targuen]
Copak? Snad te nezklamala gilda kterez "Sláva Targuenu stoupá do nebes."? Alespon to pisou u nich na webu 
|
|
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 14:21:19
|
atronachu kdyz pvp neni tvuj zajem hry tak proc hrajes aoc? psn |
A.C.A.B. |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 14:31:12
|
quote: Originally posted by Atronach
[Targuen]
Copak? Snad te nezklamala gilda kterez "Sláva Targuenu stoupá do nebes."? Alespon to pisou u nich na webu 
Ne, to je myšleno tak, že mi ještě nepřišel invite, bo se nejdřív nabírají členové jednotlivých kohort. Až potom přijde řada na Populus. Jelikož ve hře ještě nemám název guildy pod jménem, tak jsem ho zatím škrtnul.  |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 14:33:58
|
quote: Originally posted by spajdr Divné, někde jsem četl od devs, že tam má být nějaký invul buff pár sekund po ress, ale možná to bude platit až v nějakém patchi co má vyjít.
Mám pocit že jsem cosi divného na sobě po smrti viděl. Ještě jsem se divil co to je. Ale že by to nějak řešilo killnutí na ress pointu, to fakt ne  |
 |
|
Darkmage
Starting Member
44 Posts |
Posted - 20/05/2008 : 16:52:39
|
Tak kde je teda nejvetsi ceska komunita na PvE serverech? |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 08:12:45
|
quote: Originally posted by Darkmage
Tak kde je teda nejvetsi ceska komunita na PvE serverech?
Tipuju že to asi bude část České Legie z EQII.
quote: Originally posted by Nobu1212
Část guildy Česká Legie (EQ2) zkusí také Age of the Conan. Budeme asi rarita, protože chceme jen PVE. To o co nám jde je pohodové hraní a zábava. Časem i raidy. O názvu guildy se zatím hlasuje. Vypadá to na název LEGIE.
SERVER KAM DEME JE - DAGON
Kontakt ve hře: Nobuhar, Vilien.
Veškeré info. a případný zájem o nábor na fórum http://everquest.neverwinter.cz/
Nobu
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 09:13:59
|
quote: Originally posted by Darkmage
Tak kde je teda nejvetsi ceska komunita na PvE serverech?
o komunitě nevím, ale pár Čechů je na Cromu |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 09:27:22
|
quote: Originally posted by spajdr Divné, někde jsem četl od devs, že tam má být nějaký invul buff pár sekund po ress, ale možná to bude platit až v nějakém patchi co má vyjít.
Mám pocit že jsem cosi divného na sobě po smrti viděl. Ještě jsem se divil co to je. Ale že by to nějak řešilo killnutí na ress pointu, to fakt ne 
To byl postih za to, že tě kilne mob ne? Myslím že za kill od hráče postih nedostaneš .... |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 09:39:34
|
No kdyby dali imunitu na kill aspoň 20-30 vteřin, měl by si možnost se portnout pryč nebo si aspoň přepnout instanci ve který jseš a tím problém vyřešit. Včera když mě někdo někde kempil a nebyla šance ho dát, tak jsem u res pointu zvolil jinej district ( instanci) a voalá, ganker tam nebyl  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 09:47:52
|
quote: Originally posted by Arnold
No kdyby dali imunitu na kill aspoň 20-30 vteřin, měl by si možnost se portnout pryč nebo si aspoň přepnout instanci ve který jseš a tím problém vyřešit. Včera když mě někdo někde kempil a nebyla šance ho dát, tak jsem u res pointu zvolil jinej district ( instanci) a voalá, ganker tam nebyl 
instance by mela jit zmenit i kdyz jses mrkev |
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 09:56:50
|
quote: Originally posted by Arnold To byl postih za to, že tě kilne mob ne? Myslím že za kill od hráče postih nedostaneš ....
Postih po smrti je symbol lebky nad HP barem. Toto bylo mezi buffy po smrti. Ale po PvP smrti. Bylo to nahoře jak pod láložkami Inventáře atd. |
Edited by - Shelaida on 21/05/2008 09:57:09 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 10:46:12
|
quote: Originally posted by Shelaida Postih po smrti je symbol lebky nad HP barem. Toto bylo mezi buffy po smrti. Ale po PvP smrti. Bylo to nahoře jak pod láložkami Inventáře atd.
no někdy mě to po smrti nahodí automaticky takový slabý HOT heal nebo mě zustane chvilku viset starej buff ... ale žádnej invul nebo nic podobnýho zatím není. |
Noe
|
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 14:20:39
|
quote: Originally posted by Noe
quote: Originally posted by Shelaida Postih po smrti je symbol lebky nad HP barem. Toto bylo mezi buffy po smrti. Ale po PvP smrti. Bylo to nahoře jak pod láložkami Inventáře atd.
no někdy mě to po smrti nahodí automaticky takový slabý HOT heal nebo mě zustane chvilku viset starej buff ... ale žádnej invul nebo nic podobnýho zatím není.
c IGN betě byl, nevím, proč to dali pryč... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 15:15:28
|
Sorry ale nic takového tam nebylo. Vím to moc dobře, protože jsem s rangerem kempil jeden spot chvíli :-) |
 |
|
Havran
New Member

305 Posts |
Posted - 21/05/2008 : 22:29:30
|
quote: Originally posted by Gabriel
Sorry ale nic takového tam nebylo. Vím to moc dobře, protože jsem s rangerem kempil jeden spot chvíli :-)
Bylo to v pve pred 20+ pvp betou |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/05/2008 : 23:14:14
|
Tak nový server list k EU ofiko vydání
European English Servers
PvE Servers
* Crom * Dagon * Ymir * Bori * Nemain NEW * Ahriman NEW
PvP Servers
* Fury * Wildsoul * Battlescar * Soulstorm NEW
RP-PvP Server
* Aquilonia (RP) * Hyrkania (RP) NEW
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 23/05/2008 : 07:36:47
|
Kdo chce hrát na novým serverech, tak pro ně je tato veselá zpráva 
Additional servers will come live when the already available ones are showing that they are getting full. We do this to prevent some servers from being underpopulated.
I do apologize for the mixup on the list of servers for the launch as some will get available a little later depending also on the number of players on others of the same ruleset.
And the forums for these servers will of course be opened again. But to avoid further confusion, we took them down for the time being (but all existing threads will still be there) until those servers are indeed open.
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 23/05/2008 : 08:13:08
|
Kaslete na novej server a pojdte na Aquilonii :) |
 |
|
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 16:57:14
|
Na jakym PvP servru hrajete ? Koukal jsem ze Fury a Wildsoul jsou dost preplneny a nejde tam vytvorit char. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 17:05:31
|
quote: Originally posted by Mrcek
Na jakym PvP servru hrajete ? Koukal jsem ze Fury a Wildsoul jsou dost preplneny a nejde tam vytvorit char.
a navic ted cca 3 minuty cekam ve fronte. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 17:08:53
|
Já si v pondělí půjdu pro krabičku tak taky přemýšlím na který server jít. Docela mě ten RP server láká sice sem nikdy moc RP nezkoušel ale člověk má zkusit všechno. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 17:32:56
|
Na jakym PvP servru hrajete ? Koukal jsem ze Fury a Wildsoul jsou dost preplneny a nejde tam vytvorit char.
JJ to je absolutně nepochopitelná věc, na kterou nadává snad každý. V podstatě Funcom znemožňuje lidem co se znají joinout na stejný server. Musíš čekat třeba 10 hodin až nebude heavy load a char vytvořit. Jako by to něco řešilo. |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 17:39:28
|
kdyz bych se rozhodnul hrat na jinym serveru, jde to pak zmenit ? |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 18:39:48
|
quote: Originally posted by Arach
kdyz bych se rozhodnul hrat na jinym serveru, jde to pak zmenit ?
No transfer nejde, ale můžeš si založit postavu na jiném serveru. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 19:02:04
|
Skupina byvalych clenu CzA z Anarchy online zaklada gildu na normal serveru Crom. Vitani jsou i novi clenove.
Vice informaci radeji v topicu o AoC gildach, at mne Skrag nemusi pretahnout Sulfurasem a zeditovat :) |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 20:47:12
|
JJ to je absolutně nepochopitelná věc, na kterou nadává snad každý. V podstatě Funcom znemožňuje lidem co se znají joinout na stejný server. Musíš čekat třeba 10 hodin až nebude heavy load a char vytvořit. Jako by to něco řešilo.
Jinymi slovy, nejde to vytvorit pouze ve spicce? Urcite?
Pokud bych casem AoC planoval, tak bych rad sel za vsemi kamarady na Fury a pokud by to neslo, tak AoC ani kupovat nebudu... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 21:03:50
|
quote: Originally posted by Gurrshael
JJ to je absolutně nepochopitelná věc, na kterou nadává snad každý. V podstatě Funcom znemožňuje lidem co se znají joinout na stejný server. Musíš čekat třeba 10 hodin až nebude heavy load a char vytvořit. Jako by to něco řešilo.
Jinymi slovy, nejde to vytvorit pouze ve spicce? Urcite?
Pokud bych casem AoC planoval, tak bych rad sel za vsemi kamarady na Fury a pokud by to neslo, tak AoC ani kupovat nebudu...
Založ si ho mimo špičku |
 |
|
Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts |
Posted - 25/05/2008 : 10:37:16
|
Ono je pekny, ze si zalozite char mimo spicku, ale pak se treba ani nelognete ve spicce, protoze je server full. Stalo se me to uz asi trikrat nez jsem presel na jinej server. Ja vetsinou hraju jenom ve spicce a cekat treba pul hodiny, abych si vubec mohl zahrat hru, kterou platim....na to se muzu vyprdnout....nebo jit najinej server :) |
Edited by - Nogglli Guemaah on 25/05/2008 10:37:32 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 25/05/2008 : 10:50:11
|
Na Wildsoulu je ted o špičce čekačka 3:30 max co jsem zažil. Což se dá zvládnout celkem v pohodičce. To zakládání charů mimo špičku je asi hlavně proto, že lidé tam mají kamarády.. a jak tak koukám plno serverů je full nebo v budoucnosti bude. Funcom čeká na pondělí aby skočilo kopit do Tesca další servery :D /asi ste pochopili joke že?/ |
 |
|
Topic  |
|