Author |
Topic  |
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 16:00:29
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
nahodou targen bo jak se to pise jsou slusni!!! vcera sem jednoho zabil a dokonce i podekoval 
rofl a to jeste na fury co ? :D btw. PvP je od toho aby se lidi masili a kdo nesnese ze ho pojizdi skupinka vysinutejch maniku, at si de stezovat na PvE. |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 16:10:28
|
Shelaido, dám ti dobrou radu ... nereaguj na jejich jedovatý plivance ... ty tu komunitu tady na imperiu neznáš, je tu spousta starých bolševismem a starobou prolezlých kecálků, kteří už dokážou jen jedovatě slintat a vzpomínat na to jaký oni byli skileři a vše co je teď a dělají druzí jen poplivat .... nereaguj, nic nepiš, to je jediný způsob jak se zbavíš jejich slintání a jen sleduj, jak si to zase za chvíli ve svý jedovatosti budou rozdávat mezi sebou  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 16:39:15
|
quote: Originally posted by Ryarr
Ano, jsme guilda looseru, je nam 15 a min, o RP nemame ani poneti a gankujeme na potkani, ale musi nas na to byt nejmene petinasobna presila. Ano ano...je to tak..nejinak. 
Jsi spokojen? Probuh ze mas cas resit tu cely den takove kraviny. Davam si na mesic dobrovolne ban na toto forum ktere zcela ztratilo svou uroven kterou si pomatuji z eq2.
hehe tak to jses ty ten mrtvy chlapec no rikal jsem si, ze ten kdo si zalozil tenhle nick je bud 1. je mu 13 a je to jeho prvni hra 2. ma pulku mozku 3. chtel zkusit esi s tim nekoho vyprovokuje no uz mam celkem jasno ktera varianta to je |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Vogon Jelc
Starting Member
6 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 17:14:11
|
Hele vy co ste si koupili krabici v Cechach, zobrazuji se vam tam i americky servery? Muzete hrat i nich? Nebo musim mit americkou krabici?
Sorry ze prerusuji vase flame. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 18:10:19
|
TTH je na Windsoulu?
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 18:33:44
|
quote: Originally posted by Araya
TTH je na Windsoulu?
jj |
 |
|
Kurik
Average Member

1444 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 20:53:15
|
quote: Originally posted by Vogon Jelc
Hele vy co ste si koupili krabici v Cechach, zobrazuji se vam tam i americky servery? Muzete hrat i nich? Nebo musim mit americkou krabici?
Sorry ze prerusuji vase flame.
musíš mít US krabici |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 20:54:02
|
Tak uz i Aquilonia ma frontu... 2.45min ted pro mne |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 21:21:12
|
quote: Originally posted by plussminuss
TTH je na Windsoulu?
jj
Sakra a ja se tesil ze pujdete na Fury |
 |
|
Dirtas
Starting Member

57 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 21:49:07
|
Doufám že PvE servery sou na tom s frontou v pohodě  |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 26/05/2008 : 22:39:20
|
quote: Originally posted by plussminuss
TTH je na Windsoulu?
jj
Sakra a ja se tesil ze pujdete na Fury
eh, ja nejsem tth, jen ses ptal tak jsem odpovedel, pristo to uz asi neudelam  |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 07:01:52
|
quote: Originally posted by Shelaida 1. Optimální věk 20+ [/i]
OMG ja dotedka myslel ze to je IQ  
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 07:40:20
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by Shelaida 1. Optimální věk 20+ [/i]
OMG ja dotedka myslel ze to je IQ  
Myslel jsi si u věty "Optimální věk 20+" že je to IQ? Mno tak to možná tvoje, když napíšeš takovou kravinu 
Asi došly argumenty  |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 08:01:48
|
to nebezi ani tejden a uz se hadate : -)) |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 08:16:01
|
quote: Originally posted by Shelaida Mno tak to možná tvoje, když napíšeš takovou kravinu  Asi došly argumenty 
Shelaidaku slysel jsi nekdy slova HUMOR a SMAJLIKY?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 08:33:55
|
quote: Originally posted by terawatt
quote: Originally posted by †… Havran …†
nahodou targen bo jak se to pise jsou slusni!!! vcera sem jednoho zabil a dokonce i podekoval 
To bych taky rad, ja myslel ze jsou na Aquilonii = RP serveru ??
no dit jo taky ze jsou... |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 13:13:46
|
tak na Fury uz nejde zalozit char :( takze sem se musel docasne presunout na jinej kde zacina hrat znamej a uvidime zda se mu povede nekdy ten char na Fury zalozit... doufam ze ano, jinak FunCom udelal nekde chybu. Mozna by to chtelo treba uz jen nechat zalozit char pomoci invitace hrace co ma na Fury uz character nebo tak neco. kua me pekne stvou s timdle :P |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 13:15:21
|
quote: Originally posted by Marwyn
tak na Fury uz nejde zalozit char :( takze sem se musel docasne presunout na jinej kde zacina hrat znamej a uvidime zda se mu povede nekdy ten char na Fury zalozit... doufam ze ano, jinak FunCom udelal nekde chybu. Mozna by to chtelo treba uz jen nechat zalozit char pomoci invitace hrace co ma na Fury uz character nebo tak neco. kua me pekne stvou s timdle :P
nejde kdyz je heavy load nebo nejde obecne ? |
lastfm |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 13:24:18
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by Marwyn
tak na Fury uz nejde zalozit char :( takze sem se musel docasne presunout na jinej kde zacina hrat znamej a uvidime zda se mu povede nekdy ten char na Fury zalozit... doufam ze ano, jinak FunCom udelal nekde chybu. Mozna by to chtelo treba uz jen nechat zalozit char pomoci invitace hrace co ma na Fury uz character nebo tak neco. kua me pekne stvou s timdle :P
nejde kdyz je heavy load nebo nejde obecne ?
skouseno pri heavy loadu, ale smazl sem nepotrebnou postavu a me hned pote zalozit sel, pak uz ne :( a znamemu vubec ne. Pise to hlasku ze na serveru neni jiz mozne zalozit postavu a at to zkusis na nejakym jinym. Uz sem ho naockoval at to zkusi okolo pate rano a treba se povede :) |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 13:26:12
|
zalozit jde... jen musi bouzel zakladat char v noci/rano...
imho fury neni jeste ani na polovine(mozna ani tretine) kapacity jen proste funcom zvolil system aby se lidi rovnomerne rozdelily na servry trochu nestastne pro hrace timhle pomerovym systemem.
heavy load (stop zakladani charu tzn nejvyssi power prichozich) byl Fury uz cca 1hodinu po spusteni EA serveru... |
so... |
Edited by - Khandar on 27/05/2008 13:28:53 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 27/05/2008 : 13:28:13
|
quote: Originally posted by Khandar
zalozit jde... jen musi bouzel zakladat char v noci/rano...
imho fury neni jeste ani na polovine(mozna ani tretine) kapacity jen proste funcom zvolil system aby se lidi rovnomerne rozdelily na servry trochu nestastne pro hrace timhle pomerovym systemem.
udelals me radost Khane :D |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 03:55:08
|
skoda ze nikdo ze zdejsich e-peen istu neskoncil na main ffa pvp serveru (fury).
by byla sranda.
zatim z targuenu uteklo cca 30 tech nejlepsich lidi co meli (nekteri presli k nam dalsi k ostatnim co tu najdete u lidi v podpisech). Jestli targuen nekdy neceho dosahne, tak jak zde bylo receno - kvantitou, nikoliv kvalitou.
Taky uz mame x staveb ale k cemu, kdyz nefunguji? ;( RusCorp - rusacka guilda mela prvni den uz cele tier1 mesto. A k cemu? kdyz vsichni vi, ze zneuzili chybneho spawnu nodu.. o cem to je? tesi je to, kdyz vi ze si to vybugovali? nemyslim si.. i tak se ale chovaj lip nez celej targuen.
btw dokonce i moderator pg24 co targuen tlacil do poradu je uz opustil.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 28/05/2008 03:56:15 |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 07:22:45
|
quote: Originally posted by Rodier
skoda ze nikdo ze zdejsich e-peen istu neskoncil na main ffa pvp serveru (fury).
by byla sranda.
zatim z targuenu uteklo cca 30 tech nejlepsich lidi co meli (nekteri presli k nam dalsi k ostatnim co tu najdete u lidi v podpisech). Jestli targuen nekdy neceho dosahne, tak jak zde bylo receno - kvantitou, nikoliv kvalitou.
Taky uz mame x staveb ale k cemu, kdyz nefunguji? ;( RusCorp - rusacka guilda mela prvni den uz cele tier1 mesto. A k cemu? kdyz vsichni vi, ze zneuzili chybneho spawnu nodu.. o cem to je? tesi je to, kdyz vi ze si to vybugovali? nemyslim si.. i tak se ale chovaj lip nez celej targuen.
btw dokonce i moderator pg24 co targuen tlacil do poradu je uz opustil..
 Mno jo, Targuen odmítl tvoji přihlášku co?  Dobře udělal. Je vidět, že lidi co tě znají tak vědí proč se k tvému přijetí vyjádřili odmítavě 
Rodiere tenhle post po ránu mě fakt rozesmál  |
 |
|
Arnold
New Member

358 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 08:14:21
|
quote: Originally posted by Shelaida
by byla sranda.
btw dokonce i moderator pg24 co targuen tlacil do poradu je uz opustil..
 Mno jo, Targuen odmítl tvoji přihlášku co?  Dobře udělal. Je vidět, že lidi co tě znají tak vědí proč se k tvému přijetí vyjádřili odmítavě 
Rodiere tenhle post po ránu mě fakt rozesmál 
Tak já nevím, má se cenu vůbec k tomu vyjadřovat ... nemá. Ale jako prostředek na ranní uvolnění střev je to docela dobrý   |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 09:23:51
|
quote: Originally posted by Pertha
:D Shelaido a ma to smysl resit ? kdyz nedodrzujete pravidla ktery jste si stanovili pri prijimani kdo ma verit tomu, ze budete nejak resit naky blbecky v gilde :)
Má smysl to řešit, protože nejvíc guildě kazí pověst pomluvy na forech. Podle pravidla 100x rečená lež se stává pravdou. Jinak pod to co napsal Arnold se můžu podepsat. Taky myslím že původem těch jedovatých slin je závist 
A proč se domníváš že se nedodrželi pravidla pro přijímání do guildy? Vypisovali se přihlášky, a ty buď byli nebo nebyli schválené.
Hele nechci rejpat, ale to porusovani pravidel tam mate.. treba takovy nezabijet lidi pri questovani. Vcera sem byl v parte a co se nestalo mydlime moby, pribehnout lidi od Vas, nejdriv zabijou mne jako healera, a pak umlati zbytek, takle se to opakovalo 2x. Jinak beru, je hrozna prdel zabijet low lvl. Ale hlavni je ze sem si vcera udelal dalsi dva lvl :) |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 09:32:40
|
quote: Originally posted by berousek Hele nechci rejpat, ale to porusovani pravidel tam mate.. treba takovy nezabijet lidi pri questovani. Vcera sem byl v parte a co se nestalo mydlime moby, pribehnout lidi od Vas, nejdriv zabijou mne jako healera, a pak umlati zbytek, takle se to opakovalo 2x. Jinak beru, je hrozna prdel zabijet low lvl. Ale hlavni je ze sem si vcera udelal dalsi dva lvl :)
Jo občas se stane že nám někdo dělá ostudu a to se pak řeší. viz. část výroční zprávy z titulní strany našich stránek : http://targuen.ageofconan.cz/
... Ale jelikož nechceme ukazovat jen tu lepší stranu mince, upozorním i na temnější část týdne. Údajně se některý z našich hráčů dopustil porušení PvP pravidel a toto porušení bylo nahlášeno PvP policii. Proto apelujeme na všechny, aby se vyhnuli resskillům a zabíjením nízkých lvl, nebo hráčů jenž dělají Q. Jsme přeci Targuen a máme na víc.
(Hráč byl potrestán a okamžitě vyloučen) ...
Pokud máš screen a jména, pak nám je prosím sděl  |
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 09:40:31
|
lol, vy nesmite zabijet u questovani? omg  |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 09:43:25
|
Nic nemam :) vim jen ze to byla parta lidi od Vas.. a neminim zjistovat kdo to byl, je mi to jedno, psal jsem to jen proto aby si to tady tak neobhajoval, bo lidi pitomci jsou vsade :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 09:49:17
|
quote: Originally posted by berousek
Nic nemam :) vim jen ze to byla parta lidi od Vas.. a neminim zjistovat kdo to byl, je mi to jedno, psal jsem to jen proto aby si to tady tak neobhajoval, bo lidi pitomci jsou vsade :)
voni te zabijej targuenci ? :) sakra asi prehodnotime tu tvou prihlasku ty aliku jeden :) |
|
 |
|
poooll
Starting Member
20 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 09:54:33
|
Hehe doufam ze ma Targuen hodne diplomatu, protoze tohle resit asi nebude sranda a u 300 lidi to myslim je i na vase sily to ohlidat a nasledne zahladit ;o) Jinak je hezky co hlasate ve Vasi vyrocni zprave:
" Když už jsme nakousli to pvp, mohu prozradit, že ostatní gildy k nám chovají respekt ostatní krutě trstáme, proto se již některé ozývají a žádají spojenectví. My jsme však v situaci, kdy diktujeme podmínky my! "
Muzu rict ze ja osobne z vas strach nemam, moje problemy vyresi prepinani instanci ;o). Takze jen diktujte ;) A opravdu k smichu jsou jen nicky nektery clenu T, bohuzel si asi neuvedomili ze Aqua je RP server ;o) Ale abych jen nehanil tak muzu rict ze za svuj "zivot" v AOC jsem nemel s targuenovci zatim nejakej vyraznejsi spor ;)
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 10:18:10
|
quote: Originally posted by Dorlas
lol, vy nesmite zabijet u questovani? omg 
Já nevím jak ty Dorle, ale já vidím rozdíl mezi PvP a RP-PvP serverem. Neútočím pokud k tomu nemám důvod. Kdežto čistě PvP servery jsou pro ty co vyznávají trošku jiný styl hry. Např. postávat v hidu a čekat až bude mít hráč málo HP a pak ho jednou ranou dorazit a mít z toho 10 vánoce. Viz dřepování v EQ nebo hlášky "ROFL" "noob" "you suck in pvp" atd. Mě tenhle styl nevyhovuje. Teoreticky můžu zaůtočit na každého, i člena guildy, ale útočím jen když k tomu mám důvod. Bráním sebe, bráním keep, útok na znepřátelené guildy, pomoc zpřátelené guildě atd. Hra kdy útočím na to, co se pohne, to mě neba  |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 10:20:21
|
Nic nemam :) vim jen ze to byla parta lidi od Vas.. a neminim zjistovat kdo to byl, je mi to jedno, psal jsem to jen proto aby si to tady tak neobhajoval, bo lidi pitomci jsou vsade :)
Obhajuju, protože nemám rád když někdo paušalizuje, což se tady od některých děje. Nedělám si iluze, je u nás určitě několik lidí co nám kazí pověst, ale potřebujeme je najít. Reagoval jsem, protože o tom problému s některými hráči víme a řešíme je.  |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 11:05:10
|
quote: Originally posted by Pertha
voni te zabijej targuenci ? :) sakra asi prehodnotime tu tvou prihlasku ty aliku jeden :)
:P no kdyz pominu, ze jsem 27lvl a oni +32lvl, taak se nemam zac stydet :) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 11:07:55
|
ale vcera se mi stalo neco perfektniho.. takle mlatim noby, pribehnula 40 a jeste jeden, asi tak na mem lvl, zacali at jim dam 10 copperu, nebo mne zrezou, tak jsem se k tomu postavil jako chlap a dostal sem nabancino  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 11:09:31
|
Obhajuju, protože nemám rád když někdo paušalizuje, což se tady od některých děje. Nedělám si iluze, je u nás určitě několik lidí co nám kazí pověst, ale potřebujeme je najít. Reagoval jsem, protože o tom problému s některými hráči víme a řešíme je. 
tak to proste je, kazda skupina je hodnocena podle nejhorsich clenu, s tim se budete muset naucit zit, protoze forma vezmeme vsechny k tomuhle proste vede a je nerealny se jich zbavit, protoze i kdyz se jich jednou stranou budete zbavovat budou vam druhou prichazet |
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 12:04:19
|
quote: Originally posted by Pertha tak to proste je, kazda skupina je hodnocena podle nejhorsich clenu, s tim se budete muset naucit zit, protoze forma vezmeme vsechny k tomuhle proste vede a je nerealny se jich zbavit, protoze i kdyz se jich jednou stranou budete zbavovat budou vam druhou prichazet
Nebudou přicházet, Rodier sítem např. neprošel  Za čas se to ustálí, někdo odejde, někdo bude odejit a další přicházejí. Vznikne zdravé jádro a bude to fajne  Je fakt, že organizovat takovou velkou skupinu chce pevné nervy. |
 |
|
poooll
Starting Member
20 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 12:07:03
|
quote: Originally posted by Shelaida Vznikne zdravé jádro a bude to fajne 
Tim jadrem je mysleno kolik lidi?  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 12:15:14
|
quote: Originally posted by Pertha tak to proste je, kazda skupina je hodnocena podle nejhorsich clenu, s tim se budete muset naucit zit, protoze forma vezmeme vsechny k tomuhle proste vede a je nerealny se jich zbavit, protoze i kdyz se jich jednou stranou budete zbavovat budou vam druhou prichazet
Nebudou přicházet, Rodier sítem např. neprošel  Za čas se to ustálí, někdo odejde, někdo bude odejit a další přicházejí. Vznikne zdravé jádro a bude to fajne  Je fakt, že organizovat takovou velkou skupinu chce pevné nervy.
Protoze rodier se prihlasil pravym jmenem :) kdyby si jmeno zmenil uz ho tam mate :D |
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 12:21:34
|
quote: Originally posted by Pertha Protoze rodier se prihlasil pravym jmenem :) kdyby si jmeno zmenil uz ho tam mate :D
To je možný, jenže jeho nenapadlo, že když se přihlásí pod svým úchvatným já, že by snad ho mohl někdo nechtít.  |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 12:22:43
|
quote: Originally posted by poooll Tim jadrem je mysleno kolik lidi? 
Tak zdravé jádro 350 až 400 lidí  Tu a tam někdo odejde a někdo posílí zdravé jádro guildy  |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 14:43:59
|
Rodier je u nas v guilde Discordia. Vsichni jsme radi ze ho tu mame a myslim, ze i on je u nas spokojenej. Do hry jsme sli kazdej s cistym stitem bez ohledu na minulost. V guilde je nas uz prez 130, prevazne lide, kteri se potkali v jedne guilde ve wow. Jsou mezi nami i lide, kteri se drive ve wow moc nemuseli a ted spolu vychazi dobre.
Rodiera tu z for znam uz dlouho ale nikdy jsem s nim nehral. Jako hrace ho znam chvili a muzu rict ze ma opravdu dost zkusenosti. Je schopen s hodne vecma poradit a pro nasi guildu je urcite jen prinosem. Chapu ze tohle je zrovna to, co vy slyset nechcete a ani mi nejspis nebudete verit. Jsem rad ze rodiera v Tarquenu nechteli a myslim ze ted toho ani vubec nelituje. Po shlednuti reklamy tarquenu na pg24 uz snad ani nikdo litovat neucasti v tarquenu nemuze. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 16:08:29
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Rodier je u nas v guilde Discordia. Vsichni jsme radi ze ho tu mame...

Sorry ale tohle me rozesmalo :) Tohle si dejte do sloganu guildy: mame tu rodiera sme za to radi! a prihlasky se jen pohrnou :)) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 16:25:24
|
ja jsem taky rad ze tu rodiera na foru mame bez nej by to proste nebylo imperium ale jen jakesi diskusni forum bez duse |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 28/05/2008 16:31:45 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 19:13:26
|
mno tak Fury i ve spicce uz normal load  |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 19:15:53
|
ohledne targuenu - pozvanku jsem si dal protoze mel primo pozval jeden ze zakladatelu. kdyz jsem ale vide, ze tam ve skutecnosti jsou sami deti 15+- kteri na me porvavali ze jsem jim krivdil kdyz hrali na MEM serveru pred x lety, rekl jsem si ze tohle fakt ne.
pomlouvat targuen tu nebudu. ostatni to udelaji za me. |
|
Edited by - Rodier on 28/05/2008 19:20:31 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/05/2008 : 19:17:46
|
a hadejte ktera guilda ma na aquilonii nejhorsi povest ;)) ano je to targuen. takze dekujeme odejdete. Naopak discordia patri mezi jedny z nejlepsich (na fury).
to ne, je tam jedna az dve horsi |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|