Hm hezke, tak to maji co delat. S klidnym svedomim muzu rict, ze to neni dobry. A klidne si me ukamenujte. ;-) Moc lidi bude hodne zklamanych. Budu to zkouset az do releasu a jestli se objevi neco co breakne moje presvedceni, tak se rad o tom podelim.
Edit: Mozna 15GB patch..hmm
Ne, kamenovat tě nebudu, celekm souhlasim, měli to teda ještě pozdržet.
Hm hezke, tak to maji co delat. S klidnym svedomim muzu rict, ze to neni dobry. A klidne si me ukamenujte. ;-) Moc lidi bude hodne zklamanych. Budu to zkouset az do releasu a jestli se objevi neco co breakne moje presvedceni, tak se rad o tom podelim.
To Meddy: to je moc konkurence. WOTLK, Mines of Moria.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
To Meddy: to je moc konkurence. WOTLK, Mines of Moria.
Mas pavdu ze to by ciste z marketingoveho hlediska nebyl stastny krok. Tak si to holt sezereme pekne horky (ad diakritika = horký ale kdyz tak o tom premyslim tak spis horký a hořký)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Me se ta hra docela libi uz ted, asi jsem nenarocny konzument Warhammer mi poskytuje pvp ve svete, ktery je temer bez instanci. Jedina skoda, ze Mythic dava tolik durazu na zerk misto poradneho group play, ale to je i dost zalezitosti komunity jak si to udela. Neni nic nudnejsiho nez hrat healera v zergu. V takovem pripade bych byl donucen rollnout nejaky range dps class a to mi moc dlouho nevydrzi,i kdyz je tu jeste moznost witch elfky, ktera je oskliva jak noc a nikdo ji nehraje
Me se ta hra docela libi uz ted, asi jsem nenarocny konzument Warhammer mi poskytuje pvp ve svete, ktery je temer bez instanci. Jedina skoda, ze Mythic dava tolik durazu na zerk misto poradneho group play, ale to je i dost zalezitosti komunity jak si to udela. Neni nic nudnejsiho nez hrat healera v zergu. V takovem pripade bych byl donucen rollnout nejaky range dps class a to mi moc dlouho nevydrzi,i kdyz je tu jeste moznost witch elfky, ktera je oskliva jak noc a nikdo ji nehraje
Chapu, ale je ti jasne, co to bude znamenat pro narocneho hrace dneska(vetsina). Tu hru pohrbi.
Huhaha, tak jak to tu tak koukám hatíte, asi s klidnym svědomím ještě dneska rozehraju jak EQ, tak WoW, protože kromě Morie a WHo mě v dohlednu v podstatě nic nezajímá :)
Chapu, ale je ti jasne, co to bude znamenat pro narocneho hrace dneska(vetsina). Tu hru pohrbi.
quote:Originally posted by Shemiramoth Chapu, ale je ti jasne, co to bude znamenat pro narocneho hrace dneska(vetsina). Tu hru pohrbi.
Čekal jsem od tebe nějaké review, než jen "thumbs down", ovšem pamatuju tvůj optimismus, ještě před releasem AOC, konkrétně myslím ovládání, pro hratelnost zcela kritický prvek. AOC má nejdementnější ovládání, jaké jsem kdy viděl, osobně nechápu jak by kdy mohl "náročné hráče" tenhle Online Mortal Combat vůbec bavit. Co se tedy systému ovládání týče, zprasit ho více než předved nebožťík Conan, snad ani nejde.
Plno lidí si tu vylévá svoje uber hardcore player srdce a schazuje skvělou hru. Doporučuju všem si zkusit open betu a uvidíte, že si svoje místo na slunci určitě zaslouží. Jen směle do toho...
(Jasně, že kdyby na tom pracovali ještě další rok, ta by byla o rok propracovanější...)
To terawatt: Review nemuzu dat, protoze tohle je pouze vnitrni pocit, ze to neni OK. Ano muj optimismus zmizel, protoze predtim jeste byl cas neco delat. Navic mythic toho nasliboval a az ted se ukazuje kolik toho vlastne stiha. Muj nazor je pouze z prvnich 10 levelu (rekneme prvnim 20 levelu z wowka). Problem je, ze tam se mi kdysi chtelo levelovat, ale tady se mi nechce. Navic prvni mode do tzv. RvR je opravdu hodne nudna zalezitost. Bavilo me to asi tak dva vecery.
Neni chut to jet dal. Nevim, jestli mi to za to stoji, abych to hral alespon kvuli lore a podivani se na zajimava mista "virtualne".
AoC ma dobre ovladani, je to bez autoattacku, ktery nemuze vetsina lidi zkousnout. Neni zadny problem naucit se cvakat comba behem pohybu a do toho jeste odpalovat instanty a ruzne knocbacky, ci anti CC abiilty. Kdo umi ten umi, kdo neumi, ten bohuzel whinuje.
quote:Originally posted by Shemiramoth AoC ma dobre ovladani, je to bez autoattacku, ktery nemuze vetsina lidi zkousnout. Neni zadny problem naucit se cvakat comba behem pohybu a do toho jeste odpalovat instanty a ruzne knocbacky, ci anti CC abiilty. Kdo umi ten umi, kdo neumi, ten bohuzel whinuje.
100% souhlas. Detickam s koupenym charem ve wowu to ale nevysvetlis
Přesně tak, neshazujte AoC, protože o mrtvých se má mluvit jen dobře :)) OK, jen vtipkuju...
Ohledně WHO: tolik despektu a přitom hra ještě nevyšla. IMO bude mít WHO usnadněnou startovní pozici, lidi budou málo očekávat a pak si třeba v průběhu hraní řeknou, "hele, to není tak hrozný", a zkusí další měsíc... Dávám tomu větší šanci než AoC. Chce se někdo vsadit?
quote:Originally posted by Bajaja Ohledně WHO: tolik despektu a přitom hra ještě nevyšla.
Můj despekt k WHO pramení čistě z mých dojmů ze současné EU bety. WAR má určtě pár nových a opravdu zajímavých fičur, které rozhodně stojí za to vyzkoušet, ale nemohu se zbavit pocitu, že té hře stále dost věcí chybí. Ač původně velký fanda toho projektu, obávám se, že ho potká naprosto stejný osud jako AoC.
O AoC tu před releasem a chvíli po něm lidi pěli většinou chválu, a dopad blbě. Na WAR se většinou jen plive, takže ze zákona náhody a blbosti by měl dopadnout dobře.
rozhodne ho koupim a uvidim. Jsem v bete, ale nehodlam tu hanit neco co jsem nevidel v konecne fazi. Treba nas Mythic prekvapi a do final verze to bude mit pekne pripravene.
rozhodne ho koupim a uvidim. Jsem v bete, ale nehodlam tu hanit neco co jsem nevidel v konecne fazi. Treba nas Mythic prekvapi a do final verze to bude mit pekne pripravene.
teda v tvym veku verit na pohadky :) stary jezibaby taky libas a doufas ze to jsou zaklety princezny ?
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
teda v tvym veku verit na pohadky :) stary jezibaby taky libas a doufas ze to jsou zaklety princezny ?
Nemyslím že na to má čas a i kdyby, pochybuju že by si to pamatoval:)
V sucasnej dobe je stadium hry vyhovojuce, obcas sa sice vyskytnu nejake bugy (s nasledujucim patchom pribudnu nove :-) ), ale nie je to nieco, co by zasadnym sposobom ovplyvnovalo hratelnost. Crafting sa stale nepredviedol v plnej sile, samozrejme na tvorbu zbrani ci brneni mozeme zabudnut, tie sa ziskavaju dropami-loot (Public quest, NPC quest, dobytie pevnosti, Vendor renown rank, Drazba ...)
Grafika je na dnesnu dobu priemerna, na to co engine predvadza (tiez sa neukazal v celej krase), by som povedal, ehmm: „nie je zrovna optimalizovany" a obcas to zaskripe (dobyjanie pevnosti v Troll Country, 50-60 hracov, prepad na 3-4 fps /E7200, 4 GB, Ati 4850/).
Ak ste spokojni s MMORPG, ktoru sucasne hrate, nie je dovod prechadzat na WAR. A uz vobec nie „skokanom hladajucim zlaty gral", prelietavajucimi za posledne 1-2 roky od Lotro, Tabula Rasu az po AoC. WAR je klasicky class system MMORPG neprinasajuca ziadne prevratne zmeny (Ok, je tu Publiq quest, Scenarios ci Tactic/Tome/ system. A staci to?). Prinasa overene principy, ktore sme videli aj v inych hrach. Perspektiva?.Podari sa EA/Mythic nalakat komunitu okolo Warhammeru (+ zlanarit hracov DAoC-u)? Napriek vsetkemu si myslim, ze hraci dostanu solidny produkt (Hard core fanusikovia Warhammeru zrejme nebudu prevolavat na slavu) a ak sa k tomu bude jednat o ludi, pre ktorych to bude prva MMORPG, urcite budu nadseni (zo zaciatku urcite) a na dlhu dobu spokojni. Na celkove hodnotenie hry bude cas az po niekolkych mesiacov od vydania. Avsak uz teraz si dovolim konstatovat :WAR nie je a nebude nepodarok, ale prichod UO mesiasa sa nekona.
Díky za odpovědi, to co napsal nses se mi celekm líbí, jejich idea craftingu mi naprosto vyhovuje, zrovna craft je věc, která mě nikdy v MMO netáhla. Naopak Vendor renown rank zní suprově. A nějakou revoluci vážně nepotřebuju. Uvidíme za chvíli v OB
jo nsesi hezkej prispevek, presne neco takoveho od waru ocekavam, dalsi nic-neprinasejici hra do rady, ktera muze zaujmout jedine zabavnym a vyladenym pvp.
jo nsesi hezkej prispevek, presne neco takoveho od waru ocekavam, dalsi nic-neprinasejici hra do rady, ktera muze zaujmout jedine zabavnym a vyladenym pvp.
A to zabavne a vyladene PvP je prave to v com sa ma WAR odlisovat od ostatnych tuctovych MMORPG. Ako sa im to podari uvidime...
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
V sucasnej dobe je stadium hry vyhovojuce, obcas sa sice vyskytnu nejake bugy (s nasledujucim patchom pribudnu nove :-) ), ale nie je to nieco, co by zasadnym sposobom ovplyvnovalo hratelnost. Crafting sa stale nepredviedol v plnej sile, samozrejme na tvorbu zbrani ci brneni mozeme zabudnut, tie sa ziskavaju dropami-loot (Public quest, NPC quest, dobytie pevnosti, Vendor renown rank, Drazba ...)
Grafika je na dnesnu dobu priemerna, na to co engine predvadza (tiez sa neukazal v celej krase), by som povedal, ehmm: „nie je zrovna optimalizovany" a obcas to zaskripe (dobyjanie pevnosti v Troll Country, 50-60 hracov, prepad na 3-4 fps /E7200, 4 GB, Ati 4850/).
Ak ste spokojni s MMORPG, ktoru sucasne hrate, nie je dovod prechadzat na WAR. A uz vobec nie „skokanom hladajucim zlaty gral", prelietavajucimi za posledne 1-2 roky od Lotro, Tabula Rasu az po AoC. WAR je klasicky class system MMORPG neprinasajuca ziadne prevratne zmeny (Ok, je tu Publiq quest, Scenarios ci Tactic/Tome/ system. A staci to?). Prinasa overene principy, ktore sme videli aj v inych hrach. Perspektiva?.Podari sa EA/Mythic nalakat komunitu okolo Warhammeru (+ zlanarit hracov DAoC-u)? Napriek vsetkemu si myslim, ze hraci dostanu solidny produkt (Hard core fanusikovia Warhammeru zrejme nebudu prevolavat na slavu) a ak sa k tomu bude jednat o ludi, pre ktorych to bude prva MMORPG, urcite budu nadseni (zo zaciatku urcite) a na dlhu dobu spokojni. Na celkove hodnotenie hry bude cas az po niekolkych mesiacov od vydania. Avsak uz teraz si dovolim konstatovat :WAR nie je a nebude nepodarok, ale prichod UO mesiasa sa nekona.
Tohle shrnutí se ti opravdu povedlo, nedokázal bych to vyjádřit líp.
myslis ze muze byt i ve hre? ja sem videl nejake video kde zrovna tu toto bylo, a chosen, marauder byli only muzi, jak se dole preplo na zeny, tak z 4 muzskych postav tam zustaly pouze 2, zealotka a magoska, to same u dark elfu je witch elf pouze zena a jak se preplo na muze ta postavicka tam nebyla. u greenskinu prepinatko neni vubec pac sou oboupohlavni.