Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Předobjednat - poradíte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 30/08/2008 :  14:00:19  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

quote:
Originally posted by spajdr

A ještě jsi zapomněl dodat, že čím déle to budeš hrát, tím dražší to bude

To taky Nejhorší je, že tu CE s Pre-orderem vyhrávají zajímavý lidi, stačí si číst to X-zone fórum

Jj kdyz ctu to Xzone forum je mi z toho na bliti co vsechno se do ty hry hrne
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 30/08/2008 :  14:18:41  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

To taky Nejhorší je, že tu CE s Pre-orderem vyhrávají zajímavý lidi, stačí si číst to X-zone fórum

Jj kdyz ctu to Xzone forum je mi z toho na bliti co vsechno se do ty hry hrne

Pravdou je že takovýhle výkvět se dá najít i na jiných foréch a je až otřesné co za lidi si pořizuje WHO.

Jsou to lidi pro které bude WHO asi první MMO, viděli soutež tak proč to nezkusit že?

Chtěl sem teď napsat něco ale nebudu se rozčilovat.

Mimochodem tuhle akci/soutež Xzone nikdy neodpustím.U AoC jsem přišel mezi prvníma, měl štěstí objednal normálně CE chtěl jsem ji jak po obsahové stránce i s cenou sem souhlasil. Tady lidi fakt jen soutěžej aby měli přístup do openbety.

Přesně tak by to mělo být kdo dřív přijde ten dřív mele. To je jako kdyby lidi čekající na lístky na koncert Madonny, dostali u terminálů otázku a kdo uhodne ten si může ten lístek koupit.Ne kdo dřív přijde a vystojí si to ten ho má.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 30/08/2008 14:41:12
Go to Top of Page

Dengalden
Starting Member

81 Posts

Posted - 30/08/2008 :  14:54:58  Show Profile Send Dengalden a Private Message  Reply with Quote
Preview Weekend Update - The Update!
Folks,

Well, things have been, as usual, busy here at Mythic so I have lots of news to share. So, without further ado and no SNL references, here's the update on my update:

1) Significantly improved NPC pathing - Okay, in all fairness it wouldn't have taken much to improve on what we showed you folks during the PW. However, the NPC pathing is back to where it needs to be and while it still isn't perfect, well, it's a heck of a lot closer than it was just a short time ago. We identified a whole lot of bugs and squashed them.

2) Improved pet commands and responsivness - Well, pretty much same as above. Pets will no longer act as if obeying an order from you was the last thing in this world that they wanted to do.

3) Fixed an issue with textures blurring - Nothing like looking at textures through a blurred lens to make things look really sharp eh? Major improvements in and more OTW.

4) Enhanced Global Cooldown Mechanic - Well, for one the GCD actually shows the correct cooldown time and not the rounded up cooldown time (Hey, what a great idea, let's make it seem slower than it is. WOOT!). The slop timer is working fine right now and we'll continue to look at making the GCD and combat in general more responsive.

5) Continuing to improve Client Stability - As always, lots of fixes going in here. The client is supposed to be more stable (and looks like it so far) but until we get the masses back in...

6) Added new Graphics Settings and seeking more feedback from testers to guide future improvements. You asked for it, you got it. Well, in all fairness we were going to put these in anyway but it never hurts to nudge us a bit at times.

7) Target Nearest Target improved - Yeah! One of my pet peeves addressed.

8) Renown Gear changes and Potency of Potions increased. Tweaking, adding, subtracting, in other words (don't say "nerf", we're still in beta!) balancing.

9) Increased bonus for medal winners in PQs. PQs are supposed to be fun, joyous and not grindy. We'll continue tweaking and changing them wherever we need to do that to make it so #1. (okay, a ST reference)

10) Added more loot bags in Tier 1 PQs - Boy, it's going to be rather crowded when we launch so we just upped the loot for the Tier 1 PQs. We'll do the same to T2 as needed. And when the rush is over, we'll tweak downwards.

So, in terms of some other good stuff, lots and lots and lots of bugs fixed and lots of new stuff added to the ToK. But wait, there's more and we'll address some of it next week as well as more coming info in the next update.

Oh, and there's still no such thing as a miracle patch so don't expect one here. Just a ton of fixes, additions and adjustments. We have another major patch coming as well before launch. We don't believe in miracle patches (miracle whip is a whole other subject) here at Mythic but simply hard work and a talented team.

Much respect to my team that is really doing one heck of a job getting things ready for launch.

Mark
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 30/08/2008 :  15:00:59  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Mno diky haus a Nogglli, od vas jsem se dozvedel, to co jsem potreboval vedet. Snad jak rikas Nogglli ten head-start bude mit rezervu pro dodaci dobu CE, jinak by vyznam toho head startu byl k nicemu.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 30/08/2008 :  15:42:32  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nogglli Guemaah

Kdo bude mit ucet aktivovanej head start kodem, bude mit ucet aktivni i nekolik dni po vydani hry, prave kdby vam hra prisla pozdeji....osobne to odhaduju, ze to bude cca 7 dni po releasu jeste aktivni.

K tomu bych dodal, že by to mělo být aktivní do 22.9. , takže snad mi to vydrží, než poštovský panáček přijede d našeho Zadkova.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/08/2008 :  18:20:55  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Kdyz to ted objednam prez ten drirect2drive, dostanu moznost s tim zacit toho 7.09? Jinak je tam uvedeno ze ten headstart a preorder je jenom pro US a Canada ... vam to slo v pohode? :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/08/2008 :  18:23:53  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Kdyz to ted objednam prez ten drirect2drive, dostanu moznost s tim zacit toho 7.09? Jinak je tam uvedeno ze ten headstart a preorder je jenom pro US a Canada ... vam to slo v pohode? :)

Jsou tam dve verze jedna pro USA/kanadu druha pro UK/EU...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 30/08/2008 :  18:44:23  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

uz jsem to tu psal at si daj lidi bacha ze je tam i US verze.
Ja to tam mam objednany a kod na betu mi prisel uz
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/08/2008 :  18:54:54  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
me napsali ze jim mam napsat na mail ze potrebuji dodatecnou verifikaci. ale ze by uvedli treba cislo objednavky to ne.

lastfm
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/08/2008 :  19:08:28  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Jasne, no ja byl na d2d.com misto co.uk jsem lame plantaznik :p ... arrayo bral to tady: http://www.direct2drive.co.uk/default.aspx ?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 30/08/2008 19:08:57
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/08/2008 :  19:34:42  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jasne, no ja byl na d2d.com misto co.uk jsem lame plantaznik :p ... arrayo bral to tady: http://www.direct2drive.co.uk/default.aspx ?

Přesněji tady: :)
http://www.direct2drive.co.uk/1/6566/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-(Pre-Order)-Download
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/08/2008 :  19:38:30  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

Pravdou je že takovýhle výkvět se dá najít i na jiných foréch a je až otřesné co za lidi si pořizuje WHO.

Jsou to lidi pro které bude WHO asi první MMO, viděli soutež tak proč to nezkusit že?

Chtěl sem teď napsat něco ale nebudu se rozčilovat.

Mimochodem tuhle akci/soutež Xzone nikdy neodpustím.U AoC jsem přišel mezi prvníma, měl štěstí objednal normálně CE chtěl jsem ji jak po obsahové stránce i s cenou sem souhlasil. Tady lidi fakt jen soutěžej aby měli přístup do openbety.

Přesně tak by to mělo být kdo dřív přijde ten dřív mele. To je jako kdyby lidi čekající na lístky na koncert Madonny, dostali u terminálů otázku a kdo uhodne ten si může ten lístek koupit.Ne kdo dřív přijde a vystojí si to ten ho má.

U Conana jsem byl taky mezi prvníma, kdo objednal CE :) Na Warhammer CE jsem se ptal pana Schovance tak týden před uvedením soutěže. Imho na tom Xzona mohla vydělat, kdyby dala cenu tak 3000+ :)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 30/08/2008 :  20:22:24  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj hlavne aby tam bylo UK http://www.direct2drive.co.uk/1/6566/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-(Pre-Order)-Download jak postoval Aramir.

jakmile to objednas tak ti poslou klic kdyz kliknes na download. A klienta stahnes na http://www.war-europe.com/
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/08/2008 :  20:28:12  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Vyhrál jsem Warhammer CE verzi a uvažuju že to někomu přenechám, má někdo zájem? akorát jde o francouzskou verzi, takže manuál bude francouzsky, jinak nejspíš vše jak english verze. Cena s poštovným bude kolem 3400Kč.

Edited by - spajdr on 30/08/2008 20:28:30
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/08/2008 :  20:44:36  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak ty už kradeš i frantíkům?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/08/2008 :  20:58:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak ty už kradeš i frantíkům?

oui, monsieur
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 30/08/2008 :  21:33:39  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vyhrál jsem Warhammer CE verzi a uvažuju že to někomu přenechám, má někdo zájem? akorát jde o francouzskou verzi, takže manuál bude francouzsky, jinak nejspíš vše jak english verze. Cena s poštovným bude kolem 3400Kč.

nestoji nahodou CE edice 2000?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/08/2008 :  21:50:40  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Poptávka/nabídka

Docela by mne zajímalo, co tam všechno bude ve FR. Teoreticky by se s tím člověk dostal i na UK server, pokud nemají nějak ošéfovaný CD keye..
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 30/08/2008 :  22:21:34  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poptávka/nabídka

Docela by mne zajímalo, co tam všechno bude ve FR. Teoreticky by se s tím člověk dostal i na UK server, pokud nemají nějak ošéfovaný CD keye..

huh? Z jakeho duvodu by se nemohl dostat na UK server? To ze budou texty ve francouzstine neznamena, ze nebudou mit pristup na vsechny servery, ty taky po releasu/head startu muzes jit hrat na IT, DE, FR,... server.

A jako dodatek věřím, že všechny servery budou ve hře v angličtině, v betě ty servery ostatních národností byly v angličtině, jen tam na tebe každý mluvil svým rodným jazykem.
Nevidím důvod, proč by se tohle nezanechalo, tedy by v ničem nebyl problém držet US a EU verzi na stejné verzi.

Edited by - Pramen on 30/08/2008 22:28:54
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/08/2008 :  23:19:18  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No asi akorát klient na dvd bude francouzsky, kdo ví, nicméně když už mám open betu a pak se dotáhne jenom EN audio, tak to neřeším.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 31/08/2008 :  08:19:58  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
WAR klient obsahuje vsechny jazykove mutace. Kramy uvnitr krabice budou francouzsky.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/08/2008 :  08:33:27  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Moje zkušenosti s předobjenávkama jsou takové, že prakticky vždy měli doma placky dříve lidi, kteří si to koupili v kameným shopu než ti co si to někde předobjednali.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/08/2008 :  09:09:37  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Moje zkušenosti s předobjenávkama jsou takové, že prakticky vždy měli doma placky dříve lidi, kteří si to koupili v kameným shopu než ti co si to někde předobjednali.

proto si to predobjednavame na d2d kde zadny placky nebudeme mit :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/08/2008 :  09:23:55  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by PRIBOO

proto si to predobjednavame na d2d kde zadny placky nebudeme mit :)

Placky nejsou důležité. Hlavní je mít ---> KRABICI
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 31/08/2008 :  22:24:06  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
Kupil som jeden na D2D a druhy na EA store... zatial som sa ale k downloadu nedostal... predpokladam ze este nieje dostupny...

Registroval som sa priamu pri kupe a pri oboch predajcoch nebol ziadny problem..

PS: Som v UK a platil som UK kartou.. ak to bude naozaj v tom neviem -)

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 31/08/2008 :  22:50:28  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat... nekde jsem cetl, snad na warhammeralliance ze war-europe ma hrozny chraneni hesel nebo co. Jak to tam je? Preorder keye a ostatni keye az mi dojdou budu zadavat na war-europe nebo kde? dikes
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 31/08/2008 :  23:50:29  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Ty klice se s nejvetsi pravdepodobnosti budou zadavat nekde do profilu po prihlaseni, zatim to jeste nemaji v provozu (samozrejme na war-europe.com).

Jinak behem sveho pusobeni v EU verzi DAoC (5-6 let), tak jsem nezazil, ze by GOA mela problem s chranenim hesel. Takze mozna jen lidi, co byli drive na US verzi DAoC nebo v ostatnich MMORPG nevi do ceho si rypnout. Jinak by to vazne chtelo sem napsat link, abych si precetl ten vazny duvod v hrozne ochrane hesel.

Edited by - Pramen on 31/08/2008 23:50:57
Go to Top of Page

RedGuard
Starting Member

74 Posts

Posted - 01/09/2008 :  02:48:30  Show Profile  Send RedGuard an ICQ Message Send RedGuard a Private Message  Reply with Quote
No o heslech taky nevim, ale mohli by uz konecne dat pryc ten flash shit a udelat si poradny stranky.
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 01/09/2008 :  06:32:08  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RedGuard

No o heslech taky nevim, ale mohli by uz konecne dat pryc ten flash shit a udelat si poradny stranky.

jj to jsem myslel, ten flash no...
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 01/09/2008 :  07:41:27  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
GOA je na Flashi ujeté. Stačí se podívat na DAoC stránky. Ale zase to vypadá pěkně :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 01/09/2008 :  07:49:47  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
nebylo to mysleno spis tak, ze meli trosku ujety pravidla pro tvorbu hesla? Si pamatuju, ze kdyz jsem delal 1. registraci tak to chtelo min. 8 znaku, 3 cisla a 3 velky pismena nebo tak neco...
ted jsem musel heslo resetovat a uz jsem tam konecne moh dat to na co jsem zvyklej napr. z wowka :-) (tzn. snizili narocnost na kvalitu hesla)

no mmo
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:06:54  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
uz nekomu prisli registracni klice do bety atd z EA store?

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:15:09  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

uz nekomu prisli registracni klice do bety atd z EA store?

Zatím nic.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:44:20  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Zatím taky nic nepřišlo z EA store ale neházejme flintu do žita, ještě je čas.

Edited by - Jaffa on 01/09/2008 10:48:31
Go to Top of Page

Gaunero
Starting Member

44 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:46:07  Show Profile Send Gaunero a Private Message  Reply with Quote
EA store som zrusil /vymenili sme si 4 zdvorilostne majly, ako dovod som uviedol ze mi manzelka objednala CE / a zobral z d2d, kluc prisiel hned
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:49:12  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaunero

EA store som zrusil /vymenili sme si 4 zdvorilostne majly, ako dovod som uviedol ze mi manzelka objednala CE / a zobral z d2d, kluc prisiel hned

To jsi jako zaplatil a chtěl od nich pak peníze zpátky? A oni ti je vrátili? :)
Go to Top of Page

Gaunero
Starting Member

44 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:53:52  Show Profile Send Gaunero a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Gaunero

To jsi jako zaplatil a chtěl od nich pak peníze zpátky? A oni ti je vrátili? :)

Myslim ze si ich ani nnestahli, ved neni ani za co, nic neposlaly, u nas je dnes sviatok zajtra overim v banke a dam vediet.

original odpoved z EASTORE

Hi Martin,

Thank you for contacting Electronic Arts.

As per your request I have cancelled the order xxxxxxxxxx. Your cancellation request number is xxxxxxxxxxx.
If there is anything else we can help you with please let us know.

Thank you,

Munmun
EA Online Store

Edited by - Gaunero on 01/09/2008 10:59:11
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:57:50  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zatím taky nic nepřišlo z EA store ale neházejme flintu do žita, ještě je čas.

Mám to tam taky objednaný v Emailu co ti přišel jako potvrzení píšou datum 6.9. pro download ... pokud to bude jako u minulé hry co jsem u nich kupoval přijde klíč 4.-6.9. spolu s linkem na download (tedy v rozmezí cca 2 dny předem nebo nejpozději v ten den kdy spustí download).

ps: nevíte jak je to přesně se soubory ... bude stačit opatchovat Closed Betu nebo si pak musím znovu celou hru stáhnout. Vím že se o tom zde píše ale nějak jsem nepochopil jak to přesně je.

Noe

Edited by - Noe on 01/09/2008 10:59:35
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/09/2008 :  10:59:11  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Mno pokud ještě peníze nevzali tak snad to jde zrušit lehčeji ja ovšem mam u nich objednávku už asi 14 dní peníze v čudu a jinak mam zatím jeden email nic víc.

Mam ale ještě nezrušenou objednávku (krabicovou ) na Xzone pro jistotu a jak to tak vidím tak ji ani radši rušit nebudu dokud se ten EA warehouse nerozhoupe.

re:Noe

to stím 6.9. jsem si myslel že asi pošlu kódy ale přijde mi to teda dost pozdě

Co se klienta týče stačí ti closed/open beta nasledně opatchováná na head start/full relase, je to poskládaný na sebe takže se nemusí nic tahat víckrat.

Jen mě děsí nasledný reinstal popřípadně v budoucnu což bude znamenat giga patchu tahat znova.

Edited by - Jaffa on 01/09/2008 11:03:23
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/09/2008 :  11:03:55  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no já asi tu verzi z EAStore střelím tak za 900Kč, až dojde preorder kód, tak jestli někdo bude mít zájem, dejte vědět.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 01/09/2008 :  11:09:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
to stím 6.9. jsem si myslel že asi pošlu kódy ale přijde mi to teda dost pozdě

proč pozdě? den před spuštěním ti kod bohatě stačí ne, pokud jde o download souborů ten se dá už ted normálně stáhnout přímo z www.war-europe.com ... když tedy není potřeba spešl verze open bety.

Noe

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/09/2008 :  12:33:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
napsali mi z Polské EA

Hi,
Customers that pre-order Warhammer will get a beta access code sent to them a couple of days before the beta is due to go live (7th Sept) – they need to enter this code on the GOA website (www.war-europe.com) in order to register and activate their entitlement.

Odpowiadając na ten e-mail, dołącz treść poprzedniej wiadomości. Dziękujemy.

Pozdrawiam,
Damian Ekman
CS CEE team/ Poland
tel: +48 0 22 8522730
Centrum Pomocy Online
Go to Top of Page

Yurrk
New Member

156 Posts

Posted - 01/09/2008 :  19:11:07  Show Profile  Send Yurrk an ICQ Message Send Yurrk a Private Message  Reply with Quote
toto je co ?
http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=en

Open Beta Client..

To je to iste co ma D2D alebo EA Store na download ? Inak to je akoze cela hra ? potom uz nemusim nic tahat okrem updatu a pod. ?

UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 01/09/2008 :  19:23:08  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
To je jediný klient, který se nechá stáhnout. D2D tě na něj odkazuje. U EA Store nevím. S tímhle už pak budeš moci hrát i plnou.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 02/09/2008 :  03:22:57  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,

vyhral jsem na x-zone ten preorder pack. Nakonec z ruznych duvodu do WHO ted na zacatku nejdu. Prijde mi blby nechat to propadnout, nemel by tu o to nekdo zajem?

Kdyztak ICQ 139753434, nejak se domluvime.
Go to Top of Page

maxa25
Starting Member

88 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:24:53  Show Profile  Send maxa25 an ICQ Message Send maxa25 a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
objednaval nekdo odtud http://www.game.co.uk/PC/RolePlaying/MassivelyMultiplayer/~r333973/Warhammer-Online-Age-of-Reckoning/?s=warhammer ? Byl to primy odkaz z Mythicu jako jejich partner pro preorder. Dal jsem dotaz, zda preorder obsahuje open beta klic a headstart klic, ale zatim od nich zadna odpoved .
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:29:29  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maxa25

Zdravim,
objednaval nekdo odtud http://www.game.co.uk/PC/RolePlaying/MassivelyMultiplayer/~r333973/Warhammer-Online-Age-of-Reckoning/?s=warhammer ? Byl to primy odkaz z Mythicu jako jejich partner pro preorder. Dal jsem dotaz, zda preorder obsahuje open beta klic a headstart klic, ale zatim od nich zadna odpoved .

maji to trochu zmatecne, kdybych si musel tipnout, tak to asi mozna ani nebude klasicky preorder, ale to ze sis predobjednal normal verzi.. i kdyz kdovi, ale zas.. vetsinou je to tam nekde dole napsane,, itemy + headstart + open beta acces
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  10:48:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdravim,

Kdyby nic, tak ti můžu pak prodat tu svojí digital verzi s preorder klíčem, ale zatím to má zamluvené jiný člověk, jedině že by vyhrál na xzone v posledním kole, tak to nevezme.

Edited by - spajdr on 02/09/2008 10:48:46
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 02/09/2008 :  14:22:28  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdravim,

Tohle je normalni kamenny kram v UK..jedna se o obycejnou objednavku krabice (az jim prijde, poslou). Sam jsem to tam objednaval z duvodu omezeni na stazena data co tu v UK mam.

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 02/09/2008 :  15:24:21  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Zomg já vyhrál CE na Gamesexpresu
Takže teď mám vtipně D2D digital kopii navíc
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000