Author |
Topic |
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 14:00:19
|
quote: Originally posted by Aramir
quote: Originally posted by spajdr
A ještě jsi zapomněl dodat, že čím déle to budeš hrát, tím dražší to bude
To taky Nejhorší je, že tu CE s Pre-orderem vyhrávají zajímavý lidi, stačí si číst to X-zone fórum
Jj kdyz ctu to Xzone forum je mi z toho na bliti co vsechno se do ty hry hrne |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 14:18:41
|
quote:
To taky Nejhorší je, že tu CE s Pre-orderem vyhrávají zajímavý lidi, stačí si číst to X-zone fórum
Jj kdyz ctu to Xzone forum je mi z toho na bliti co vsechno se do ty hry hrne
Pravdou je že takovýhle výkvět se dá najít i na jiných foréch a je až otřesné co za lidi si pořizuje WHO.
Jsou to lidi pro které bude WHO asi první MMO, viděli soutež tak proč to nezkusit že?
Chtěl sem teď napsat něco ale nebudu se rozčilovat.
Mimochodem tuhle akci/soutež Xzone nikdy neodpustím.U AoC jsem přišel mezi prvníma, měl štěstí objednal normálně CE chtěl jsem ji jak po obsahové stránce i s cenou sem souhlasil. Tady lidi fakt jen soutěžej aby měli přístup do openbety.
Přesně tak by to mělo být kdo dřív přijde ten dřív mele. To je jako kdyby lidi čekající na lístky na koncert Madonny, dostali u terminálů otázku a kdo uhodne ten si může ten lístek koupit.Ne kdo dřív přijde a vystojí si to ten ho má. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 30/08/2008 14:41:12 |
|
|
Dengalden
Starting Member
81 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 14:54:58
|
Preview Weekend Update - The Update! Folks,
Well, things have been, as usual, busy here at Mythic so I have lots of news to share. So, without further ado and no SNL references, here's the update on my update:
1) Significantly improved NPC pathing - Okay, in all fairness it wouldn't have taken much to improve on what we showed you folks during the PW. However, the NPC pathing is back to where it needs to be and while it still isn't perfect, well, it's a heck of a lot closer than it was just a short time ago. We identified a whole lot of bugs and squashed them.
2) Improved pet commands and responsivness - Well, pretty much same as above. Pets will no longer act as if obeying an order from you was the last thing in this world that they wanted to do.
3) Fixed an issue with textures blurring - Nothing like looking at textures through a blurred lens to make things look really sharp eh? Major improvements in and more OTW.
4) Enhanced Global Cooldown Mechanic - Well, for one the GCD actually shows the correct cooldown time and not the rounded up cooldown time (Hey, what a great idea, let's make it seem slower than it is. WOOT!). The slop timer is working fine right now and we'll continue to look at making the GCD and combat in general more responsive.
5) Continuing to improve Client Stability - As always, lots of fixes going in here. The client is supposed to be more stable (and looks like it so far) but until we get the masses back in...
6) Added new Graphics Settings and seeking more feedback from testers to guide future improvements. You asked for it, you got it. Well, in all fairness we were going to put these in anyway but it never hurts to nudge us a bit at times.
7) Target Nearest Target improved - Yeah! One of my pet peeves addressed.
8) Renown Gear changes and Potency of Potions increased. Tweaking, adding, subtracting, in other words (don't say "nerf", we're still in beta!) balancing.
9) Increased bonus for medal winners in PQs. PQs are supposed to be fun, joyous and not grindy. We'll continue tweaking and changing them wherever we need to do that to make it so #1. (okay, a ST reference)
10) Added more loot bags in Tier 1 PQs - Boy, it's going to be rather crowded when we launch so we just upped the loot for the Tier 1 PQs. We'll do the same to T2 as needed. And when the rush is over, we'll tweak downwards.
So, in terms of some other good stuff, lots and lots and lots of bugs fixed and lots of new stuff added to the ToK. But wait, there's more and we'll address some of it next week as well as more coming info in the next update.
Oh, and there's still no such thing as a miracle patch so don't expect one here. Just a ton of fixes, additions and adjustments. We have another major patch coming as well before launch. We don't believe in miracle patches (miracle whip is a whole other subject) here at Mythic but simply hard work and a talented team.
Much respect to my team that is really doing one heck of a job getting things ready for launch.
Mark |
|
|
Pramen
New Member
297 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 15:00:59
|
Mno diky haus a Nogglli, od vas jsem se dozvedel, to co jsem potreboval vedet. Snad jak rikas Nogglli ten head-start bude mit rezervu pro dodaci dobu CE, jinak by vyznam toho head startu byl k nicemu. |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 15:42:32
|
quote: Originally posted by Nogglli Guemaah
Kdo bude mit ucet aktivovanej head start kodem, bude mit ucet aktivni i nekolik dni po vydani hry, prave kdby vam hra prisla pozdeji....osobne to odhaduju, ze to bude cca 7 dni po releasu jeste aktivni.
K tomu bych dodal, že by to mělo být aktivní do 22.9. , takže snad mi to vydrží, než poštovský panáček přijede d našeho Zadkova. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 18:20:55
|
Kdyz to ted objednam prez ten drirect2drive, dostanu moznost s tim zacit toho 7.09? Jinak je tam uvedeno ze ten headstart a preorder je jenom pro US a Canada ... vam to slo v pohode? :) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 18:23:53
|
quote: Originally posted by Colldor
Kdyz to ted objednam prez ten drirect2drive, dostanu moznost s tim zacit toho 7.09? Jinak je tam uvedeno ze ten headstart a preorder je jenom pro US a Canada ... vam to slo v pohode? :)
Jsou tam dve verze jedna pro USA/kanadu druha pro UK/EU... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 18:44:23
|
quote: Originally posted by Colldor
Kdyz to ted objednam prez ten drirect2drive, dostanu moznost s tim zacit toho 7.09? Jinak je tam uvedeno ze ten headstart a preorder je jenom pro US a Canada ... vam to slo v pohode? :)
uz jsem to tu psal at si daj lidi bacha ze je tam i US verze. Ja to tam mam objednany a kod na betu mi prisel uz |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 18:54:54
|
me napsali ze jim mam napsat na mail ze potrebuji dodatecnou verifikaci. ale ze by uvedli treba cislo objednavky to ne. |
lastfm |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 19:08:28
|
Jasne, no ja byl na d2d.com misto co.uk jsem lame plantaznik :p ... arrayo bral to tady: http://www.direct2drive.co.uk/default.aspx ? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 30/08/2008 19:08:57 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 19:38:30
|
quote: Originally posted by Jaffa
Pravdou je že takovýhle výkvět se dá najít i na jiných foréch a je až otřesné co za lidi si pořizuje WHO.
Jsou to lidi pro které bude WHO asi první MMO, viděli soutež tak proč to nezkusit že?
Chtěl sem teď napsat něco ale nebudu se rozčilovat.
Mimochodem tuhle akci/soutež Xzone nikdy neodpustím.U AoC jsem přišel mezi prvníma, měl štěstí objednal normálně CE chtěl jsem ji jak po obsahové stránce i s cenou sem souhlasil. Tady lidi fakt jen soutěžej aby měli přístup do openbety.
Přesně tak by to mělo být kdo dřív přijde ten dřív mele. To je jako kdyby lidi čekající na lístky na koncert Madonny, dostali u terminálů otázku a kdo uhodne ten si může ten lístek koupit.Ne kdo dřív přijde a vystojí si to ten ho má.
U Conana jsem byl taky mezi prvníma, kdo objednal CE :) Na Warhammer CE jsem se ptal pana Schovance tak týden před uvedením soutěže. Imho na tom Xzona mohla vydělat, kdyby dala cenu tak 3000+ :)
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 20:28:12
|
Vyhrál jsem Warhammer CE verzi a uvažuju že to někomu přenechám, má někdo zájem? akorát jde o francouzskou verzi, takže manuál bude francouzsky, jinak nejspíš vše jak english verze. Cena s poštovným bude kolem 3400Kč. |
Edited by - spajdr on 30/08/2008 20:28:30 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 20:44:36
|
Tak ty už kradeš i frantíkům? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 20:58:57
|
Tak ty už kradeš i frantíkům?
oui, monsieur |
|
|
Waiden
Starting Member
91 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 21:33:39
|
Vyhrál jsem Warhammer CE verzi a uvažuju že to někomu přenechám, má někdo zájem? akorát jde o francouzskou verzi, takže manuál bude francouzsky, jinak nejspíš vše jak english verze. Cena s poštovným bude kolem 3400Kč.
nestoji nahodou CE edice 2000? |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 21:50:40
|
Poptávka/nabídka
Docela by mne zajímalo, co tam všechno bude ve FR. Teoreticky by se s tím člověk dostal i na UK server, pokud nemají nějak ošéfovaný CD keye.. |
|
|
Pramen
New Member
297 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 22:21:34
|
Poptávka/nabídka
Docela by mne zajímalo, co tam všechno bude ve FR. Teoreticky by se s tím člověk dostal i na UK server, pokud nemají nějak ošéfovaný CD keye..
huh? Z jakeho duvodu by se nemohl dostat na UK server? To ze budou texty ve francouzstine neznamena, ze nebudou mit pristup na vsechny servery, ty taky po releasu/head startu muzes jit hrat na IT, DE, FR,... server.
A jako dodatek věřím, že všechny servery budou ve hře v angličtině, v betě ty servery ostatních národností byly v angličtině, jen tam na tebe každý mluvil svým rodným jazykem. Nevidím důvod, proč by se tohle nezanechalo, tedy by v ničem nebyl problém držet US a EU verzi na stejné verzi. |
Edited by - Pramen on 30/08/2008 22:28:54 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 23:19:18
|
No asi akorát klient na dvd bude francouzsky, kdo ví, nicméně když už mám open betu a pak se dotáhne jenom EN audio, tak to neřeším. |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 08:19:58
|
WAR klient obsahuje vsechny jazykove mutace. Kramy uvnitr krabice budou francouzsky. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 08:33:27
|
Moje zkušenosti s předobjenávkama jsou takové, že prakticky vždy měli doma placky dříve lidi, kteří si to koupili v kameným shopu než ti co si to někde předobjednali. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 09:09:37
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Moje zkušenosti s předobjenávkama jsou takové, že prakticky vždy měli doma placky dříve lidi, kteří si to koupili v kameným shopu než ti co si to někde předobjednali.
proto si to predobjednavame na d2d kde zadny placky nebudeme mit :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 09:23:55
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by PRIBOO
Moje zkušenosti s předobjenávkama jsou takové, že prakticky vždy měli doma placky dříve lidi, kteří si to koupili v kameným shopu než ti co si to někde předobjednali.
proto si to predobjednavame na d2d kde zadny placky nebudeme mit :)
Placky nejsou důležité. Hlavní je mít ---> KRABICI |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 22:24:06
|
Kupil som jeden na D2D a druhy na EA store... zatial som sa ale k downloadu nedostal... predpokladam ze este nieje dostupny...
Registroval som sa priamu pri kupe a pri oboch predajcoch nebol ziadny problem..
PS: Som v UK a platil som UK kartou.. ak to bude naozaj v tom neviem -)
|
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
Waiden
Starting Member
91 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 22:50:28
|
Chci se zeptat... nekde jsem cetl, snad na warhammeralliance ze war-europe ma hrozny chraneni hesel nebo co. Jak to tam je? Preorder keye a ostatni keye az mi dojdou budu zadavat na war-europe nebo kde? dikes |
|
|
Pramen
New Member
297 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 23:50:29
|
Ty klice se s nejvetsi pravdepodobnosti budou zadavat nekde do profilu po prihlaseni, zatim to jeste nemaji v provozu (samozrejme na war-europe.com).
Jinak behem sveho pusobeni v EU verzi DAoC (5-6 let), tak jsem nezazil, ze by GOA mela problem s chranenim hesel. Takze mozna jen lidi, co byli drive na US verzi DAoC nebo v ostatnich MMORPG nevi do ceho si rypnout. Jinak by to vazne chtelo sem napsat link, abych si precetl ten vazny duvod v hrozne ochrane hesel. |
Edited by - Pramen on 31/08/2008 23:50:57 |
|
|
RedGuard
Starting Member
74 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 02:48:30
|
No o heslech taky nevim, ale mohli by uz konecne dat pryc ten flash shit a udelat si poradny stranky. |
|
|
Waiden
Starting Member
91 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 06:32:08
|
quote: Originally posted by RedGuard
No o heslech taky nevim, ale mohli by uz konecne dat pryc ten flash shit a udelat si poradny stranky.
jj to jsem myslel, ten flash no... |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 07:41:27
|
GOA je na Flashi ujeté. Stačí se podívat na DAoC stránky. Ale zase to vypadá pěkně :) |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 07:49:47
|
nebylo to mysleno spis tak, ze meli trosku ujety pravidla pro tvorbu hesla? Si pamatuju, ze kdyz jsem delal 1. registraci tak to chtelo min. 8 znaku, 3 cisla a 3 velky pismena nebo tak neco... ted jsem musel heslo resetovat a uz jsem tam konecne moh dat to na co jsem zvyklej napr. z wowka :-) (tzn. snizili narocnost na kvalitu hesla) |
no mmo
|
|
|
Aragorn
Average Member
1001 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:06:54
|
uz nekomu prisli registracni klice do bety atd z EA store? |
Kallath <Mor do Kuli> |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:15:09
|
quote: Originally posted by Aragorn
uz nekomu prisli registracni klice do bety atd z EA store?
Zatím nic. |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:44:20
|
Zatím taky nic nepřišlo z EA store ale neházejme flintu do žita, ještě je čas. |
|
Edited by - Jaffa on 01/09/2008 10:48:31 |
|
|
Gaunero
Starting Member
44 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:46:07
|
EA store som zrusil /vymenili sme si 4 zdvorilostne majly, ako dovod som uviedol ze mi manzelka objednala CE / a zobral z d2d, kluc prisiel hned |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:49:12
|
quote: Originally posted by Gaunero
EA store som zrusil /vymenili sme si 4 zdvorilostne majly, ako dovod som uviedol ze mi manzelka objednala CE / a zobral z d2d, kluc prisiel hned
To jsi jako zaplatil a chtěl od nich pak peníze zpátky? A oni ti je vrátili? :) |
|
|
Gaunero
Starting Member
44 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:53:52
|
quote: Originally posted by Gaunero
EA store som zrusil /vymenili sme si 4 zdvorilostne majly, ako dovod som uviedol ze mi manzelka objednala CE / a zobral z d2d, kluc prisiel hned
To jsi jako zaplatil a chtěl od nich pak peníze zpátky? A oni ti je vrátili? :)
Myslim ze si ich ani nnestahli, ved neni ani za co, nic neposlaly, u nas je dnes sviatok zajtra overim v banke a dam vediet.
original odpoved z EASTORE
Hi Martin,
Thank you for contacting Electronic Arts.
As per your request I have cancelled the order xxxxxxxxxx. Your cancellation request number is xxxxxxxxxxx. If there is anything else we can help you with please let us know.
Thank you,
Munmun EA Online Store |
Edited by - Gaunero on 01/09/2008 10:59:11 |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:57:50
|
quote: Originally posted by Jaffa
Zatím taky nic nepřišlo z EA store ale neházejme flintu do žita, ještě je čas.
Mám to tam taky objednaný v Emailu co ti přišel jako potvrzení píšou datum 6.9. pro download ... pokud to bude jako u minulé hry co jsem u nich kupoval přijde klíč 4.-6.9. spolu s linkem na download (tedy v rozmezí cca 2 dny předem nebo nejpozději v ten den kdy spustí download).
ps: nevíte jak je to přesně se soubory ... bude stačit opatchovat Closed Betu nebo si pak musím znovu celou hru stáhnout. Vím že se o tom zde píše ale nějak jsem nepochopil jak to přesně je. |
Noe
|
Edited by - Noe on 01/09/2008 10:59:35 |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 10:59:11
|
Mno pokud ještě peníze nevzali tak snad to jde zrušit lehčeji ja ovšem mam u nich objednávku už asi 14 dní peníze v čudu a jinak mam zatím jeden email nic víc.
Mam ale ještě nezrušenou objednávku (krabicovou ) na Xzone pro jistotu a jak to tak vidím tak ji ani radši rušit nebudu dokud se ten EA warehouse nerozhoupe.
re:Noe
to stím 6.9. jsem si myslel že asi pošlu kódy ale přijde mi to teda dost pozdě
Co se klienta týče stačí ti closed/open beta nasledně opatchováná na head start/full relase, je to poskládaný na sebe takže se nemusí nic tahat víckrat.
Jen mě děsí nasledný reinstal popřípadně v budoucnu což bude znamenat giga patchu tahat znova. |
|
Edited by - Jaffa on 01/09/2008 11:03:23 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 11:03:55
|
no já asi tu verzi z EAStore střelím tak za 900Kč, až dojde preorder kód, tak jestli někdo bude mít zájem, dejte vědět. |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 11:09:45
|
quote: Originally posted by Jaffa to stím 6.9. jsem si myslel že asi pošlu kódy ale přijde mi to teda dost pozdě
proč pozdě? den před spuštěním ti kod bohatě stačí ne, pokud jde o download souborů ten se dá už ted normálně stáhnout přímo z www.war-europe.com ... když tedy není potřeba spešl verze open bety. |
Noe
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 12:33:20
|
napsali mi z Polské EA
Hi, Customers that pre-order Warhammer will get a beta access code sent to them a couple of days before the beta is due to go live (7th Sept) – they need to enter this code on the GOA website (www.war-europe.com) in order to register and activate their entitlement.
Odpowiadając na ten e-mail, dołącz treść poprzedniej wiadomości. Dziękujemy.
Pozdrawiam, Damian Ekman CS CEE team/ Poland tel: +48 0 22 8522730 Centrum Pomocy Online |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 19:11:07
|
toto je co ? http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=en
Open Beta Client..
To je to iste co ma D2D alebo EA Store na download ? Inak to je akoze cela hra ? potom uz nemusim nic tahat okrem updatu a pod. ? |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 01/09/2008 : 19:23:08
|
To je jediný klient, který se nechá stáhnout. D2D tě na něj odkazuje. U EA Store nevím. S tímhle už pak budeš moci hrát i plnou. |
|
|
Gurrshael
Average Member
1888 Posts |
Posted - 02/09/2008 : 03:22:57
|
Ahoj,
vyhral jsem na x-zone ten preorder pack. Nakonec z ruznych duvodu do WHO ted na zacatku nejdu. Prijde mi blby nechat to propadnout, nemel by tu o to nekdo zajem?
Kdyztak ICQ 139753434, nejak se domluvime. |
|
|
maxa25
Starting Member
88 Posts |
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 02/09/2008 : 09:29:29
|
quote: Originally posted by maxa25
Zdravim, objednaval nekdo odtud http://www.game.co.uk/PC/RolePlaying/MassivelyMultiplayer/~r333973/Warhammer-Online-Age-of-Reckoning/?s=warhammer ? Byl to primy odkaz z Mythicu jako jejich partner pro preorder. Dal jsem dotaz, zda preorder obsahuje open beta klic a headstart klic, ale zatim od nich zadna odpoved .
maji to trochu zmatecne, kdybych si musel tipnout, tak to asi mozna ani nebude klasicky preorder, ale to ze sis predobjednal normal verzi.. i kdyz kdovi, ale zas.. vetsinou je to tam nekde dole napsane,, itemy + headstart + open beta acces |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 02/09/2008 : 10:48:11
|
Zdravim, objednaval nekdo odtud http://www.game.co.uk/PC/RolePlaying/MassivelyMultiplayer/~r333973/Warhammer-Online-Age-of-Reckoning/?s=warhammer ? Byl to primy odkaz z Mythicu jako jejich partner pro preorder. Dal jsem dotaz, zda preorder obsahuje open beta klic a headstart klic, ale zatim od nich zadna odpoved .
Kdyby nic, tak ti můžu pak prodat tu svojí digital verzi s preorder klíčem, ale zatím to má zamluvené jiný člověk, jedině že by vyhrál na xzone v posledním kole, tak to nevezme. |
Edited by - spajdr on 02/09/2008 10:48:46 |
|
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 02/09/2008 : 14:22:28
|
Tohle je normalni kamenny kram v UK..jedna se o obycejnou objednavku krabice (az jim prijde, poslou). Sam jsem to tam objednaval z duvodu omezeni na stazena data co tu v UK mam. |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 02/09/2008 : 15:24:21
|
Zomg já vyhrál CE na Gamesexpresu Takže teď mám vtipně D2D digital kopii navíc |
|
|
Topic |
|