LIDI VITE co je to BETA ? To neni 7 dni zdarma ke hre na vyzkouseni.Kolik beta testeru umi aspon natolik AJ aby psali reporty ?Kolik Vas jde do BETY si to jen vyzkouset a nechape na co beta je ?Koupili jste si Hru + bonus items.Open beta je zdarma, jen moznost testovat a samozrejme testovat vsechno. To Vam to meli kazdemu posilat mailem co znamena beta, ze je to obdobi na TEST ? TEST registraci, webu,patcheru a pod. aby to v den spusteni fungovalo.S tim ze to bude mit problem se pocita, proto je to BETA. Ja se musim smat, jak tady nekteri nechapou vubec podstatu toho slova. BETA = Beta, zkušební provoz, testovací fáze a pod.
Open beta neni nic jineho nez stress test serveru pred ostrym provozem. Na to fakt _NENI_ potreba psat bugreporty :)
K otestovani contentu mela samozrejme slouzit beta predtim, nez se otevrela kazde lame, co umi klikat.
tak ze vraj "zpojazdnili" http://www.war-europe.com/#/activation/ web na zadanie open beta klucov ... smiesne je, ze sa tam treba lognut, a login server maju vypnuty :) neverim, ze su az take lamy
tak ze vraj "zpojazdnili" http://www.war-europe.com/#/activation/ web na zadanie open beta klucov ... smiesne je, ze sa tam treba lognut, a login server maju vypnuty :) neverim, ze su az take lamy
lognout se tam zapotrebi neni ale 414 se strida s 1226 takze vysledek je stejnej :)
Nicméně na 10. pokus activated. Skoro jsem zaslzel :-)
Koukám ale že to nutně neznamená, že mě to pustí do bety, i když mi to zaktivovalo klíč. Asi je třeba počkat, až to někdo zase ručně na nějaké fleshce přenese do druhého počítače
lognout se tam zapotrebi neni ale 414 se strida s 1226 takze vysledek je stejnej :)
Koukám ale že to nutně neznamená, že mě to pustí do bety, i když mi to zaktivovalo klíč. Asi je třeba počkat, až to někdo zase ručně na nějaké fleshce přenese do druhého počítače
jj pisou to tam, ze dokud ti neprijde nakej mail tak to druha babka nezprovoznila :) taky jsem skoro hodil slzu kdyz jsem tu hru dohral
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
je to tak ze http://www.war-europe.com/#/activation/ staci pro open betu a neni nutna "ona" registrace se jmenem prijmenim a adresou? anebo ten login tam uz musi byt vytvoreny klasickou registraci? pokud jo nechapu tam extra 1 radek na confirm passwordu
No mě taky napsali valid, ale lognout clienta nejde. To je asi tim, že nejde ten authentification server...
quote:Originally posted by qsubt
je to tak ze http://www.war-europe.com/#/activation/ staci pro open betu a neni nutna "ona" registrace se jmenem prijmenim a adresou? anebo ten login tam uz musi byt vytvoreny klasickou registraci? pokud jo nechapu tam extra 1 radek na confirm passwordu
v exploreri mi to preslo okamzite, na prvy krat, firefox nic, stale hadze na main page, ale anyway, activated. Teraz uz iba cakat dalsich 35 hodin na mail :)
Mě to asynchorně ani nezvaliduje klíč, kvůl authentication serveru
Opravdu? A co ten ma společneho s validaci kliče? :)
Třeba to, že tam zadáváš login a heslo, který ti to nezkontroluje?
No ja myslel že se snažiš nejdřiv lognout a napiše to, že server nefachči. Ale ten s tim asi nesouvisi, protože mě a jak vidim i par dalšim to autentizovalo přestože je dole.
Takze v ie to jde fajn, ale je divny ze mi to napsalo registred u vice klicu ...
imo to nazere pozadavky bez kontroly a pak to zacne postupne vyhodnocovat a posilat maily... resp. takhle jsme se o tom dneska bavili v praci ze by se to dalo resit ;-)
takovy jako dotaz ... ja uz jako hrat muzu... ale.. customizace characteru je opravdu ale opravdu biiiidna .... vim ze v CE ma byt 12 xichtu navic... ale tohle jinak zustane ve standartu ?
predstava tisicu stejnych pandulaku ... ja vim ze je to prkotina, ale prave proto by to mohli udelat poradne
takovy jako dotaz ... ja uz jako hrat muzu... ale.. customizace characteru je opravdu ale opravdu biiiidna .... vim ze v CE ma byt 12 xichtu navic... ale tohle jinak zustane ve standartu ?
predstava tisicu stejnych pandulaku ... ja vim ze je to prkotina, ale prave proto by to mohli udelat poradne
je mozny ze chteji usetrit na customizaci charu kvuli masivnimu pvp...
masovy PvP s tema par lidma co se dostali do hry nehrozi ;P
Hm to doufam, ze na to nemyslej ani ve snu... Dit je tolik lidi, kteri si radi piplaj character... jako nerikam at je to komplexni jako ve Vanguardu ci tak... ale vice variant xichtu atd by bodlo .. dit to sou cca 4-5 hlav , ucesu atd na kazdou classu