Author |
Topic |
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 17:53:36
|
quote: Originally posted by Fuujin
takovy jako dotaz ... ja uz jako hrat muzu... ale.. customizace characteru je opravdu ale opravdu biiiidna .... vim ze v CE ma byt 12 xichtu navic... ale tohle jinak zustane ve standartu ?
predstava tisicu stejnych pandulaku ... ja vim ze je to prkotina, ale prave proto by to mohli udelat poradne
nevim, ja sem zvykly na wowko, a tam taky beha v podstate jenom 15 druhu postavicek, na customizaci se*e pes, pravda na AOCu se mne vytvareni postavicky libilo moc, a tim to i skoncilo:) |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 17:54:27
|
GOA v tom má tak obrovský bordel, že jedinou šancí bude smazat celou databázi před retailem a nechat lidi znovu dělat accounty. |
|
|
Rimsy
Starting Member
83 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 17:55:29
|
No řekl bych, že se to po celé dva dny jebe, no ale pokaždé jiným způsobem - teď tam mám chybu s číslem, které jsem ještě neviděl. No je to beta, buďme v klidu. |
Rimsy: virtuální světy. |
|
|
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 17:56:05
|
quote: Originally posted by qsubt
quote: Originally posted by Fuujin
takovy jako dotaz ... ja uz jako hrat muzu... ale.. customizace characteru je opravdu ale opravdu biiiidna .... vim ze v CE ma byt 12 xichtu navic... ale tohle jinak zustane ve standartu ?
predstava tisicu stejnych pandulaku ... ja vim ze je to prkotina, ale prave proto by to mohli udelat poradne
nevim, ja sem zvykly na wowko, a tam taky beha v podstate jenom 15 druhu postavicek, na customizaci se*e pes, pravda na AOCu se mne vytvareni postavicky libilo moc, a tim to i skoncilo:)
hele i u wowka mi pripada ze toho bylo vice... a dokonce muzu rict ze za 3 roky hrani wow, jsem nenarazil na nikoho kdo mel stejneho jako ja ... |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 17:57:26
|
Fuujin : si nasaď helmu a neřeš pičoviny. |
|
|
Methodius
New Member
101 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 17:59:33
|
quote: Originally posted by spajdr
Fuujin : si nasaď helmu a neřeš pičoviny.
to nieje picovina pre mna je tvorba postavy tiez dost dolezita |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:01:59
|
Nejlepsi je random a je klid, hlavne musi mit jizvu pres oko to je dulezity a pak uz je mi to uplne jedno |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:02:49
|
quote: Originally posted by Fuujin hele i u wowka mi pripada ze toho bylo vice... a dokonce muzu rict ze za 3 roky hrani wow, jsem nenarazil na nikoho kdo mel stejneho jako ja ...
no to se nechcu hadat, vytvareni postav ve WARu sem nevidel, ale wow je dost mizerny..
ted sem se dival, orcice ma 8 ucesu, undedice 10, bloodelfice 15, gnomice 7, draenice 11, trolice 5! (tomu se mne ani nechtelo verit) a dalsi custom zbytku na tom neni lip. |
Edited by - qsubt on 08/09/2008 18:04:06 |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:08:58
|
Fuujin, nie..vo WAR nebudu ziadne posuvatka, nebudes si moct nastavovat velkost a tvar tela, ruk, noh..cohokolvek.. to co vidis teraz je viac menej finalne..mozno tam pridaju par novych skinov, ucesov a podobne..ale nic extra navyse tam nebude.. A pravdupovediac je mi to uplne jedno.. Je tam viac moznosti ako vo WoW-ku a ja uprednostim rucno spravene skiny pred nejakymi posuvatkami hocikedy :)..stacilo mi v oblivione a AoC.. |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:12:22
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Fuujin, nie..vo WAR nebudu ziadne posuvatka, nebudes si moct nastavovat velkost a tvar tela, ruk, noh..cohokolvek.. to co vidis teraz je viac menej finalne..mozno tam pridaju par novych skinov, ucesov a podobne..ale nic extra navyse tam nebude.. A pravdupovediac je mi to uplne jedno.. Je tam viac moznosti ako vo WoW-ku a ja uprednostim rucno spravene skiny pred nejakymi posuvatkami hocikedy :)..stacilo mi v oblivione a AoC..
V EvE je to nejdokonalejší systém. Strávil jsem 3x hodinu s vytvořením 3 charů a v konečném důsledku žádný vygenerovaný portrét nevypadal tak, jak jsem si to před tím hodinu nastavoval :-) |
|
|
x2z
New Member
299 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:14:30
|
quote: Originally posted by Pramen
quote: Originally posted by terawatt
to Marketa: Nejenom na Ebayi, ale i tady na fóru se objevily nabídky k prodeji kódů do BA, takže to tvé heslo "free beta pro všechny" určitě neplatí. Jinak nechal bych lidi nadávat, speciálně tehdy když jim nic jiného nezbýva
Na takovem freddyshouse jsem nezaregistroval, ze by nekdo zkousel ty klice prodavat, takze to napadne jen nejake exoty, kteri jsou jednoduse vycurani a chcou vydelat na lidech, kteri to az tak nesleduji (akce, newslettery, info). A ted kdyz nekteri z nich si vygenerovali vice klicu na prodej, ale nikdo to od nich nekoupi, a tedy to uplne zbytecne propadne. A porad zde jsou lide, kteri o OB klic jeste stale maji zajem.
Ale urcite je tento velky cirkus kolem GOA uplne zbytecny. Lide si to vybiji na youtube a ve photoshopu, ale nic z toho co tu bylo postnuto mi neprislo vtipny, kdyz je kazdy tak chytry, tak GOA nabizi pracovni mista. Jak uz je tu zminovano, muzeme byt i radi, ze tento problem se vyskytl uz ted, protoze pri releasu by kazdy rikal, ze tento problem si mela GOA vyresit v obdobi bety a myslim, ze staci den nebo dva, aby si clovek otestoval par classu, zkusil nejaky PQ, scenario a udelal si svuj obrazek o hre.
Ten problém se vyskytl i u DaoC, vážně věříš, že to bude při releasu jiný? |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:16:12
|
quote: Originally posted by Gabriel
GOA v tom má tak obrovský bordel, že jedinou šancí bude smazat celou databázi před retailem a nechat lidi znovu dělat accounty.
Mě 2ou denní "activation key open beta test" úplně stačil ! |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:16:16
|
Tak uz jsem z toho opravdu jelen. Jak to teda ted je? Mam zaregistrovanej ucet v tom starym systemu a cekam na potvrzovaci e-mail.
Muzu ted tady http://www.war-europe.com/#/activation/ vyplnit e-mail, acc, pw toho uctu co jsem vytvoril ale neni potvrzenej, nebo musim nekde zaregistrovat novej? Pripadne kde teda a potom az zadat ten beta key? To je bordel toto :). Ani nevim jestli to jeste chci hrat po tom co ted vidim ^^.
Dekuji za radu. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
Edited by - Mandorallen on 08/09/2008 18:16:29 |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:20:17
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak uz jsem z toho opravdu jelen. Jak to teda ted je? Mam zaregistrovanej ucet v tom starym systemu a cekam na potvrzovaci e-mail.
Muzu ted tady http://www.war-europe.com/#/activation/ vyplnit e-mail, acc, pw toho uctu co jsem vytvoril ale neni potvrzenej, nebo musim nekde zaregistrovat novej? Pripadne kde teda a potom az zadat ten beta key? To je bordel toto :). Ani nevim jestli to jeste chci hrat po tom co ted vidim ^^.
Dekuji za radu.
Já jsem to tak udělal. Zatím mi přišel jeden email, že mi potvrzují registraci. A třeba někdy dojde že mi potvrzují i ten klíč. |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:21:09
|
Pockej. Takze sis zalozil novej, nebo si tam napsal heslo a pw toho stareho uctu, kterej ti nepotvrdili? |
|
|
Ondra12
Starting Member
26 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:21:53
|
Mě přišel i ten potvrzovací mail na klíč ale v patcheru mě to pořád píše, že acc neexistuje, nevíte někdo co stim ? Díky |
|
|
Stormer
New Member
446 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:23:25
|
quote: Originally posted by Ondra12
Mě přišel i ten potvrzovací mail na klíč ale v patcheru mě to pořád píše, že acc neexistuje, nevíte někdo co stim ? Díky
smazat a vykaslat se na to pripadne cekat a obcas zkouset |
http://www.mmorpg.cz |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:23:58
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Pockej. Takze sis zalozil novej, nebo si tam napsal heslo a pw toho stareho uctu, kterej ti nepotvrdili?
Toho starého co nepotvrdili. Ale teď ho po pouhých sedmi hodinách potvrdili a uvidím co dál. |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:24:02
|
quote: Originally posted by Ondra12
Mě přišel i ten potvrzovací mail na klíč ale v patcheru mě to pořád píše, že acc neexistuje, nevíte někdo co stim ? Díky
Cekat. :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:24:39
|
Edit: uz jsem dostal odpoved. Thx Gabriel. Zkusim to a uvidim. Snad mi nenapisou neco ve smyslu: you have entered an invalid acc name and pw. Piss off and forget our Beta! |
Edited by - Mandorallen on 08/09/2008 18:27:09 |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:27:25
|
taky mi prave dorazil... |
|
|
Gaunero
Starting Member
44 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:29:07
|
tak sa mi po 30 hodinach podarilo activotat ucet, aky je stav servrov momentalne? ked pridem o 20.00 domov z prace aj si zahram, alebo budem cakat v nejakej fronte? / na adresu GOA, co ste cakali od bandy lenivych francuzkych imbecilov, ktory mali vcera nedelu tak ako mi, a rano prisli pekne na 9.00 do roboty a a po 8mich hodinach vypotili na homepage tu zalozku "code" / |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:29:23
|
Ostatně za chvíli budou mít padla, takže zítra kolem 9.00 by mohli začít pokračovat |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:30:39
|
ale ze je to navykovka tahle nova hra od GoA? |
no mmo
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:35:40
|
Nechapu jak takovahle spolecnost muze v roce 2008 vubec fungovat. Francouzi byli odjakziva neschopni a ted to jen potvrzuji. To samy jako GOA byl nas zakaznik v praci. Vecne byl na obede at jsem volal v 11 dopoledne nebo ve 3 odpoledne. Kdyz uz nahodou nebyl na obede tak mel poradu kam nejspis chodi travit to co za ty 4 hodiny na obede sezrali.
Fakt kokoti, iba kokoti... |
|
|
Colldor
Gimp
2165 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:40:09
|
funguje vam to prihlasovani vubec ffs ... chci udelat novej ucet pac mi mail od nich neprisel (potvrzovaci) |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:41:29
|
Momentálně jsem trochu zmatenej(vygumovanej),koupil jsem WHO na 2D2 a došel mi key pro open betu,ten jsem teď použil v Code záložce na homepage,ten klič,ale asi nebude pro headstart ?,koupil někdo taky na 2D2 a má v tom jasno ? |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:43:36
|
Je nejaka jina moznost stahnout ob klienta od jinud nez pres ten tupej downloader?... |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:45:43
|
quote: Originally posted by Mag1cWalker
Je nejaka jina moznost stahnout ob klienta od jinud nez pres ten tupej downloader?...
ja stahoval pres torrenty... |
no mmo
|
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:55:47
|
New from IanC_Goa: Q: How long before the confirmation emails arrive?
This will depend but the current turn around seems to vary between 1 and 2 hours
už čekám skoro tři |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:58:09
|
This will depend but the current turn around seems to vary between 1 and 2 hours
už čekám skoro tři
No hlavně po té, co Ti přijde email že uznali klíč budeš dalších pár hodin čekat na zavedení do databáze těch, co se mohou lognout. :-) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 18:59:48
|
už čekám skoro tři
No hlavně po té, co Ti přijde email že uznali klíč budeš dalších pár hodin čekat na zavedení do databáze těch, co se mohou lognout. :-)
Ono je stejně divné, když to napíše že můj klíč byl ověřen, na jaký email teda pak mám čekat, myslel jsem že už pak půjde se lognout do hry. |
|
|
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:00:03
|
Jsem ve stejnem stadiu uz skoro 2 hodky (Zadal sem klicek a cekam na hozeni do databaze na auth serveru ) :D Ea store poslal klicek dneska (4ty den) potvrzeni registrace bylo tak za pul hodky u me :d |
Edited by - Fidlik on 08/09/2008 19:01:11 |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:00:34
|
už čekám skoro tři
No hlavně po té, co Ti přijde email že uznali klíč budeš dalších pár hodin čekat na zavedení do databáze těch, co se mohou lognout. :-)
Ono je stejně divné, když to napíše že můj klíč byl ověřen, na jaký email teda pak mám čekat, myslel jsem že už pak půjde se lognout do hry.
No bohužel :( Údajně to ani po té nejde. |
|
|
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:03:29
|
Ono je stejně divné, když to napíše že můj klíč byl ověřen, na jaký email teda pak mám čekat, myslel jsem že už pak půjde se lognout do hry.
tam i jak mas auth napsano
ja akorat doufam ze si pamatuju dobre heslo jak budu dalsi 3 hodiny cekat kdyz mi napisou ze mam blbe heslo tak me asi je*ne |
Edited by - Fidlik on 08/09/2008 19:04:47 |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:06:31
|
haha lol
v Mozille nevidim ten CODE link ale v IE hej -) takze asi zalezi aj na com ficime... njn bude nieco s namy zle :D |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
Stormer
New Member
446 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:20:02
|
ze ja vul mazal toho US clienta.. uz jsem mohl krasne od vcerejska hrat.. ;P |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:29:27
|
quote: Originally posted by Stormer
ze ja vul mazal toho US clienta.. uz jsem mohl krasne od vcerejska hrat.. ;P
Ze jsem ho nezacal tahat uz vcera! :] |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:29:47
|
quote: Originally posted by Yurekk
Momentálně jsem trochu zmatenej(vygumovanej),koupil jsem WHO na 2D2 a došel mi key pro open betu,ten jsem teď použil v Code záložce na homepage,ten klič,ale asi nebude pro headstart ?,koupil někdo taky na 2D2 a má v tom jasno ?
Mel jsi tam snad napsano ze je pro headstart? No asi nemel. Bylo tam ze je to open beta key. Budes muset dostat dalsi na head start a bonus itemy ve hre |
|
|
RedGuard
Starting Member
74 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:34:18
|
GOA jede. Jsem cekal s cim prijdou ted a nezklamali. Protoze se celej login system zhroutil a nejsou schopni to dat do kupy tak ho tou novou strankou proste celej obesli. No sem zvedavej jestli budem zadavat cislo z retailu stejne :D |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:36:52
|
Snad mi ten mail přijde zítra během rána, aby se mi během odpoledne aktivoval :) |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:37:26
|
quote: Originally posted by Aramir
Snad mi ten mail přijde zítra během rána, aby se mi během odpoledne aktivoval :)
aktivuj si co chces, stejne se nelognes ja jeste nemam ani vytvoreny acc |
Edited by - qsubt on 08/09/2008 19:37:56 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:41:00
|
http://warhammeronlineeusignup.ytmnd.com/
No mel bys tam dat warning no sound :D :D ale jsem na tom stejne ... az mozna bez tak velkeho zoufalstvi :D |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:50:00
|
Silenej spam, naposled jsem byl snad na strance 94
Uteklo mi neco zajimavyho? Vsimnul jsem si, ze je registrace vypnuta pricemz tam psali ze to melo jit v 16 CET ?
Ja si tu betu asi nezahraju |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
Stormer
New Member
446 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:53:18
|
quote: Originally posted by Mag1cWalker
quote: Originally posted by ManiaCCC
skus toto: http://www.fileplay.net/files/mmo/war/beta
dekuji, ale za ten torrent bych taky nezlobil...
fileplayem tohle silenstvi zacalo.. horsi filehosting vybrat nemohli ;P neslo mi tam resume, takze jsem to nakonec stahl pres installer.... |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 08/09/2008 : 19:59:10
|
No fakt ze jo, nejde resume... :(
edit: takze jedu teda pres downloader, sice se to tahne jak kemr ale do rana to je... |
Edited by - Mag1cWalker on 08/09/2008 20:02:06 |
|
|
Fidlik
Starting Member
33 Posts |
|
Topic |
|