Author |
Topic |
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:07:36
|
Hm hele ja mam registracni mail, ale pokazdy co to chcu potvrdit naskoci mi error 303.. a to ten mail mam dobre 4 dny ... nevite jeslti je chyba furt u nich ? |
|
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:08:12
|
Tak sem zkusil 5 class a furt si nemuzu vybrat, ma nekdo podobnej problem ? :D
Da Best Plan! |
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:11:07
|
quote: Originally posted by hugo
Tak sem zkusil 5 class a furt si nemuzu vybrat, ma nekdo podobnej problem ? :D
Da Best Plan!
ne |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:13:25
|
quote: Originally posted by Fuujin
Hm hele ja mam registracni mail, ale pokazdy co to chcu potvrdit naskoci mi error 303.. a to ten mail mam dobre 4 dny ... nevite jeslti je chyba furt u nich ?
Nepsalo to nahodou 303 u problemu s pripojenim? Zakazany port, proxy, atd? |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:14:48
|
quote: Originally posted by Little
Hm hele ja mam registracni mail, ale pokazdy co to chcu potvrdit naskoci mi error 303.. a to ten mail mam dobre 4 dny ... nevite jeslti je chyba furt u nich ?
Nepsalo to nahodou 303 u problemu s pripojenim? Zakazany port, proxy, atd?
jj error 303 ale nejsem si jistej ze bych mel nastaveno neco spatne... vzdycky bylo vse ok, zadnej problem pri donwloadech atd atd
|
|
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:19:14
|
jj error 303 ale nejsem si jistej ze bych mel nastaveno neco spatne... vzdycky bylo vse ok, zadnej problem pri donwloadech atd atd
nemas NOD32? dej si ty .exe do exception listu jestli jo |
|
|
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:36:03
|
quote: Originally posted by hugo
nemas NOD32? dej si ty .exe do exception listu jestli jo
ee mam avasta.. sice uz trialka vyprsela.. ale nemyslel jsem ze by v tomhle byl problem
|
|
|
ellvira
Starting Member
8 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:38:36
|
v avastu problem nejni |
Ellvira SPVN |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:43:21
|
Neměl být už náhodou patch? GOA zase zaspala a nikde nic proč není patch už aplikovaný, holt GOA pokračuje v tradici. |
|
|
NoX
Moderator
1051 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:45:50
|
Možná, že by tohle mohlo lecos ospravedlňovat...
quote: Originally posted by Lobos
Koukam ze US servery maji s poslednim patchem nejake problemy a porad je vypinaj/zapinaj. GoA nechava 4.1.1 patch az tesne pred spusteni headstartu, pry aby jsme si zahrali
|
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:49:53
|
Mam takovej problem s registraci,nemuzu napsat spravne ten kod co se ma opisovat.. ani nevim jakym stylem ho mam napsat,aby me to pustilo dal. Muze mi nekdo help? viz http://img386.imageshack.us/my.php?image=kodtq2.png |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 11:58:37
|
quote: Originally posted by Mark
Mam takovej problem s registraci,nemuzu napsat spravne ten kod co se ma opisovat.. ani nevim jakym stylem ho mam napsat,aby me to pustilo dal. Muze mi nekdo help? viz http://img386.imageshack.us/my.php?image=kodtq2.png
Není tam možnost vygenerovat nový obrázek? Tohle je divný |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 12:12:17
|
tj chyba u nich v tom linku... jednoducha oprava: najed na logovaci okno tam je tlacitko create acc, vytvoris novej mail, behem 2 minut mas novej mail a novej link kerej ti bude fungovat.. zadas klic a behem chvilky ti prijde potvrzeni |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 12:40:59
|
As we said yesterday, we will be patching the open beta servers to version 4.1.1 today. Originally we expected to run this update between 9:00 and 10:00 this morning however we have had to delay this while we await an additional fix for a stability issue. As soon as we have an ETA for this patch we'll be sure to let you know.
Additionally we have been working on some other problems that have been reported to us. Some of you may have had problems with the password retrieval system on the website and the FAQ that was posted. Our teams have been working on these and have now resolved these issues.
Finally some players have reported that their characters are being deleted if a server crashes. We have been investigating this urgently and have prepared a fix.
We will of course keep you updated with the progress of all these items throughout the day. |
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:13:17
|
Uz nekomu kdo ma predobjednavku na EA Store prisli klice ? Tedy krome bety ? |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:24:44
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
tj chyba u nich v tom linku... jednoducha oprava: najed na logovaci okno tam je tlacitko create acc, vytvoris novej mail, behem 2 minut mas novej mail a novej link kerej ti bude fungovat.. zadas klic a behem chvilky ti prijde potvrzeni
okej dik.. a nejde tenhle stavajici nejak smazat a udelat novej ale vlastne ten samej ? |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:26:24
|
Tak amíci snad tu stabilitu už opravili, tak teď jenom už čekat až nahodí fix na EU servery. |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:33:33
|
tj chyba u nich v tom linku... jednoducha oprava: najed na logovaci okno tam je tlacitko create acc, vytvoris novej mail, behem 2 minut mas novej mail a novej link kerej ti bude fungovat.. zadas klic a behem chvilky ti prijde potvrzeni
okej dik.. a nejde tenhle stavajici nejak smazat a udelat novej ale vlastne ten samej ?
asi ne... leda ze mazou ty co jsi nepotvrdil jde jen o to jak dlouho to trva |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:39:37
|
okej dik.. a nejde tenhle stavajici nejak smazat a udelat novej ale vlastne ten samej ?
asi ne... leda ze mazou ty co jsi nepotvrdil jde jen o to jak dlouho to trva
oke, nu co se da delat.. ale dik .) |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:45:46
|
Nejak se v tom nechci moc prehrabovat, tak me nekamenujte pokud uz to tady je odpovezeny :)
Jak to bude s early accessem? Bude se moct pouzit client pro beta test? Nebo se musi mit krabice (coz je samozrejme zaklad) ale tu budou posilat driv nez EA zacne? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:46:28
|
Klient z bety pouzit muzes. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 13:46:46
|
quote: Originally posted by Reyden
Nejak se v tom nechci moc prehrabovat, tak me nekamenujte pokud uz to tady je odpovezeny :)
Jak to bude s early accessem? Bude se moct pouzit client pro beta test? Nebo se musi mit krabice (coz je samozrejme zaklad) ale tu budou posilat driv nez EA zacne?
*napřahuje se s kamenem v ruce* Klient, na kterým beží beta, bude kompatibilní i s retail spuštěním. |
|
|
Ta-Ro
Starting Member
81 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 14:06:28
|
Pár dojmů: nejdřív Black Orca sem jel, pohoda hodně vydrží, všeobecně u Greenskins hodně lidu.
Teď zkouším sorcku u dark elfu a hodně sem přemítal nad tím, že toto už sem někde viděl, možná je to tím, že musím jet grafiku na minimum, ale silně mi to připomíná Lineage 2, navíc ten styl invetáře - plus grafika itemů -> seedy na cultivation, to je uplně jak seedy do mobů v L2, hodně podobný styl teda i na salvage atd... graficke znazornění itemů v inventáři se prostě rovná L2 :), ještěže to není takový grind jak L2.
|
Now... ?
|
|
|
Dengalden
Starting Member
81 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 14:41:59
|
We will be bringing down all open beta servers to apply patch 4.1.1 at 3pm CET today. We expect this operation to take approximately one hour and we will be sure to let you know when the servers are available once more.
While the servers are down, why not take the opportunity to read the patch notes. This update will also include the fixes we mentioned this morning about the crash issue and the character deletion bug. |
|
|
Methodius
New Member
101 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 14:42:43
|
podla kazdeho je tusim to kopia toho co hral naposledy :) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 14:44:01
|
quote: Originally posted by Aramir
Finally some players have reported that their characters are being deleted if a server crashes. We have been investigating this urgently and have prepared a fix.
ehm tohle neni uplne drobna chybka par dni pred spustenim, tohle bych oznacil temer jako show stoper, ne ze by se ta masinerie jeste dala zastavit.
marketa : opravdu mas uzasne chovani, druhej ucet attronacha ? |
lastfm |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 14:49:46
|
To jsem teda zvědavej. Včera večer spadnul open rvr, jestli tam budu mít stále char
We will be bringing down all open beta servers to apply patch 4.1.1 at 3pm CET today. We expect this operation to take approximately one hour and we will be sure to let you know when the servers are available once more.
While the servers are down, why not take the opportunity to read the patch notes. This update will also include the fixes we mentioned this morning about the crash issue and the character deletion bug. |
Edited by - Aramir on 12/09/2008 15:22:12 |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 16:00:07
|
Muze mi please nekdo vysvetlit jak si zapnout ty AF a AA na grafice? :) Sem prez tyhle veci naprostej noob, ale vim ze je tu dost odborniku, kteri by to naucili zapnout i cvicenou opici, tak snad by nebyl problem to vysvetlit i me :). Prosim aby se pripadne zdrzeli nejakejch odbornejsich terminu. Dekuji ^^. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 16:18:24
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Muze mi please nekdo vysvetlit jak si zapnout ty AF a AA na grafice? :) Sem prez tyhle veci naprostej noob, ale vim ze je tu dost odborniku, kteri by to naucili zapnout i cvicenou opici, tak snad by nebyl problem to vysvetlit i me :). Prosim aby se pripadne zdrzeli nejakejch odbornejsich terminu. Dekuji ^^.
Co kdybys to smeroval na WAR HW anebo do Q&A, protoze takto se general zbytecne "zasira" postama co sem nepatri. Dekuji. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 12/09/2008 16:18:52 |
|
|
Gaunero
Starting Member
44 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 16:20:05
|
Muze mi please nekdo vysvetlit jak si zapnout ty AF a AA na grafice? :) Sem prez tyhle veci naprostej noob, ale vim ze je tu dost odborniku, kteri by to naucili zapnout i cvicenou opici, tak snad by nebyl problem to vysvetlit i me :). Prosim aby se pripadne zdrzeli nejakejch odbornejsich terminu. Dekuji ^^.
Vlezes do hry, nalogujes sa a vlezes do sveta, potom v grafickom nadstaveni zmenis detaily na low alebo performance, a opustis hru. Spustis war znova, nalogujes a vlezes do sveta, v nadstaveni hry zmenis graficke nadstavenie na maximum, preblikne ti obrazovka a hop AA & AF idu. Pri kazdom nekorektom opusteni hry musis tuto torturu opakovat. Do full releasu slubili tento problem odstranit, a pridat detailnejsie nadstavenie grafiky. |
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 17:01:17
|
quote: Originally posted by Aramir
quote: Originally posted by Mark
Mam takovej problem s registraci,nemuzu napsat spravne ten kod co se ma opisovat.. ani nevim jakym stylem ho mam napsat,aby me to pustilo dal. Muze mi nekdo help? viz http://img386.imageshack.us/my.php?image=kodtq2.png
Není tam možnost vygenerovat nový obrázek? Tohle je divný
Je,ale i to nefunguje.. mozna to ma spojitost s malejma a velkejma pismenama/cislicema.. jenze i kdyz tam zadavam velky/maly.. furt to vyhazuje velky cislice. |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 17:02:34
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Co kdybys to smeroval na WAR HW anebo do Q&A, protoze takto se general zbytecne "zasira" postama co sem nepatri. Dekuji.
Ok sorry. Ale tak nejak sem si rikal ze z tohohle topiku uz stejne nikdo ani informace cerpat nemuze, protoze je to tu zasrany vsim motznym a moderovat to uz asi ani nema smysl. Spis ten topic vypada, ze se tu resi vsechno co je zrovna pro nekoho aktualni. |
|
|
Yurrk
New Member
156 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 17:07:37
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Co kdybys to smeroval na WAR HW anebo do Q&A, protoze takto se general zbytecne "zasira" postama co sem nepatri. Dekuji.
Ok sorry. Ale tak nejak sem si rikal ze z tohohle topiku uz stejne nikdo ani informace cerpat nemuze, protoze je to tu zasrany vsim motznym a moderovat to uz asi ani nema smysl. Spis ten topic vypada, ze se tu resi vsechno co je zrovna pro nekoho aktualni.
General je general - vseobecne o vsetkom... ale ak je topic priamo o hardware netreba to davat sem... ale odpoved si dostal -)
PS: Stale cakam na e-mail od nedele obeda :D |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:35:14
|
Mam dotaz dokdy bude makat beta jelikož nemam preorder :) a viděl jsem nějaký klasy co v betě nejsou na výběr budou ve finální verzi nějaký co nejsou na výběr v betě???měljsem za to že každá rasa má čtyři chary a to jsem objevil jen u chaosu a u high elves díky |
|
|
Lobos
Junior Member
572 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:38:09
|
quote: Originally posted by Cairbre
Mam dotaz dokdy bude makat beta jelikož nemam preorder :) a viděl jsem nějaký klasy co v betě nejsou na výběr budou ve finální verzi nějaký co nejsou na výběr v betě???měljsem za to že každá rasa má čtyři chary a to jsem objevil jen u chaosu a u high elves díky
Classy: http://www.warhammeronline.com/armiesofWAR/index.php
Beta pojede do soboty. |
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:40:15
|
quote: Originally posted by Lobos
quote: Originally posted by Cairbre
Mam dotaz dokdy bude makat beta jelikož nemam preorder :) a viděl jsem nějaký klasy co v betě nejsou na výběr budou ve finální verzi nějaký co nejsou na výběr v betě???měljsem za to že každá rasa má čtyři chary a to jsem objevil jen u chaosu a u high elves díky
Classy: http://www.warhammeronline.com/armiesofWAR/index.php
Beta pojede do soboty.
Tak aspon ze je do soboty cas to testovat, doufam ze uz v pondeli budeme hrat FULL verzy. |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:47:13
|
mě to ted nechce pustit do hry zničehonic:) |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:48:03
|
No jak se to vezme. Hodina u nich trva uz minimalne 3 hodiny a kdo vi jak dlouho jeste bude. Takze aby ti zitra nepustili ty servery na 5 minut a hned ti je zavreli ^^. |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:51:26
|
mam tam na výběr samý nový servery a ty starý tam nejsou??:)
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:57:03
|
A muzes se snad na nekterej z nich napojit? Ne. co to asi znamena...
http://www.war-europe.com/#/news/?lang=en |
Edited by - Mandorallen on 12/09/2008 18:57:33 |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:57:47
|
cze??:)takze jako konec bety uz jo?? |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 18:59:04
|
Jj presne. Konec bety. A dokonce i konec WHO. Odkladaji release a vraci se k closed bete. |
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:14:38
|
Hale dělej si prdelky z někoho jinýho jo?:) |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:16:53
|
Uz asi 4 hodiny implementujou patch a kdo vi co jeste delaji. Videl bych to tak ze uz je opravdu konec open bety. Aspon pro evropu ^^. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:23:56
|
To je neskutečné jaké lamy tam v tom GOA týmu mají, nejspíš se asi liší HW těch serverů pro Evropu, jinak nerozumím tomu proč by to šlo US a nám ne a taky opět nepíší co se děje, že jim není už trapně. |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:24:31
|
Uz asi 4 hodiny implementujou patch a kdo vi co jeste delaji. Videl bych to tak ze uz je opravdu konec open bety. Aspon pro evropu ^^.
to by me ovsem velmi mrzelo :-( |
no mmo
|
|
|
Cairbre
Starting Member
30 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:27:48
|
Damned!!!jsem nešel s klukama do hospody jelikož jsem si chtěl poslední den zahrát betu a oni tohle |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:34:29
|
Co vymyslate :) .. este zajtra to chvilu pojde a v nedelu sa uz ide na ostro :) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:38:13
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Co vymyslate :) .. este zajtra to chvilu pojde a v nedelu sa uz ide na ostro :)
Tolik optimismu snad může mít akorát člověk co hraje na US serverech :) |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:48:08
|
Začínám se obávat toho, jak bude vypadat headstart v neděli... |
|
|
Topic |