Author |
Topic |
Chimeera
Starting Member
13 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:07:07
|
CORE ... Je na čase se lidi dohodnout! .... mám tu dva servery o kterých se dá ode dneška uvažovat ... neboť tam míří podle mých informací dost čechů a slováku !
Karak Azgal
Karak Eight Peaks
Já osobně jsem pro možnost A ! Karak Azgal tak už se dohodněte ... ať se vtom nemotáme celý den |
Klan Tripartita ! Warhammer online CORE ! Destruction ! - devils.s@seznam.cz ! server - Karak Azgal |
Edited by - Chimeera on 14/09/2008 11:39:47 |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:19:43
|
Zatial je moj Karak Eight Peaks prehlasovany Karak Azgalom.. :) nejde mi tak ani o nazov.. oba su celkom obstojne.. len ma mrzi ze mnoho fajn ludi z closed bety sa chysta na Eight Peaks ale ludia tu sa chystaju na Azgal.. mno ja osobne uvidim.. |
|
|
Omnax
Moderator
169 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:32:47
|
Doufam ze ti co chteji hrat OPEN RVR, se pripoji k nam:
OPEN RVR
ELTHARION |
Edited by - Omnax on 14/09/2008 11:34:39 |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:34:04
|
Eight Peaks bude díky "více real world" názvu asi hustěji zalidněn, takže Azgal! Hlasujte pro Azgal |
Troll lepší fanboie. |
|
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:34:30
|
quote: Originally posted by Omnax
OPEN RVR
ELTHARION
bump! |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
NINJA
Junior Member
510 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:54:41
|
kdepak, Dragonback Mountains |
Ninjagon |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 11:55:34
|
quote: Originally posted by NINJA
kdepak, Dragonback Mountains
Tam se chystá hodně rusáků |
Edited by - spajdr on 14/09/2008 11:55:44 |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 12:05:04
|
quote: Originally posted by Marketa
Celkem velka CZ/SK komunita bude na serveru: Eltharion - tento pojede od zacatku. PS: samozrejme Destruction strana
rofl, tu je nekdo doooooost pruhledny
Doufam ze ti co chteji hrat OPEN RVR, se pripoji k nam: OPEN RVR , ELTHARION
muzu vedet kdo je v "k NAM"? kolik vas je, a jaky je vas prumerny vek? aspon radove? |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 12:05:43
|
OPEN RVR
ELTHARION
Ok, Eltharion beru a doufam ze i Ninja a spol se pridaji, protoze v tuhle chvili jsou ve hre zda se opravdu jen 2 kriteria > nazev a informace o rusech, kteri jsou urcite paransky dost pocetny narod a tom aby anglickeho serveru udelali ruskojazycny :) |
|
|
Sinnister
Starting Member
3 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 12:08:27
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Zatial je moj Karak Eight Peaks prehlasovany Karak Azgalom.. :) nejde mi tak ani o nazov.. oba su celkom obstojne.. len ma mrzi ze mnoho fajn ludi z closed bety sa chysta na Eight Peaks ale ludia tu sa chystaju na Azgal.. mno ja osobne uvidim..
A nelze je překecat? |
|
|
Bottenanna
Junior Member
511 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 12:09:40
|
quote: Originally posted by M.C warior
OPEN RVR
ELTHARION
Ok, Eltharion beru a doufam ze i Ninja a spol se pridaji, protoze v tuhle chvili jsou ve hre zda se opravdu jen 2 kriteria > nazev a informace o rusech, kteri jsou urcite paransky dost pocetny narod a tom aby anglickeho serveru udelali ruskojazycny :)
samozrejme ze ninja pujde na Eltharion jen si z vas delal legraci ... |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Chimeera
Starting Member
13 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 13:02:30
|
CORE - Karak Azgal
myslím že se shodneme na této volbě ! a uvidíme se ve hře. |
Klan Tripartita ! Warhammer online CORE ! Destruction ! - devils.s@seznam.cz ! server - Karak Azgal |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 14:33:34
|
Jdu na Eltharion. Zaprve abych mohl hrat po dlouhe dobe zase s M.C. a za druhe protoze na destruction jde na ten server vetsina mejch bejvalejch guildamates z AoC :). Tentokrat hold budeme proti sobe ^^. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Omnax
Moderator
169 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 14:44:06
|
Tak budu taky na tom Eltharionu, snad za hodinku :-)... a samozrejme taky za ORDER :-). |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 17:50:34
|
Okej..takze Karak Azgal :).. prekecal som aj par ludi.. cya on battlefield :) |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 19:02:00
|
Orderáci na Azgalu, dkyžtak mi hoďte Pm na nick Faewyn :) |
Troll lepší fanboie. |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 19:09:22
|
Tak budu taky na tom Eltharionu, snad za hodinku :-)... a samozrejme taky za ORDER :-).
kolik vas tam je za order? |
|
|
Hokiag
New Member
264 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 19:17:26
|
Bude na karak Azgalu jedno místo pro Witch Huntera? |
|
|
Omnax
Moderator
169 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 19:23:11
|
quote: Originally posted by qsubt
Tak budu taky na tom Eltharionu, snad za hodinku :-)... a samozrejme taky za ORDER :-).
kolik vas tam je za order?
Tak mych kamosu je tu cca 7(bude od zitrka presneji). Pak se pridaji jeste brnaci asi 7... no a uz jsem tu na par cechu narazil a prej jich bude kolem 20ky. Plus dalsi co se pridaj. Takze na zacatek to jde. |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 19:37:32
|
quote: Originally posted by Filda LNL
Orderáci na Azgalu, dkyžtak mi hoďte Pm na nick Faewyn :)
jde tam delat vlastni kanaly? ze by se udelal cz kanal jak bylo na startu wowka |
no mmo
|
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 22:27:31
|
tie kanaly by bolo celkom fajn..:)
Mno a som celkom rad ze som nesiel na Karak Eight Peaks.. ten server je teraz na tom dost biedne..najvacsie fronty a momentalny load medium vs Full :) nic moc teda..
Okej..takze ako to vyzera s CZ/SK na Azgale? kde sa da ozvat a nejak sa skontaktovat? Momentalne najviac hram Magusa menom Paradox.. ale stale neviem ci to bude moj main.. |
Edited by - ManiaCCC on 14/09/2008 22:30:45 |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 23:04:09
|
No, zejtra plánujem založit gildu, ve scenariu jsem potkal witch elfku Sadistku, víc zatim neni co říct. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 14/09/2008 : 23:43:28
|
Vsichni co chteji hrat za Order a nevadi jim Open RvR, zamirte prosim na Eltharion !!!! Guilda Runeblade of Darkness si vazi kazdeho nepritele navic |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 14/09/2008 23:44:39 |
|
|
Omnax
Moderator
169 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 00:24:34
|
quote: Originally posted by Filda LNL
No, zejtra plánujem založit gildu, ve scenariu jsem potkal witch elfku Sadistku, víc zatim neni co říct.
Ja hraju za ORDER, Nick Elliel, WH. Uz jsem potkal i Vostep(a).A Dominu. Stihl jsem dnes udelat R10 RR9. Tak jdu spat :-).Kdyztak se nekdo ozvete ve hre. |
|
|
imhotep
Moderator
219 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 04:50:31
|
quote: Originally posted by Shatteren
Vsichni co chteji hrat za Order a nevadi jim Open RvR, zamirte prosim na Eltharion !!!! Guilda Runeblade of Darkness si vazi kazdeho nepritele navic
roger, jdeme na tento server. Na videnou ve hre. |
_________________________ Mummy returns...
|
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 07:21:07
|
Včera jsme začali hrát za order na Eltharionu, a musím říct, že 80% celkové populace tvoří destruction. Je to jako kdybych hrál single player. Doufám, že se to dneska zlepší trochu ve prospěch orderu |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 08:36:06
|
quote: Originally posted by Aramir
Včera jsme začali hrát za order na Eltharionu, a musím říct, že 80% celkové populace tvoří destruction. Je to jako kdybych hrál single player. Doufám, že se to dneska zlepší trochu ve prospěch orderu
j, sice sem uz mel napsanou prihlasku k velke ceske gilde na dest strane Runeblade of Darkness, ale nejak bych to nesnesl, tu presilu, takze dneska se narodim na order |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 08:40:30
|
Včera jsme začali hrát za order na Eltharionu, a musím říct, že 80% celkové populace tvoří destruction. Je to jako kdybych hrál single player. Doufám, že se to dneska zlepší trochu ve prospěch orderu
naopak :) malokdo ma odvahu hrat proti presile, takze destru hracu v pomeru bude pribyvat |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 08:44:00
|
quote: Originally posted by Pertha
naopak :) malokdo ma odvahu hrat proti presile, takze destru hracu v pomeru bude pribyvat
Odhaduji, ze Destruction hracu bylo vcera asi trikrat tolik co Order. Vetsina serveru mela status: Order-low, Destruction-high (pripadne queue).
Jediny vyvazeny server byl snad jen Core RP (Burlok), kde byl pomer medium/medium. |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 08:49:40
|
Proti přesile mě to nevadí. Vadilo mi ale, že člověk nikoho, za trpaslíky, nepotkal a nedali se pořádně dělat public questy a už vůbec ne T1 RvR lake, protože trpošů byla hrstka. Jsem zvědavej, jestli se to dneska alespoň trochu vylepší. |
|
|
Chimeera
Starting Member
13 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 09:14:14
|
Karak Azgal ... Destruction ... pište mi na ICQ nebo meil ... Klan bude funkční asi od čtvrtka web a fórum jede ! Tripartita čeká na vás x) |
Edited by - Chimeera on 15/09/2008 09:16:33 |
|
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 09:53:27
|
Takze je to jasny asi ne? see ya on Karak Azgal |
|
|
Durrbar
Starting Member
83 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 10:05:10
|
Zdarrr,
OK, Karak Azgal (Destruction side)
- Durr ... |
Edited by - Durrbar on 15/09/2008 11:12:45 |
|
|
NINJA
Junior Member
510 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 10:14:44
|
Je výborné mluvit o přesile a o vyrovnanosti serverů ze zkušeností z prvního dne head startu pro Colector Editions |
Ninjagon |
|
|
Oralin
New Member
243 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 10:48:46
|
quote: Originally posted by Durrbar
Zdarrr,
OK, Karak Azgal (Desruction side)
- Durr ...
Jen pro informaci: na Karak Azgal je (bude v pondělí večer) i order guilda Unimpressed.
Lidi jako: Markéthia, Meddy, Ashan, Honsou, Dusei, Oralin, Rasta...
Jestli máte chuť se přidat, tak třeba napište na ICQ: 313 888 287...
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 11:00:33
|
quote: Originally posted by Oralin
Zdarrr,
- Durr ...
Jen pro informaci: na Karak Azgal je (bude v pondělí večer) i order guilda Unimpressed.
ja tam nejsu napsanej ffs |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Oralin
New Member
243 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 11:01:50
|
Pertha ... |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 11:19:01
|
quote: Originally posted by NINJA
Je výborné mluvit o přesile a o vyrovnanosti serverů ze zkušeností z prvního dne head startu pro Colector Editions
Je to správně podle novýho traileru,miliony destruction útočí na město kde je 7 příslušníků order |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 11:28:57
|
quote: Originally posted by Oralin
Zdarrr,
- Durr ...
Dekuji moc za pozvani ,ale ja uz jsem se pridala ke guilde Runeblade Darkness.(link :http://runeblade-of-darkness.net/)
Nechci delat reklamu ,ale Noglii koupil pro guildu za 3000kč VT 3 a jede to na tom nejlepsim kodeku. Organizace je proste parada a i kdyz je tam jiz pomerne hodne lidi, skveli kolektiv, zadne hadky a pod.Kdyz nekdo neco potrebuje kluci poradi(byli v guild bete).Muzu jen doporucit.Doufam ze to vydrzi. |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 11:55:09
|
Dekuji moc za pozvani ,ale ja uz jsem se pridala ke guilde Runeblade Darkness.(link :http://runeblade-of-darkness.net/)
Nechci delat reklamu ,ale Noglii koupil pro guildu za 3000kč VT 3 a jede to na tom nejlepsim kodeku. Organizace je proste parada a i kdyz je tam jiz pomerne hodne lidi, skveli kolektiv, zadne hadky a pod.Kdyz nekdo neco potrebuje kluci poradi(byli v guild bete).Muzu jen doporucit.Doufam ze to vydrzi.
VT za 3 tisice .. pani .. a po tak douhy dobe zadny hadky? no to je co rict :) du k vam :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
NINJA
Junior Member
510 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 12:18:31
|
A jsi pro to dost dobrý ? (J/K) |
Ninjagon |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 12:22:47
|
ten nejlepsi :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Fuujin
New Member
122 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 12:23:09
|
quote: Originally posted by Eagle
Nechci delat reklamu ,ale Noglii koupil pro guildu za 3000kč VT 3 a jede to na tom nejlepsim kodeku. Organizace je proste parada a i kdyz je tam jiz pomerne hodne lidi, skveli kolektiv, zadne hadky a pod.Kdyz nekdo neco potrebuje kluci poradi(byli v guild bete).Muzu jen doporucit.Doufam ze to vydrzi.
VT za 3 tisice .. pani .. a po tak douhy dobe zadny hadky? no to je co rict :) du k vam :)
Tak ftipnejsi nez tohle by bylo snad jen kdyby jste se vcera i rozpadli |
|
|
qsubt
Junior Member
601 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 12:40:43
|
njn na Eltharionu je to podle toho traileru k waru... 3 na 1noho, i kdyz moje srdce je horde/destruction a mel sem prihlasku do RoD guildy, nakonec zkusim celit zlu a zkusim order, uvidim jestli to pujde. Jinak uz funguju ve hre, viz podpis.
|
|
|
Marketa
New Member
294 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 15:12:45
|
quote: Originally posted by Fuujin
quote: Originally posted by Eagle
VT za 3 tisice .. pani .. a po tak douhy dobe zadny hadky? no to je co rict :) du k vam :)
Tak ftipnejsi nez tohle by bylo snad jen kdyby jste se vcera i rozpadli
Nechapu jak to myslis ? Co je na tom veseho ? Ze nekdo koupil guilde VT ?Muzu ti dat link kde se VT kupovalo jestli se ti nejak nezda. |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
|
|
ManiaCCC
Junior Member
630 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 15:47:23
|
Cim viac order na Azgale tym lepsie :).. Robil som mensiu studiu kto hra na tom servry a som celkom prekvapeny ze to najvacsie co sa v bete dalo najst hra teraz na tom servery :) Eve Vix, The Bakery, Mystical Awakening..takze celkom fajn..
Tym ma napada.. kolko guild za Destruction je na tom servry momentalne s cz/sk hracmi? Len Tripartita (btw, nechcete zmenit nazov )? |
Edited by - ManiaCCC on 15/09/2008 15:47:50 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 15:51:05
|
quote: Originally posted by Pertha
naopak :) malokdo ma odvahu hrat proti presile, takze destru hracu v pomeru bude pribyvat
JJ, přesně proto hraju za order, protože když si chcu dát RvR, tak si dám požadavek a za chvíli hraju, za to co destru musí asi někdy čekat, než se nás dost najde takže orďáci šup na Burlok |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 16:40:26
|
Ja som to prave pochopil tak ze je tam 80% destro a 20% order, cize je to opacne ako pises. |
|
|
Grico
Starting Member
9 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 17:19:47
|
ja se pridam dnes vecer server Karak Azgal a samo ze za Order |
|
|
Topic |
|