Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Nejaka sanca na zorganizovanie CZ/SK komunity?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 15/09/2008 :  17:25:48  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Eltharion za Destruction a 40 minutová fronta,to nevím jak dlouho to vydržím,doufám že se to nějak časem uklidní

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/09/2008 :  17:26:03  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ja som to prave pochopil tak ze je tam 80% destro a 20% order, cize je to opacne ako pises.

No to jsi to pochopil špatně. Když je za destro 80 procent populace, tak čekáš dokud se na druhé straně nezformuje 5tá skupina aby jsi si alespoň jednou zahrál.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 15/09/2008 :  18:32:40  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Eltharion za Destruction a 40 minutová fronta,to nevím jak dlouho to vydržím,doufám že se to nějak časem uklidní

v 18:30 order je instant enter....

Edited by - qsubt on 15/09/2008 21:38:07
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/09/2008 :  21:43:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
General update
09/15 18:38 CET - New [En] servers
Monitoring just brought two additional Core servers online
Karak Izor
Karak Norn
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/09/2008 :  23:12:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
Karak Izor
Karak Norn

Musim rict, ze moc nechapu proc voli podobne nazvy serveru. Mne se proste nelibi. US servery maji "normalni" jmena ..

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/09/2008 :  00:14:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:
Originally posted by spajdr
Karak Izor
Karak Norn

Musim rict, ze moc nechapu proc voli podobne nazvy serveru. Mne se proste nelibi. US servery maji "normalni" jmena ..

to aby meli jednodussi pri slucovani serveru udelaj z toho pak
Karak Al Khazad Rebuk Dylok Fol

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 16/09/2008 :  07:52:57  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak včera už byla situace na Eltharionu snesitelnější. Orderu vcelku přibylo a dalo se už válčit s greenskinama u toho společnýho public questu, i když měli stále navrch v počtu lidí.

Edited by - Aramir on 16/09/2008 07:53:11
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 16/09/2008 :  23:16:43  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Tak včera už byla situace na Eltharionu snesitelnější. Orderu vcelku přibylo a dalo se už válčit s greenskinama u toho společnýho public questu, i když měli stále navrch v počtu lidí.

Jak je to na Eltharion s počty českých/slovenských hráčů? Anglicky se domluvím, ale krajené by mi ve hře chyběli (i když, po zkušenostech z WoWka, no...). Je vás tam dost? :)

Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer.
Aktuálně SW: TOR

Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 17/09/2008 :  02:05:25  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by walfischberg

quote:

Jak je to na Eltharion s počty českých/slovenských hráčů? Anglicky se domluvím, ale krajené by mi ve hře chyběli (i když, po zkušenostech z WoWka, no...). Je vás tam dost? :)

na order vim o 4-5ti jedincoch, ale prej neco prijde s normanim startem.. a destruction cz je jak kozich bobku
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 17/09/2008 :  07:47:48  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

quote:

na order vim o 4-5ti jedincoch, ale prej neco prijde s normanim startem.. a destruction cz je jak kozich bobku

Ja ( tzn Malevil ) Fragous a Mandoralen, jsme take na Eltharionu, budem to muset pospojovat do nejake guildy, abyhcom byli v kontaktu :)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 17/09/2008 :  09:08:15  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior
Ja ( tzn Malevil ) Fragous a Mandoralen, jsme take na Eltharionu, budem to muset pospojovat do nejake guildy, abyhcom byli v kontaktu :)

pokud mame byt aspon trochu konkurenci RoB (ehm), tak by to mozna pomalu chtelo neco malo aspon trosku
Go to Top of Page

Omnax
Moderator

169 Posts

Posted - 17/09/2008 :  10:42:21  Show Profile  Send Omnax an ICQ Message Send Omnax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No hraju tam ja, a par mych znamych (celkove asi 5), par by se melo pridat v prubehu pristiho tydne. Pak uz vytvorili guildu PoQ (www.PoQ-clan.com), Kterych by melo byt kolem 20. No a pak zalozil guildu Slunicko s kamosema (Exorcia za Order, s nazvem Cthulhu. Kterych by taky melo byt kolem 7. Zatim je to rozhazene, ale lidi pribyva :-).
Go to Top of Page

Kuzelka
Starting Member

duch lesa

43 Posts

Posted - 18/09/2008 :  08:53:14  Show Profile  Send Kuzelka an ICQ Message Send Kuzelka a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vsechny, tak uz jste se nejak domluvili? Ja prozatim joinul ORDER na severu Eltharion. Jak jsem se docetl, Order se pravidelne setkavaji s cikanskou ferovkou a potrebuji trochu doplnit stavy:o)

Takze tu mam jendu technickou, zda uz je vytvoreny nejaky CZECH/SLOVAK kanal na kterem spolecne komunikujete, pripadne jak to vidite s guildama? o_O

Pokud si cte zpravu nekdo znamy, tak se ozvete, jeste neni pozde zmenit stranu (haha) a urcite rad zaparim s nekym, koho znam (kor kdyz vas bude vetsi pocet;))

GL kluci, uvidime se ve hre;)

Dorticek

PS: z toho co jsem cetl v topicu, vyhrava jako CZ/SK server prevazne Eltharion, jest tak?

WoW/DAoC/RO/EVE/WHO

Priest/Bard/Priest/CASUAL/Priest)
Dorticek

-Shadowmoon (Drakthul)
-Mordred
-Czechro.net
-Tranquility
-Eltharion

Thou shalt heal thy neighbour - Dorticek´s priests school (WoW 2005 A.D.)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 18/09/2008 :  09:02:30  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzelka

PS: z toho co jsem cetl v topicu, vyhrava jako CZ/SK server prevazne Eltharion, jest tak?

Pokud jde o Open RVR server tak ano.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/09/2008 :  09:06:23  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No cikanska ferovka, Order si libuje hlavne v gankovani low levelu. A zas tak malo na RvR jich neni, semtam je jich i vic.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/09/2008 :  09:18:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Hrajete nekdo na Burloku? )
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 18/09/2008 :  09:18:30  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

No cikanska ferovka, Order si libuje hlavne v gankovani low levelu. A zas tak malo na RvR jich neni, semtam je jich i vic.

Nejlepší co se férovky týče,je joinout scénario a zjistit,že se kolem mě šikujou válečmíci lvl 1-3,kdežto u Order mě připadne že se k tomu staví disciplinovaně a ti co jsou 2 minuty ve hře,tak se alespoň chvilku věnují questům,nejspíš mám jenom smůlu,ale opravdu jsem u Order takovej počet lowlvl ve scenáriu neviděl.

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 18/09/2008 :  09:44:23  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdravim vsechny, tak uz jste se nejak domluvili? Ja prozatim joinul ORDER na severu Eltharion. Jak jsem se docetl, Order se pravidelne setkavaji s cikanskou ferovkou a potrebuji trochu doplnit stavy:o)

Takze tu mam jendu technickou, zda uz je vytvoreny nejaky CZECH/SLOVAK kanal na kterem spolecne komunikujete, pripadne jak to vidite s guildama? o_O
nekde nahore je topic prehled guild a mel bys tam neco najit
Go to Top of Page

imhotep
Moderator

Imho

219 Posts

Posted - 18/09/2008 :  09:56:15  Show Profile  Send imhotep an ICQ Message Send imhotep a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud si cte zpravu nekdo znamy, tak se ozvete, jeste neni pozde zmenit stranu (haha) a urcite rad zaparim s nekym, koho znam (kor kdyz vas bude vetsi pocet;))

GL kluci, uvidime se ve hre;)

Dorticek

na eltharionu uz se zacina plnit i order, ted je to tak 60-40 pro destru a nevidim v tom problem alespon bude koho zabijet
inac zadny kanal jeste nemame, podivam se na moznosti hry a kdyztak neco vypotim a postnu sem. ve hre nick Cadaver 11 AM. cest a silu.

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/09/2008 :  12:04:21  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by imhotep

máš pořád stejnej mobil chlape?

Noe

Go to Top of Page

Dwrf
Starting Member

7 Posts

Posted - 18/09/2008 :  12:22:47  Show Profile Send Dwrf a Private Message  Reply with Quote
Na Eltharionu zatim vim min. o dvou cz/sk order guildach. Bohemia a Ex Adamas. Bohemia se formuje dnes, pokud Goa dovoli. Ex Adamas uz mozna zalozena je, nevim. Takze se nebojte ze by destro nemelo cz/sk konkurenty na tomto serveru. Pocty vam presne nereknu, Ex Adamas nemam paru. Bohemia 20+ a maji se pridavat dalsi.

Nostrom Zetterberg
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 18/09/2008 :  12:30:47  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ja vcera stoupil s kamosem do PoQ. Z Ex Adamas mi vcera nekdo whispoval at jim pomuzu se zalozenim guildy ze je nato potreba 6 lidi. Ja uz byl tou dobou v PoQ, kde je lidi teda dost. Puvodne jsme si chteli s kamosem taky zakladat svou mensi guildicku, ale to nejspis nema cenu, tak jsme joinuli PoQ a jsme happy. Podle me nema smysl aby si kazdej zakladal svou guildu a zil v najivite ze ta jeho bude prave ta ktera bude ta nejsilnejsi. Nekteri lidi asi potrebujou vlastnit guildu a delat GM, ti ostatni by ale meli asi zvazit jestli ma cenu chodit do techhle pidiguild. Ted ze zacatku si myslim je nejlepsi bejt tak nejak pospolu, vsak ono se to urcite vytridi.

Jinak je mi to ale uplne jedno. PoQ vypada slusne, je tam dost aktivnich lidi, nazev mi vubec nevadi a lidi tam jsou vpohode.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Dwrf
Starting Member

7 Posts

Posted - 18/09/2008 :  14:29:57  Show Profile Send Dwrf a Private Message  Reply with Quote
V prvni rade, je jen dobre ze je v PoQ dost lidi. Ale to ze ted Ex Adamas nema dost lidi, nemusi prakticky nic znamet. Po oficialnim startu muze mit klidne stejne lidi jako PoQ nebo vic. To ale neni podstatny. Nevim na kolik znas gm te ktere guildy, kdyz tu prakticky tvrdis ze si tou fci chteji honit ego. Zbytecny.
Je to o uhlu pohledu. A kazdopadne to neni AoC. Osobne nevidim problem s mensima guildama, ci pidi guildama. Sou tu aliance coz resi pripadny nedostatek lidi na "neco". Urcitou merou se minimalizuji mozny konflikty. Mensi guildy snaz a rychleji naexpi(nemusi ale nutne platit pokud velka guilda nebude mit spoustu neaktivnich clenu). Nazor ti ale neberu, treba se to nakonec pospojuje dohromady, ale nevidim k tomu naky padny duvody, zatim. Ukaze cas.

Nostrom Zetterberg
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 18/09/2008 :  14:52:25  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Hele me je to uplne jedno :). Ja kdyz to nepujde v CZ guilde tak pujdu do international. S tim ja problem rozhodne nemam a puvodne sem to tak i rovnou chtel.

Ja sem si jen myslel ze ze zacatku kdyz vi kazdej kulovy co a jak funguje by bylo lepsi slezt se tak nejak na jednu hromadu a jet spolu. Casem by se urcite skupinky odtrhnuli. Ted to na me spis pusobi tak ze se tu zakladaji guildy lidma, kteri predem ani nevi jestli budou mit dost lidi na to aby vubec tu guildu mohli zalozit :). Jestli ma nekdo jinej nazor tak prosim ja to nikomu neberu, kdyz bude spokojenej ve sve guilde o 5ti lidech tak at si tak hraje. On si za tu hru plati.

Ja ani nevim jestli by treba poq melo zajem prijmat tolik lidi. Ja je znam jeden den :). Tohle byla proste jen moje vize na strane orderu. Vedel jsem ze nas na orderu bude malo a doufal ze se domluvime a trosku se zhlukneme.

Go to Top of Page

Dwrf
Starting Member

7 Posts

Posted - 18/09/2008 :  17:16:10  Show Profile Send Dwrf a Private Message  Reply with Quote
Nekdy lepsi nemyslet a nepouzivat kristalovou kouli Neresil bych to, zvlast kdyz ti je to vlastne jedno. Kdyz bude zajem, udela se aliance, nebo se treba nekdo spoji.

Nostrom Zetterberg
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 19/09/2008 :  09:25:52  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vzdycky je lepsi udelat jednu velkou guildu a tu pak roztrhat na mensi ... nez udelat spoustu pidiguild a v nich pak zivorit nebo se snazit spojovat s tim ze kazdy chce byt sef :) ... ale kazdej si za to plati sam tak at si kdo chce udela treba jednoclennou guildu kdyz ho naplnuje ze muze byt panem ... niceho :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 19/09/2008 10:13:36
Go to Top of Page

Leendrix
Starting Member

33 Posts

Posted - 19/09/2008 :  10:10:56  Show Profile Send Leendrix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

Hrajete nekdo na Burloku? )

jop.. mame tu inter guildu Ki Rin(polaci, cesi, svedove a spol.), viz topic nabor guild.

EU eng. server Karak Eight Peaks (EN Core) - Dwarf Engineer Leendrix, Empire Warrior Priest Weodo

Edited by - Leendrix on 19/09/2008 10:12:29
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 20/09/2008 :  17:20:34  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Takze ja sa radsej spytam :)

ako je to s CZ/SK komunitou na Karak-Azgal na Destruction strane? Komu sa mozem ozvat?
Go to Top of Page

kosac
Starting Member

30 Posts

Posted - 20/09/2008 :  18:40:59  Show Profile  Visit kosac's Homepage  Send kosac an ICQ Message Send kosac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC

ako je to s CZ/SK komunitou na Karak-Azgal na Destruction strane? Komu sa mozem ozvat?

co treba cist seznam guild ktery je tady na foru?

muzes se ozvat treba me

KO - Kosac[DarkLegion], Poxnora - AlchKosac, GuildWars - Alchemord[CZDL], Kosac[CZDL], SWG Eclipse - Alchemord Kosac[CzA], EVE - Alchemord[Rytir], WAR - Alch[Czech Dark Legion], Aion[Dark Legion], WoW - Kosac[DarkLegion]
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 22/09/2008 :  10:48:18  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdarrr,
CZ/SK dest. guild na K.A. je vice ... treba my jsme vcera zakladali dalsi mensi Dest guildu - <Bloodlust> (zadny HC; pohodove, odpocinkove hrani, TS mame ...)
/w Durrbar

- Durr ...

Edited by - Durrbar on 22/09/2008 10:50:25
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/09/2008 :  22:57:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
This Wednesday we are going to clone some of our busiest servers to help spread the load around and to reduce queuing times. Please note however that this is not a solution for a server where only one side has queues; it will only be used when the entire server is too full to avoid issues with the population balance. The servers that we will be cloning are as follows:

Karak Eight Peaks will be cloned to Tor Anroc
Karak Azgal will be cloned to Zhufbar
Karak Hirn will be cloned to Yvresse
Eltharion will be cloned to Tiranoc

Here is a quick explanation of how this process works:
When we clone a server, we copy all the information of that server – all character data, guild data, zone information etc and copy it to a new server. This means that if you had a character on the original server, you will have the exact same character on the new server as well - he will have the same name, the same gear, the same items in his backpack and the same guild information. You can then choose, along with your friends whether you want to carry on playing on your original server or if you'd prefer to move across and play the version on the new server instead. Whichever you decide, the other copy of your character will remain so that if you change your mind later, it will be easy to move across.

Here is a quick example to illustrate the process. Let's say you have a level 25 Witch Hunter called Jorgen. He's in a guild called Malleus Maleficarum and he's Renown Rank 20. After the cloning process, there will be two identical copies of Jorgen, one will be on the original server that you chose when starting the game while the other will be on the new server. If you choose to play on the new server then you simply carry on where you left off with your level 25 Witch Hunter, if your friends join you then your entire guild remains intact and you can all carry on fighting together – the only difference is that this time there are no queues to log in! If you carry on adventuring with Jorgen on the new server then the 'original' Jorgen will still be on the first server at level 25, renown rank 20 etc the two versions do not both advance at the same time.

This system makes it easy to move servers but it is very important that you and your friends all discuss which of the two servers you will play on, this way your guild or alliance won't get split up and you can carry on playing together.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/09/2008 :  23:04:10  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
no, snad to nevyvola velkej zmatek. Cekacky 600 me neberou, snad nekdo vypadne

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 23/09/2008 :  09:40:35  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Migruje někdo z Karak-Azgalu, nebo zůstává?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 23/09/2008 :  12:19:57  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Ja dnes zostavam a uvidim ako sa to vyvinie..ak odide dost ludi, tak nema zmysel migrovat.... ale tak ci tak by som rad vedel ktore z guild Tripartita, Czech Dark Legion a Bloodlust migruju (ak vobec nejaka)

Edited by - ManiaCCC on 23/09/2008 12:20:58
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 23/09/2008 :  13:27:54  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Zdravim vyznavacov tej pravej hry ! :o)

Mam prosbu na nasu vzdy ustretovu komunitu. Bohuzial uz 11 lvlov beham vo svete vecne kruteho, vojnamy obklopeneho uplne sam. Tymto by som chcel poziadat akukolvek CZ/SK priatelsku, slusnu a vekovo (aspon mentalne) vyzrelu aby chudaka cierneho orka prijali do svojich radov :o)

meno : Hatatitla
rasa : black orc

server : Etharion, destruction

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 23/09/2008 :  13:36:07  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Zdravim vyznavacov tej pravej hry ! :o)

Mam prosbu na nasu vzdy ustretovu komunitu. Bohuzial uz 11 lvlov beham vo svete vecne kruteho, vojnamy obklopeneho uplne sam. Tymto by som chcel poziadat akukolvek CZ/SK priatelsku, slusnu a vekovo (aspon mentalne) vyzrelu aby chudaka cierneho orka prijali do svojich radov :o)

meno : Hatatitla
rasa : black orc

server : Etharion, destruction

kdybys byl obcas na icq tak bych ti moh rict kde se hraje ano je to eltharion za destruction tak si to icq dneska zapni zkusim ti zaridit misto v guilde i kdyz je nabor ukoncen (max)

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra

Edited by - Bottenanna on 23/09/2008 13:36:23
Go to Top of Page

kosac
Starting Member

30 Posts

Posted - 23/09/2008 :  14:23:55  Show Profile  Visit kosac's Homepage  Send kosac an ICQ Message Send kosac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja dnes zostavam a uvidim ako sa to vyvinie..ak odide dost ludi, tak nema zmysel migrovat.... ale tak ci tak by som rad vedel ktore z guild Tripartita, Czech Dark Legion a Bloodlust migruju (ak vobec nejaka)

Temna legie nikam nemigruje... nebudem riskovat rollback (GOA rullez) charakteru.. jestlize synchronizace po naklonovani nebude obousmerna a levelovat se budou jen charaktery na jednom serveru...

taky me prijde ze jsou fronty uz o neco mensi.. ale muze to byt jen muj dojem..

taky psali ze toto clonovani je docasne reseni.. uvidime co se bude dit.. snad prijdou s lepsim systemem...

to: maniacc .. nejak te mam porad offline v icq :)) coz je problem vetsiny lidi kteri me pres icq napsali zadost o prijeti...

kdyztak zkuste to obcas zapnout

btw2: levelovat bez guildy je skoda protoze svoji potencionalni guildu pripravujete o expu.... tak by bylo dobry se do nejake guildy zapojit co nejdrive...

KO - Kosac[DarkLegion], Poxnora - AlchKosac, GuildWars - Alchemord[CZDL], Kosac[CZDL], SWG Eclipse - Alchemord Kosac[CzA], EVE - Alchemord[Rytir], WAR - Alch[Czech Dark Legion], Aion[Dark Legion], WoW - Kosac[DarkLegion]

Edited by - kosac on 23/09/2008 14:25:43
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 23/09/2008 :  14:41:13  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Mno kosac :P to s tym ICQ bude asi obojstranny problem :)

A inac, co sa vam nepaci na tom riesieni? :) Mne pride celkom genialne.. instatny transfer.. ked chces, pouzijes ho, ked nechces tak mozes ignorovat :).. podla mna parada. Len dufam ze bude dost ludi co to pouziju :)
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 23/09/2008 :  15:25:14  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
@ManiaCC: Bloodlust taky zustava ... nemam duveru v hurrra akce a ke GOA uz vubec ne ...

- Durr ...
Go to Top of Page

Crushe
Starting Member

12 Posts

Posted - 25/09/2008 :  12:39:47  Show Profile  Visit Crushe's Homepage Send Crushe a Private Message  Reply with Quote
Zdravím,
borci pojďte na server Karak Dron :o) , skoro žádné "čekačky" a v Destruction Vás velice rádi přivítáme v naší guildě Spectrum Era (viz. přehled guild na imperiu)

Nick : Crushe / Black Orc / Server : Karak Dron / Destruction / Guild : Spectrum Era
přihlášky do guildy na nicky : "Crushe", "Paf", "Grimrat"

Web guildy : http://war.pvpgn.eu/
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 25/09/2008 :  13:34:36  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Jeste lepe. Smazte ty svoje black orky a choseny, kterejch sou plny servery a pojdte na order. Destruction side je pro zbabelce co se schovavaji v davu a fair figtu se vyhejbaj.

Edited by - Mandorallen on 25/09/2008 13:35:06
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 25/09/2008 :  14:19:07  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Jeste lepe. Smazte ty svoje black orky a choseny, kterejch sou plny servery a pojdte na order. Destruction side je pro zbabelce co se schovavaji v davu a fair figtu se vyhejbaj.

Robis dobru reklamu orderu :) to ti len poviem.
Go to Top of Page

Crushe
Starting Member

12 Posts

Posted - 25/09/2008 :  14:44:59  Show Profile  Visit Crushe's Homepage Send Crushe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Náhodou si dávám docela často 1v1 s orderem v open rvr zonach a order se moc nechyta teda :)

Nick : Crushe / Black Orc / Server : Karak Dron / Destruction / Guild : Spectrum Era
přihlášky do guildy na nicky : "Crushe", "Paf", "Grimrat"

Web guildy : http://war.pvpgn.eu/
Go to Top of Page

Sho
New Member

lllllllllll

242 Posts

Posted - 25/09/2008 :  16:03:41  Show Profile  Send Sho an ICQ Message Send Sho a Private Message  Reply with Quote
quote:

až to zprovoznim tak se přidám ... other určitě=)

Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.

DotA - This Way
Go to Top of Page

Cipera
Starting Member

19 Posts

Posted - 27/09/2008 :  11:58:34  Show Profile Send Cipera a Private Message  Reply with Quote
EU EN - RP core - Burlog - Da Gore - Destro guild
Pokud chcete hrát u nás, máme VT, žádný čekačky... RP se na serveru opravdu nejede, nebo minimálně
Můžete kontaktovat mě na Dallorn(Zealot) nebo Dallron(DoK)
Go to Top of Page

kosac
Starting Member

30 Posts

Posted - 29/09/2008 :  11:24:04  Show Profile  Visit kosac's Homepage  Send kosac an ICQ Message Send kosac a Private Message  Reply with Quote
tak me nekdo smazal topic s vyzvou o zalozeni aliance an Karak-Azgal .... dekuju za podporu :(

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/09/2008 :  11:37:12  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nějakej BO nebo Chosen ti udělal bebí? :) Chceš si o tom popovídat?
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/09/2008 :  11:39:12  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kosac

tak me nekdo smazal topic s vyzvou o zalozeni aliance an Karak-Azgal .... dekuju za podporu :(

Zřejmě proto, že už tu jeden topic na tema CZ/SK je. Tak proč ho dublovat. Mimochodem už jste přemýšleli o názvu aliance? Doufám že to nebude v nic CZczSKV.
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 29/09/2008 :  13:01:18  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
@ K.A.Dest. Aliance: Bloodlust do toho z Czech Dark Legion pujde ...
nazev navrhuji: Dark Blood
pripadne Dark Pact

- Durr ...

Edited by - Durrbar on 29/09/2008 13:15:47
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/09/2008 :  13:27:53  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by kosac

Zřejmě proto, že už tu jeden topic na tema CZ/SK je. Tak proč ho dublovat. Mimochodem už jste přemýšleli o názvu aliance? Doufám že to nebude v nic CZczSKV.

On se ptal na guildy na KA, topic o guildach tu je.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,53 seconds. on eygor Snitz Forums 2000