Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Otázky a odpovědi
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/08/2008 :  12:11:47  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

no a kdy ti u cehokoli jinyho dojde armor tak se ti to rozpadne za jak dlouho? to myslim je argument trochu mimo :)

je jedno esli mi dojde stit nebo armor pokazdy je to konecna :)

ale ja necim co se lip opravuje doplrnuje an co jsou lepsi reizsty kolik se ceho da naskladat na jakou lod kolik pridavaj specializovany lode co se vic nici a tak ... takze ja nevim ... moje predstava je zatim takova ze oboje je na stejny urovni :)

Ano, ale jeden z tvojich argumentov bol ze ked ti dojde stit tak mas este armor.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 29/08/2008 :  13:01:13  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Tak armor opravdu máš. To, že nevydrží dvě rakety je něco jiného
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  13:42:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
takze do pvp armor a jinak je to jedno :) takze mi caldari stit chvili vydrzi :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/08/2008 :  14:57:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

ted de o to jaky pvp :)

solo pvp ... defakto neexistuje, ale tam sou dobry kanony(projektilky) > hybridy > lasery > missilky
pak jsou maly gangy ... hybridy > lasery > projektilky > misilky
a pak fleety ... lasery > misilky > hybridy > projektilky ...

nake dalsi dotazy?

na todle si prisel jak? to ti nekdo poradil? ty asi moc pvp nelitas hlavne co se tyka fleetu podle toho cos tady zplodil

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7

Edited by - †… Havran …† on 29/08/2008 15:00:55
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:06:35  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:

solo pvp ... defakto neexistuje, ale tam sou dobry kanony(projektilky) > hybridy > lasery > missilky

nake dalsi dotazy?

na todle si prisel jak? to ti nekdo poradil? ty asi moc pvp nelitas hlavne co se tyka fleetu podle toho cos tady zplodil

ty to umis lip? zkus poradit .. nebo to ma byt prazdna kritika?

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:12:00  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nake dalsi dotazy?

ty to umis lip? zkus poradit .. nebo to ma byt prazdna kritika?

ne to neni prazdna kritika :) na to v jake sem aliance nemam potrebu mluvit do vetru... doporucit do fleety misilky je asi jako bys doporucil 10cm vetvicku prodi divokymu praseti...

fleety se velice casto bojujou na 100+ km... bezne se strili i na 200 tj duvod proc se v techdle bojich nepouzivaj moc raveni a kdyz uz ano tak se pouzivaj na niceni suportu a nikoliv na strileni primarek a secundarek. spocitej si jak dlouho poleti raketa k cili zivostni primarky neni delsi jak cca 7s pak je bud mrtvej nebo warpne

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:16:24  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
na solo je to tezky... 1 je potreba vedet jestli tankujes armorem/stitem nebo speedem... pokud speedem jednoznacne bych volil prave misilky popr close autocanony bo jako matar mas silenej falloff takze i s close gunama se muzes vyhnout webu

u mensich gangu bych zase preferoval lasery maj uber dmg a je mensi sance ze budes primarka, a lasery zerou desne cap kterej jako primarka potrebujes uplne nekde jinde... opet zalezi co mas za lod a jak ju mas fitnutou

Edited by - †… Havran …† on 29/08/2008 15:17:30
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:29:19  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
silenej falloff myslis jako ze jsou presny na velkou vzdalenost nebo neco jinyho? me prave prislo ze ty rakety jsou pomaly ... mmo pvp je to jedno to npc si pocka aje jedno kdy umre ale v pvp sem prave myslel na neco co strili primo .. takze turrety ... no a nejlip my vysly canony kvuli jejich falloff prave ... lasery mi prijdou spis hodne na blizko a hybridy no nevim ty jsou tak neco mezi takze je podle me zvojlit jednu s tech dalsich 2 variant :) ... ale ja se v tom nevyznam .. proto se radsi ptam :)

chtel bych litat v ceptoru ... jeste na nej nemam ani skilly :) tak by me zajimalo kterej je tak neuniverzalnejsi a jaky zbrane bych na nem mel mit :)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:37:29  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
tj jendo kazdy turety maj zbrane na blyzko a daleko..

falloff znamena ze strili dobre za hranici optimalniho dostrelu tzn: treba lasery maj optimalku nejakou + uplne mrnavej fall off (priklad treba optimal 50km + falloff 3km) matari maj treba optimal 45 + 45 fall off. na optimalce pri tom kdyz cil treba stoji a je optimalne velikej mas 100% na zasah civ vic nad optimalku strilis tim mensi % mas ze se trefis.. kdyz sectes otpimalku a falloff odpovida to cca 50% anci na zasah.

to znamena: ze matari maj i close zbrane v podstate s velice slusnym dostrelem (priklad: optimal rekneme 2,8km + fall off 16km oproti treba galente keri budou mit treba 3 + 5 km...

ano misilky jsou pomali proc myslis ze sem psal ze jsou ve fleety uplne na hofno? jenze kdyz des solo je to jendo bo od cile stejne nebudes dal jak 24km bo ho musis scremblit jinak ti utece
Kazdopadne misilky maji furt jednu obrovskou vyhodu neznaj nic jako optimalku a nic jako close a long range zbrane tzn maj furt stejnej dmg at strilis na 2m nebo na 150 km...

Edited by - †… Havran …† on 29/08/2008 15:42:12
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:59:14  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
aha takze to s tim falloff a optimal je jinak nez jsem si myslel :)

myslel jsem ze kdyz mam optimal treba 50km a falloff 30km tak to strili na 30km presne ... na 50km se to jeste jaks taks trefi a dal to uz nema smysl

ted jak to vysvetlujes ty mi to pri stejnym nastaveni pripada jakoze to na 50km strili presne ... na 80km to jeste jaks taks trefi a dal to uz nema smysl ...

ten falloff se tedy pocita od optimal dostrelu a ne od lodi jak jsem si myslel? nebo je to uplne jinak nez ted pisu? :)

Edited by - Eagle on 29/08/2008 16:00:21
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/08/2008 :  16:51:18  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jakou mi ty Havrane doporucis stihacku? matarskou? nebo treba gallente? :) ktera tobe pripada na stihacku do malyho gangu vhodna?

jsem caldariec ... co nase stihacky? stoji za neco? :)

Edited by - Eagle on 29/08/2008 16:52:41
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/08/2008 :  18:54:58  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslel jsem ze kdyz mam optimal treba 50km a falloff 30km tak to strili na 30km presne ... na 50km se to jeste jaks taks trefi a dal to uz nema smysl

ted jak to vysvetlujes ty mi to pri stejnym nastaveni pripada jakoze to na 50km strili presne ... na 80km to jeste jaks taks trefi a dal to uz nema smysl ...

ten falloff se tedy pocita od optimal dostrelu a ne od lodi jak jsem si myslel? nebo je to uplne jinak nez ted pisu? :)

optimal = 100% sance
optimal + fall of = 50% sance (50+50=100km s 50% sanci na zasah)
tzn fall off se vzdy pripocitava k optimalce
kapis?

Edited by - †… Havran …† on 29/08/2008 18:58:39
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/08/2008 :  18:56:17  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

jakou mi ty Havrane doporucis stihacku? matarskou? nebo treba gallente? :) ktera tobe pripada na stihacku do malyho gangu vhodna?

staihackou mylsis frigaty? rifter, incrsus vicemene je to celkem spis jedno tydle lod nic nevydrzi jsou pouzitelny jen jako tackleri pro zacatecniky

Edited by - †… Havran …† on 29/08/2008 18:56:47
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 30/08/2008 :  01:30:31  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nake dalsi dotazy?

misilkama sem myslel jen a jen torpeda ... ale je fakt ze na <60km moc fleety nejsou no ...

quote:

quote:

optimal = 100% sance
optimal + fall of = 50% sance (50+50=100km s 50% sanci na zasah)
tzn fall off se vzdy pripocitava k optimalce
kapis?

presne to je:
((1/2)^((((TransversalVelocity/(Range*Tracking))*(Sig_Res/Sig_Rad))^2) +((max(0,Range-Optimal))/Falloff)^2))
Sig_Res je napsan u gunu
Sig_Rad je radius lodi

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT

Edited by - Pavel1269 on 30/08/2008 01:43:51
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 30/08/2008 :  10:48:39  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
torpeda? tim hur torpeda jsou jen a pouze na close

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 30/08/2008 :  10:51:15  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

((1/2)^((((TransversalVelocity/(Range*Tracking))*(Sig_Res/Sig_Rad))^2) +((max(0,Range-Optimal))/Falloff)^2))
Sig_Res je napsan u gunu
Sig_Rad je radius lodi

je na to dokonce na ofic strankach nejakej obrazek pro lepsi predstavu bo ten vzorecek je celkem nepouzitelnej ale pro uchyly kteri kdyz leti a zacne boj maj cas pocitat tendle nesmysl ok :)

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 30/08/2008 :  16:14:56  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
... pro uchyly kteri kdyz leti a zacne boj maj cas pocitat tendle nesmysl ok :)

a k cemu jim to bude? aby kdyz potkaji uplne stejnou situaci ... tak aby vedeli jak casto budou trefovat?

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 30/08/2008 :  22:52:49  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
me se neptej ja to nepocitam :D

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/08/2008 :  16:43:35  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

staihackou mylsis frigaty? rifter, incrsus vicemene je to celkem spis jedno tydle lod nic nevydrzi jsou pouzitelny jen jako tackleri pro zacatecniky

stihackou jsem myslel interceptora :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 04/09/2008 :  13:51:37  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no koukam ze k interceptoru mi to bude jeste par dni trvat :) takze se zeptam na neco jinyho :)

kdyz chci pouzivat treba BC (skilly nutny k tomu abych vubec nased mam) jsou nejake dalsi skilly ktery bych se mel naucit aby melo vubec smysl v tom litat? je mi jasny ze nejaky bojovy ... ale co dal .. jsem caldari takze asi neco na stity ... ale tam toho tak moc ... poradi mi nekdo? :)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 04/09/2008 :  15:38:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
tak v prvni rade skilly na misilky, jak dmg, tak rychlost raket, flight time atp
pak mas skilly na stity tam je dulezity ty ktery podporujou shiled bost, dal tam potrebujes skilly abys fitnul moduly na ressisty, vetsinou skilly ktery potebujes na ten modul a pak ho dal skillujes pomahaha vylepsovat uzivani toho modulu.
pak potrebujes skilly ktery ovlivnuji recharg capu, no cap no tank.
na BC se taky fituje treba MWD takze skilly na mwd + aby zral co nejmin capu, min energie atp

Edited by - †… Havran …† on 04/09/2008 15:45:16
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/09/2008 :  15:43:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ak chces ist napriklad Drake tak si pozri na nete nejake T2 shield passive tank a naskilluj si vsetky tie skilly ktore potrebujes na tie moduly. (je to napr. T2 shield recharger, T2 aktivne rezisty, T2 shield extendery, T2 launchery, T2 pasivne rezisty .... to je myslim vsetko ... )

A potom mas tam nejake skilly na velkost stitu a na rychlost dobijania stitov, tie si napriklad hod najskor na lvl 3, potom si naskilluj T2 fit a potom si tieto skilly hod na lvl 4 (pretoze aj s lvl 3 skillami to mozes tankovat ked mas ten fit) a popripade na lvl 5 ak chces. Inac tam myslim neni az tak vela tych shield skillov.

EDIT : No, to co napisal havran ... to co som napisal ja je skor na PvE misiovanie ... tam napriklad ja s drakom chodim so zapnutymi 3ma aktivnymi rezistami a ten cap sa mi v pohode dobija, a to nemam tie skilly na 5.

Edited by - Pepo on 04/09/2008 15:45:42
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 04/09/2008 :  16:18:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
dik moc :)

tak a mam na pristich 7 mesicu co delat :)

Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 04/09/2008 :  22:15:58  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz chci pouzivat treba BC (skilly nutny k tomu abych vubec nased mam) jsou nejake dalsi skilly ktery bych se mel naucit aby melo vubec smysl v tom litat? je mi jasny ze nejaky bojovy ... ale co dal .. jsem caldari takze asi neco na stity ... ale tam toho tak moc ... poradi mi nekdo? :)

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=299970
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/09/2008 :  16:48:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ktery destroyer je nejlepsi na salvagovani? myslim ktere rasy

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 22/09/2008 :  19:43:20  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ten nejrychlejsi

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 04/01/2009 :  13:31:30  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
ahoj, rad bych se zeptal jak je to s missilkama sem caldar a ted vlastnim crusisera caracal nebo tak nejak :) no proste nejlepsi na missilky, predtim sem mel fregatu se standartnima missile luncherama a daval sem dmg tak za 80-100 ted na lepsi lodi s 3x standartem a 2x heavy missile luncherem davam tak za 20-30 dmg jak je to mozny ? pouzivam stale standartni missile ale davam mensi dmg jak je to mozny ? souperi sou vetsinou pirati kolem jity a tak... dekuji za pomoc

*Counter strike: Source - 5 years
World of Warcraft - 3 years
Neverwinter Nights - 2 years
Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/01/2009 :  09:56:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GuuK

ahoj, rad bych se zeptal jak je to s missilkama sem caldar a ted vlastnim crusisera caracal nebo tak nejak :) no proste nejlepsi na missilky, predtim sem mel fregatu se standartnima missile luncherama a daval sem dmg tak za 80-100 ted na lepsi lodi s 3x standartem a 2x heavy missile luncherem davam tak za 20-30 dmg jak je to mozny ? pouzivam stale standartni missile ale davam mensi dmg jak je to mozny ? souperi sou vetsinou pirati kolem jity a tak... dekuji za pomoc

musis pouzivat spravnej typ raket proti ruznejm souperum :) vetsi rakety jsou ucinejsi proti vetsim lodim ... proti malejm rychlejsm jsou min ucinny (ale toho si vsimnes asi az u torped :))

spis se zamer na to abys pouzival ty spravny rakety ... nereknu ti ted ktery jsou na co ale to ti urcite ve hre nebo i tady nekdo rad povi .. ale myslim ze kinetikama nic nezkazis :)

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 05/01/2009 :  17:53:35  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
spis se nez na velikost zamer abys mel rakety proti nejnizsim ressistum

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/01/2009 :  18:00:10  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

spis se nez na velikost zamer abys mel rakety proti nejnizsim ressistum

vzdyt to pisu :) a jestli zustane v caldari vesmiru tak mu kinetik rakety budou stacit na vsechno :)

Go to Top of Page

Draxy
Starting Member

72 Posts

Posted - 05/01/2009 :  20:41:26  Show Profile Send Draxy a Private Message  Reply with Quote
Pokud pouzivas Caracal tak je potreba take zacít používat správné hardenery tedy zvýšení rezistu stítu proti dmg ktery dela souper je to stejne důležité jako volba správných typů raket a do low bych na zacatek doporucil damage control dokaze ti zachranit pozadi dokud neziskas spravnej odhad kdy zdrhnout z tezsi mise.

ted jen Tera Wurm a WoT
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/01/2009 :  09:52:55  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jezis proboha jen ne dmg controly na pve lode...

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 07/01/2009 :  14:31:38  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
kdyz si noob, tak se ti hodi ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/01/2009 :  08:42:42  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
nedovedu si predstavit jakej nooby by to musel bejt aby tam fitl damage control...

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 08/01/2009 :  20:42:58  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
kdyz sem byl noob a zacal sem litat s cruisrem (prvni tyden sem nevedel co to jsou korporace a fakce a lital jsem vzdy kam me poslali a tam jsem rovnou nabral novou misi :) ... ach ta nostalgie :) ), tak sem se bez DC skoro neobesel :o) ... pak sem pochopil co jsou hardenery a samozrejmne nic ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 10/01/2009 :  05:22:21  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz si noob, tak se ti hodi ...

/signed pro zacinajiciho hrace je damage control spasa... rozhodne pouzivat...
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 10/01/2009 :  09:13:26  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
damage control je super vubec si bez nej nedokazu predstavit jedinou misi, chodim s nim i na zachod a uz mi tam nekolikrat zachranil zivot

lastfm

Edited by - Rashaverak on 10/01/2009 12:28:59
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 10/01/2009 :  13:02:32  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
DC je pro pvp lode :)

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 10/01/2009 :  13:27:42  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
ano, to je, ale jak sem jiz rekl, tak i pro zacatecniky na PVE

kdyz tak nejak pochopis a naucis se jak to chodi, tak nechapu jak nekdo muze mit na PVE lodi DC ...

jo havran, jak se dari valky v .0? .. porad si rikam, ze bych aktivoval ucet a sel nekde konecne do poradnyho pvp ... ne to "odrbavani" v low secu

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 11/01/2009 :  10:45:22  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
skvele, prave zacala nejmasovejsi war v histrii eve :)

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 11/01/2009 :  14:15:25  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
jo? tak neco rekni k tomu ... jak nehraju tak sem uplne mimo deni ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/01/2009 :  17:15:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Co ja vim tak vcera se odehral nejmasovejsi uprk v historii EVE Ako to vlastne nakonec skoncilo?Titan priletel,ale DD nebylo,co?Jen se postrilelo par lidi co chytli v kvn....(kdyz jsem tam dorazil ja tak enemaci nikde i loot me tam nechali)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/01/2009 :  17:28:45  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
to jako byla nejmasovejsi bitva ?? nejaka neznama skupinka lidi bojujici nejakem zapadlem systemu :) neco vetsiho by tam nebylo? :)

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 14/01/2009 :  21:35:08  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
hh

a kdo ted proti komu vlastne bojuje?

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Acheron
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/01/2009 :  22:26:16  Show Profile Send Acheron a Private Message  Reply with Quote
tadle byla docela masová http://img218.imageshack.us/img218/7315/20090112211820ih4.jpg, kolem 800+ na lokále. Díky lagu se mi nedařilo moc střílet tak jsem si z nudy dělal screenshoty :) za nějakou chvíli node spadl tak sem šel chrápat :) bylo to todle pondělí

Edited by - Acheron on 14/01/2009 22:27:44
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 14/01/2009 :  22:57:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Acheron

tadle byla docela masová http://img218.imageshack.us/img218/7315/20090112211820ih4.jpg, kolem 800+ na lokále. Díky lagu se mi nedařilo moc střílet tak jsem si z nudy dělal screenshoty :) za nějakou chvíli node spadl tak sem šel chrápat :) bylo to todle pondělí

to hrajes 640*480?

Go to Top of Page

Acheron
Starting Member

16 Posts

Posted - 14/01/2009 :  23:04:15  Show Profile Send Acheron a Private Message  Reply with Quote
1280x1024 (17" lcd) ale určitě bych uvítal lcd 22", jen se mi do toho zatím nechce vrážet peníze

Edited by - Acheron on 14/01/2009 23:04:44
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 15/01/2009 :  09:00:15  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Acheron

az se naucite bojovat tak to treba bude masovy... :D
rusaci zjevne neumi mluvit kdyz si musi psat primarky do chatu :D

Edited by - †… Havran …† on 15/01/2009 09:02:55
Go to Top of Page

Acheron
Starting Member

16 Posts

Posted - 15/01/2009 :  09:22:40  Show Profile Send Acheron a Private Message  Reply with Quote
quote:
az se naucite bojovat tak to treba bude masovy... :D
rusaci zjevne neumi mluvit kdyz si musi psat primarky do chatu :D

jestli tím "bojováním" myslíš přicházet o titány jak na běžicím pásu tak to jo :) do toho máme ještě daleko :)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 15/01/2009 :  10:03:46  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
lod jako lod, loss jako los ja vim ze na vas je to moc ze si tatanu "vazite" :D
ovsem neni se co divit... z kere ali ses? gooni? :D ale zadnej goon se na czech kanalu nevyskytuje, je tam jen 1 cervenak to pak znamena ze jses jeste z vic loser aliance nez si myslim :D

Edited by - †… Havran …† on 15/01/2009 10:08:33
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000