Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Lotro trial
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Y0G1
Starting Member

14 Posts

Posted - 17/12/2008 :  19:03:21  Show Profile Send Y0G1 a Private Message  Reply with Quote
Zdarec chcel by som niekedy skusit toto rpg ale bohuzial nemozem najst trial mozete ma nejako nasmerovat ? na ich strankach som hladal dakujem za pomoc

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 17/12/2008 :  20:01:45  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
http://www.codemasters.com/trylotro/englishuk/index.php

Vygeneruj klic, stahni klienta, vytvor si account, hrej

The Lord of the Rings Online
Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 17/12/2008 :  20:04:49  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Presne jak uvadi Sneckie: na lotro-europe ikona TRY NOW

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Y0G1
Starting Member

14 Posts

Posted - 18/12/2008 :  15:10:48  Show Profile Send Y0G1 a Private Message  Reply with Quote
panove dekuju vam moc probelm ej s klientem nechce se stahnou uz to taham 3x vzdy to hazde chybu a ted taham neco jako lotro eu trial ktory ma 1.4gb coz se mi zda malo
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/12/2008 :  18:58:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jakou chybu? a cim to stahujes?

zkus to odsad http://www.gamershell.com/download_35410.shtml ma to 7.5GB je tam vice mirroru ale nestahuj to pres IE ale radeji pres Firefox nebo nakej stahovac..

Nebo idealne, udelej si ucet (zdarma) na fileplanetu a sosni si to tam
http://www.fileplanet.com/189559/180000/fileinfo/The-Lord-of-the-Rings-Online-Book-14-Client-(European-Trial-English-UK)

stim ze si predtim sosni jejich download manazer co za tebe vystoji frontu a umi stahovat delsi veci
http://www.fileplanet.com/dlm.shtml

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 28/02/2009 :  00:01:33  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, po delsi odmlce se vracim k LOTROvi, nainstaloval jsem sve puvodni DVD Shadows Of Angmar a pote se stahla i Morie predpokladam kdyz to ma temer 12giga. Zalozil jsem si novy ucet. Staci mi tedy koupit si samostatne datadisk ale netreba ho instalovat jen upgradovat account pomocí klíče z krabice? Ale klíč k full verzi jsem nikde nezadaval,jedu trial...Dekuju za odpoved!
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/02/2009 :  07:37:01  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Klic k puvodni hre mas prirazeny k puvodnimu uctu ne? Takze na novy ucet ho nedas. Nechapu proc si delal novy ucet. Logni do stareho, online si kup Morii a fertig.
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 28/02/2009 :  07:48:55  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Y0G1

panove dekuju vam moc probelm ej s klientem nechce se stahnou uz to taham 3x vzdy to hazde chybu a ted taham neco jako lotro eu trial ktory ma 1.4gb coz se mi zda malo

Zkus torrent

http://torrents.thepiratebay.org/4635069/The_Lord_of_the_Rings_Online-Mines_of_Moria.4635069.TPB.torrent

Je to komplet 12 GB EU trial SoA+ MoM

Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 03/03/2009 :  12:28:02  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Zakoupil jsem LOTRO Mines Of Moria specialni edici kde je i 60 dni zdarma, doted jsem hral trial. Zadal jsem aktivacni klic ale nevim kam mam zadat ten kod na 60 dni hraní zdarma. To se zadava az tam kde je volba jak platit? Ale to nevim kde je, stale mam u uctu,ze do doby nez skonci trial neni treba volba placeni zadavat. Dik za pomoc!
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/03/2009 :  14:58:33  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja bych rekl, ze si to trochu pomotal

1. Uz si pred casem hral zaklad na nejakem uctu, k tomu uctu mas prirazen klic z puvodni hry
2. Ted hrajes trial na novem uctu (nechapu proc)
3. Nevim co budes delat az ti skonci trial. Budes potrebovat klic k zakladni hre, ale ten mas prirazeny ke staremu uctu.
4. Klic k MoM si priradil k novemu uctu, takze az ti skonci trial, uz si Morii nezahrajes, protoze te to nepusti do hry.

Jestli jsem to pochopil spatne, tak me prosim oprav.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 03/03/2009 :  16:06:14  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
V poho uz to mam, Morii i zakladni hru mam prirazenou k novemu uctu!
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/03/2009 :  21:35:50  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Ja bych rekl, ze si to trochu pomotal

1. Uz si pred casem hral zaklad na nejakem uctu, k tomu uctu mas prirazen klic z puvodni hry
2. Ted hrajes trial na novem uctu (nechapu proc)
3. Nevim co budes delat az ti skonci trial. Budes potrebovat klic k zakladni hre, ale ten mas prirazeny ke staremu uctu.
4. Klic k MoM si priradil k novemu uctu, takze az ti skonci trial, uz si Morii nezahrajes, protoze te to nepusti do hry.

Jestli jsem to pochopil spatne, tak me prosim oprav.

Speciální edice obsahuje i klíč k původní SoA hře.
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 09/05/2009 :  16:19:26  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
Mám několik dotazů:

Před rokem jsem koupil krabici LOTRO:Shadow... odehrál měsíc a odložil na neurčito.
Uplynul rok, jeden známý říkal že si to zkusí, nainstalovali jsme to a odehrál měsíc. Já jsem si nainstalovanou hru doupgradoval taky a zahrál jsem si s ním - vytvořil jsem si totiž nový účet (začal jsem od začátku pod jiným jménem).
Nyní jsem se rozhodl, že budu pokračovat v tom novém účtu, sehnal jsem člověka s kreditkou kterou to vezme, proběhlo vše údajně ok a... nic. Stále nic a to je to už pár dní. Oni ale píšou že přes kartu to může klidně trvat až týden - je to pravda? (to je první otázka) :)
Druhá je: když hra stahovala upgrady, mám nyní Morii nebo nemám? Jestli je to jako v UO, tak se jedná jen o cenu disku, ale mělo by to jít hrát, když to stáhnu z netu. Chápu to dobře? Díky za nějakou odpověď :)

One village in Kenya is missing an idiot.

Edited by - Muzz on 09/05/2009 16:52:22
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 10/05/2009 :  07:52:25  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Muzz

Mám několik dotazů:

Před rokem jsem koupil krabici LOTRO:Shadow... odehrál měsíc a odložil na neurčito.
Uplynul rok, jeden známý říkal že si to zkusí, nainstalovali jsme to a odehrál měsíc. Já jsem si nainstalovanou hru doupgradoval taky a zahrál jsem si s ním - vytvořil jsem si totiž nový účet (začal jsem od začátku pod jiným jménem).
Nyní jsem se rozhodl, že budu pokračovat v tom novém účtu, sehnal jsem člověka s kreditkou kterou to vezme, proběhlo vše údajně ok a... nic. Stále nic a to je to už pár dní. Oni ale píšou že přes kartu to může klidně trvat až týden - je to pravda? (to je první otázka) :)
Druhá je: když hra stahovala upgrady, mám nyní Morii nebo nemám? Jestli je to jako v UO, tak se jedná jen o cenu disku, ale mělo by to jít hrát, když to stáhnu z netu. Chápu to dobře? Díky za nějakou odpověď :)

Docela chaos, tak za prvé pokud sis nedokoupil Morii tak ji nemáš, hra se normálně opatchuje a můžeš se pohybovat na 50 levelu v Eriadoru.

Za druhé, nechápu jak jsi s jedím CD keyem z krabice mohl vytvořit dva učty vidím poprvé asi jsou Codemasters fakt štědří.

Za třetí, pokud se nepletu tak LOTRo a další hry od Codes nejdou platit kreditkou ale jen PayPal, Gamecard, Click and Buy, nic jiného aspoň já nemám v nabídce acc. manageru. PayPal mi reaktivuje hru do 5-10 min. co se týče těch 7-9 dnů prodlení co tam piší tak s tím jsem se ještě nesetkal možná to spadá pod platbu s Click and Buy.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 11/05/2009 :  08:58:06  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mám několik dotazů:

Ten clovek,co ti to platil se jednoduse preklikl a dal ti jednorazovou platbu,misto periodicke a tam skutecne Codemasters
cekaji 5-7 dni,az jim platba nabehne na ucet.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 11/05/2009 :  13:06:01  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rasta

quote:

Mám několik dotazů:

Ten clovek,co ti to platil se jednoduse preklikl a dal ti jednorazovou platbu,misto periodicke a tam skutecne Codemasters

jednorázovou platbu mám teď přes Pay pal a jak sem psal, reaktivace acc do 5 min.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 11/05/2009 :  13:28:13  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jojo, to jsem měl na müsli - neukliknul(a) se, chtěl jsem jen jeden měsíc. To jsem rád, jestli to tak je, rád si počkám - teda nemůžu se dočkat :) Nemám totiž osobní kartu, len firemní a kamarád má VISA i MC od spořky - obě nahovno; a známá, co se uvolila mi to zaplatit má VISA od poštovní - a je to ok
Tak díky ti za potěšující příspěvek
a Jaffovi taky díky za názor

Edited by - Muzz on 11/05/2009 13:30:58
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/05/2009 :  14:31:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Karta není na houby na houby je jaké tam máš omezení. Mám dvě platební karty. Obě jsou Embosované. Na jedné jsem měl možnost platit internetové platby od začátku a u druhé jsem to muselk aktivovat. Aktivace asi 5 minut na pobočce. Měl jsem VISA u Ebanky a ted asi rok mám MC od České spořitelny. Naprostá spokojenost.
Go to Top of Page

belialcz
Starting Member

49 Posts

Posted - 11/05/2009 :  14:36:57  Show Profile Send belialcz a Private Message  Reply with Quote
quote:
chtěl jsem jen jeden měsíc..

Bych jen dodal ze i pokud chces hrat jen jeden mesic, tak si to klidne aktivuj jako tu dlouhodobou platbu, a po zaplaceni ji hned zas zrus. Pak nemusis na nic cekat a hrajes hned.
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 11/05/2009 :  16:55:31  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by belialcz

quote:
chtěl jsem jen jeden měsíc..

Bych jen dodal ze i pokud chces hrat jen jeden mesic, tak si to klidne aktivuj jako tu dlouhodobou platbu, a po zaplaceni ji hned zas zrus. Pak nemusis na nic cekat a hrajes hned.

dobrá vychytávka - jsi pěkně mazanej
to víš, já už jsem ben-adar, jsem rád že zapnu komp

Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 12/05/2009 :  23:08:51  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
Takže to bylo všechno zadaný správně - dnes večer, po šesti dnech od zadání kreditky, můj account opět ožil !!! Hurá...

Go to Top of Page

Drakchen
New Member

316 Posts

Posted - 15/05/2009 :  15:33:55  Show Profile  Send Drakchen an ICQ Message Send Drakchen a Private Message  Reply with Quote
mel jsem podobny problem ale urgent na codemaster support vse do 2dnu vyresil takze doporucuji jim napat at to aktivuji. platil jsem pres playpal.. a hle zadny tyden na penize cekat nemuseli mrsky je tam davno samozdrejme maji :)sice je to par korun ale po reklamacich tento mesic za castku kolem 30 000 od ruznych prodejcu jsem mel oci do ruda a jedna sklenicka to urcite take odnesla(brokenthingss):D jinak na reklamacky je idealni SOS. linka uz si nepamatuji cislo pokud bude zajem poslu ale pomohou vam napsat smlouvu pokud vracite zbozi v dane lhute, reklamacky atd.. jinak s vama pekne vy..

zatim co to ctes peto si ctu ja tvuj mozek:) neveris? vsadim se ze si cernovlasej... :D :D :D a jeste jeden :D
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000