Author |
Topic  |
|
Y0G1
Starting Member
14 Posts |
Posted - 17/12/2008 : 19:03:21
|
Zdarec chcel by som niekedy skusit toto rpg ale bohuzial nemozem najst trial mozete ma nejako nasmerovat ? na ich strankach som hladal dakujem za pomoc
|
|
| |
Sneckie
Moderator

3557 Posts |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 17/12/2008 : 20:04:49
|
Presne jak uvadi Sneckie: na lotro-europe ikona TRY NOW  |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Y0G1
Starting Member
14 Posts |
Posted - 18/12/2008 : 15:10:48
|
panove dekuju vam moc probelm ej s klientem nechce se stahnou uz to taham 3x vzdy to hazde chybu a ted taham neco jako lotro eu trial ktory ma 1.4gb coz se mi zda malo |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 28/02/2009 : 00:01:33
|
Zdravim, po delsi odmlce se vracim k LOTROvi, nainstaloval jsem sve puvodni DVD Shadows Of Angmar a pote se stahla i Morie predpokladam kdyz to ma temer 12giga. Zalozil jsem si novy ucet. Staci mi tedy koupit si samostatne datadisk ale netreba ho instalovat jen upgradovat account pomocí klíče z krabice? Ale klíč k full verzi jsem nikde nezadaval,jedu trial...Dekuju za odpoved! |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 28/02/2009 : 07:37:01
|
Klic k puvodni hre mas prirazeny k puvodnimu uctu ne? Takze na novy ucet ho nedas. Nechapu proc si delal novy ucet. Logni do stareho, online si kup Morii a fertig. |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 12:28:02
|
Zakoupil jsem LOTRO Mines Of Moria specialni edici kde je i 60 dni zdarma, doted jsem hral trial. Zadal jsem aktivacni klic ale nevim kam mam zadat ten kod na 60 dni hraní zdarma. To se zadava az tam kde je volba jak platit? Ale to nevim kde je, stale mam u uctu,ze do doby nez skonci trial neni treba volba placeni zadavat. Dik za pomoc! |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 14:58:33
|
Ja bych rekl, ze si to trochu pomotal
1. Uz si pred casem hral zaklad na nejakem uctu, k tomu uctu mas prirazen klic z puvodni hry 2. Ted hrajes trial na novem uctu (nechapu proc) 3. Nevim co budes delat az ti skonci trial. Budes potrebovat klic k zakladni hre, ale ten mas prirazeny ke staremu uctu. 4. Klic k MoM si priradil k novemu uctu, takze az ti skonci trial, uz si Morii nezahrajes, protoze te to nepusti do hry.
Jestli jsem to pochopil spatne, tak me prosim oprav. |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 16:06:14
|
V poho uz to mam, Morii i zakladni hru mam prirazenou k novemu uctu!  |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 03/03/2009 : 21:35:50
|
quote: Originally posted by Almych
Ja bych rekl, ze si to trochu pomotal
1. Uz si pred casem hral zaklad na nejakem uctu, k tomu uctu mas prirazen klic z puvodni hry 2. Ted hrajes trial na novem uctu (nechapu proc) 3. Nevim co budes delat az ti skonci trial. Budes potrebovat klic k zakladni hre, ale ten mas prirazeny ke staremu uctu. 4. Klic k MoM si priradil k novemu uctu, takze az ti skonci trial, uz si Morii nezahrajes, protoze te to nepusti do hry.
Jestli jsem to pochopil spatne, tak me prosim oprav.
Speciální edice obsahuje i klíč k původní SoA hře. |
 |
|
Muzz
Ben-Adar

151 Posts |
Posted - 09/05/2009 : 16:19:26
|
Mám několik dotazů:
Před rokem jsem koupil krabici LOTRO:Shadow... odehrál měsíc a odložil na neurčito. Uplynul rok, jeden známý říkal že si to zkusí, nainstalovali jsme to a odehrál měsíc. Já jsem si nainstalovanou hru doupgradoval taky a zahrál jsem si s ním - vytvořil jsem si totiž nový účet (začal jsem od začátku pod jiným jménem). Nyní jsem se rozhodl, že budu pokračovat v tom novém účtu, sehnal jsem člověka s kreditkou kterou to vezme, proběhlo vše údajně ok a... nic. Stále nic a to je to už pár dní. Oni ale píšou že přes kartu to může klidně trvat až týden - je to pravda? (to je první otázka) :) Druhá je: když hra stahovala upgrady, mám nyní Morii nebo nemám? Jestli je to jako v UO, tak se jedná jen o cenu disku, ale mělo by to jít hrát, když to stáhnu z netu. Chápu to dobře? Díky za nějakou odpověď :) |
One village in Kenya is missing an idiot. |
Edited by - Muzz on 09/05/2009 16:52:22 |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 10/05/2009 : 07:52:25
|
quote: Originally posted by Muzz
Mám několik dotazů:
Před rokem jsem koupil krabici LOTRO:Shadow... odehrál měsíc a odložil na neurčito. Uplynul rok, jeden známý říkal že si to zkusí, nainstalovali jsme to a odehrál měsíc. Já jsem si nainstalovanou hru doupgradoval taky a zahrál jsem si s ním - vytvořil jsem si totiž nový účet (začal jsem od začátku pod jiným jménem). Nyní jsem se rozhodl, že budu pokračovat v tom novém účtu, sehnal jsem člověka s kreditkou kterou to vezme, proběhlo vše údajně ok a... nic. Stále nic a to je to už pár dní. Oni ale píšou že přes kartu to může klidně trvat až týden - je to pravda? (to je první otázka) :) Druhá je: když hra stahovala upgrady, mám nyní Morii nebo nemám? Jestli je to jako v UO, tak se jedná jen o cenu disku, ale mělo by to jít hrát, když to stáhnu z netu. Chápu to dobře? Díky za nějakou odpověď :)
Docela chaos, tak za prvé pokud sis nedokoupil Morii tak ji nemáš, hra se normálně opatchuje a můžeš se pohybovat na 50 levelu v Eriadoru.
Za druhé, nechápu jak jsi s jedím CD keyem z krabice mohl vytvořit dva učty vidím poprvé asi jsou Codemasters fakt štědří.
Za třetí, pokud se nepletu tak LOTRo a další hry od Codes nejdou platit kreditkou ale jen PayPal, Gamecard, Click and Buy, nic jiného aspoň já nemám v nabídce acc. manageru. PayPal mi reaktivuje hru do 5-10 min. co se týče těch 7-9 dnů prodlení co tam piší tak s tím jsem se ještě nesetkal možná to spadá pod platbu s Click and Buy.
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 08:58:06
|
Mám několik dotazů:
Před rokem jsem koupil krabici LOTRO:Shadow... odehrál měsíc a odložil na neurčito. Uplynul rok, jeden známý říkal že si to zkusí, nainstalovali jsme to a odehrál měsíc. Já jsem si nainstalovanou hru doupgradoval taky a zahrál jsem si s ním - vytvořil jsem si totiž nový účet (začal jsem od začátku pod jiným jménem). Nyní jsem se rozhodl, že budu pokračovat v tom novém účtu, sehnal jsem člověka s kreditkou kterou to vezme, proběhlo vše údajně ok a... nic. Stále nic a to je to už pár dní. Oni ale píšou že přes kartu to může klidně trvat až týden - je to pravda? (to je první otázka) :) Druhá je: když hra stahovala upgrady, mám nyní Morii nebo nemám? Jestli je to jako v UO, tak se jedná jen o cenu disku, ale mělo by to jít hrát, když to stáhnu z netu. Chápu to dobře? Díky za nějakou odpověď :)
Ten clovek,co ti to platil se jednoduse preklikl a dal ti jednorazovou platbu,misto periodicke a tam skutecne Codemasters cekaji 5-7 dni,az jim platba nabehne na ucet. |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 13:06:01
|
quote: Originally posted by Rasta
Mám několik dotazů:
Ten clovek,co ti to platil se jednoduse preklikl a dal ti jednorazovou platbu,misto periodicke a tam skutecne Codemasters cekaji 5-7 dni,az jim platba nabehne na ucet.
jednorázovou platbu mám teď přes Pay pal a jak sem psal, reaktivace acc do 5 min. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Muzz
Ben-Adar

151 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 13:28:13
|
quote:
Ten clovek,co ti to platil se jednoduse preklikl a dal ti jednorazovou platbu,misto periodicke a tam skutecne Codemasters cekaji 5-7 dni,az jim platba nabehne na ucet.
Jojo, to jsem měl na müsli - neukliknul(a) se, chtěl jsem jen jeden měsíc. To jsem rád, jestli to tak je, rád si počkám - teda nemůžu se dočkat :) Nemám totiž osobní kartu, len firemní a kamarád má VISA i MC od spořky - obě nahovno; a známá, co se uvolila mi to zaplatit má VISA od poštovní - a je to ok Tak díky ti za potěšující příspěvek a Jaffovi taky díky za názor
 |
Edited by - Muzz on 11/05/2009 13:30:58 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 14:31:25
|
Karta není na houby na houby je jaké tam máš omezení. Mám dvě platební karty. Obě jsou Embosované. Na jedné jsem měl možnost platit internetové platby od začátku a u druhé jsem to muselk aktivovat. Aktivace asi 5 minut na pobočce. Měl jsem VISA u Ebanky a ted asi rok mám MC od České spořitelny. Naprostá spokojenost. |
 |
|
belialcz
Starting Member
49 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 14:36:57
|
quote: Originally posted by Muzz chtěl jsem jen jeden měsíc..
Bych jen dodal ze i pokud chces hrat jen jeden mesic, tak si to klidne aktivuj jako tu dlouhodobou platbu, a po zaplaceni ji hned zas zrus. Pak nemusis na nic cekat a hrajes hned. |
 |
|
Muzz
Ben-Adar

151 Posts |
Posted - 11/05/2009 : 16:55:31
|
quote: Originally posted by belialcz
quote: Originally posted by Muzz chtěl jsem jen jeden měsíc..
Bych jen dodal ze i pokud chces hrat jen jeden mesic, tak si to klidne aktivuj jako tu dlouhodobou platbu, a po zaplaceni ji hned zas zrus. Pak nemusis na nic cekat a hrajes hned.
dobrá vychytávka - jsi pěkně mazanej to víš, já už jsem ben-adar, jsem rád že zapnu komp  |
 |
|
Muzz
Ben-Adar

151 Posts |
Posted - 12/05/2009 : 23:08:51
|
Takže to bylo všechno zadaný správně - dnes večer, po šesti dnech od zadání kreditky, můj account opět ožil !!! Hurá... |
 |
|
Drakchen
New Member

316 Posts |
Posted - 15/05/2009 : 15:33:55
|
mel jsem podobny problem ale urgent na codemaster support vse do 2dnu vyresil takze doporucuji jim napat at to aktivuji. platil jsem pres playpal.. a hle zadny tyden na penize cekat nemuseli mrsky je tam davno samozdrejme maji :)sice je to par korun ale po reklamacich tento mesic za castku kolem 30 000 od ruznych prodejcu jsem mel oci do ruda a jedna sklenicka to urcite take odnesla(brokenthingss):D jinak na reklamacky je idealni SOS. linka uz si nepamatuji cislo pokud bude zajem poslu ale pomohou vam napsat smlouvu pokud vracite zbozi v dane lhute, reklamacky atd.. jinak s vama pekne vy..
zatim co to ctes peto si ctu ja tvuj mozek:) neveris? vsadim se ze si cernovlasej... :D :D :D a jeste jeden :D |
 |
|
|
Topic  |
|