Author |
Topic |
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 11:29:31
|
ctvrtek start v 18:00?
|
|
| |
Bradac
Starting Member
53 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 11:38:23
|
zni dobre pro me, sraz Jord porter ju? :P nekdo se na to taky podivejte, at to tam pak neresime, pokud mozno si udelejte ML1 solo/grup stepy, sice uz to neni potreba mit nez se delaj bg stepy, ale aspon to budete mit kompletni a muzem dostavat ML1 expu u dalsich ML stepu. Jestli se dostanem ke 4 tak ty tezsi stepy asi budem muset koupit.... |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 11:43:10
|
tak jo |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Edmund
New Member
332 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 12:38:16
|
k, snad budu |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 16:05:43
|
Ok to by slo, jelikoz jsem to cele leadoval na Mordredu tak se toho ujmu a nastuduju to :) Nekde musim vytahnout video z ML4 na Mordredu. To je docela narez, nebylo ventrilo ridil jsem 50 lidi pres chat a na konci na nas cekala u Pyramidy cela guilda asi dlasich 50 lidi Torcanu. To musite videt. Napada nekoho kam to muzu uploadnout? |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 16:16:32
|
quote: Originally posted by Demawend
Ok to by slo, jelikoz jsem to cele leadoval na Mordredu tak se toho ujmu a nastuduju to :) Nekde musim vytahnout video z ML4 na Mordredu. To je docela narez, nebylo ventrilo ridil jsem 50 lidi pres chat a na konci na nas cekala u Pyramidy cela guilda asi dlasich 50 lidi Torcanu. To musite videt. Napada nekoho kam to muzu uploadnout?
Neni to uz nekde tady? http://daoc.baf.cz/ |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 16:26:35
|
neni, zkusim youtube ale nevim jestli 58mb proleze, jak se to da splitnout nevite?
PS: ale kdyz koukam na nejaka videa tak uplne mackam slzy, myslim ze sme meli v guilde jedny z nejlepsich hracu DAOC ever.
Dakir healer Dotteri shaman Wockilla sklad Trinia cleric Bobes sorc Dorlas, Sedma warrior, cleric Yenn aka Corwin healer, bard Sigmesti healer Extremist minstrel Blanel hero Santus aka Arraya shaman, warrior Hysteria ani nenim jakou hydru to hral... Tzimice savage Zlatovous healer Ryodan co kurna hral
sorry pokud sem na nekoho zapomel
PS2: kouknete na 2 videa v adresari Mordred od dakir. To byly top 8v8 fighty, treba i 8-10 minut s mnohonasobnym resem. To proste na RvR nikdy nebude, na druhou stranu uz to byls spise sport nez hrani
PS3: V tech bojich rozhodoval hlavne interupt (vsimnete jak Dotteri na shamanovi kdyz nekasti beha a mlati castery) a mana management, jako kdyz koukam kolik flasek se za boj vychlastalo). dnes je to bum bum /release
PS4: V podstate zezacatku se hraly jen melee grupy, pak ale prisli caster grupy a tam byl styl trochu jiny Corwine, jaka guilda mela tu silenou caster grupu? Wrath? |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 05/10/2009 16:59:44 |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 17:28:32
|
neni, zkusim youtube ale nevim jestli 58mb proleze, jak se to da splitnout nevite?
skus jeste na http://damaja.org/DAoC-Videos/
quote: Originally posted by Demawend PS2: kouknete na 2 videa v adresari Mordred od dakir. To byly top 8v8 fighty, treba i 8-10 minut s mnohonasobnym resem. To proste na RvR nikdy nebude, na druhou stranu uz to byls spise sport nez hrani
takove boje jsou i na RvR, staci kdyz se podivas na nejake kvalitnejsi RvR videa, mam jich par giga ale na server jsem to nenahraval...
mimochodem vcera ten fajt u te nasi vezicky trval asi 15minut mozna 20minut a rezovali se teda ostosest jak albici tak ti hib, byl to presne ten typ boje co popisujes, sledoval jsem to docela dlouho pac neprve albici zatlacili hibiky pres moji mrtvolu kamsi mimo range a pak je zas hibici tlacili zpet pres mou mrtvolu :) jestli se chcem dostat az k temhle bojum budem muset grupovat s alienama, hreje tu dost mordred hracu mozna grupovat snima... nebo sehnat vic lidi, je nas malo na fg :/
quote: Originally posted by Demawend PS4: V podstate zezacatku se hraly jen melee grupy, pak ale prisli caster grupy a tam byl styl trochu jiny Corwine, jaka guilda mela tu silenou caster grupu? Wrath?
LoS |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
Edited by - Yennefer on 05/10/2009 17:33:11 |
|
|
querb
New Member
125 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 09:38:55
|
LoS nebyli castri ale dva vyžrani trolli co ucili stick a assist zbytek mordredu. Wrath byli castri. |
Ticho leci |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 11:34:55
|
quote: Originally posted by querb
LoS nebyli castri ale dva vyžrani trolli co ucili stick a assist zbytek mordredu. Wrath byli castri.
toz se podivej na daoc.baf.cz na LoS video, ty troly tam mely jen aby se do nich skovali ti casteri ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 20:26:48
|
tak ctvrtek nakonec nemuzu, co zitra nebo patek? |
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 00:58:07
|
tak ctvrtek nakonec nemuzu, co zitra nebo patek?
Prozatim se to odklada, dokud nebudou MC a Deim na vyssich levelech. |
|
|
Deimnia
Moderator
1624 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 11:43:11
|
tak ctvrtek nakonec nemuzu, co zitra nebo patek?
Jak jsem uz rikal na ventrilu...
... mam tady 2 PC a software, ktery umoznuje prejetim pres hranu obrazovky ovladat jednou mysi lomeno klavesnici oba...
... takze kdyby nekdo chtel lognout, treba i v budoucnosti na nejakou pve akci, tak staci rict. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 17:27:03
|
quote: Originally posted by M.C warior
Nazdar, včera byla sranda, postnul jsem ztoho pár pěkných fotek na Boiianské fórum, aby z toho měli taky něco moji tradiční spolubojovníci :)
http://forum.boiians.cz/viewtopic.php?f=61&t=751
Kdyby měl někdo ze skalních chuť napsat pár řádek o tom co DAoC vlastně bylo, je a bude, tak směle do toho.
BTW DAoC bylo zmíněno v úvaze na MMORPG.com o tom, kterých 5 staršíh her by si zasloužilo díky svým nestárnoucím kvalitám nějaký ten upgrade http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/3590/page/1
Hele neser s tim ze to nebude hrat po trialu, pocitame s tebou |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 18:30:23
|
Nazdar, včera byla sranda, postnul jsem ztoho pár pěkných fotek na Boiianské fórum, aby z toho měli taky něco moji tradiční spolubojovníci :)
http://forum.boiians.cz/viewtopic.php?f=61&t=751
Kdyby měl někdo ze skalních chuť napsat pár řádek o tom co DAoC vlastně bylo, je a bude, tak směle do toho.
BTW DAoC bylo zmíněno v úvaze na MMORPG.com o tom, kterých 5 staršíh her by si zasloužilo díky svým nestárnoucím kvalitám nějaký ten upgrade http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/3590/page/1
Hele neser s tim ze to nebude hrat po trialu, pocitame s tebou
To je únos !!
Nevim, uvidim, jak mám vědět jestli to budu hrát nebo ne ?
Jeden den jsem se lognul s Deimem, řekl mě ať si udělam runeastera, zabili jsme pár mobů a odlogli jsme. Druhej den jsem v guildě, lítam po celým světě, leechuju expy ve velkym, učim se UI, perete do mě vědomosti pod tlakem a pomalu jsem připravovanej na válku o který nic nevim s postavou o který vim, že umí dělat dmg a nějakej jednorázovej štít proti mele dmg
Jako sranda byla solidní, ale já už jsem pomalu high level a ještě si neumim ani nastavit ikony v liště a o těch co tam mam pořádně nevim k čemu jsou |
https://www.facebook.com/esqgame |
Edited by - M.C warior on 07/10/2009 18:31:11 |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 18:44:12
|
Myslim ze je to na dobre ceste
PS: zitra ti pisnu na tu stranku nejake info o cem to DAOC je :) |
Edited by - Demawend on 07/10/2009 18:46:34 |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 18:48:13
|
Kurva to je blbej den DAOC nejege Magic Online nejede, du hrat poker na Bwin. |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 19:24:02
|
quote: Originally posted by Demawend PS: zitra ti pisnu na tu stranku nejake info o cem to DAOC je :)
Tak to už se těšíme .. |
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 20:15:57
|
quote: Originally posted by Demawend PS: zitra ti pisnu na tu stranku nejake info o cem to DAOC je :)
Tak to už se těšíme ..
Vas je tam vic? |
RL Fishing |
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 23:28:43
|
quote: Originally posted by Drewinek
Tak to už se těšíme ..
Vas je tam vic?
Nas je tam nepocitane ;-) |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 09/10/2009 : 11:00:34
|
quote: Originally posted by Drewinek Vas je tam vic?
uz aby si slezl ze strech, baraku, zaspuntoval vsechny wokna a zacal taky smazit... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
|
|
Topic |
|
|
|