Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 DC Univers online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 21/07/2009 :  15:34:30  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Tak a jeste jedna onlinovka ze sveta superhrdinu, tentokrat od sony.

http://dcuo.station.sony.com/

docela jsem zvedavej kdo z tohodle souboje vyjde vitezne a kterou hru nakonec budu hrat:-)

DC online nebo Champions online?

Uvidime az vyjdou obe dve ackoliv v cechach si asi prilis obliby neziskaji.

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/08/2009 :  13:58:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
DCUO je podle me lepsi nez CHO.. nebo bude/

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 04/09/2010 :  23:05:11  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Tak co lidi 2.listopadu to vychazi:-) Chysta se to nekdo vyzkouset? Nebo od toho radsi ruce pryc ? :-) Uprimne ani o tom moc informaci nevyslo na to ze to ma vyjit uz za chvili.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 05/09/2010 :  09:52:59  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Tak co lidi 2.listopadu to vychazi:-) Chysta se to nekdo vyzkouset? Nebo od toho radsi ruce pryc ? :-) Uprimne ani o tom moc informaci nevyslo na to ze to ma vyjit uz za chvili.

No pokud bych to měl hrát tak jen PS3 verzi PC mě nebere.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 05/09/2010 :  11:07:18  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Tohle mi trochu připomíná film KICK-ASS. Desetiletá holka v něm kuchá mečem stokilový gangstery a její fotr J.Cage běhá okolo se snajpovacím kvérem v batman kostýmu. Pointu neznám, viděl jsem 5 min začátku a konce, rád bych ale věděl, kolik "pre-teen superkid-wannabees" si tuhle MMORPG!? koupí a kde na to vezmou peníze ?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 06/09/2010 :  01:02:31  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

Tohle mi trochu připomíná film KICK-ASS. Desetiletá holka v něm kuchá mečem stokilový gangstery a její fotr J.Cage běhá okolo se snajpovacím kvérem v batman kostýmu. Pointu neznám, viděl jsem 5 min začátku a konce, rád bych ale věděl, kolik "pre-teen superkid-wannabees" si tuhle MMORPG!? koupí a kde na to vezmou peníze ?

Nemyslíš náhodou tohodle "borce"?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Cage
A na Kick-ass mi nešahej. Jedna z best komedií tohodle roku.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 06/09/2010 :  07:24:55  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

Nemyslíš náhodou tohodle "borce"?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Cage
A na Kick-ass mi nešahej. Jedna z best komedií tohodle roku.

Ano, N.Cage, my bad, tenhle film je nejlepší komedií roku, stejně jako je banán nejlepší žrádlo pod sluncem, dál už to raději nekomentuju

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/09/2010 :  07:37:37  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, N.Cage, my bad, tenhle film je nejlepší komedií roku, stejně jako je banán nejlepší žrádlo pod sluncem, dál už to raději nekomentuju

No ani nemůžeš, když jsi to neviděl :-) Kick ass je hodně povedený film.

http://www.csfd.cz/film/248143-kick-ass/
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 06/09/2010 :  08:21:16  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
No ja jsem taky premejslel spis nad tou PS3 verzi. Vzhledem k tomu, ze PS3 vyjde pozdeji nez PC verze, tak si myslim, ze vsichni uz davno budeme vedet, ze nakup by byli jen vyhozene prachy :-)

Protoze to s nejvetsi pravdepodobnosti bude jen dalsi fail. Kazdopadne kdo vi? Klidne to muze prekvapit, pokud to bude prece jen necim jine. Jen moc nevim cim

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 06/09/2010 :  09:35:53  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
DC vypada podle videi moc pekne - ale nakonec bude vse zaviset na hratelnosti jako vzdy...
Mne by se libila generace postavy neco jako ChO - s velkou voldnosti kombinovani skillu.... ale vybalancovany :)
(Btw ted jsem ChO skusil v ramci volnyho tydne a rekl bych ze na balanc skillu uz rezignovali....)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 06/09/2010 :  14:09:39  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Brutus: hehehe tak to s champions online je smutne:-) Ja se chystal ze bych to zkusil ale aspon vim ze nemusim. Usetril jsi mi cas.
tak mozna zkusim star trek online, ale vazne na to nemam moc sily neco zkouset a testovat.

Kazdopadne jak rikas, neco takove co popisujes a treba jeste s nutnosti trochu mirit, to znamena zadne oznaceni a jen mackani skillu, ale opravdu alespon mit protivnika pred sebou uprostred obrazu.

Trochu to tak i vypadalo, ze postava automaticky strili na toho koho ma uprostred obrazu, ale uvidime.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/09/2010 :  00:17:59  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak superhrdinovky sou fajn, problem je vrtom ze je zatim delala jen 1 firma - Cryptic Online, coz jsou neuveritelni zmrdi a failisti kteri maji zajimave napady, ale nejsou schopny je realizovat a hlavne udrzet lidi dlouhodobe u obsahu.

DCUO dle traileru neni zle. Ta moznost chodit jako nakej robot, nebo v mech obleku zni dobre. Otazkou je, jak to bude dal. zatim se dost ohaneli supermanem atd.. a samozrejme nemuze si kazdej udelat supermana.. spis bych sazel ze tyhle zname ikonicke postavy tam jen budou zadavat questy a tak. i kdyz v traileru ukazovali co muzou hraci delat v kostymu supermana (proste reklama).. fyziku by to mohlo byt dobrou kdysi sem videl trailer kde slo vzit autobus a hodit snim na barak.. a takove veci.

no uvidime. napad zajimavej, otazkou je zpracovani.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

kokoryba
Starting Member

MULTI

11 Posts

Posted - 17/10/2010 :  17:44:25  Show Profile Send kokoryba a Private Message  Reply with Quote
Tak se to pusti za cca dva tydny co(snad 2 listopadu)? Planuje do toho nekdo jit?
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 18/10/2010 :  00:44:05  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja do toho pujdu, pokud tam budou jako mobove GLACIAL LAND DICKS.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 18/10/2010 :  08:01:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kokoryba

Tak se to pusti za cca dva tydny co(snad 2 listopadu)?

PS3 verze ?
Go to Top of Page

kokoryba
Starting Member

MULTI

11 Posts

Posted - 18/10/2010 :  10:47:25  Show Profile Send kokoryba a Private Message  Reply with Quote
Tak prej se to odklada, novej termin vydani je 31.1.2011 ;)
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 18/10/2010 :  12:21:43  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Já jedině po patchi s double penetration dick emperorem.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 18/10/2010 :  12:44:02  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL

quote:
Originally posted by Jace

Já jedině po patchi s double penetration dick emperorem.

To si objednej 'Parliament edition', s kompletní "Dick collection" celýho realmu :)

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 18/10/2010 :  13:19:41  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
kokoryba: ty toooo, tebe si pamatuju z dob kdy jsi hral ultimu na morii :-) (nebo jak se ten server jmenoval)

No to uz je hodne slusna radka let :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

kokoryba
Starting Member

MULTI

11 Posts

Posted - 18/10/2010 :  18:03:53  Show Profile Send kokoryba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

kokoryba: ty toooo, tebe si pamatuju z dob kdy jsi hral ultimu na morii :-) (nebo jak se ten server jmenoval)

No to uz je hodne slusna radka let :-)

J ale myslim ze sme se videli uz nekde predtim a i potom (aspon si mi rikal ze delas pro FC) jo je to doba ;)

Odlozenyho vydani je skoda, nakej tip na dobrou hru?(nemam moc casu, cim min grindu tim lip)
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 19/10/2010 :  07:53:42  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
to neeee pro FC urcite nedelam :-) To bych o tom musel vedet.
ted se omlouvam za offtopic ... ale k tomuhle se vyjadrim:-)

Kokoryba: na icq koukam nejses tak to napisu teda tady :-)
Situace co se tyce her stoji s prominutim za 2 veci :-)
budu to radit podle toho kolik to hraje lidi na xfire.

WOW - jestli se chces priradit k davum a nevadi ti ta grafika, tak to neni tak uplne spatna hra. Je to vcelku promakany, ale me se to treba moc hrat nechce

AION - grind jako prase, ale krome toho, ze jsem u te hry pri testovani na 7 levelu usnul a samo to behalo za obludama apodobne vic nevim.

GUILDWARS - kupodivu stale zabavna hra pokud mas rad areny a stale ho hraje dost lidi, nevim jestli tam v soucasne dobe narazis jeste na ceskou komunitu. Kazdopadne se urcite nejedna o grind, na druhou stranu pokud chces za neco stat tak to chce trenovat:-)

LORD OF THE RINGS ONLINE - jedna z her kterou mam v soucasne dobe zaplacenou. Rekl bych ze to expeni v porovnani s jinejma hrama jako je napriklad AOC vcelku trva, navic se musis venovat deedum apodobne. Jinak bych rekl ze je to vydarena hra a pokud zavedou F2P i v evrope tak to bude fajn. PvP ktere se ve hre nachazi se jmenuje monster play a je to open PvP na jedne mape k tomu urcene - boj o hrady apodobne, uprimne je to docela zabava.

EVE ONLINE - pokud nemas zatim postavu a chtel by jsi ji expit tak to zabere pekelne dlouhy cas nez bude pro tebe pouzitelna. Ovladani a vsechno je jine nez znas, kazdopadne se jedna o do nejmensich detailu propracovanou hru. I kdyz to neni uplne muj salek caje.

FINAL FANTASY XIV - nevim o tom nic blizsiho, ani jestli to uz vyslo. Kazdopadne v tom neni myslim ani PvP :-)

AGE OF CONAN - super soubojovej system, zabavne duely, docela rychle expeni, solidni ceska komunita. Bohuzel neni ve hre moc co delat jakmile se dostanes na max level, krome nekonecneho grindu. Kdy budes stradat PvP body jak idiot v uzasne mape k tomu urcene (budes k tomu potrebovat silnou guildu) nebo jinde a bude ti to trvat neskutecne dlouho. Ty pvp levely ziskas prakticky za cinnost podobnou tezeni :-D Ale jak rikam - soubojovy system jako takovy je zabavny az na ty Instant killy, kterych je tu docela dost.

WARHAMMER ONLINE - super PvP (open world i arenky), nevim ale jaka je situace ted, ale problem byl, ze pouze prvni zona byla uplne plna diky free trialum a dale ve hre bylo uz tezsi se s lidma potkavat a tim padem hrozilo ze te to prestane bavit, nez se vubec dostanes na max level. Protoze PvE me v te hre vazne nebavilo, ale slysel jsem i vyjimky. Kazdopadne muzes od zacatku do konce expit pouze pomoci PvP - pokud teda mas proti komu hrat a bohuzel nevim jaky je soucasny stav.

STAR TREK ONLINE - Hral jsem to chvili, account tam mam, ale nemam chut to ted nejak extra testovat. Takze ani nemuzu rict jake to je, protoze s tou hrou mnoho zkusenosti nemam a navic jsem mel pouze maly level. Co vim tak je tam i ceska fleeta stale aktivni, ale kolik je v ni hracu to nevim a pokud mas champions online, coz je vlastne hra podobna DC online, docela zabavne a akcni, ale nevim jestli to vubec hraje moc lidi, tak muzes komunikovat mezi hrama na jednom chatu :-D To je docela sikovny :-)

co se tyce novych her, ktere maji teprve vyjit tak....
TERA, GUILDWARS2, DC, STAR WARS, THE SECRET WORLD - zbytek je dost v nedohlednu a i nektere tyto hry mozna nevyjdou ani v roce 2011. (uvadim spise klasicke mmorpg tituly, tech her je samozrejme mnohem vice)

Tak takovy maly shrnutí, mozna by nekdo pridal jeste neco jineho :-) A jeste jednou se omlouvam za offtopit, ale jak vidite neni moc v soucasne dobe o co stat:-) I kdyz samozrejme nejaky ten titul se nakonec vybrat da :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 19/10/2010 08:56:17
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 19/10/2010 :  13:25:55  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
League of legends se nepocita mezi online hry? pro me to je nejvetsi pecka letosniho roku a 3ti misto na xfire taky nebude uplne mimo
zarucena zabava na dlouhe zimni vecery,osobne to doporucuju zkusit

http://eu.leagueoflegends.com/

https://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c442b02badda

www.boiians.cz
Go to Top of Page

nses
New Member

100 Posts

Posted - 19/10/2010 :  15:23:58  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
antarian: Solidne zhrnutie. Z pripravovanych hier (ktore stoja za povsimnutie)by som tam este dal Earthrise (ak vobec niekedy vyjde).

Edited by - nses on 19/10/2010 15:24:22
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 19/10/2010 :  22:00:44  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
nses: prave proto jsem ho vyradil :-) protoze tomu uz ani neverim, ze to nekdy vydaji :-))))

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 25/10/2010 :  21:31:26  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dynty

League of legends se nepocita mezi online hry? pro me to je nejvetsi pecka letosniho roku a 3ti misto na xfire taky nebude uplne mimo
zarucena zabava na dlouhe zimni vecery,osobne to doporucuju zkusit

http://eu.leagueoflegends.com/

https://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c442b02badda

NE
To už tam můžeš rovnou počítat i COD, Bad Company2 či Starcraft2. A nebo rovnou Farmvill.
To Antarian: Dobrej seznam, který jasně svědčí o zatuchlosti MMORPG vod. Těžko říct kdo to proštouchne. Snad GW2? Ale Bulhaři to rozhodně nebudou.
Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 26/10/2010 :  10:27:49  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
hm...no tak tu mame v seznamu EVE + 7 themepark RPGcek,ktere smime nazyvat MMO,a protoze maji spoustu reklamy na internetu a velke veby se jim nejvice venuji (velke firmy pak u nich za odmenu inzeruji) budeme je omilat furt dokola a pokud snad nekdo zmini nejakou "nestandartni hru" tak ji bud ze seznamu hned vyskrtnem,protoze to neni MMO,nebo oznacime za fail nejakym jinym zpusobem?

Ja jsem idiot a uvazuju divne,ale vas masti medialni propaganda ze to neni hezky :) nejvic se hrajou f2p hry,nejhranejsi mmo sveta je "Fantasy Westward Journey",do her ktery by se mely vypisovat nepatri nejaky AOC,WH a Start trek,ale Lineage,Runescape a Runes of Magic...nebo treba Dofus hraje 5x tolik lidi co AOC

ty reklamy co? Taky snidate bebe dobre rano,protoze vam doda energii a pijete kazdy den aktimel s bifidus antireguláris?

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 26/10/2010 :  13:09:05  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Dynty když neberu Lineage tak to jsou hry s item mall+f2p, grafika shora nebo 2D bud asijská nebo dětská evropská (=). Runes of magic se mi líbil dokud jsem nezjistil, co má v item mallu. Možná je nejhranější hra farmville na facebooku? Jestli máš nějaký oblíbený web, kde se dozvím novinky od menších firem tak sem s ním. Jinak mi přijdou všechny co do gameplaye jako levné kopie wow/l2 nebo se mi prostě nelíbí graficky.

<cool signature here>
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 29/10/2010 :  09:29:31  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Proti f2p hram nic nemam pokud to je implemebtocane jako v lotru, ddo eventuelne ted v nove zavadenem champions online a mozna treba i star treku pokud to pro ne bude mit u prvne jmenovane hry uspech.

Zkratka pokud je jasne dano za co si muzu uzit bez problemu content tak s tim nemam problem a kdo chce zaplati si mesicni poplatek a ma vse, maximalne si dokoupi expici napoj, nebo nejaky bejkarny co se musej normalne grindit. V okamziku kdy se objevi v item shopu neco na styl plus 50 procent damage nebo neco podobneho tak se ty hry ani nevyplati instalovat. Dulezite je ze ten f2p hrac nesmi mit nevyhodu ve snizene sile v porovnani s platicim hracem.

Cehoz jde v ciste f2p hrach s item mallem tezko dosahnout protoze tam vzdy daji neco co tam zkratka neoatri a ma to hrace donutit aby to meli koupene stale.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 29/10/2010 :  20:42:47  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
Sem se koukni http://mmohut.com/gamelist
Popis a recenze her na tomdle webu docela odpovidaji realite. Co se tyce tech asijskejch her, tak jsou to obvykle hrozny grindovacky, ale narozdil od zapadnich grindovacek maji casto navic velky open pvp + obsazovani uzemi a podobny veci. A nalijme si cisteho vina, ten wow a aoc atd jsou taky cistej grind a grind, jen jim navic chybi dalsi veci jako to pvp nebo persistentni svet kde se o neco valci.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/10/2010 :  21:47:11  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
To Dynty: Lineage a Runescape? Uff, od tebe bych si nechal poradit při koupi auta. Co by to bylo za radu? Škoda 105? Ta má také největší počet registrací.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 31/10/2010 :  02:16:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
me LOL sere hlavne proto, ze meni lidi. Dokud hral Dynty wowko, byl to skvelej clovek. CO hraje LOL tak na vsecko jebe a ma divny nazory :(.
:-D

LOL je online hra, ale neni to MMO hra. MMO = massive multiplayer online game. = Massively multiplayer online game (MMORPG) is a genre of computer games in which a very large number of players interact with one another within a virtual game world.

LOL nema very large number within a virtual game world. v 1 virtual game worldu se sejde tusim max 10 hracu ne?
ja bych tam navic do pojmu MMO pridal persistent game world.

Go to Top of Page

Dynty
New Member

Dynty2

310 Posts

Posted - 02/11/2010 :  13:10:35  Show Profile Send Dynty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

me LOL sere hlavne proto, ze meni lidi. Dokud hral Dynty wowko, byl to skvelej clovek. CO hraje LOL tak na vsecko jebe a ma divny nazory :(.
:-D

lol :) to neni lolkem vole,to je tim ze se mi neustale dostava vic odpovednosti nez si jako Hrac#84 zaslouzim/vim jak s ni nalozit:)

quote:
Originally posted by Pacient

Sem se koukni http://mmohut.com/gamelist
Popis a recenze her na tomdle webu docela odpovidaji realite.

Ha! srovnejte rating od nejlepisho po nejhorsi..2he misto...*tramtadadaaa!* LOLKO ! (LeagueOfLegends)

quote:
Originally posted by Milan

To Dynty: Lineage a Runescape? Uff, od tebe bych si nechal poradit při koupi auta. Co by to bylo za radu? Škoda 105? Ta má také největší počet registrací.

Noo,ja lineage 1 nehral,ale hral jsem 2jku (zvanou Lajna),grind to je,o tom zadna,ale me to bavilo :) raidbossove,siege,kdyz jsi vyhral hrad,fakt ti to patrilo a ostatni ti platili dane,vsechny ty seminka atd,super hra imho..runescape nevim,ale hraje to skoro nejvic lidi,asi to spatny nebude?
A skodovka,je to par let co jsem ji nechal pres zimu zapadanou snehem pred barakem,na jare prisel,nastartoval a odjel do prace :) ted mam KIA a nejsem si jistej jestli by to dala:)

Nicmene ja sti stojim za tim lolkem,je to dobra hra,rekl bych ze jedna z nejlepsich co v posledni dobe vysla. A vzhledem k tomu ze to utoci na vsemozne zebricky od xfire,pres 1 cenu v "Online hra" kategorii Goldej Joysticku az po vsemozne stranky jako MMOHut,tak myslim ze to za zminku/doporuceni stoji :)

www.boiians.cz

Edited by - Dynty on 02/11/2010 13:15:24
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/11/2010 :  07:48:26  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak koukam ze jsme se tak nejak presunuli uplne jinam :-) Ale nemam vam to za zle :-) (vratil jsem se o stranku zpet a koukam, ze je to asi moje prace:-))) )

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/11/2010 :  17:33:50  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Naschvál, za jak dlouho DC Universe po vydání zavřou nebo převedou na F2P se storem
Go to Top of Page

Pacient
New Member

297 Posts

Posted - 04/11/2010 :  04:29:12  Show Profile  Send Pacient an ICQ Message Send Pacient a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

LOL je online hra, ale neni to MMO hra. MMO = massive multiplayer online game. = Massively multiplayer online game (MMORPG) is a genre of computer games in which a very large number of players interact with one another within a virtual game world.

LOL nema very large number within a virtual game world. v 1 virtual game worldu se sejde tusim max 10 hracu ne?
ja bych tam navic do pojmu MMO pridal persistent game world.

Podle tydle definice by aoc nebyla mmo, protoze ma zony rozkrajeny na instance pro par lidi. Taky wow by nebyl mmo, protoze veskera interaktivita mezi hraci se odehrava v male arene nebo dungeonu pro +-15 lidi a dokonce nema ani persistentni svet.
Jinak samozrejme souhlasim, ze lol neni mmo, ale to je potom potreba brat secko z rezervou.

Dutá hlava víc duní.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 08/11/2010 :  14:50:44  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Aramir> a to je myslim hodne zajimava otazka:-))))))

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/12/2010 :  01:59:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
tak lidi co maji zaplaceno PSN+ (takova sluzba v ramci Playstation Network na PS3) maji betatest DCUO.

Zajimava moznost jak ziskat betaklic je tady
http://www.dcuniverseonline.com/betakey/
poslat jim obrazek s preorderem. co vim tak spousta obchodu neskrta prachy u preorderu dokud hra nevyjde, takze kdo ma zajem.. proste si nekde predobjednejte dcuo a poslete jim screen treba z mejlu potvrzeni objednavky ;-D

bych to potom taky asi zkusil.. at je prdel.. samozrejme nasledne bych ten preorder zrusil.

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 19/12/2010 :  14:44:46  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Tak my sony poslalo invite na betu.

Vyzkousel jsem to - pouze prvnich par levelu takze skutecne okamzik a minimalne zacatek hry je pro me prijemnym prekvapenim. Rozhodne to nezapada k vetsine ostatnich mmo her :-)

Hra mi dost pripomina klasicke mlaticky. Kdy na gamepadu clovek macka cudliky sec mu sily staci. Sem tam clovek zmackne kombinaci cudliku nebo cudlik dele podrzi a pouzije neco specialniho. A rube kvanta nepratel co se na nej mez.
itim vali.

Berte me s nadhledem protoze jsem si to vyzkousel na par minut a pak musel jit za pritelkyni. Kazdopadne je to hodne navykove pokud ma clovek po krk tech klasickej m

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 19/12/2010 :  15:48:03  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Tak my sony poslalo invite na betu.

Vyzkousel jsem to - pouze prvnich par levelu takze skutecne okamzik a minimalne zacatek hry je pro me prijemnym prekvapenim. Rozhodne to nezapada k vetsine ostatnich mmo her :-)

Hra mi dost pripomina klasicke mlaticky. Kdy na gamepadu clovek macka cudliky sec mu sily staci. Sem tam clovek zmackne kombinaci cudliku nebo cudlik dele podrzi a pouzije neco specialniho. A rube kvanta nepratel co se na nej mez.
itim vali.

Berte me s nadhledem protoze jsem si to vyzkousel na par minut a pak musel jit za pritelkyni. Kazdopadne je to hodne navykove pokud ma clovek po krk tech klasickej m

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 20/12/2010 :  17:09:18  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Jak už jsem psal na Boiianech, tak uvažuju o koupi. Zatím to vypadá, jako ideální, zábavná a nenáročná hra pro mě.
http://www.boiians.glh.cz/index.php?topic=118.0

Btw. Když jsi dostal invite, máš tam na výběr server 1 a 2 a pokud ano, je tam max. level nastaven na 20 nebo 30?

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 20/12/2010 :  23:22:09  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
spellshaper: hele ani nevim :-) Ja jsem spuis zatim jen tak lehce nakouknul.

U pvp serveru je problem ze je to fakt total free bez restrikci. Takze tam muzes s vysokym levelem litat a likvidovat novacky a uprimne nemaji moc sanci vzdorovat. Docela na pytel:-( Chtelo by to aspon nejaky restrikce.

Na druhou stranu mam rad PvP ale zatim jsem do toho neproniknul tak nevim moc jak to funguje. Musim to zjistit a do vanoc nebudu doma tak toho moc nezjistim :-(

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 21/12/2010 :  02:46:15  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
PvP je sice bez restrikcí, ale taky za to není odměna nebo postih. Navíc ti můžou ostatní pomoct (a věř že na současném lvlu sleduju chat a prolítávám mapu, abych pomohl). Často se to pere např. v Metropolis u nemocnice. Dřív sem nechával low levlíky žít, jenže pak přilítne high level a k němu se ten low levlík rád přidá a ve dvou mě umlátí, takže teď jdu po všem.
Dneska taky vyšel patch s PvP questama a tam můžeš zabít nejvíc o 5 lvlů níž.

Zkus prosím mrknout na číslo toho serveru až se někdy dostaneš do hry (je to hned na login screenu u postavy).

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 21/12/2010 :  20:51:25  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
no pvp server je cislo 2:-)

To vim na tuty :-)

Ale jak rikam ja mam betu na playstation. Ty mas playstation nebo PC verzi? :-)

Jinak ja nevim jestli bych sel do Playstation nebo PC verze. Ale spis PC verze s tim ze mozna bych hral na gamepadu. Cekam ale ze PC verze bude mit asi lepsi grafiku apodobne.

Ale hlavne jde asi o to ze Televizi mam jen doma a tam jsem jen o vejkendech :-) Pres vsedni dny jsem mimo a tam mam sebou jen compa :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 22/12/2010 :  13:34:19  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Aha, já mám PC verzi.
Jak je to s grafikou nevím, sice to vypadá slušně, ale žádnej zázrak, takže myslím, že na PS to bude vypadat podobně. Ale zase hraju na NB na max. grafiku.

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 22/12/2010 :  19:42:08  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
A jak se to ovlada na klavesnici a mysi? jde zmenit ovladani atd? treba ze si nastavim ze mlaceni nebudu mit na mysi ale na klavesnici nebo naopak? Jak moc je to konfigurovatelny?

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 23/12/2010 :  10:38:46  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Ovládá se to na klávesnici dobře. Akorát targetování je takové nevypočítatelné, ale to asi i na PS3. Pak samozřejmě je znát to konzolové pojetí, každej jim píše do feedbacku, aby to předělali pro PC, alespoň na úroveň ostatních her.
V současné době je to prostě single hra, spravovat partu, guildu nebo snažit se o komunikaci je v tuto chvíli nemožné.

Jinak samozřejmě nastavit klávesy můžeš, ale jak říkám defaultní nastavení je ok a není potřeba ho moc měnit (akorát jsem exprimentoval s tím targetováním).

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 23/12/2010 :  19:43:25  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Tak co se targetovani tyce tak to automaticky targetuje cil na kterej koukas ne? Jinak jde ten cil jeste locknout. Nevim jak se to dela u pc ale prijde mi ze po tom locknuti je postava pomalejsi. Kazdopadne uz placam kraviny. Zkousel jsem to naposledy pred tejdnem. Opet to prubnu ted ve svatkach a uvidime :-)

Kazdopadne si me s tim ovladanim v ui a social blbinkama moc nepotesil. I kdyz verim ze na tomhle jeste zapracujou, ackoliv do vydani to uz asi nestihnou pokud to jeste neodsunou

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 23/12/2010 :  20:43:34  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
http://www.omgponies.info/massivelyCodes/index.cfm?fuseaction=home.getCode&codeInfoKey=80
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 23/12/2010 :  21:33:59  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
S tim targetovanim jsou na PC klavesy switch target a lock target. Normálně to targetuje, kam koukáš, ale pokud je tam více cílů nebo potřebuješ mezi NPCčkama zatargetovat hráče, co tě kosí, tak je to děs. Navíc ten lock se mi zatím nepovedl vůbec :D

Kvůli tomu UIčku a chatu je open world zatím jako singlovka. Parta se vyplatí na bosse, při PvPčku a do instancí. I tak ale nikdo nekomunikuje, protože to skoro není možný :D

Na druhou stranu ta single část je dobrá a třeba přes TSko a když máte oba v partě stejného mentora se dá v partě i levelovat. Díky soubojovému systému je to PvPčko dost zábavné a i ty instance nejsou špatné (zatím jsem se nedostal k raidům a duo misím, protože mám betu omezenou na 20lvl a tyhle jsou od 30).

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 27/12/2010 :  11:17:19  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
hmmmm tak uvidime :-) Idealne bude zase jako vzdy pockat alespon pul roku co se z toho vyvrbi a pak do toho skocit :-) Do te doby budu doufat, ze to stale bude hrat dostatek hracu... ale hlavne uvidim jestli bude lepsi testnout ps3 verzi nebo PC

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/01/2011 :  00:20:29  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
herniweb.cz tam maji dojmy z bety pro PS3.

antarian - nesmysl, takovej pristup zrujnoval radu her.. s takovym pristupem by uz nebyli na svete ani DFKO ani Mortal Online.
Conan byl pro me jedna z nejlepsich her prave ze zacatku.. o hre je to z 30%, hlavni je aktualni nalada a komunita kolem.

Edited by - Rodier on 03/01/2011 00:23:03
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000