Author |
Topic |
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 22:37:28
|
Cau stahnul jsem klienta, loguju ale hazi me to na obrazovku turbine account management, ze musim zadat LOTRO product key. Ja uz ani nevim jestli jsem kupoval krabici nebo to bylo pres DD. Nekdo z vas vyresil? Nebo muzu na svoji starou postavu zapomenout a musim udelat novy ucet?
Diiik
Dema
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
|
| |
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 22:40:51
|
Pokud tě to hází na turbine, tak sis stáhnul US klienta. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 22:50:59
|
na ja :) a takovych GB ..., tak znova :)
Me to zmatlo, protoze na US turbine to muj accoutn naslo s aktivaci D&D... |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 08/11/2010 23:04:59 |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 22:56:02
|
Jeste ten server. Koukam ze jsem hral na Laurelinu, takze rikate ze ted frci Snowburn jo? Ja abych se nepletl a pak do konce zivota nelitoval :) |
|
|
erdisk
Moderator
342 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 23:21:45
|
Laurelin je RP server ak sa nemýlim. O niečo menej detí, trochu iná komunita. Záleží na tom, čomu dávaš prednosť. |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 23:39:12
|
Jo, Češi frčej na Snow, ale nejen oni, je to živej server, nováčky tam uvítali vycraftěnejma itemama, na questy se pokaždý najdou společníci. Hlavně je tam výhoda starý gardy, na novym serveru budou samý f2p, který s tim pak seknou. Jinak Turbine ti našel starej DDO účet proto, že převzali EU servery, LOTRO je furt rozdělený, bohužel. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 23:48:48
|
Uz se tesim az to zase spustim. Jako pro me bylo LOTRO opravdu asi nejlepsi zabava hned po DAOC a UO. Asi proto ze jsem zatizenej na to lore, proste vide a moct hrat to o cem jsem jen cetl nebo videl film, bylo fakt super a mysim, ze se jim to prevedeni do hry opravdu povedlo. Teda nemuzu hodnotit end game, to me zatim minulo :) |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 23:53:46
|
Sice poslední dobou lotro trochu wowkovatí, ale pořád je to super hra. V zásadě se dá říct, že je víc a víc zaměřená na nehardcore hráče, takže se dá vcelku solidně bavit i když člověk nemá moc času. |
|
|
Patas
Senior Counsellor
304 Posts |
Posted - 09/11/2010 : 08:58:25
|
jojo dema jsem taky na snowburnu, hodlám se tam plácat celou zimu tak uvidíme. Zatím to mám f2p, ale to asi dlouho nevydrží neboť lvl 10 je za dva večery. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 09/11/2010 : 09:04:04
|
quote: Originally posted by Patas
jojo dema jsem taky na snowburnu, hodlám se tam plácat celou zimu tak uvidíme. Zatím to mám f2p, ale to asi dlouho nevydrží neboť lvl 10 je za dva večery.
Dřív nebo pozdějc do toho pár ojro stejně vrazíš :) |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 11/11/2010 : 21:35:18
|
Tak uz jsem to rozchodil. Zacinam znoba na Snowburm. Burglar Demavend. Ne Demawend, ten byl zabrany :( |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 12/11/2010 : 12:17:34
|
Skoda zes tak nejak zapomnel s kym jsi Lotro hral Demo. Hodne stesti na Snowburn. |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 12/11/2010 : 16:35:49
|
quote: Originally posted by Meddy
Skoda zes tak nejak zapomnel s kym jsi Lotro hral Demo. Hodne stesti na Snowburn.
Nerikej, ze jeste hrajete ? |
|
|
Trimanius
Moderator
6302 Posts |
Posted - 12/11/2010 : 18:29:46
|
quote: Originally posted by Demawend
Skoda zes tak nejak zapomnel s kym jsi Lotro hral Demo. Hodne stesti na Snowburn.
Nerikej, ze jeste hrajete ?
Stačilo jen obyčejně lognout, ať už do hry na Laurelinu nebo na kinshipové forum, Demo ... |
Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin) |
|
|
Meddy
Moderator
5760 Posts |
Posted - 13/11/2010 : 01:28:26
|
Nerikej, ze jeste hrajete ?
Naposledy si vybavuji tvuj prispevek na foru ve kterem jsi nadsene psal jak moc s tesis jak si konecne poradne zahrajes s nami Lotro a jestli se nezlobime, ze to posledne jaksi nevyslo. To je tak zhruba rok a pul - od te doby o tobe jaksi nebylo brachu moc slyset, skoro by se reklo, ze jsi asi znovu hrat nezacal, az ted |
STS Chvojkovice-Brod |
|
|
Patas
Senior Counsellor
304 Posts |
Posted - 14/11/2010 : 19:44:54
|
Tak uz jsem to rozchodil. Zacinam znoba na Snowburm. Burglar Demavend. Ne Demawend, ten byl zabrany :(
super tak se určitě potkáme, zkouším minstrela. |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
|
|
|
Topic |
|
|
|