Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Warlock - BILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/01/2011 :  11:49:38  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Combat system se mi v DF líbí, ale vadí mi ten obrovskej pustej svět a hlavně, každej je všechno + semtam nějaká specializace. Ale aby měl každej melee, archery 100 a ještě musel používat magii na transfery a sám se healoval protože jinak by v PvP nepřežil. To mi přijde jako hodně špatně nastavené.

WoW alespoň nežere tolik času, PvP je instantní zábavou (jen pro někoho). Nevím o jiné hře, která by byla takhle časově flexibilní na max lvl + by měla PvP s challengem (zase jak pro koho).

Video bylo vtipné, ale nejlepší na něm byli stejně Eluveitie

E: aha, tak ne. Byli to Fintroll.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 27/01/2011 11:53:14
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/01/2011 :  11:55:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

afk po mape behaji maximalne cinsti boti :)

co se tyce toho ovladani, mohl bys mi prosimte nekdy nazorne predvest, jak me zabijes pomoci 3 tlacitek, wasd a mezerniku ? rad bych se to totiz naucil..
muzes si na to vybrat jakoukoliv classu..

te uplne vpohode uskace :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/01/2011 :  11:58:27  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no vidis... to mne v DF taky vadily ty multiclasy a proto sem to zapichl jinak bych to hral.

nicmene je to vic o skillu jak wowko

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:01:48  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

co se tyce toho ovladani, mohl bys mi prosimte nekdy nazorne predvest, jak me zabijes pomoci 3 tlacitek, wasd a mezerniku ? rad bych se to totiz naucil..

sorry ale blba ultima na DP kera bezi na sphere pouziva vic kouzel a tlacitek jak wowko.je to proste tak taky sem to hral

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:06:27  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
To určitě je, ale je to taky přímo-úměrný grindu a jsou tam velké rozdílové propady mezi jednotlivýma charama. Nejde jen o equip který by ty hranice přiblížil.

No a v dnešní době je hardcore hraní už pryč si myslím. Většina těch lepších projektů musí pokrývat masy aby se jim ty peníze vůbec vrátily + aby vydělávali a mělo to celé smysl. Tzn. že full loot jde stranou a i kdyby PvP server byl opravdu PvP, nevím co by tam měli dát aby to bylo opravdu zajímavé.

Ve WoW mi třeba hodně chyběj clan wary... nebo nemá vůbec smysl dávat goldy do banky, když bys někoho killnul tak bys ho mohl lootnout a vzít goldy který měl u sebe, to už by byl větší. Nebo nějakej random loot z báglu, ale full loot jako takovej určitě ne, získat dobrej equip zabere dost času kvůli resetům, i v Darkfallu se lidi báli zpočátku aby nepřišli o lepší equip, tak všichni chodili oblečený jak socky.

REVOLUTION

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:13:40  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
jenze tj tak vzdicky ze na zacatku vsichni behaj jak socky. predne nic moc nemaj, a to co maj si schovavaj. postupem casu se to nauci, maj vic veci a zacnou je pouzivat. jak v DF, tak v UO, tak treba i v EVE kde se bezne do bitev tahaj lode kery stoji 10.000 dolaru.

ale nejde o full lot. mylsim si ze by se dalo nastavit spousta jinejch systemu jak mit zajimave a dobre pvp. ato i vcetne postihu kery te pak nedonuti k tomu ze bys behal s nahym zadkem...

ale to ze hrajes "pvp" celej den za kery dostavas nejaky body a kdyz mas dost bodu koupis si helmu... pche, rofl

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:21:15  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

quote:

sorry ale blba ultima na DP kera bezi na sphere pouziva vic kouzel a tlacitek jak wowko.je to proste tak taky sem to hral

coze? ultima ma jen 64 kouzel .. z toho se v pvp pouziva tak 7? .. mag (jedna jedina classa) ve wow ma kouzel 65 ... kolik jich v pvp pouzije nevim ale min nez 10 to nebude ...

Edited by - Eagle on 27/01/2011 12:23:19
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:23:33  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ano na sphere mozna tech 7... na originu asi vic jak vsechny chary z wow dohromady. hehe... 10 kouzel :D

rekl bych ze takova uo strci wow s prstem v prdeli do kapsy

Edited by - †… Havran …† on 27/01/2011 12:24:37
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:28:02  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano na sphere mozna tech 7... na originu asi vic jak vsechny chary z wow dohromady. hehe... 10 kouzel :D

rekl bych ze takova uo strci wow s prstem v prdeli do kapsy

zapomen :) jasne ty kouzla jsou pouzitelny ale musi byt nekdo kdo by je pouzival a lidi jsou liny ... takze pouzivaj jen ty zakladni (ty lidi co liny nejsou pouzivaj vsechny moznosti a pak jsou lepsi nez ty ostatni) bohuzel ve wow jsou taky liny lidi co vic nez 3 tlacitka nezvladnou a pak jsou tam lidi co jich pouzivaji 30 .. ty vyhravaj a ti ostatni pak pisou ze ve pvp ve wow na hovno :)

nehlede a to ze kdyz si nehral zrovna maga tak ti ty tri tlacitka stacili taky :)

Edited by - Eagle on 27/01/2011 12:29:24
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:31:25  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
mno tak ja sem byl v top 5 lidech za hordu kdyz sem to hral na zacatku a to sem vic jak 3 tlacitka nepotreboval...

rikej si co chces ja proste vim svoje a ty si klidne dal nalhavej jak je to uzasny

jo btw.. reknu ti novinku. UO nema 64 kouzel

Edited by - †… Havran …† on 27/01/2011 12:32:47
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:32:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
jenže to "když" je dávno, teď by ti to nestačilo

REVOLUTION

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:33:58  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no stacilo to i ve wotlk. a zas takovej blazen abych prolhanymu blizzardu dal dalsi prachy abych to sel znovu zkusit a zjistil ze je to furt na picu nejsem

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/01/2011 :  12:38:13  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno tak ja sem byl v top 5 lidech za hordu kdyz sem to hral na zacatku a to sem vic jak 3 tlacitka nepotreboval...

rikej si co chces ja proste vim svoje a ty si klidne dal nalhavej jak je to uzasny

jo btw.. reknu ti novinku. UO nema 64 kouzel

ano v dalsich datadiscich pridali dalsi kouzla a melee ability ale napsal si DP a tam jich je 64 (neresim ktery fungujou a ktery ne)

mas pravdu ze ve vanile ti 3 tlacitka stacili :) dnes bys s tim mohl porad delat pve ... pvp uz ne

a nemyslim ze bys potreboval zkouset wow znovu :) ono to nic novyho neni i kdyz se macka tech tlacitek 15 ... ten smysl tam porad neni ... a i me to pripada skoro stejne zabavny jako treba rybareni :)

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000