Author |
Topic |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 16/03/2011 : 16:03:23
|
quote: Originally posted by Atronach
quote: Originally posted by tojejedno Vsechny soul questy se berou v sanctumu po levelu 13. Lze vzit vzdy jen jeden naraz.
Vsechny se rozhodne neberou v Sanctumu, cast se jich bere v Argent Glade.
a to Pertha, sry, sem myslel ze se bavim s klerikem:p |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 17/03/2011 : 09:32:11
|
tak nove souly sem ziskal, a daji se nejak vymenit za ty stare ? tzn bez kupovani novych rolí ? dejme tomu ze jsem si zkazil vyber na prvni rol tak uz to tam tak bude navzdy ? |
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/03/2011 : 09:36:13
|
quote: Originally posted by Scout
tak nove souly sem ziskal, a daji se nejak vymenit za ty stare ? tzn bez kupovani novych rolí ? dejme tomu ze jsem si zkazil vyber na prvni rol tak uz to tam tak bude navzdy ?
soul v kterem nemas investovan zadny bod jde zmenit takze reset u trenera tim v zadnem soulu v roli zadny bod a muzes to pomenit dle chuti |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Scout
New Member
256 Posts |
Posted - 17/03/2011 : 09:58:12
|
supr to me nenapadlo vyzkouset :) diky |
|
|
|
mablung
Starting Member
25 Posts |
Posted - 20/05/2011 : 14:56:03
|
Když už zde máme topic o PVP, zeptám se zde. Existuje v Riftu nějaké PVP krom WFs? Jsou známy nějaké kontrétní plány devs nebo jsou vše jen nekonkrétní sliby že možná někdy v budoucnu? |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 20/05/2011 : 15:55:13
|
quote: Originally posted by mablung nekonkrétní sliby že možná někdy v budoucnu?
tak |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
luluxiu
Starting Member
6 Posts |
Posted - 15/08/2011 : 04:06:29
|
No hrad nebo podobným způsobem bez něj ... si můžete vzít questhuby stráže a věci po mém boku, nebo dokud se neuzdraví, ale není, dokonce ani jméno svého cechu nebude schopen vidět zde. |
RS Gold,Tera Gold
|
|
|
Topic |
|