Author |
Topic |
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 10:55:31
|
Možná to patří jinam. Když tak to smázněte.
Existuje ze všech možných MMORPG co jsou venku nějaká, kde by byl velký svět bez zón a já mohl jen tak vyrazit se toulat se bez toho, abych si připadnul jako v uměle připraveném safari ? Instancované dungy mě nějak extra nevadí.
|
|
| |
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 10:59:44
|
Rift, instance jsou jenom dungy a wf
nebo ze starsich vanguard, tam snad nejsou instancovany ani ty dungy |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
Edited by - Pertha on 26/08/2011 11:00:35 |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 11:22:33
|
Rift je na toulaní celkem malý :o) |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 11:39:00
|
quote: Originally posted by Azkaban
Rift je na toulaní celkem malý :o)
diky world pvp je to nakonec velky dost :D |
|
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 11:41:47
|
quote: Originally posted by ehivar Existuje ze všech možných MMORPG co jsou venku nějaká, kde by byl velký svět bez zón a já mohl jen tak vyrazit se toulat se bez toho, abych si připadnul jako v uměle připraveném safari ? Instancované dungy mě nějak extra nevadí.
http://www.ubuntu.cz/
Přečti si manuál X*, než začneš instalovat |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 12:56:50
|
Počítače mě živěj a večer chci, aby mě bavili. Tzn. po večerech chci, aby mě OS jen sloužil jako podklad pro zábavu a ne abych se v něm hrabal. |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
|
ehivar
Junior Member
530 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 14:40:36
|
Podívám se na to. trošku mě ty safari-like světy začali prudit. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 26/08/2011 : 15:25:20
|
Darkfall má problém v tom, že populace je absolutně mrtvá, většina hráčů jen v hráčských městech a chybí stunning graphics - vypadá to otřesně i když herně je to dobré. Celý svět ručně stavěn, ale vypadá pustě a pořád stejně. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 27/08/2011 : 12:41:47
|
Vanguard, je to sice hra ktera nema valne budoucnosti ale porad je to ackovej titul kde je obrovskej svet bez zon |
lastfm |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 27/08/2011 : 14:45:51
|
Si zahraj EVE, nic lepsiho seamless stejne neni. Hry jako DF nebo Mortal Online a Fallen Earth jsou predevsim pro masochisty. EVE ma ten potrebnej polish ackovejch safari titulu a je seamless (jako hra me to teda totalne nechytlo, ale asi to je tim, ze jsem spis solista). |
MMOs failed. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 27/08/2011 : 21:43:44
|
Vanguard a Áčkovej titul.. no nevím. Tehdy to vyšlo v hrozném stavu když to mělo šanci a i když to tak nějak odladili... tak to tak nevidim |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/08/2011 : 22:25:24
|
jeste muzes zkusit everquest 2, popripade pokud si hodne hc, tak everquest 1 |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 28/08/2011 : 00:59:33
|
quote: Originally posted by Dorlas
jeste muzes zkusit everquest 2, popripade pokud si hodne hc, tak everquest 1
eq2 má zony...... on chce hru bez zon |
- |
|
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 28/08/2011 : 07:19:07
|
Vydrž 90 dní a pořiď si Star Wars TOR. Bude to aktuální a zažiješ něco na co se každý hráč MMO těší. Začátek nové MMO s hypem kdy nikdo hru nezná každej se někam žene, něco objevuje atd. Chat je plný awsome hlášek a celkově je to vždy nejlepší doba každé nové MMO.
Nejvíc mě asi vzalo spouštění Warhammeru u toho jsem se bavil Aion, Rift už nebyl tak cool :-)
Přečti si Warhammer topic tak od stránky 128... NOSTALGIE :-) |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 28/08/2011 07:29:49 |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 28/08/2011 : 09:38:44
|
quote: Originally posted by Shatteren
Vanguard a Áčkovej titul.. no nevím. Tehdy to vyšlo v hrozném stavu když to mělo šanci a i když to tak nějak odladili... tak to tak nevidim
VG nesel pri startu hrat. Rok pote uz byl v pohode vyladenej krasne hratelnej a ja v prubehu 3 navratu vyleveloval 3 chary na max - pokazdy jinde a v jinym contentu. Hodiny casu jsem travil jen poletovanim nad krajinou a objevovanim novejch zakouti kde nikdo nebyl. I jako solo hra to za tech par supu na mesic rozhodne stoji za to. Pro mne osobne je to hra z top 5 co jsem kdy hral.
To vsechno ale bohuzel nemeni nic na tom ze je to umirajici zalezitost bez budoucnosti :( |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
huhla
New Member
163 Posts |
Posted - 31/08/2011 : 10:37:04
|
mozna zkus fallen earth, ten ma taky velky svet k prozkoumani, je to takovy fallout 3 online, dokonce i combat system je podobny, muzes jit do boje nablizko treba sekerou nebo z dalky sniperkou davat headshoty jen me prijde, ze je to takova singleplayer mmo :-) |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 31/08/2011 : 16:05:17
|
SOE se po dvou letech zacal opet o VG zajimat, po dvou letech vysel dalsi patch s prislibem dalsiho contentu... Takze to s tim endem VG jen tak nevidim :) Vanguard doporucuji je to vyborna a krasna ackova MMORPG bez zon... |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 31/08/2011 : 16:10:58
|
quote: Originally posted by Mag1cWalker
SOE se po dvou letech zacal opet o VG zajimat, po dvou letech vysel dalsi patch s prislibem dalsiho contentu... Takze to s tim endem VG jen tak nevidim :) Vanguard doporucuji je to vyborna a krasna ackova MMORPG bez zon...
ja teda nevim je to snad jedina mmorpg na kterou jsem se i celkem tesil mel jsem partu na hrani ale po zkusennostech v bete jsem i zrusil predobjednavku |
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 31/08/2011 : 16:18:35
|
Ja teda VG pri bete ani pri startu nehral. Slysel sem o tom a to dost, bugy,bugy,bugy a unbalance...
K VG sem vlastne prisel az skoro 2 roky po startu a co jsem od VG dostal? Paradní odladenou MMORPG... Uplne sem se v ty dobe lekl ze to nikdo nehraje protoze lepsi MMO proste na trhu nebyla..
Hidden Gem to je |
Edited by - Mag1cWalker on 31/08/2011 16:19:31 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 31/08/2011 : 16:21:35
|
quote: Originally posted by Mag1cWalker
Ja teda VG pri bete ani pri startu nehral. Slysel sem o tom a to dost, bugy,bugy,bugy a unbalance...
K VG sem vlastne prisel az skoro 2 roky po startu a co jsem od VG dostal? Paradní odladenou MMORPG... Uplne sem se v ty dobe lekl ze to nikdo nehraje protoze lepsi MMO proste na trhu nebyla..
Hidden Gem to je
je to mozny podobny to bylo podle me i s AoC vyborna hra to zacala byt tak rok po release (ostatne podobne AO od Funcomu) kdy bohuzel ale uz zase vzhledem k tomu kolik tam je pvp trpela nedostatkem hracu |
|
|
|
|
Topic |
|