Author |
Topic |
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 15:18:27
|
quote: Originally posted by brutus
cela tahle sranda dava prinejmensim 10-12k (ale pokud mas gear tak o hodne vic)a mas perma 50% armor penetraci diky flachette
a porad mas svoje cc (immob + snare a stun) se kterym muzes dal pracovat, vanish + ranged dot abys ho drzel v combatu, stit, dodge, -rozhodne to neni tak, ze pote co se nekdo zvedne ze zeme tak ty mas jedinou sanci stat a umrit
ano proti gearnutymu typovi uz to neni stunlock kill - ale snad ses tak soudnej abys vedel ze to chtit nemuzes?
Zaprve si nestěžuju. Pouze se znažím vystětlit, že "OP Operative" není zdaleka tak OP a není to o jednom hitu za 5k.
Zadruhe jsi mi tady vyjmenoval vše co má operativ a ze vysolí DMG za 10 -12K. Ano, vysolí, ovšem stačí si pak bouchnoutlékárničku za 6K + 2K HOT a jsem znova na startu bez hidu a na 9a/6s cooldownech. Druhá věc je, že jako jedinej musím stát do 4m za targetem. Což, volně přeloženo v této hře znamená, že i když za ním stojím, tak mi to píše že ne a ten backstab nejsem schopen šupnout. Běháš tam jak blbec a skoušíš, kde vlastně leží či stojí, bo tam kde leží rozhodně neleží .
Zatřetí jsi zapoměl vyjmenovat, co mají za stuny, brejky, shieldy i ti ostatní, protože jsou povolání, kterým nehodím snare, které nepoložím na zem, kterým štít sežere 5k DMG atd.
Za čtvrté tu o stunlocku nepadlo nikdy ani slovo.
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 15:19:24
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Proč by měl na tom být stejně někdo, kdo si kůli PvP vezme craft který ho v PvP boostne a člověk, který si místo toho chce vyrábět a prodávat zbraně, layery atd? Proč by jsi měl mít stejné výhody? Tedy i přes to, že se specializuješ na PvP, že tomu přispůsobíš svuj gear, svůj craft atd, tak je to k ničemu, protože švec a krejčí chtějí být taky OP v PvP? Uniká mi ta pointa. Je to něco jako komunismus, tedy všichni stejně, nebo je to pouze klasický český přístup, tedy když já mám craft na hovno, tak ať ho maj na hovno všichni?
ne, to je aktuálně základ MMO her, nejdřív se vytvoří X různých možností a pak se tráví Y let snahou tyto možnosti vyrovnat |
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 17:45:46
|
Proč by měl na tom být stejně někdo, kdo si kůli PvP vezme craft který ho v PvP boostne a člověk, který si místo toho chce vyrábět a prodávat zbraně, layery atd? Proč by jsi měl mít stejné výhody? Tedy i přes to, že se specializuješ na PvP, že tomu přispůsobíš svuj gear, svůj craft atd, tak je to k ničemu, protože švec a krejčí chtějí být taky OP v PvP? Uniká mi ta pointa. Je to něco jako komunismus, tedy všichni stejně, nebo je to pouze klasický český přístup, tedy když já mám craft na hovno, tak ať ho maj na hovno všichni?
Co to tu meles? Sem si nikde nevsiml, ze lekarny/granaty = support PvP, armory, zbrane a zbytek = support PvE
Delal jsem si krafta, abych: 1) neco umel kraftit (jak pro sebe, tak pro lidi kolem me) 2) vybral jsem si armstecha, pac pouzivam sniperku a vibrosword (takze baych se sam vybavil 3) to vse za predpokladu, ze bude uzitecne jak pro PvE tak pro PvP (stejne jako stimy, medpacky, implanty se uzivaj pro oboje)
Takze tu nemel nejaky hovna, jak je jeden craft urcenej pro nejaky prodavani, kdyz si nikdo nekoupi vec ani za polovinu nakladu na vyrobu, protoze proste jednoduse za 3 mise si poridi lepsi.
Kdyz budu mit moznost si za commendation koupit lepsi lekarny a stimy nez ty umis vyrobit, nereknu ani popel a ty budes prvni, kdo bude rvat, jak je to nespravedlive, ze ty si do toho investoval a trenoval.
To ze jsou krafty, ktere nemaj ani recepty ve hre je uz veci podruznou... a nutnost skillu 400 je smesne, kdyz to ma kazdej na lvl 35. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 18:00:08
|
quote: Originally posted by PRIBOO Zadruhe jsi mi tady vyjmenoval vše co má operativ a ze vysolí DMG za 10 -12K. Ano, vysolí...
Sniper (only DPS char) tohle nevysoli, aniz by sedel v krytu a cil nestal jak tupa ovce
quote: ...ovšem stačí si pak bouchnoutlékárničku za 6K + 2K HOT a jsem znova na startu bez hidu a na 9a/6s cooldownech.
Sniper si hotku ani jinej heal nehodi a lekarnu za 6k jsem nevidel. Nehidne se a defenzivni abilitky maj cooldown 1 min+
quote:
Druhá věc je, že jako jedinej musím stát do 4m za targetem. Což, volně přeloženo v této hře znamená, že i když za ním stojím, tak mi to píše že ne a ten backstab nejsem schopen šupnout. Běháš tam jak blbec a skoušíš, kde vlastně leží či stojí, bo tam kde leží rozhodně neleží .
Sniper si musi dat cover, bez nej nepouzije 70% abilit. Cover nejde hodit na 50% mist... unknow operation Cover ma ve WF i 5sec lagy, takze tlacitko nereaguje, v coveru neni. Z coveru te vyhodi 75% abilit, krom Entrechu, kterej je na 20 sec.
quote: Originally posted by PRIBOO Zadruhe jsi mi tady vyjmenoval vše co má operativ a ze vysolí DMG za 10 -12K. Ano, vysolí...
Sniper (only DPS char) tohle nevysoli, aniz by sedel v krytu a cil nestal jak tupa ovce
quote: ...ovšem stačí si pak bouchnoutlékárničku za 6K + 2K HOT a jsem znova na startu bez hidu a na 9a/6s cooldownech.
Sniper si hotku ani jinej heal nehodi a lekarnu za 6k jsem nevidel. Nehidne se a defenzivni abilitky maj cooldown 1 min+
quote:
Druhá věc je, že jako jedinej musím stát do 4m za targetem. Což, volně přeloženo v této hře znamená, že i když za ním stojím, tak mi to píše že ne a ten backstab nejsem schopen šupnout. Běháš tam jak blbec a skoušíš, kde vlastně leží či stojí, bo tam kde leží rozhodně neleží .
Sniper si musi dat cover, bez nej nepouzije 70% abilit. Cover nejde hodit na 50% mist... unknow operation Cover ma ve WF i 5sec lagy, takze tlacitko nereaguje, v coveru neni. Z coveru te vyhodi 75% abilit, krom Entrechu, kterej je na 20 sec. + v coveru se neda behat... musis sedet na miste a cekat na smrt
quote:
Sniper si musi dat cover, bez nej nepouzije 70% abilit. Cover nejde hodit na 50% mist... unknow operation Cover ma ve WF i 5sec lagy, takze tlacitko nereaguje, v coveru neni. Z coveru te vyhodi 75% abilit, krom Entrechu, kterej je na 20 sec.
quote:
Zatřetí jsi zapoměl vyjmenovat, co mají za stuny, brejky, shieldy i ti ostatní, protože jsou povolání, kterým nehodím snare, které nepoložím na zem, kterým štít sežere 5k DMG atd.
Takovej sniper ma debilitate (stejne jako ty, plus AOE range stun, odkopnuti od sebe a to je vse.
Takze kdyz tu srovnavas "nekonkretni" classy, tak mi srovnej tyhle dve... vlastne stejny, jen jinou odnoz. Pure DPS sniper (3 stromy dps, jine nema) a hybrida Operative, co ma healy, hide a spike DPS lepsi jak sniper.
Myslim, ze i kdyz ty mas char co "potrebuje" boost, tak ostatni to videj trosku jinak a ty se divis... je to tvuj nazor, ale holt se nemuzes divit, ze jsou i lide, co ho s tebou nezdili a svete div se.... je jich nejspis vetsina |
Edited by - Kuzmik on 16/01/2012 18:01:31 |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 18:01:10
|
Aha, takže jsou craft skilly pro PvP hráče a craft skilly pro PvE hráče. Nebo to že si vezmeš amrorcraft tě definuje co by šefce a tudíž už bys měl v PvP držet hubu a krok. Komunismus ? Co tou snůškou blbostí chtěl básník říci ?
|
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 19:18:45
|
quote: Originally posted by M.C warior
Aha, takže jsou craft skilly pro PvP hráče a craft skilly pro PvE hráče. Nebo to že si vezmeš amrorcraft tě definuje co by šefce a tudíž už bys měl v PvP držet hubu a krok. Komunismus ? Co tou snůškou blbostí chtěl básník říci ?
Komunismus je politická ideologie, odmítající třídní rozdíly mezi lidmi. Tedy volně přeloženo, ševci a krejčí chtějí mít stejné výhody v PvP, jako má člověk který svůj craft PvP přispůsobí. Proto to přirovnání a očekávám, že ho i zcela průměrný běloch musí pochopit.
Mě vůbec nezajímá, že si někdo jiný chce craftit pro sebe a své kamarády sniperky a vibroknife, jako třeba Kuzmík. Má stejné možnosti volby craftu jako všichni ostatní. Kdyby si vzal biochemku, bude lepší v PvP. Ale to on nechce. On chce aby ostatní byli horší, protože si zvolil jinej craft. A to, jakej je obecně ve SWTOR craft suck sem nepatří. |
Edited by - PRIBOO on 16/01/2012 19:19:43 |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 19:32:18
|
quote: Originally posted by Kuzmik
...
Tak odtud vítr vane, ty máš snipera? Tak to jo
Nikdy jsem tu neřekl, že Operative potrebuje boost. Jen mě serou kecy o nerfech ostatních, typu 5K crit a podobně. Udělejte si ho, vyskoušejte a pak mudrujte. Sniper by si boost zasloužil, o tom žádná. Musí to být pain jako sfiňa sedět na bobku nekde na balkoně a čekat, az mě kuchne někdo z hidu nebo mě usmaži sorcka se stejnou range spelů, jako mám se sniperkou. To tvrdím třeba Arayovi každý BG .
Jinak ta lékarna za 6K je tady. Běžný recept od trenera. http://www.torhead.com/item/1wf28nO/rakata-medpac |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 19:41:20
|
jojo podle me nemeli ten biochem oslabovat co se efektu tyce, protoze to z nej stejne nedela craft co musi mit vsichni , to z nej dela, ze ty veci jsou reusable tedy , meli klidne nechat silu bufu atd na stejne urovni, ale omezit tomu pouziti, at nezeru u epic adrenalu na 10 use |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 20:06:01
|
Komunismus je politická ideologie, odmítající třídní rozdíly mezi lidmi. Tedy volně přeloženo, ševci a krejčí chtějí mít stejné výhody v PvP, jako má člověk který svůj craft PvP přispůsobí. Proto to přirovnání a očekávám, že ho i zcela průměrný běloch musí pochopit.
Mě vůbec nezajímá, že si někdo jiný chce craftit pro sebe a své kamarády sniperky a vibroknife, jako třeba Kuzmík. Má stejné možnosti volby craftu jako všichni ostatní. Kdyby si vzal biochemku, bude lepší v PvP. Ale to on nechce. On chce aby ostatní byli horší, protože si zvolil jinej craft. A to, jakej je obecně ve SWTOR craft suck sem nepatří.
Chabé. Další snůška hovadin, která nedělá z faktu, že taháš do debaty o PvP a biochemce v SWTORu komunismus, menší kravinu. Pokud bych se měl té blbé rétoriky držet, tak v principu by mělo jít o to, že někdo víc makal, měl víc fištrónu a tak si víc vydělal a měl se lépe. A po nějakém čase se lůza sebrala a řekla si tak to ne !
Jenže v SWTORu takové podmínky nejsou, proto je to tvoje přirovnání hloupé. Obsah práce je stejný, ze zkušeností se pri startu hry vyjít nedá a další faktory asi neexistují.
Prakticky je to tak, že armortecha jeho profese nijak neposílí, biochemika posílí brutálně. Navíc tu neni vztah, kdy by si armortech vydělal prodejem svých výrobků a koupil si od biochemika jeho boosty, protože na jejich použití, jestli se nepletu, potřebuješ ten skill. Mě se zdá že tenhle problém je tak zřejmý, že by se neměl dál okecávat.
Nemusím se moc zamýšlet nad tím, co mě odpovíš. Ano, každý si může craft změnit a udělat si biochemku, ale to asi není stav po kterém by kdokoliv toužil.
|
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 20:09:04
|
Mě vůbec nezajímá, že si někdo jiný chce craftit pro sebe a své kamarády sniperky a vibroknife, jako třeba Kuzmík. Má stejné možnosti volby craftu jako všichni ostatní. Kdyby si vzal biochemku, bude lepší v PvP. Ale to on nechce. On chce aby ostatní byli horší, protože si zvolil jinej craft. A to, jakej je obecně ve SWTOR craft suck sem nepatří.
Priboo, každej mluvíte o něčem jiném.
Obecný balance ve hře jak tvrdíš je protože každý si může vybrat libovolný craft (tedy biochem :). To co lidem přijde podivné, je systém, kdy drtivá většina craftu je úplně a totálně k ničemu. Ne horší, ale k ničemu. Tobě to nepřijde divné? |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 20:12:24
|
Jinak když už tady byl zas zmíněn Operative. Vy, co máte už zkušenosti s end game PvE, vzali byste raději do party srovnatelné melee DPS nebo ranged? A když už byste museli vzít melee dps, vzali byste raději melee dps se skokem k targetu, nebo bez skoku?
Aneb plošňáky a knockbacky kam se podíváš... |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 20:16:15
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Jinak když už tady byl zas zmíněn Operative. Vy, co máte už zkušenosti s end game PvE, vzali byste raději do party srovnatelné melee DPS nebo ranged? A když už byste museli vzít melee dps, vzali byste raději melee dps se skokem k targetu, nebo bez skoku?
Aneb plošňáky a knockbacky kam se podíváš...
Beru. Jenze to neresi nerf biochemky. A bohuzel jediny co delaji jsou nerfy, protoze je to prvni, co lidi rvou na podobných forech. Proto me ty jejich nerf! operative nebo nerf biochem tak serou. |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 16/01/2012 : 22:23:51
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Aneb plošňáky a knockbacky kam se podíváš...
plosnaky a knockbacky co jsem zatim potkal jsou z 90ti procent frontal nebo interruptable |
|
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 07:40:15
|
teda lidi vy mi (nekteri) pripadate jak kdyby jste hrali svoji prvni MMO... aniz jsem cokoliv studoval na nejakych forech/torheadech tak jsem jako craft skill automaticky bral biochem (i kdyz jsem nikdy neplanoval hrat pvp), protoze strucne receno vyroba potu je nejdulezitejsi vec v prakticky kazdy mmorpg co jsem hral, navic v post-wow ere, kde se ekip bere z jinejch zdroju nez craft.
Mozna kdysi v ere daocu byli i jiny crafty dulezity (templaty atd.) ale wow tohle zmenilo s jejich "daily" epics za pusu, cili me bylo jasny, ze i v tehle hre je pot skill nejdulezitejsi (at tomu daj jakykoliv nazev).
|
no mmo
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 07:56:44
|
quote: Originally posted by celdric
teda lidi vy mi (nekteri) pripadate jak kdyby jste hrali svoji prvni MMO... aniz jsem cokoliv studoval na nejakych forech/torheadech tak jsem jako craft skill automaticky bral biochem (i kdyz jsem nikdy neplanoval hrat pvp), protoze strucne receno vyroba potu je nejdulezitejsi vec v prakticky kazdy mmorpg co jsem hral, navic v post-wow ere, kde se ekip bere z jinejch zdroju nez craft.
Mozna kdysi v ere daocu byli i jiny crafty dulezity (templaty atd.) ale wow tohle zmenilo s jejich "daily" epics za pusu, cili me bylo jasny, ze i v tehle hre je pot skill nejdulezitejsi (at tomu daj jakykoliv nazev).
ano samozrejme mit moznost vyrabet si consumables je dulezita, ale nikde to nebylo tak, ze bez toho abys byl biochem nemuzes pouzivat jeden ze zakladnich buffu - adrenaly to ze healuje nakej medpack misto za 4k za 6k vzal cert to ze nakej rakata stim da o xx statu vic taky, ale adrenaly bez toho aby byly reusable realne nejde pouzivat a pritom jde o buff na urovni top abilit CD
je rozdil mezi tim mit consumables a pouzivat je, a vubec realne nemit moznost nejakej typ consumables pouzit rekneme ze je to na urovni toho, nemas armormech / synthweave ? tak nos armor bez statu |
|
Edited by - Pertha on 17/01/2012 08:18:14 |
|
|
GORTHAUR
New Member
168 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 08:15:00
|
quote: Originally posted by celdric
Asi tak, mam tri panaky a kazdej ma biochem. Kdyz chce byt nekdo svadlenka, prosim, ale at pak nebreci ze je mu to v pvp na nic. V kazde hre co sem hral mel v pvp navrch ten co pouzival consumables a ve swtor je to stejny. Otazka je jak dlouho to vydrzi, pokud budou vyvojari poslouchat ufnukanky z for tak moc dlouho ne.
Edit: S biochem na druhou stranu nevydelas zadny zavratny castky, narozdil od ostatnich craftu, takze vsechno ma svoje + a -. |
EvE |
Edited by - GORTHAUR on 17/01/2012 08:17:56 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 08:20:18
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Edit: S biochem na druhou stranu nevydelas zadny zavratny castky, narozdil od ostatnich craftu, takze vsechno ma svoje + a -.
LEZ a jednoznacna zdroje zisku biochemu a to to mam u low lvl alta a vubec nemam tedy moznost jit pro material z mobu 1 - implantaty vycritovany implantaty se spravnyma statama, vyrobni naklady cca 10k - prodejni cena 40 - 80k 2 - medpacky - naklady nula nula nic ale prodava se toho tuny (kvuli tomu jsem si alta s biochemem udelal, protoze jsem denne daval za medpacky 200k) |
|
|
|
GORTHAUR
New Member
168 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 08:22:42
|
Chtel bych videt kolik lidi to kupuje kdyz ma biochem kazdej druhej, ale asi mas stesti na kupujici. |
EvE |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 08:27:52
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Chtel bych videt kolik lidi to kupuje kdyz ma biochem kazdej druhej, ale asi mas stesti na kupujici.
kazdej druhej ho rozhodne nema :) a lidi jsou taky idioti a vubec jim nedochazi zavislosti class a statu takze se pak snazi prodavat v aukci implantaty s def a criticalem atd. |
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 09:20:23
|
quote: Originally posted by Pertha a lidi jsou taky idioti a vubec jim nedochazi zavislosti class a statu takze se pak snazi prodavat v aukci implantaty s def a criticalem atd.
jj moje oblibeny jsou fialky s kombinacema alcarity defense a 50kovy helmy s presence - tech je v AH asi 10 uz 14 dni :D
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 10:58:37
|
quote: Originally posted by Pertha je rozdil mezi tim mit consumables a pouzivat je, a vubec realne nemit moznost nejakej typ consumables pouzit rekneme ze je to na urovni toho, nemas armormech / synthweave ? tak nos armor bez statu
Tohle je myslim vystizne... a presne to odpovida. Pokud ma nekdo benefit z toho ze zvlada bioinzenyrstvi OK... at ma bonus na uzivani stimu a jinejch bio sracek.
Pokud ma nekdo armortecha, ma mit bonus na vyuzivani armoru, armstech bonus na vyuzivani zbrani... ale ne ze nekdo ma vyhodu, a zbytek si muze jit vykourit prdel trubickou z Horic |
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:03:34
|
No nezbyde vam nic jineho nez whinovat, tenhle patch nic neresi takze si bud rerollnete biochemku (kterou snad casem nerfnou, ale ted to nebude) nebo Horice ----> this way je to smutny, ale je to tak |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:17:14
|
ja rozhodopadne zustavam u cybertecha. Uz sem rozjel biochem na altovi a budu si holt kuchtit adrenaly z alta no... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:20:43
|
quote: Originally posted by Dorlas
ja rozhodopadne zustavam u cybertecha. Uz sem rozjel biochem na altovi a budu si holt kuchtit adrenaly z alta no...
to je prave nerealny kdyz si to vezmes i kdybys to pouzil jen vyjimecne tak i vyrobni naklady toho adrenalu jsou sileny |
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:24:04
|
v tom pripade nejsem potesen a odchazim do Hořic pro trubicku... |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Kuzmik
Ganja farmer
1328 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:26:49
|
v tom pripade nejsem potesen a odchazim do Hořic pro trubicku...
Pockej na me na vratnici... ve dvou toho poberem vic |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:28:21
|
v tom pripade nejsem potesen a odchazim do Hořic pro trubicku...
taky tak, a zatim budu doufat ze se povede neco z : 1 - povoli vic nez 1 vyrobni skill u charu 2 - nejak zmeni ty adrenaly aby se daly pouzivat i kdyz nejsem biochem 3 - zavedou pro armormecha neco co me presvedci , ze to nestoji za to dropnout i kdyz tam mam desitky dobrych receptu |
|
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 11:41:03
|
Je to uplne jednoduchy....reuseable udelat o neco slabsi v takove mire aby se v top PVE/PVP vyplatilo pouzivat craftene modre a zaroven jim snizit vyrobni naklady a na takove to domaci zvykani si bouchnout sem tam fialovej reuseable. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
Xichtor
Starting Member
28 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 12:18:34
|
quote: Originally posted by Pertha
1 - implantaty vycritovany implantaty se spravnyma statama, vyrobni naklady cca 10k - prodejni cena 40 - 80k
Ja uz se teda 4. den snazim vyrobit lvl 49 implantat se svejma stats a zatim jsem se dobral ke vsem 3 modrejm receptum a 2 nepouzitelnejm fialovejm. Jenom prechod ze zelenyho na ten spravnej modrej recept vyzadovalo vyrobit priblizne 60 zelenejch implantatu a na reverzovani modrejch implantatu jsem uz spalil 150+ modrejch grade 6 medical supplies (=80+ modrejch implantatu) a to jeste stale mam 50% sanci, ze dostanu 3. fialovej recept, kterej nechci. :] Mozna jsem jen jeden z tech "stastnejsich", ale moje momentalni naklady odhaduju podle AH cen surovin uz ted na takovejch 300k+ (jenom crafting material od vendora uz me vysel na 50k+:).
quote: Originally posted by Pertha a lidi jsou taky idioti a vubec jim nedochazi zavislosti class a statu takze se pak snazi prodavat v aukci implantaty s def a criticalem atd.
jj moje oblibeny jsou fialky s kombinacema alcarity defense a 50kovy helmy s presence - tech je v AH asi 10 uz 14 dni :D
Jestli jsou i ostatni crafteri uspesny jako ja, tak se pak nedivim, ze prodavaj epicy i s debilnima stats, ptz dobrat se toho uzitecnyho receptu muze bejt zjevne opravdu bolestny. :D |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 17/01/2012 : 12:29:28
|
quote: Originally posted by Xichtor
quote: Originally posted by Pertha
1 - implantaty vycritovany implantaty se spravnyma statama, vyrobni naklady cca 10k - prodejni cena 40 - 80k
Ja uz se teda 4. den snazim vyrobit lvl 49 implantat se svejma stats a zatim jsem se dobral ke vsem 3 modrejm receptum a 2 nepouzitelnejm fialovejm. Jenom prechod ze zelenyho na ten spravnej modrej recept vyzadovalo vyrobit priblizne 60 zelenejch implantatu a na reverzovani modrejch implantatu jsem uz spalil 150+ modrejch grade 6 medical supplies (=80+ modrejch implantatu) a to jeste stale mam 50% sanci, ze dostanu 3. fialovej recept, kterej nechci. :] Mozna jsem jen jeden z tech "stastnejsich", ale moje momentalni naklady odhaduju podle AH cen surovin uz ted na takovejch 300k+ (jenom crafting material od vendora uz me vysel na 50k+:).
Jestli jsou i ostatni crafteri uspesny jako ja, tak se pak nedivim, ze prodavaj epicy i s debilnima stats, ptz dobrat se toho uzitecnyho receptu muze bejt zjevne opravdu bolestny. :D
ono nejde o to,ze to trva, ano nekdy je to na dlouho a mam treba tri modry varianty zakladnich tank kalhot critical overkill atd nez tam padl prvni tank stat, a pak dalsi 3 fialovy nez je tak druhej tank stat ale zasadni problem techto idiotu je ze oni teda kdyz jim ten item co je napriklad v zakladu tankovaci critne do critu dal vyrabi a pridaji do toho treba tu alacritu a pak se divi, ze to nikdo nekupuje kdyz oni to prece vyrobili a je to fialovy |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 09:45:50
|
je to levny a je to fialovy ... vy ste dost narocny kdyz vam ani todle nestaci |
lastfm |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 10:36:08
|
Training na Ilum kde se bude realne neco dit: http://www.youtube.com/watch?v=7uT90g1-hJg&feature=youtu.be&hd=1 aneb ultimate lagfest incoming kekeke....
Originalni thread http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=191934 |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
Edited by - brutus on 18/01/2012 10:38:02 |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 12:39:18
|
svym zpusobem to nechapu, byl jsem ucastnikem par bitek na illumu i kdyz pravda, ze tam bylo tak do 60ti ucastniku celkem ale to to bylo uplne bez lagu |
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 12:51:30
|
myslis ty epicky bitvy jak stojej dva raidy vedle sebe a mavaj na sebe? |
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 12:52:36
|
myslis ty epicky bitvy jak stojej dva raidy vedle sebe a mavaj na sebe?
ne myslim ty vzacne okamziky kdy se z nejake strany vyriti parta az dve a strhne se i zbytek v peknou bitku nebo posledne byla pekna bitka na hothu u spawnu world bosse |
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 14:29:17
|
myslis ty epicky bitvy jak stojej dva raidy vedle sebe a mavaj na sebe?
muj asi nejvetsi "PvP zazitek z Ilumu je nasledujici. dingnul jsem nekdy v 11.30 lev 50 po asi 16ti hodinach nonstop parby a sel spat probudil jsem se nekdy v 5 rano natesenej co dal a rekl jsem si, ze vyuziju brzkou rani hodinu k tomu podivat se na Ilum bez toho aby mne horda nadrzenejch impu klatila do analu :) no dorazil jsem tam - za republiku jsem tam byl zcela sam tak se tam projizdim zjistuju co se deje, capnu si nejblizsi misto, rikam si fajn.... dojedu na stred a tam snad 6 impu - chvili na ne koukam a oni na mne... a pak /s cap pls .... tak ok capnu pak oni atd... za minutu mam 5 capu a hodlam to zabalit /s dont go pls, I came late 4 more times.... nakonec jsem tam za asi 4 min udelal weekly, impove mne slusne podekovali a jelo se domu...
pred rokem a neco jsem si rikal, ze holsi fail nez brige humping Baradin Hold nikdo vymyslet nedokaze - no pletl jsem se
a pote co jsem videl ten desivej lagfest pri boji vice lidi tak si rikam...... |
Edited by - brutus on 18/01/2012 14:30:27 |
|
|
Luka
New Member
448 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 14:32:57
|
Co se týka tech epic fajtů 53vs62 hráčů , nechápu proč se už vývojáři nějak nepoučili. I Wintergrasp ve WOW byl slideshow , pak to dali dohromady a bylo to super. Proč prostě na to není nějaké ISO? :D |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 15:10:13
|
doufam ze udelaj neco s open pvp, jinak netusim co v ty hre mimo raidy/hc dungy budu delat. Areny odmitam... |
|
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 15:10:27
|
Když přijede na Ilum 60 hračů republiky, tak je to z jejich strany full server. Prijde mi naprosto nevyvážený poměr republika/imperium, můj odhad je zhruba 25/75 na LoL serveru. V tomto poměru to nemůze a nebude fungovat. Místo toho, aby podpořili world PvP, udělali pouze další instanci, na kterou se akorát jinak leze. |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 16:29:20
|
Ilum dnes pomer cca 60:180 zerg imperia campuje zakladnu dalsi lidi za republiku to hazi do Ilum2 ???? pote co se prihnalo prvnich 40-60 impu: 2FPS, nasledne loading screen nasledovanej crashem klienta
jsem otravenej jak svab - pokud mne ovsem chteli den pred koncem preplatnyho naznacit ze je cas to zrusit - pak tedy GOOD JOB! |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 18:41:54
|
quote: Originally posted by Azkaban
Asi se někde stala chyba: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=193471
Republika http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=193106
aneb patch "zkurvime co jde" a navrch dame vsem na silnejsi strane za jeden vecer rank na battlemaster equip - je potreba odmenit stani semiafk v zergu, no ne? |
Edited by - brutus on 18/01/2012 18:42:42 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 18:43:51
|
on uz se equip kupuje jenom za rank ? ja myslel, ze staci rank 61 a je uplne jedno co je dal, a ze lidi s rankem 65 jsem videl republikana uz nekde na lvl 45 |
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 20:53:40
|
Mala ukazka probihajiciho uber PvP ala swtor:
|
Edited by - brutus on 18/01/2012 20:54:52 |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 18/01/2012 : 21:47:53
|
nepřipadá vám, že stěžovat si na PvP v SWTOR je jako stěžovat si na letové vlastnosti vaší pračky ?
upřímně dobrý PvP v týhle hře snad nikdo nečekal, stejně jako nikdo nečekal, že by mohl na pračce lítat trasu Praha - New York ...
|
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 19/01/2012 : 09:06:15
|
ale pribeh je prej dobrej, ja si sice kvuli pribehu ctu knizky nez abych veril ze nakej najmutej scenarista shodou neuveritelnych okolnosti vytvori skvelej pribeh, ale jo prej je na pomery her nadprumernej a na pomery mmo hry je prej zcela jedinecnej ... takze v obecny rovine porad stoji zahovno. |
lastfm |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 19/01/2012 : 09:17:38
|
quote: Originally posted by Isac
nepřipadá vám, že stěžovat si na PvP v SWTOR je jako stěžovat si na letové vlastnosti vaší pračky ?
upřímně dobrý PvP v týhle hře snad nikdo nečekal, stejně jako nikdo nečekal, že by mohl na pračce lítat trasu Praha - New York ...
asi tak :) vedel jsem, ze tam bude "nejaky pvp" a doufal, ze ho bude o trosku vic nez treba v Lotro, to je, takze jsem s vykonem ohledne pvp prijemne prekvapen |
|
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 19/01/2012 : 09:23:14
|
Prachy a blbci vladnou i hernimu prumyslu EA udelalo hokej posleze skoupilo co mohlo a zrusilo vcetne nadejnejch projektu jako byla uo2 a celej orogin búú ,dofam ze se jim to zmrdum nezaplati .A divim se ze vubec nekdo takovouhle bandu blbcu podporuje |
|
|
Topic |
|
|
|