Author |
Topic |
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 20/03/2012 : 21:19:06
|
Bethesda umí Elder Scroll, ale Fallout moc nepochopila :). |
- |
|
|
Lapcis
Junior Member
728 Posts |
Posted - 21/03/2012 : 07:09:19
|
Bethesda Fallout totalne domrvila. Special fungoval tak z poloviny, dialogy o hovne,skilly to same a o uplne absenci humoru ani nemluvim. Na druhoun stranu harl jsem od nich jen tu trojku bez datadisku. Takze se to treba zlepsilo. Stejne podle mne je posledni dobrou hrou od bethsedy terminator future shock a skynet:-D |
Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
|
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 21/03/2012 : 12:10:11
|
Fallout 3 i New Vegas je sice hodne slaby odvar predeslych dilu, i tak jsem lepsi RPG z posledni doby zatim nenasel a Old World Blues datadisk je i docela sranda.
Jinak podle toho mala informaci, co je na netu, Project V13 vyviji Masthead studios. Pujde o MMORPG ve Fallout stylu. S Bethesdou, to korme te soudni frasky kolem "trademarku" nijak nesouvisi... |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Little
Moderator
2901 Posts |
Posted - 21/03/2012 : 12:46:43
|
Hral si vubec prvni dva dily Falloutu? Jaky odvar? Ma to stejny akorat tak nazev. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 22/03/2012 : 06:48:35
|
quote: Originally posted by terawatt
Fallout 3 i New Vegas je sice hodne slaby odvar predeslych dilu, i tak jsem lepsi RPG z posledni doby zatim nenasel a Old World Blues datadisk je i docela sranda.
Jinak podle toho mala informaci, co je na netu, Project V13 vyviji Masthead studios. Pujde o MMORPG ve Fallout stylu. S Bethesdou, to korme te soudni frasky kolem "trademarku" nijak nesouvisi...
pokud si Fallout 3 a New Vegas bral jako RPG a vůbec neznáš první dva díly, tak se to dá pochopit, ale jestli první dva díly znáš, tak se to pochopit nedá :)
vlastně ne, i jako nejlepší rpg se to nedá pochopit :) |
- |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 22/03/2012 : 11:53:00
|
Hral som vsetky.
Mat rovnake ocakavania od vsetkeho co ma v nazve Fallout je divne.
Ide o hru zasadenu do urciteho prostredia.
Fallout =/= automaticky 2D RPG. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 22/03/2012 : 13:13:11
|
Asi jsem hral nejakou jinou hru. Hral jsem za fanouska FC Chanov, behal v dresu c.13 po sidlisti s baglem plnym vsemozneho srotu a strilel po vsem co vypadalo jak Shrek ojety terminatorem |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
sleglik
Average Member
1779 Posts |
Posted - 22/03/2012 : 19:34:40
|
quote: Originally posted by DarkFace
Hral som vsetky.
Mat rovnake ocakavania od vsetkeho co ma v nazve Fallout je divne.
Ide o hru zasadenu do urciteho prostredia.
Fallout =/= automaticky 2D RPG.
ale tam šlo u falloutu o ty dialogy, o ty příběhy... každé město něco jiného... ten skrytý humor, třeba odkaz na Monty Python apod...
EDIT: Fallout je málokterá hra, kde měl význam třeba "Charisma". V tom byl naprosto unikátní. |
- |
Edited by - sleglik on 22/03/2012 19:36:21 |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 23/03/2012 : 22:27:00
|
ted me Bioware pobavil. Napsala mi "Mako" ze prej se nudi a esli bych zase nelognul do hry |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 24/03/2012 : 00:00:51
|
quote: Originally posted by Dorlas
ted me Bioware pobavil. Napsala mi "Mako" ze prej se nudi a esli bych zase nelognul do hry
ROFL divny me ta moje nepise, asi se Kaliyo nenudi |
Edited by - Araya on 24/03/2012 00:02:54 |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 24/03/2012 : 00:07:06
|
quote: Originally posted by Araya
ted me Bioware pobavil. Napsala mi "Mako" ze prej se nudi a esli bych zase nelognul do hry
ROFL divny me ta moje nepise, asi se Kaliyo nenudi
asi si zas dotáhla do lodi nějakýho negra, kdoví esi už tě nevystěhovala |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Araya
Moderator
4085 Posts |
Posted - 24/03/2012 : 00:33:30
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Araya
ROFL divny me ta moje nepise, asi se Kaliyo nenudi
asi si zas dotáhla do lodi nějakýho negra, kdoví esi už tě nevystěhovala
Cuza za to se na ni taky vykaslu :) |
|
|
Topic |
|