Author |
Topic |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
| |
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
Edmund
New Member
332 Posts |
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
|
darlock
New Member
129 Posts |
|
SHIMI
Junior Member
914 Posts |
Posted - 24/08/2012 : 10:53:19
|
tak jsme se konecne dockali, hraje nekdo betu? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 27/08/2012 : 23:13:39
|
jj na eu1 za vanu. ale mam i ostatni, rad bych se snekym sesel a zaparil i kdyz zatim low fps.. obcas i 15.. kruty no
tady je diskuse co to hraji uz mesic community.myth.sk/forums/t/2158.aspx? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
SHIMI
Junior Member
914 Posts |
Posted - 29/08/2012 : 12:35:51
|
to je to tak narocny jo? |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 29/08/2012 : 14:23:30
|
Jsem původní předplatitel PS1 a přístup do bety nemám. Naopak každej kdo čte ty jejich kecy na twitteru už má tak tři klíče. Sere mě to :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 10/09/2012 : 13:07:39
|
Kdo chce může si tady: http://www.planetside2.com/alpha-squad za 40 dolarů koupit přístup do bety s tím, že po vydání dostane station cash v hodnotě 40 dolarů plus další jiný výhody.
Jsem díky tomu v betě a zatím vcelku nadšení :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 18/09/2012 : 09:26:07
|
Já jsem bohužel na EU3, kámoš už tam hrál. Ale kdyby jste chtěli hrát nějak organizovaně s pomocí hlasové komunikace atd, tak bychom mohli switchnout. Teda pokud je vás víc jak nás a hrajete aktivně:) |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 18/09/2012 10:10:32 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 23/09/2012 : 11:57:04
|
Tak po wipu jsme na serveru Herse. Ideální možnost na seskupení české komunity... |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 27/10/2012 : 10:30:34
|
quote: Originally posted by Rodier
jop nas tam je asi 6 z boiians a asi 5-6 dalsich z myth
http://forum.boiians.cz/index.php/topic,627.msg29477.html#msg29477
http://community.myth.sk/forums/p/2158/17557.aspx#17557
Chtělo by to se zkoordinovat na launch, abychom byli na stejném serveru a za stejnou stranu. Koukal jsem na ty linky a na tohle téma se tam nic neříká. Máte nějaké preference? Nám je to dost jedno, každá strana má něco.
Vanu: Dobrá stíhačka (obratnost i výdrž) Super tank Nejhorší pěchotní zbraně
TR: Nejlepší pěchotní zbraně Shit tank Nejlepší stíhačka (nejmíň vydrží, ale je nejobratnější)
NC: Jediná "one-hit" sniperka (už neplatí) Velmi dobrej tank Shit stíhačka (největší a nejmíň obratná) |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 03/11/2012 09:06:23 |
|
|
SHIMI
Junior Member
914 Posts |
Posted - 28/10/2012 : 10:51:18
|
tak me vcera vzali do bety, na ty 3tydny nez to vyjde ofiko...taky vam to tak hrozne laguje? |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 28/10/2012 : 11:44:22
|
quote: Originally posted by SHIMI
tak me vcera vzali do bety, na ty 3tydny nez to vyjde ofiko...taky vam to tak hrozne laguje?
Nelaguje nám to v podstatě vůbec. To, že to má brutální nároky na sestavu a často se to na chvilku sekne když například jedeš rychle ve stíhačce a nestíhá to načítat z disku je něco jiného :)
EDIT: Jinak momentálně hrajem (aktivně jen dva) na Herse teď zrovna za Terran Republic. Takže pokud byste chtěli s námi, tak napište nejlépe na Steam - karchee2 |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 28/10/2012 11:46:21 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/11/2012 : 07:56:26
|
rad bych se zeptal jak moc je hra o aimu ? Je to neco na zpusob q3/ut ? nebo dokonce, neodvazuju se ani doufat, counter striku ? Mireni na hlavu, zasah a konec, nebo je to spis neco jako battlefield a blbnuti s technikou. Jen doufam ze to neni co se aimu tyce stejne zpracovani jako tabula rasa. Diky za info. |
lastfm |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 13/11/2012 : 10:55:28
|
Jsem to vcera skusil. A musim rict ze mne to teda vubec nevzalo :/ Grafika (vse na high) vyslovene hnusna, textury jak z 8let stary hry? Boj sam o sobe prumer (resp v prastarym UT jsem se bavil vic). Navic pokud to jde (takze skoro porad) tak vsichni naskacou do tanku a stihacek a jede se...
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 13/11/2012 : 20:48:06
|
quote: Originally posted by Rashaverak
rad bych se zeptal jak moc je hra o aimu ? Je to neco na zpusob q3/ut ? nebo dokonce, neodvazuju se ani doufat, counter striku ? Mireni na hlavu, zasah a konec, nebo je to spis neco jako battlefield a blbnuti s technikou. Jen doufam ze to neni co se aimu tyce stejne zpracovani jako tabula rasa. Diky za info.
Teoreticky to může být o aimu, ale prakticky tolik není. Na jednu ránu tě do hlavy sundá jen specializovaná sniperka. Obecně postavy vydrží mnohem víc než v CS. Pokud se potkáte dva lidi se stejnýma zbraněma, tak je to o aimu hodně. Nicméně tahle situace zas tolik nenastává. Mnohem víc jde o to kdo umí lépe využít kámen-nůžky-papír. Lepší než se snažit někoho přeaimovat je ho například vybombardovat.
Prostě kooperace tady udělá neskutečně víc než skill. Outfit (guilda), kde bude každý vědět, co má vzít a co s tím dělat totálně rozdrtí skillery, který na kilometr ustřelí mouše prdel :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 13/11/2012 : 21:06:30
|
quote: Originally posted by brutus
Jsem to vcera skusil. A musim rict ze mne to teda vubec nevzalo :/ Grafika (vse na high) vyslovene hnusna, textury jak z 8let stary hry? Boj sam o sobe prumer (resp v prastarym UT jsem se bavil vic). Navic pokud to jde (takze skoro porad) tak vsichni naskacou do tanku a stihacek a jede se...
Doporučuju to nezkoušet sám. Když s touhle hrou začínáš sám, tak akorát zjistíš, že pěchotní souboje nejsou zdaleka tak dobré jako v battlefieldu/counter striku. Navíc většinu času někam akorát poběžíš, nebo budeš na něco čekat.
A jak říkáš, grafika není nijak excelentní, ale přesto dokáže dobře zachytit to, o co v planetsidu jde - masivní bitvy.
A o ty jde především. Kolony desítek tanků, hot dropy lidí z galaxie, noční boje ve vzduchu, kdy je celá obloha posetá stopovkama, na zemi bouchají granáty z prolátavajících bombardérů atd.
Viz. například: Gameplay: http://youtu.be/3oVSzXv7C3E?hd=1 http://youtu.be/198v-aQHGm4?hd=1
Machinima: http://youtu.be/rvzGbegrtx4?hd=1 http://youtu.be/4IX28ENrt1U?hd=1 http://youtu.be/RPuY2hvYjnw?hd=1 |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 14/11/2012 00:11:59 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 19/11/2012 : 14:58:21
|
Tak to vypadá, že česká komunita půjde oficiálně na server Miller |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 24/11/2012 : 12:12:00
|
tak jak je to s tema serverama ...
vim ze cast hracu sla za NC na woodman, kdo sel na miller? vi nekdo o nejakej slusnejch cz strankach venovanych planetside 2?
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 25/11/2012 : 12:14:04
|
No my (cca 5 lidí) jsme šli na Miller stejně jako MYTH a pokud vím, tak i Boiians s Rodierem. |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 25/11/2012 : 20:54:30
|
Vim ze cca 100+ lidi slo na woodmana za nc. kazdopadne si chci dat jinde i jinou frakci...
Za koho tam hrajete? |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 25/11/2012 : 20:56:53
|
Jinak jeste jedna vec ... jak vas to bavi? ja musim.rict ze nato ze normalne nrhraju strilecky tak me to bavi fakt hodne a abych rekl pravdu je to pro me.fakt mile prekvapeni az na ty obcasne problemy co se tam cas od casu dejou....
mam na mysli kdyz nekdo z niceho nic mizi a objevuje se na jinem miste, pak zase na jinem apodobne... asi nejake problemy s konektivitou... |
|
|
|
SHIMI
Junior Member
914 Posts |
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 26/11/2012 : 11:33:40
|
Já Miller za NC. Sice občasný diskonekty mě donitily jít na premium,abych nestál ty fronty,jinak jsem zatím spokojenej.
|
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 26/11/2012 : 13:26:06
|
Na serveru Miller se hraje za Vanu. |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 26/11/2012 : 14:52:33
|
Kar-Chee: tak jsem to zalozil dobre:-) Tak to tam zatim necham jen bezet at mi jedou offline cert pointy. |
|
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
Posted - 27/11/2012 : 10:45:38
|
Musíš denně lognout, abys měl 8 certů za den :-). Včera nás bylo asi 15 aktivních, hraji sice za outfit Boiians, ale s Mythákama bývám na mumblu. A stěhovat se nebudu, narval jsem do toho za Vanu na Millerovi už asi 8k SOE bodů.
Jinak líbí se mi to taky hodně, včera jsem se joinul i do platoonu 48 lidí, týpek to pět hodin v kuse řídil a zabíraly se základny, útočilo, bránilo atd. Tam jsem udělal asi 60 bodů za hodinu (35% bonus). Někdy to syplo z tanku tak 5 bodů za minutu se splash kanónem
Je to hodně o kooperaci. S dobrou grupou se body pěkně sypou. Za solo jsem si udělal taky mrtě bodů za snipera, ale určitě solo nabíhat s heavym někam je nesmysl.
Jestli je ještě někdo na Milleru za VS, klidně mi napište frienda. Včera jsem dotáhl rank 18. |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
Edited by - Stirius on 27/11/2012 10:46:07 |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/11/2012 : 17:40:39
|
stirius: musim lognout hru nebo konkretni postavu? To jsem prosral :-) denne sem sice loknul,ale ne za tu postavu na milleru:-)
Kazdopadne, takovyhle pravidlo tam teda davat nemuseli:-) Clovek odjede na dovolenou a tesi se ze dostane aspoň par bodu a ono nic :-D
i když ono je to stejne par bodiku |
|
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 27/11/2012 : 17:46:21
|
jen ted koukam ze je tam tedka nejakej weapon trial ... jsem vyhodil za par zbrani který byly uplne k prdu a nevyhovujou mi a takhle jsem si mohl nakoupit jen to co mi sedi ...
Kazdopadne super moznost :-D
furt premyslim nad půlročním predplatnym at mam bonus, ale tak nejak si furt nejsem jistej tim jestli to lidi budou za pul roku ještě hrat... |
|
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 28/11/2012 : 08:27:26
|
Fajn by byl preview,nebo trial i na camo,to bych ocenil. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 13/12/2012 : 21:19:47
|
Tak nam povolili vic postav na jednom serveru takze vedle TR sem zalozil Vanu. Takze jakej Vanu outfit muzu joinout.. ja + dalsi 3-4 kamosi |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 14/12/2012 : 16:48:31
|
quote: Originally posted by Arnie
Tak nam povolili vic postav na jednom serveru takze vedle TR sem zalozil Vanu. Takze jakej Vanu outfit muzu joinout.. ja + dalsi 3-4 kamosi
V MYTH nás hraje po večerech cca 10-15.
quote: Originally posted by Bezi
pre tych co nevedia kona skontaktovat v hre - tell na niektory nick
bezi, kremnican, claudius, gormisko atd... skoro vsetci mame rovnake nicky ako na forach...
|
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 15/12/2012 : 02:42:35
|
Tak dejte invite Warnie, Thunderia, HawaAwu, Gorewalker :) |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 15/12/2012 : 13:13:35
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Tak nam povolili vic postav na jednom serveru takze vedle TR sem zalozil Vanu. Takze jakej Vanu outfit muzu joinout.. ja + dalsi 3-4 kamosi
V MYTH nás hraje po večerech cca 10-15.
quote: Originally posted by Bezi
pre tych co nevedia kona skontaktovat v hre - tell na niektory nick
bezi, kremnican, claudius, gormisko atd... skoro vsetci mame rovnake nicky ako na forach...
Já nemám práva. Ostatní tohle forum nečtou. Musíte si napsat. Nebo vážně očekáváš, že někdo bude každou chvíli kontrolovat jestli nejste online? |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 15/12/2012 : 20:53:17
|
Ja si nevsiml toho quote s tim koho kontaktovat... promin :) Jinak sem myslel, ze invite funguje i do offline... |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 16/12/2012 : 13:15:44
|
Ja si nevsiml toho quote s tim koho kontaktovat... promin :) Jinak sem myslel, ze invite funguje i do offline...
V pohodě :) Jinak já vážně nevím jak fungujou invity. Můžete se zeptat na www.myth.sk . I když si pořád myslím, že nejjednodušší pro vás bude vážně ten tell ve hře :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 18/12/2012 : 13:01:34
|
Existuje nějaká normální zbraň proti letadlům? Když raketomet zabije tank na pár ran, co stejně ubližuje letadlům? Když nad základnou krouží (visí) 5-6 letadel a na zem dopadají salvy raket, sebevětší hrdina / sebevrah nemá šanci... (hraju za modré) |
|
|
Sorrow
Junior Member
877 Posts |
Posted - 18/12/2012 : 17:13:47
|
quote: Originally posted by WereHamster
Existuje nějaká normální zbraň proti letadlům? Když raketomet zabije tank na pár ran, co stejně ubližuje letadlům? Když nad základnou krouží (visí) 5-6 letadel a na zem dopadají salvy raket, sebevětší hrdina / sebevrah nemá šanci... (hraju za modré)
To jsem taky řešil a jediné, co mě napadlo jsou upgrade tanků na AA. Možná jde upgradovat i RPG Heavyho na AA.... |
Darraque [MdK] |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 19/12/2012 : 11:26:11
|
MAX udelanej na AA neni spatnej |
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 19/12/2012 : 11:32:35
|
quote: Originally posted by antarian
MAX udelanej na AA neni spatnej
Jak to myslíš? Se základní AA zbraní stíhače maximálně poškrábu, ty větší snad ani to. Na to, že stíhačka udělá frrrrrrr, a jsem vygumovanej :))
(pilotní skilly pilotů obdivuju, sám jsem rád, že se při přistání nezabiju) |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 25/12/2012 : 10:17:45
|
quote: Originally posted by WereHamster
Existuje nějaká normální zbraň proti letadlům? Když raketomet zabije tank na pár ran, co stejně ubližuje letadlům? Když nad základnou krouží (visí) 5-6 letadel a na zem dopadají salvy raket, sebevětší hrdina / sebevrah nemá šanci... (hraju za modré)
Z pohledu pilota: Duální burster max - největší dmg, ale malej efektivní dostřel. Pokud je chytrej, nezačne střílet moc brzo a umí to, tak tě sundá na jeden zásobník a neutečeš mu. Skyguard - menší damage, lepší dostřel. Pokud není pilot idiot, nesundá ho. Výhoda je vcelku dobrá mobilita, může být na nestandardních místech, nebo doprovázet kolony. AA heavy - sám úplně k ničemu. Je potřeba dvě rakety na sundání ESF a každý má flary. Výhoda je v tom, že nemusíte měnit styl hraní a pomoci AA. AA ESF - přesvědčivě nejlepší AA. Neutečete mu a když je dobrej, tak na vás permanentně srší rychlopalnej AA kulomet a za zády vám letí zaměřená raketa.
Obecně je v PS2 air hodně silnej, ale counter není vůbec těžkej. Problém je, že to nikdo nedělá. Kolikrát lítám nad základnou, kde probíhá tak 30 nepřátel, většinou heavy asaulti a na mě žádnej lock. Kdyby vždy polovina heavy v akci měla AA raketomet a jeden z nich vzal AA Maxe + jeden AA ESF, tak je air vyřízenej. Ale lidi tu jsou naštěstí většinou jen pohyblivý cíle :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 25/12/2012 10:19:42 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 03/01/2013 : 19:09:07
|
ja ted mesic nehral nejak nemam cas..ale heavy ma zbran AA RPG.. na 2 rany sundas stihacku :) ale docela dlouho to zameruje... par stihacek uz sem stim sundal :)
co je AA ESF? Tusim ze sem koupil i AA maxe.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 03/01/2013 19:10:32 |
|
|
Kar-Chee
Junior Member
960 Posts |
Posted - 08/01/2013 : 13:25:14
|
quote: Originally posted by Rodier
ja ted mesic nehral nejak nemam cas..ale heavy ma zbran AA RPG.. na 2 rany sundas stihacku :) ale docela dlouho to zameruje... par stihacek uz sem stim sundal :)
co je AA ESF? Tusim ze sem koupil i AA maxe..
Empire Specific Fighter - Mossie, Scythe nebo ta lítající lednička :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
|
|
|
Topic |
|