Author |
Topic  |
|
Nausithaa
Starting Member
1 Posts |
Posted - 26/11/2012 : 15:05:15
|
(Pokud by se thread nehodil sem do generalu, prosím admina aby jej přesunul tam, kam patří líp)
Protože na amerických serverech obecně není moc nic známo o cz/sk komunitě a transfery z US-EU nejsou zatím možné, bude asi zajímavé vědět, že i zde existuje slušný cz/sk kinship. Jmenujeme se Czech Division a najdete nás na serveru Vilya.
Czech Division má okolo 40 lidí, z nichž půlka hraje slušně aktivně (tj. má VIP, má Rohan atd.): tzn. scházíme se víceméně každý večer a aktivně v kin partě raidujeme, nyní nejvíce skirmishe plus semtam něco starého (Orthanc atd.), aby všem napadaly symboly a vybavili se pro prosincové dungy.
Uvítáme každého hráče (i casual není problém), víme že na US serverech je porůznu rozptýlených pár hráčů z Čech nebo Slovenska, ba i Moravy. Nebojte se transfernout, u nás si užijete.
Ve hře kontaktujte nejlépe Arelien (šéfka kinu, bacha, máme baby!), Magdallena, Daimonos, Armagedda, Nausithaa, Arsinoeme, zabezpečíme přijetí.
|
|
| |
Awrel
New Member

135 Posts |
Posted - 26/11/2012 : 16:27:23
|
Mohl by jsi mi vysvětlit proč hrajete na US serveru? Je tam více lidí nebo protože to nejede u Turbine? Dík |
<cool signature here> |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2012 : 16:53:21
|
chvilku jsem si nebyl jistej, tak jsem si to overil, po prechodu pod turbine zadny eu a us servery neexistuji jsou vsechny US , oznaceni EU zustalo jen na tech co se transferovaly z duvodu snazsi orientace starsich hracu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 04/12/2012 : 08:30:35
|
Nie az tak celkom. Turbine este stale rozlisuje medzi EU a US serverami (a preto medzi nimi nejde transferovat). |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|