Author |
Topic  |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/07/2014 : 08:53:34
|
https://www.therepopulation.com/index.php/game-features/game-overview
v mizerii poslednich let co se onlinovek tyce je toto dle meho nazoru nejzajimavejsi titul, zahrnuje v sobe cca 50% systemu o kterych jsem u onlinovek premyslel coz je nekolikanasobne vice nez jakakoliv onlinovka kterou jsem doposud hral. nadejnych titulu bylo mnoho, zklamani prakticky stejne mnozstvi, ale stale doufam.
cetl jsem ze hlavni inspiraci pro hru bylo star wars galaxies a ultima online a autori se pokousi z techto dvou her vychazet.
|
lastfm |
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 15/07/2014 : 09:08:57
|
To vypada stejne jako ta bulharska hra, uz ani nevim jak se jmenovala. Ale Puvodni scope byl taky majestatni. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/07/2014 : 09:30:58
|
nevim no moc neverim tomu, ze se da v dnesni dobe udelat a vydat MMO bez partnera s poradnym zazemim, o kterym jsem se nic nedocetl a tak si nemyslim, ze to kdy vyjde v teto podobe, bud partnera najdou a ten jim to oreze aby necekal na vydani 10 let a nebo nenajdou a po dalsich 5letech vyvoje to umre |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
McMagic
New Member

138 Posts |
Posted - 15/07/2014 : 10:39:05
|
The Repopulation sleduji od počátku (je to už pár let;) Jelikož jsem tvořil na Hero Engine a tím pádem se s autory i znám (chtěli mě i do projektu - ale můj projekt je pro mě důležitější;) )
Mohu ale říci, že to dotáhnou do konce (pokud - viz níže). Technické zázemí jim zajišťuje Idea Fabrik (majitelé Hero Engine), kdy v podmínkách Hero Enginu (pokud není koupena source licence) je, že vše po technické stránce (servery atd.) zajistí a bude financovat Idea Fabrik za 30% ze zisku.
Problém ale je, že Hero Engine upadá - vývojáři na něj kašlou (proto jsem i odešel (jeden z důvodů)). Takže projekt stojí na tom, zdali Idea Fabrik bude fungovat nebo ne a musí urychleně už vydat nějakou indie záležitost (jako je třeba Repopulation nebo Vision of Zosimos) - finance z licence SWTOR a TESO(Zenimax to nikdy nepřizná (s ohledem na špatnou reputaci HE), ale TESO běží na HE (je to vidět na každém kroku ve hře);) ) už docházejí.
Pokud HE skončí - tak skončí i všechny indie projekty na HE tvořené - source kód nelze přenést na jiný engine.
Ale Repopulation jinak vypadá moc dobře a nadějně - spíše bych to ale přirovnal k Tabula Rasa než k UO či SWG. |
http://www.indiedb.com/games/novus-inceptio |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
|
|
Topic  |
|