Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 The repopulation
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/07/2014 :  08:53:34  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
https://www.therepopulation.com/index.php/game-features/game-overview

v mizerii poslednich let co se onlinovek tyce je toto dle meho nazoru nejzajimavejsi titul, zahrnuje v sobe cca 50% systemu o kterych jsem u onlinovek premyslel coz je nekolikanasobne vice nez jakakoliv onlinovka kterou jsem doposud hral. nadejnych titulu bylo mnoho, zklamani prakticky stejne mnozstvi, ale stale doufam.

cetl jsem ze hlavni inspiraci pro hru bylo star wars galaxies a ultima online a autori se pokousi z techto dvou her vychazet.

lastfm

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 15/07/2014 :  09:08:57  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
To vypada stejne jako ta bulharska hra, uz ani nevim jak se jmenovala. Ale Puvodni scope byl taky majestatni.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/07/2014 :  09:30:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nevim no moc neverim tomu, ze se da v dnesni dobe udelat a vydat MMO bez partnera s poradnym zazemim, o kterym jsem se nic nedocetl a tak si nemyslim, ze to kdy vyjde v teto podobe, bud partnera najdou a ten jim to oreze aby necekal na vydani 10 let a nebo nenajdou a po dalsich 5letech vyvoje to umre

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

McMagic
New Member

138 Posts

Posted - 15/07/2014 :  10:39:05  Show Profile Send McMagic a Private Message  Reply with Quote
The Repopulation sleduji od počátku (je to už pár let;)
Jelikož jsem tvořil na Hero Engine a tím pádem se s autory i znám (chtěli mě i do projektu - ale můj projekt je pro mě důležitější;) )

Mohu ale říci, že to dotáhnou do konce (pokud - viz níže).
Technické zázemí jim zajišťuje Idea Fabrik (majitelé Hero Engine), kdy v podmínkách Hero Enginu (pokud není koupena source licence) je, že vše po technické stránce (servery atd.) zajistí a bude financovat Idea Fabrik za 30% ze zisku.

Problém ale je, že Hero Engine upadá - vývojáři na něj kašlou (proto jsem i odešel (jeden z důvodů)). Takže projekt stojí na tom, zdali Idea Fabrik bude fungovat nebo ne a musí urychleně už vydat nějakou indie záležitost (jako je třeba Repopulation nebo Vision of Zosimos) - finance z licence SWTOR a TESO(Zenimax to nikdy nepřizná (s ohledem na špatnou reputaci HE), ale TESO běží na HE (je to vidět na každém kroku ve hře);) ) už docházejí.

Pokud HE skončí - tak skončí i všechny indie projekty na HE tvořené - source kód nelze přenést na jiný engine.

Ale Repopulation jinak vypadá moc dobře a nadějně - spíše bych to ale přirovnal k Tabula Rasa než k UO či SWG.

http://www.indiedb.com/games/novus-inceptio
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/11/2014 :  10:36:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
zda se ze vyvoj bezi pomerne svizne

https://www.therepopulation.com/index.php/news/175-end-of-october-2014-report

lastfm
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000