Author |
Topic |
|
sedi
Starting Member
39 Posts |
Posted - 31/03/2015 : 11:31:18
|
Mel by nekdo chut si opet zahrat Ultimu? Jen tak lehce, bez vetsiho nasazeni, pro zabavu? Zalozil jsem si acc na DarkParadise, a sem tam vecer na hodku lognu :)
|
Czech Heroe |
|
| |
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 31/03/2015 : 13:23:42
|
pojd radeji Neverwinter :) |
Black |
|
|
Johny
Junior Member
681 Posts |
Posted - 31/03/2015 : 23:30:50
|
Dp jeste jede jo? |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
|
|
sedi
Starting Member
39 Posts |
Posted - 01/04/2015 : 09:21:46
|
Black: dik za nabidku, ale na to nemam kompo a cas :) Johny: DP jede, je ted jakesi zamotane, pac je tam milion dungeonu, milion questu a kazde povolani ma jeste dalsi 3 specializace. Takze aby na to vsechno mel clovek 3 vysoky skoly. UO Assist je mrtvy, je ted nejaky Phoenix, ktery umoznuje nascriptovat uplne vsechno. Na hotkey 'A' si udelas script, ktery te odportuje do dungeonu, vsechno tam vybije, vylooti a odportuje zpet. Takze stisknes A a cucas vinko a koukas, jak to kolem tebe pada :) (ano, trosku jsem to prehnal, ale nemozne to vazne neni) |
Czech Heroe |
|
|
elidor
Administrator
1333 Posts |
Posted - 01/04/2015 : 10:34:08
|
tohle vlakno mi pripomina moji situaci, kdy jsem 2 roky hledal lidi co by si zahrali wowko vanillu .. marny. kazdy na ni vzpomina, z nostalgie mu kapou slzy, ale tim to hasne :) zrejme nejake vzpominky nema smysl reinkarnovat .. a uo patri imho mezi ne. btw na uo mam nadherny vzpominky, ale i kdyz cas od casu prochazim servery co jeste zijou, tak vedomi, ze bych instaloval uo klienta .. me vzdycky odradi. tenhle klient je zabijak a vim, ze bych si uz na nej nezvyknul. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 01/04/2015 : 10:36:22
|
wowko vanilkove bylo nejvetsi zlo na svete, zatimco UO je pramati vseho |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Tragedy
Moderator
2637 Posts |
Posted - 11/05/2015 : 15:18:50
|
Podle mě je lepší nechat vzpomínky jak jsou. Z mý zkušenosti tyhle výlety do nostalgie vše akorát zkazí :) Já myslím, že dnes už je nereálný se nějak ve větší míře někde sejít... možná až bude WoW2, protože většinou je ta kvalita MMO celkem mizerná a u ničeho ani nedojedu level-cap. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 13/05/2015 : 16:30:18
|
vzpomínky jsou pro důchodce,.. ale není třeba diskotéky pokaždé, když mám chuť někomu nakopat prdel |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
|
Topic |
|
|
|