Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 vzdycky kdyz ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 13/11/2003 :  16:03:33  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Erina

quote:
Originally posted by QUAM

next_ghost ten pobavil vzdycky,kde je mu dneska konec.

Dela pro Endor

Vrána k vráně...

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Saemon
Starting Member

5 Posts

Posted - 13/11/2003 :  16:35:53  Show Profile  Send Saemon an ICQ Message Send Saemon a Private Message  Reply with Quote
Nezucastnim se, ostatne Vas mam vsecky rad , ale tendle topik, z pohledu "nezaujateho" pozorovatele, se opravdu vydaril .

De Mortuis Nil Nisi Bene

Saemon, member of CzH
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 13/11/2003 :  17:59:38  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Erina

quote:
Originally posted by QUAM

next_ghost ten pobavil vzdycky,kde je mu dneska konec.

Dela pro Endor

ROFL
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 13/11/2003 :  19:06:22  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Saemon: Zatim pěkná nuda...

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
OSI - GL,DF - Šmytec už dlouho (DarkDoomer si zamění I/Y podle nálady)
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 13/11/2003 :  20:00:48  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
next_ghost opravdu pro Endor dela a udelal dost peknou praci. Provazal registrace a dalsi featury foru na POL.

TheChosen - Close your eyes , to see the light!

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.
Noone can be told what the Endor is..Endor has you

Go to Top of Page

LordJerry
Starting Member

47 Posts

Posted - 13/11/2003 :  20:16:27  Show Profile  Send LordJerry an ICQ Message Send LordJerry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TheChosen

next_ghost opravdu pro Endor dela a udelal dost peknou praci. Provazal registrace a dalsi featury foru na POL.

A ja se divil, ze Demo, takovej krutas na nooby, je tak milej na ultra nooba NG. A von potreboval, aby se mu nevyprdl na praci, tak mu podkuroval :))) To bylo samy "v tom musim souhlasit s NG", "NG vtom ma pravdu" hehe... :p

Jerry of Kadan Warrior [CoNT].
Protector of Good.
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 14/11/2003 :  06:26:11  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LordJerry

A ja se divil, ze Demo, takovej krutas na nooby, je tak milej na ultra nooba NG. A von potreboval, aby se mu nevyprdl na praci, tak mu podkuroval :))) To bylo samy "v tom musim souhlasit s NG", "NG vtom ma pravdu" hehe... :p

Pamatujete na Asterix & Obelix a prekvapeni pro Cezara? Byla tam veta, ktera se mi moc libila a ktera "LordaLogouteraJerryho" pekne vystihuje:

"Neni to debil. Je to imbecil"

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/11/2003 :  09:57:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nene on od nej nic puvodne nepotreboval, ale urcite si pamatujes, ze oba jsou komunisti, a ti drzej pospolu, mohli by vypadnout zaroven s tim poslancem za KSC co v televizi rikal, ze na kube je lip nez v EU a NATO

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 14/11/2003 :  10:45:39  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Pamatujete na Asterix & Obelix a prekvapeni pro Cezara? Byla tam veta, ktera se mi moc libila a ktera "LordaLogouteraJerryho" pekne vystihuje:

Ja mam zase jeden citat, kterej vystihuje "LordaVolamPosilyDemostena", kterej je z moji hlavy:

"Je to idiot."

EDIT: S tim podkurovanim NGostovi ma jerry uplnou pravdu. Aneb kdyz neco neumim, reknu jeste vetsinu paku.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].

Edited by - Sir.Thomik on 14/11/2003 10:46:24
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 14/11/2003 :  13:30:36  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ty to nechapes demovy dosli argumenty tak se snazi byt ftipnej :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

beholder
New Member

Merkur

224 Posts

Posted - 14/11/2003 :  14:23:42  Show Profile  Send beholder an ICQ Message Send beholder a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

ty to nechapes demovy dosli argumenty tak se snazi byt ftipnej :)

To uz tady taky parkrat bylo, ale ani to vtipkovani mu nejde

Beholder [- Monster of Underdark -]
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 14/11/2003 :  16:40:14  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demostenes

quote:

Nerekl to nahodou ten spekatej centurion?

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 16/11/2003 :  11:48:15  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Jo a pokud vydim post Dema tak mi je jasny ze to bude perla>A ve strachu z moc velke obtiznosti na porozumneni to radsi ani nectu

Go to Top of Page

Mistral
Moderator

857 Posts

Posted - 16/11/2003 :  20:31:32  Show Profile Send Mistral a Private Message  Reply with Quote
Ale hosi, neni hezke delat si legraci z postizenych lidi.

Mistral (CoNT - sleeping member; laged and bored to death)
Lord Ancient member of Forum Posthunters - Forum Outcast.
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 16/11/2003 :  21:49:06  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
ToHore! 7dni sem doma brecel kdyz sem si precetl ze me nemas rad ... boze! a ja te tak ... de o to ze nechapes Kontrafakt , tyhle picoviny zahrab do hliny bez pocitu viny s nimi ... ( pouze citat mam vas vsechny rad )

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.

Edited by - Schatus on 16/11/2003 21:53:44
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/11/2003 :  01:00:44  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Schatus

ToHore! 7dni ...

uz sem si myslel ze zacnes " prekladat " hitovku z evropy dve !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 18/11/2003 18:30:43
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 17/11/2003 :  13:03:02  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

ToHore! 7dni ...

uz sem si myslel ze zacnes " prekladat " hitovku s evropy dve !

Z evropy 2?

Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 17/11/2003 :  15:21:08  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
?

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Schatus (Seeker) - deleted after 3years by fucking non-rp,pvp and fantasy thinking GMs.
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 17/11/2003 :  16:47:36  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
He co?

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 17/11/2003 :  19:02:06  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
No teda taky jsem to s tou Hitovkou z Evropy 2 moc nepochopil....

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 18/11/2003 :  00:00:59  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
Ono se tohle forum moc nelisi od UO samotne. Vetsinou plati: hvezdicky = fame, minusy a plusy v tomhle topicu = karma. Ta uz byva vetsina uzivatelum putna. Kazdy chce byt Lord a chce o sobe slyset alespon v tomhle topicu, kdyz uz ne nikde jinde. I ja jsem sam sebe, plny napeti, v tomhle "oficialnim a mravnostne zpusobilym vyjadrovani nazoru" hledal. Obcas se najde vyjimka, ktera zapadne do toho divneho forum prostredi rychleji i bez hvezdicek u jmena, ale to ja nejsem. A jsem tomu i celkem rad, ze jeste nejsem takovej vymastenec jako vy vsichni, co tu flamujete od rana do vecera ;).

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Schatus
New Member

314 Posts

Posted - 18/11/2003 :  02:55:38  Show Profile  Visit Schatus's Homepage  Send Schatus an ICQ Message Send Schatus a Private Message  Reply with Quote
rano?

nAk|smOke
nAkAshi crew
www.nAkAshi.tk

Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 18/11/2003 :  15:31:34  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:

rano?

???
Se koukni treba o trosku nahoru na posledni post od Dema - 6:30

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 18/11/2003 :  16:57:28  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jeffy

Ono se tohle forum moc nelisi od UO samotne. Vetsinou plati: hvezdicky = fame, minusy a plusy v tomhle topicu = karma. Ta uz byva vetsina uzivatelum putna. Kazdy chce byt Lord a chce o sobe slyset alespon v tomhle topicu, kdyz uz ne nikde jinde. I ja jsem sam sebe, plny napeti, v tomhle "oficialnim a mravnostne zpusobilym vyjadrovani nazoru" hledal. Obcas se najde vyjimka, ktera zapadne do toho divneho forum prostredi rychleji i bez hvezdicek u jmena, ale to ja nejsem. A jsem tomu i celkem rad, ze jeste nejsem takovej vymastenec jako vy vsichni, co tu flamujete od rana do vecera ;).

Koho jsi tim myslel?

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 18/11/2003 :  18:26:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

No teda taky jsem to s tou Hitovkou z Evropy 2 moc nepochopil....

blbe

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 18/11/2003 :  18:27:59  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Artuhr

quote:
Originally posted by Jeffy

Koho jsi tim myslel?

Ti jsi taky " prisnej " ;-) mom jdu te pridat na - listu ...

Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 18/11/2003 :  18:48:18  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono se tohle forum moc nelisi od UO samotne

Vubec nic se moc nelisi od UO samotne. UO je mini socialni system v kterem zijeme kazdy den. Kazdy ma urcitou 'fame' v real zivote , kazdy ma prachy a kazdy makruje urcite skilly. Akorat je to v UO tak 10x urychlene. Pokud v UO ti trva nejakej skill dotahnout na 70 mesic.. tak v realu to mas za rok. V realu jsou taky diry a bugy pomoci kterejch urcite jedince vydelavaji miliony a dalsi 'kopou' 6 dnu v tydne v nejakym dole pro par drobaku.. mame taky kriminalitu , prudice , bugery , obchodniky , lidi ktere makaji jen na skillu nebo lidi co jen hromadi majetek.
Proste me UO desne naucila jak lip zit a vyuzivat/zneuzivat danej socialni system.

Be mindful of your thoughts, they shape reality. Go the distance, to find yourself.

Edited by - TheChosen on 18/11/2003 18:48:54
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:11:43  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Colldor: Dík za vysvětlení

Chosen: ROFL. Napiš o tom psychologickou studii.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:50:19  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Ne ze bych s chosenem souhlasil uplne, nicmene pravdou je, ze uo ma socialni system podobne jako RL a spousta veci co funguje v uo funguje i v realu a naopak.

Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  19:52:53  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Ale byl bych dalek toho prohlásit, že UO má vliv na moje chování v RL. Naopak (RL -> UO) ano, ale takhle (UO -> RL) ne.

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:01:47  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Já bych si tou podobností nebyl tak jistej.. v UO totiž v podstatě za nic neneseš zodpovědnost, identitu mužeš lehko změnit a takový podobný srandičky který posunujou morální mantinely a vynalézavost lidí daleko za hranice možností v reálu..
Ten uplně nejzákladnější prvek je že při komunikaci v jakýmkoliv MMORPG s kýmkoliv se koukám na písmena a ne člověku do očí, mám značně prodlouženou tolerovanou reakční dobu, mužu svý reakce konzultovat po komunikačních programech s kým se mi zlíbí a podobně, což posouvá interakce mezi lidma někam uplně jinam než je reál..

Podobnost bych viděl v tom, že jsou tam lidi a každej z nich něco hrabe ( gp, itemy, expy, skill, "zábavu" každej podle svýho gusta )..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:16:32  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Chosen, Demo: brzke zjisteni jistych podobnosti...blahopreju
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:17:52  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kolik

Ale byl bych dalek toho prohlásit, že UO má vliv na moje chování v RL. Naopak (RL -> UO) ano, ale takhle (UO -> RL) ne.

Jak kdo...ne ty jini ano
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:18:42  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
To už je pak vážný

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:20:59  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Znam par takovejch magoru
Go to Top of Page

Kolik
Junior Member

717 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:24:21  Show Profile Send Kolik a Private Message  Reply with Quote
Heh no běhat po lese s mečema třeba...
Btw tady v jednom topicu byly odkazy na nějaký obrázky z tábora jak si tam hrajou na pána prstenů (skřeti, trpaslíci bitva u dolů Morie hehehe)

To už je lepší s plastovejma pistolema na kuličky (to jsem zkusil i sám)

Moria - Kermel Lar

Dp - Kdysi
Anthoria - Neběhá
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 18/11/2003 :  20:27:26  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
A hrali si i na maminku a na tatinka ?
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 18/11/2003 :  21:04:29  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
tady nikdo nemluvi o detailech a cim mluvis na lidi ale spis obecna koncepce socialnyho systemu. Tak nebo tak hodne zkusenosti co pouzivam v RL jsem ziskal prave v UO .. treba koncepce pro blbe obchodovani , prodavani a nakupovani , jak vytezit nejvic z prodavaneho vyrobku , jak ho reklamovat , jakym zpusobem si budovat povest , jak nakoupit co nejlevneji a co nejvyhodneji atd.. z UO se docela spolehlive daji odecist i procenta zastoupeni urcitych typu lidi ( mytherilove hrdaky , lamky , lidi ktere zajima pouze majetek , lidi ktere zajima pouze postava). Proste tech analogii je docela dost. Za posledni rok se trochu zabyvam pruzkumem trhu a muzu rict ze hodne techto veci sedi i na skutecny model.
Dalsi vec je komunikace s lidma a umeni vest jakoukoliv diskusi k svem prospehu a nenechat se nachytit na neco (aneb umeni flamovat) coz je predevsim ale z foru. Proste 99% lidske populace se da rozdelit na urcite stereotypy a na kazdej plati jine chovani a zpusoby jak se ho 'dotknout'. V UO je ta vychoda ze defakto clovek muze vyzkouset naprosto kazdej typ chovani kterej by si v realu jen tak nevyzkousel ( napr prudeni tech lidi , iritovani , nenavideni , nadavani atd atd a jejich kladne a zaporne vysledky a taky testovani svoje povesti , jestli clovek dosahne vetsiho oceneni kdyz je dobrak , namyslenec , zlej nebo skromnej.. coz v realu taky jen tak nejde vyzkouset bo vetsinou se nesou 10x vetsi nasledky.. coz jsem docela uvital ze jsem si mohl natrenovat negativni postoje prave v UO a tady na foru).

Edited by - TheChosen on 18/11/2003 21:12:16
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 18/11/2003 :  21:16:25  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
to ses docela chudak, jestlis musel svoje chovani 'trenovat' v uo ... nic ve zlym ...

ego tycoon
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/11/2003 :  21:19:09  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ToHor

to ses docela chudak, jestlis musel svoje chovani 'trenovat' v uo ... nic ve zlym ...

Black
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 18/11/2003 :  21:19:20  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atreus
Podobnost bych viděl v tom, že jsou tam lidi a každej z nich něco hrabe ( gp, itemy, expy, skill, "zábavu" každej podle svýho gusta )..

To neni podobne, to je imho stejne :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 18/11/2003 :  21:19:42  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
heh , tos to poschopil spatne , chovani jsem nikdy trenovat nemusel abych ho mel na prumerne urovni na beznej pokec s lidma.. ale profi komunikaci s lidma natrenovat a zdokonalovat vzdycky jde (coz je soucasti i cela veda zvana retorika) hlavne kdyz je zamerena na obchodovani , jednani , psychologickou pomoc nebo vedeni diskuze.

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 18/11/2003 :  21:48:42  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ono se tohle forum moc nelisi od UO samotne

Vubec nic se moc nelisi od UO samotne. UO je mini socialni system v kterem zijeme kazdy den. Kazdy ma urcitou 'fame' v real zivote , kazdy ma prachy a kazdy makruje urcite skilly. Akorat je to v UO tak 10x urychlene. Pokud v UO ti trva nejakej skill dotahnout na 70 mesic.. tak v realu to mas za rok. V realu jsou taky diry a bugy pomoci kterejch urcite jedince vydelavaji miliony a dalsi 'kopou' 6 dnu v tydne v nejakym dole pro par drobaku.. mame taky kriminalitu , prudice , bugery , obchodniky , lidi ktere makaji jen na skillu nebo lidi co jen hromadi majetek.
Proste me UO desne naucila jak lip zit a vyuzivat/zneuzivat danej socialni system.

Kolik stoji port z garaze do hospody nejlip oboustranej...musim dotrenit Peprmintdrinking

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 18/11/2003 :  22:44:10  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
Chosen: vetsi picoviny sem za dnesek necetl
Go to Top of Page

TheChosen
New Member

241 Posts

Posted - 18/11/2003 :  23:04:58  Show Profile  Visit TheChosen's Homepage  Send TheChosen an ICQ Message Send TheChosen a Private Message  Reply with Quote
no reknu ti jen tohle , demo ma pravdu kdyz rika ze to co mas nad hvezdickama znamena ze ses idiot..

Go to Top of Page

WirusH
New Member

232 Posts

Posted - 18/11/2003 :  23:06:21  Show Profile  Send WirusH an ICQ Message Send WirusH a Private Message  Reply with Quote
Ja to tam nemam a to se tak snazim :(

Inteligent na vyzsi urovni!
Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 19/11/2003 :  00:00:16  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

Ti, u nichz si clovek neni na prvni pohled jisty, si to daji nad jmeno...no ale neboj, jsou lidi, kteri si to tam davat nepotrebuji...

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 19/11/2003 :  08:03:53  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

no reknu ti jen tohle , demo ma pravdu kdyz rika ze to co mas nad hvezdickama znamena ze ses idiot..

Dal jsem si to tam sam...presne pro blbce jako jses ty a Demo

Edit: nicmene kydy o tom jak se neco lze priucit z UO si nech pro svyho psychiatra. Docela si s tebou bude rad povidat. Az ti bude davat takovy kulicky a rikat ti, abys je bral pravidelne, tak si vzpomen na muj nick.

Edited by - Ardeth on 19/11/2003 08:06:23
Go to Top of Page

Ardeth
Junior Member

697 Posts

Posted - 19/11/2003 :  08:07:03  Show Profile Send Ardeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WirusH

Stejne bys byl druhej
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/11/2003 :  09:27:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
safra banda asocialu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000