Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 27/08/2007 : 17:58:22
|
quote: Originally posted by hugo
Stejne moc neverim ze tahle hra nekdy vyjde :P
sny se maji plnit! :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 28/08/2007 : 09:33:04
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
sny se maji plnit! :P
Hlavne o vánocích.....ale ktere vanoce to budou, nikdo nevi. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/08/2007 : 10:30:22
|
quote: Originally posted by Milan
quote: Originally posted by nekrotyrael
sny se maji plnit! :P
Hlavne o vánocích.....ale ktere vanoce to budou, nikdo nevi.
to jsou sliby  |
|
 |
|
Yurrk
New Member

156 Posts |
Posted - 25/11/2007 : 23:03:15
|
Zeby predca jedneho dna -) V diskusii je aj par prispevkov od Darkfall ludi ak sa nemylim...
http://df.warcry.com/forums/read/270.48208 |
UO, DAOC, WO, WOW, AION, AOC, GW, ALLODS, RIFT, SWTOR,
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 23/02/2008 : 15:56:06
|
quote: Originally posted by -Mike-
Po hodne dlouhe dobe nove video.
Location test video: http://files.darkfallonline.com/darkfallvideo.zip
A popravde se mi to vubec nelibi :(
Jestli je to, to video co je na mmorpg.com asi jako že jo, tak popravdě líbí se mi a moc nevim co se ti nelíbí ale grafika mi přišla dostačujíci.
Problém je že to ti Řekové nebo kdo to děla nikdy nevydaj protože to programujou 50 ti letý prodavači ryb večer po trhu když přijdou domu. 
Poslední větu berte tak nějak s humorem, prostě další Duke nuke forever. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 21/03/2008 : 19:43:24
|
Teda, já jsem o této hře vůbec nevěděl a teď sem zkouk nějaké video na youtube a teda vypadalo to velmi lákavě. Jen to teda nebude hra pro masy, takže se bojím, že budování vesnic a hradů moc fungovat nebude (tedy s odstupem času, až by opadlo provpočáteční nadšení). Ale jít do boje s tím, že člověk neví jaký má protivník level, nevidí kolik mu dává demidž a předpokládám s full lootem, no to už musí být dobrý adrenalin  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/03/2008 : 00:06:02
|
jeste to nevyslo ? posledni termin vydani jsem zaznamenal nekdy zhruba 2003, no ale urcite je lepsi to vyladit nez to vydat jako vanguard :) |
lastfm |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 22/03/2008 : 07:03:14
|
quote: Originally posted by Jaffa Problém je že to ti Řekové nebo kdo to děla nikdy nevydaj protože to programujou 50 ti letý prodavači ryb večer po trhu když přijdou domu. 
Jo jo, delaji to rekove. Dokonce dostali milionove dotace od EU a nejake granty od recke vlady. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 22/03/2008 : 09:33:51
|
quote: Originally posted by VT
quote: Originally posted by Jaffa Problém je že to ti Řekové nebo kdo to děla nikdy nevydaj protože to programujou 50 ti letý prodavači ryb večer po trhu když přijdou domu. 
Jo jo, delaji to rekove. Dokonce dostali milionove dotace od EU a nejake granty od recke vlady.
To oni si právě koupili za ty dotace nové lodě a sítě na rybaření . Né vážně nějaké dotace vůbec nic neznamenaj naše město taky dostalo prachy z EU aby u nás udělalo kanalizaci a kde nic tu nic. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 27/03/2008 : 22:10:06
|
quote: Originally posted by Jaffa
quote: Originally posted by VT
Jo jo, delaji to rekove. Dokonce dostali milionove dotace od EU a nejake granty od recke vlady.
To oni si právě koupili za ty dotace nové lodě a sítě na rybaření . Né vážně nějaké dotace vůbec nic neznamenaj naše město taky dostalo prachy z EU aby u nás udělalo kanalizaci a kde nic tu nic.
Cece to zni jako post ze stredoveku :). To tam lejete splasky z oken do ulic? ^^
Jinak na darkfall jsem se hodne tesil, ale prijde mi ze uz oslovi opravdu jen skalni pure pvp hrace. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/03/2008 : 10:19:24
|
quote: Originally posted by Mandorallen Cece to zni jako post ze stredoveku :). To tam lejete splasky z oken do ulic? ^^
septik? |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 19/04/2008 : 06:31:21
|
zajimava hadka .. DF vs AoC http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=68394&highlight=darkfall
Me by jenom zajimali 2 veci
1. proc se stim tak serou? 2. kazdej vi, co hraci chtej.. i tvurci DF to vi.. tak proc to v tech hrach (wow,aoc) neni? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 19/04/2008 06:41:59 |
 |
|
Darrion
Starting Member
49 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 30/08/2008 : 19:09:32
|
quote: Jo jo, delaji to rekove. Dokonce dostali milionove dotace od EU a nejake granty od recke vlady.
neni nahodou recko ta zeme kde je hrani her trestne ? |
lastfm |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 05:23:25
|
Darkfall is scheduled for release in 2008. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 06:48:38
|
koukam ze uz maj i Clan Betu - co udelat nakou gildu a prihlasit se tam?
http://www.darkfallonline.com/cb/apply.php
|
|
 |
|
Itchyl
New Member

136 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 09:48:19
|
Sem pro :)
|
 |
|
Dash
New Member

137 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 10:29:54
|
quote: Originally posted by Rodier
Darkfall is scheduled for release in 2008.
Na Darkfall je dobry, ze se na nej nemusis radsi tesit .. ono po tom 10ti letym vyvoji, 2 cancelech a 3 odlozenich uz maj celkem na case s tim vydanim :DDD btw sheduled for release to uz bylo pred x lety :D |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 31/08/2008 : 14:56:44
|
quote: Originally posted by Rodier
koukam ze uz maj i Clan Betu - co udelat nakou gildu a prihlasit se tam?
http://www.darkfallonline.com/cb/apply.php
Ta clan beta je tam uz nekolik let :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 02:06:35
|
Jiste si vzpomenete na kratkou hadku Funcom vs lide z Darkfall, pred vydanim AoC kdy se nekdo z Funcomu otrel v interview o nekoho z Darkfall (nebo jak to bylo).
Tady na mmorpg.com blogu nekdo uchovava par skvelych srandovnich videicek z bombaytv co udelali lide z obou stran plotu.
uzijte si :-)
http://mmorpg.com/blogs/HashBrick/072008/1967_The-only-real-Darkfall-Videos-List |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 05/10/2008 : 20:53:09
|
http://media.darkfallonline.com/Darkfall_gameplay_trailer.zip
Wau ( pouzit WoW by tu nebylo to prave orechove ), videl sem chcipat jezditka, videl jsem bagl, kterej nebyl rozdelenej na ctverecky .. kde ja jsem to naposledy videl ?! |
Edited by - M.C warior on 05/10/2008 20:53:50 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 07:37:50
|
quote: Originally posted by M.C warior
Wau ( pouzit WoW by tu nebylo to prave orechove ), videl sem chcipat jezditka, videl jsem bagl, kterej nebyl rozdelenej na ctverecky .. kde ja jsem to naposledy videl ?!
Kdysi dávno, v předaleké galaxii, kdy MMORPG nebyly pro děti   |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 06/10/2008 : 08:42:08
|
Pořád přemýšlím, kde už jsem to viděl a pak mi to cvaklo. Morrowind. Přesně stejná grafika. |
 |
|
gandalf
New Member

161 Posts |
Posted - 20/11/2008 : 23:56:22
|
quote: Originally posted by Aramir
quote: Originally posted by M.C warior
Wau ( pouzit WoW by tu nebylo to prave orechove ), videl sem chcipat jezditka, videl jsem bagl, kterej nebyl rozdelenej na ctverecky .. kde ja jsem to naposledy videl ?!
Kdysi dávno, v předaleké galaxii, kdy MMORPG nebyly pro děti  
jo jo. ale to jsme tehdy zase byly jeste decka my ,tedy pravda jiz odrostlejsi ale je to uz pres 10 let ,cas holt pekne leti.
na darkfoll se uz hodne tesim vydani je na spadnuti a treba ze se s nim vrati i stare dobre casy :] tedy pivo uz za 5 korun nebude [mozna za 5 euro casem...] ale casy kdy si u jedne DOBRE onlinovky vydrzel treba i 6+ let
uz mne opravdu unavuji vsechny onlinovky ve kterych je pvp jen o spawn smrt spawn smrt spawn smrt. samo nekdy i v jinem poradi ale jde o to ze se o nic nemusis bat, o nic neprijdes a velice brzi omrzi :] |
Gandalf, Czech Heroes www.czechheroes.cz |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 21/11/2008 : 14:21:14
|
Reload this Page Beta Report 1- Tester First Impressions
Before the next wave of testers we thought it would be a good idea to post a representative sample of quotes from the current testers taken from an unsolicited first impressions thread in the beta forums.
http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=82111
Ve zkratce, je to vytah oslavnejch postu z beta foru, jistej druh hype .. ale kdyby z toho byla pulka pravda ..
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/11/2008 : 15:37:03
|
quote: Originally posted by gandalf
uz mne opravdu unavuji vsechny onlinovky ve kterych je pvp jen o spawn smrt spawn smrt spawn smrt. ze se o nic nemusis bat, o nic neprijdes a velice brzi omrzi :]
tebe omrzi :) nekoho treba ne ... zkus UO nebo EVE ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
Lobos
Junior Member

572 Posts |
Posted - 21/11/2008 : 18:13:41
|
Vypada to az moc dobre, na to aby to byla pravda Nicmene na tom jejich foru uz jsem vic jak 2,5 roku registrovanej, snad z toho bude beta invite. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 19:27:33
|
quote: Originally posted by -Mike-
sem ohromen: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30475&r=top
me too (= |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 28/11/2008 19:28:02 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 28/11/2008 : 20:08:23
|
Tak kde to vazne ? Smazte uz tu Age of Failure sekci nebo ji hodne nekam dolu a udelejte sekci Darkfallu ! |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 09:53:10
|
Začíná to vypadat zajímavě. Že by konečně nějaká mmorpg, která se podobá UO? |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 29/11/2008 : 17:30:54
|
quote: Originally posted by Aramir
Začíná to vypadat zajímavě. Že by konečně nějaká mmorpg, která se podobá UO?
Dokud to nebude na krame tak jsem v klidu a nebudu se vzrusovat nejakyma PR kecma. |
 |
|
imhotep
Moderator

219 Posts |
Posted - 30/11/2008 : 01:41:56
|
no uz aby vysel. DFO sledujeme dlouhou dobu, paklize bude mit to, co prezentuje, bude to opravdu navrat starych dobrych casu. |
_________________________ Mummy returns...
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 30/11/2008 : 12:54:10
|
quote: Originally posted by imhotep
no uz aby vysel. DFO sledujeme dlouhou dobu, paklize bude mit to, co prezentuje, bude to opravdu navrat starych dobrych casu.
Tím myslíš komunismus? |
 |
|
Dorlas
Moderator

2784 Posts |
Posted - 30/11/2008 : 20:28:05
|
vypada to dobre, akorat se bojim jestli sem za ty leta moc nezparchantel z tech vsech her a nebude to pro me moc hc  |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Arakis
Starting Member
50 Posts |
|
Awrel
New Member

135 Posts |
|
Arakis
Starting Member
50 Posts |
Posted - 06/12/2008 : 20:17:41
|
No jasne
Sance, ze v ten den vyjde Darkfall je 50% coz je slusna sance  |
The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 07/12/2008 : 12:26:31
|
Za mesic a kousicek?Bezva...kopnete sem nakej link na predobjednavku nikde sem ji nenasel asi sem jen spatne hledal. Dekuji |
 |
|
Arakis
Starting Member
50 Posts |
Posted - 07/12/2008 : 12:58:26
|
Nenasel jsi link na predobjednavku, protoze zadna neni a mozna ani nebude. Hru si budes moci nejdrive vyzkouset zadarmo a az kdyz se ti bude libit, tak si ji zakoupit (jestli bude v obchodech krabice nevim). |
The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke |
 |
|
Omnax
Moderator

169 Posts |
Posted - 07/12/2008 : 19:38:18
|
Ty jo tak uz je to skoro 5 let kdy jsem zalozil tento topic, nejak se nam to protahlo s tim vydanim :-D...
quote: Originally posted by Vali.
Za mesic a kousicek?Bezva...kopnete sem nakej link na predobjednavku nikde sem ji nenasel asi sem jen spatne hledal. Dekuji
Predobednavka zatim neni, krabicova verze hry ma byt. Ale nemyslim si ze bude dostupna pri vydani. Hra bude nejspis k dostani zezacatku pouze jako digital download, a jak uz bylo napsano, mela by mit taky zdarma trial hned od zacatku tak aby si hru mohl kdokoliv vyzkouset predtim nez si ji bude chtit koupit. |
Edited by - Omnax on 07/12/2008 19:40:07 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 12:15:56
|
quote: Originally posted by Dorlas
vypada to dobre, akorat se bojim jestli sem za ty leta moc nezparchantel z tech vsech her a nebude to pro me moc hc 
Holt Dorle budem behat nahati jako obcas v UO a budem rezat co potkame . Rad bych si zavzpominal na casy kdy jsme nehonili levly. |
 |
|
nses
New Member

100 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 15:35:38
|
Na margo vydania hry sa mi pripomenul jeden postarsi (znamy) vtip: Darkfall si predobjednam hned ... len co dohram Duken Nukem Forever. |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 17:07:40
|
quote: Originally posted by Araya
vypada to dobre, akorat se bojim jestli sem za ty leta moc nezparchantel z tech vsech her a nebude to pro me moc hc 
Holt Dorle budem behat nahati jako obcas v UO a budem rezat co potkame . Rad bych si zavzpominal na casy kdy jsme nehonili levly.
mas snad na mysli ty hony nahacu na vybaveny lidi kdy 100 lidi honi jednoho chudaka???? |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 17:39:27
|
quote: Originally posted by Bottenanna
Holt Dorle budem behat nahati jako obcas v UO a budem rezat co potkame . Rad bych si zavzpominal na casy kdy jsme nehonili levly.
mas snad na mysli ty hony nahacu na vybaveny lidi kdy 100 lidi honi jednoho chudaka????
Nevim co myslis, ja nikdy nebyl PK takze jsem nehonil chudaky, ale spis prave ty co tohle delali. BTW: za dobu co jsem hral na Great lakes a pak na Drachenfelsu jsem nikdy nevidel ze by 100 nahacu honilo nejakyho chudaka. |
Edited by - Araya on 08/12/2008 17:41:17 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 18:19:19
|
Přesně tak, žádnej Darkfall, pravověrní si počkají na pokračování Ultimy Online. Třetí pokus o druhý díl už rozhodně nemůže Origin zrušit :) |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 08/12/2008 : 18:40:12
|
quote: Originally posted by Bottenanna
mas snad na mysli ty hony nahacu na vybaveny lidi kdy 100 lidi honi jednoho chudaka????
Nevim co myslis, ja nikdy nebyl PK takze jsem nehonil chudaky, ale spis prave ty co tohle delali. BTW: za dobu co jsem hral na Great lakes a pak na Drachenfelsu jsem nikdy nevidel ze by 100 nahacu honilo nejakyho chudaka.
nekecej ja sem te moc dobre videl jak si je honil !! |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 11/12/2008 : 16:29:26
|
quote: Originally posted by Isac
Přesně tak, žádnej Darkfall, pravověrní si počkají na pokračování Ultimy Online. Třetí pokus o druhý díl už rozhodně nemůže Origin zrušit :)
Doufám že máš pravdu, jinak pár vět z Characters FAQ z Darkfall offic. webu:
Is there alignment in Darkfall? Yes there is. You start out with a neutral alignment, and based on your actions, this alignment changes,.... UO
Will I need to level? There is no leveling in Darkfall. Our advancement system is 100% skill based,..... UO
What about character classes? How does character development work in Darkfall? The rule is that there are no traditional character classes, or templates. We want to give the players total control of what and how they want to play. Customize your own character to suit your playing style best, without traditional templates to limit you,.... UO
What happens when my character dies? When your character dies he drops his items that remain on his corpse until looted,..... UO
Will there be player owned houses? Players will be able to set up houses of various sizes and design, ranging from small cottages to huge castles and citadels,...... UO

|
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
Edited by - terawatt on 11/12/2008 16:38:34 |
 |
|
Topic  |
|