Author |
Topic  |
|
mkriz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 22/04/2004 : 07:28:31
|
Všechny zdravím
Rád bych od někoho koupil Planetside (nákup z ciziny je nepohodlý a zdlouhavý) - kdyby měl někdo na prodej, pošlete pls zprávičku sem(?), nebo na milan.kriz@email.cz
Díky
|
|
| |
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 10:38:15
|
No, nakup neni az tak slozity protoze:
si muzes stahnout 7 denni trial (+free ucet) a pokud se rozhodnes si to mesicne platit tak ti pak prijde po skonceni trialu suma za hru (19,90 $) a mesicni poplatek (tusim 12$). Takze nemusis nikde shanet slozite krabici a k ni klic. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 27/04/2004 : 18:37:20
|
Tusim ze jsem to videl prodavat v JRC. Ale to by spise vedel Ahmed. |
 |
|
mkriz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 28/04/2004 : 15:20:01
|
No v JRC bohuzel neni - na originálních stránkách je vyprodaná :-)
A s tím trialem se obávám že to není přesné - myslel jsem si také že to tak funguje .. jenže - tento způsob se prý týkal pouze verze na 30 dnů z minulého roku. Nedao mi to a napsal jsem na podporu :
"Greetings:
Thank you for contacting the Sony Online Entertainment Customer Service department.
Unfortunately you cannot continue your subscription with a trial account you need to purchase the full game os planetside either fro our station store or via your local retailer. Please check www.station.com Thank You. "
... bla bla bla takže tak - ale díky za snahu
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 09:00:08
|
Boze to jsou volove  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 29/04/2004 : 17:05:42
|
Možná se pletu, ale není nahoudou PS vázaná na jeden komp a klíč? Není náhodou na krabici napsáno, že hru nelze prodat dál? (sám krabici nemám ale někde jsem o tom četl) |
Hermanek - outfit MYTH (VS, PlanetSide) - Star Kingdom of Manticore (EVE-online) -------------------------------------------------------------------------------------------- Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
|
mkriz
Starting Member
3 Posts |
Posted - 10/05/2004 : 16:07:39
|
Tak už můžu hrát :-)
- Myslím že může být zajímvé i pro ostatní :
viz " Možná se pletu, ale není nahoudou PS vázaná na jeden komp a klíč? Není náhodou na krabici napsáno, že hru nelze prodat dál? (sám krabici nemám ale někde jsem o tom četl)"
Ano prodej účtů zakázaný je - nicméně účel světí prostředky - tzn. - účet jde bez problémů pořídit a pak hrát (provázanost PS a počítače je jen v případě aktivace trialu myslím). Když budete chtít hrát s novým účtem, který jste koupili (jako já), je nutné nainstalovat trial verzi na 7 dnů, nechat proběhnout aktualizaci po netu a potom již jen zadat jméno a heslo aktivního účtu. Tzn - žádný problém.
Díky za info - těším se na Vás ve hře.
|
 |
|
Hermanek2
Starting Member
38 Posts |
Posted - 08/06/2004 : 07:24:02
|
Pro ty co to neví. Vzhledem k ročnímu výročí je pár novinek. Například trial na 30 dní nebo reaktivace starého účtu. Více na www.planetside.com  |
Hermanek - outfit MYTH (VS, PlanetSide) - Star Kingdom of Manticore (EVE-online) -------------------------------------------------------------------------------------------- Ad gloriam dei! Ad honorem! Ad futuram memoriam! Ad vitam aeternam!
|
 |
|
|
Topic  |
|