Author |
Topic |
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 09:52:31
|
Guildovní stránky - www.shadow-wind.org SOE guildovní stránky Seznam členů Guild leadeři: Genagen, Kerothar, Kure
Hrajeme na serveru: Runnyeye
Jsme guilda mezinárodní. Coz implikuje anglický raid/guild/group chat a anglická guildovní fóra (samozřejmě máme i české komunikační kanály ). Nicmene anglictiny se neni treba bat. Staci opravdu zakladni znalost a snaha se dorozumět.
Guilda je vedena v přátelském duchu bez nějakých složitých pravidel a struktur v dobré víře, že se vždycky dokážeme slušně domluvit.
Naším cílem je hlavně se navzájem potkávat a sdílet potěšení ze hry ve skupině stejně smýšlejících lidí.
Update: Zmena adresy guild stranek
|
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
Edited by - Genagen on 31/07/2006 10:48:46
|
|
| |
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 10:08:33
|
mozna to sem nepatri, ale vcera uz me to napadlo, akorat sem spechal ten Krutas co u vas hraje , nehral nahodou kdysi davno jednu webovku Red Dragon ? sem tam jednoho znal |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Genagen
Junior Member
589 Posts |
Posted - 02/12/2004 : 10:39:08
|
To ti bohuzel nepovim. Ja a Mraven jsme RD nejakou dobu hrali. Ne prilis uspesne a ne prilis dlouho (cca 2 veky) . |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
|
|
cancerman
New Member
191 Posts |
Posted - 02/10/2005 : 21:05:27
|
quote: Originally posted by Pertha
mozna to sem nepatri, ale vcera uz me to napadlo, akorat sem spechal ten Krutas co u vas hraje , nehral nahodou kdysi davno jednu webovku Red Dragon ? sem tam jednoho znal
to bych k nim snad sel i ja |
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 02/10/2005 : 21:23:15
|
quote: Originally posted by cancerman
quote: Originally posted by Pertha
mozna to sem nepatri, ale vcera uz me to napadlo, akorat sem spechal ten Krutas co u vas hraje , nehral nahodou kdysi davno jednu webovku Red Dragon ? sem tam jednoho znal
to bych k nim snad sel i ja
hezky stigure dobra doba na reakci skoro rok to jde :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
|
Topic |
|