ja myslim, ze to pojede dobre. Vyvojari slibuji, ze nebudou tak krvave naroky jako u predeslych dilu. Ja a jeste dva kamaradi si to uz objednavame, bude to maso
Co jsem hltal ty videa, tak to vypadá velice dobře Co mě nejvíc vadilo na Vietnamu, je malá mapa, takže to snad už napravili. Lítat s letadlem a pořád se točit, aby člověk nevylít z mapy je naprd.
jj, podle tech videi a prvnich dojmu co psali novinari to vypada vazne skvele. Konecne ty mapy budou odpovidat poctu hracu a nejlepsi bude, ze se bojove dopravni prostredky budou generovat podle poctu hracu, coz je myslim taky fajn.
Co jsem hltal ty videa, tak to vypadá velice dobře Co mě nejvíc vadilo na Vietnamu, je malá mapa, takže to snad už napravili. Lítat s letadlem a pořád se točit, aby člověk nevylít z mapy je naprd.
Jediné letadlo, které mě v hrách tohoto typu vždy láká se jmenuje vrtulník :-))
Jediné letadlo, které mě v hrách tohoto typu vždy láká se jmenuje vrtulník :-))
A tady ty vrtulniky budou asi celkem narez. Pokud to dodrzi,tak to budou velmi zajimave boje ve vzduchu, jen se do toho nesmi primotat stihac :)
Na Vietnamu u letadel mě štvalo jediné. Amíci měli u F4ky naváděné rakety, což bylo trochu naprd. Jakmile se ti dostal za prdel, tak si byl mrtvý, protože mu stačilo zmáčknout win button = žádný skill v ovládání letadla. Navíc to tam ještě umocňovaly malé mapy.
Co se mi ale líbilo, bylo ovládání vrtulníků. Jak se to člověk jednou naučil pořádně ovládat, tak dokázal rozpoutat peklo v nepřátelských pozemních jednotkách.
Na techniku v BF2 jsem velice zvědavý. Už se těším na demo
Bude to pecka, idem do toho tiez. Buduci tyzden ma byt vraj demo. Uz je to gold a vyjde to 21.juna. Uz sa nemozem dockat...
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Hmm mozna se zvazi ze se to i prida na GameZone. To podle toho zda pujde legalne vypnout autentifikace, pripadne zda si to koupi dostatek cechu.
Problem ale bude s naroky. Staci se podivat na clanek na GZ kde jsem prejal informace ze zahranicnich ezinu ktere meli moznost zahrat si BF2 demo na E3 a pry to jelo v 1024x768 na medium detaily. Pricemz konfigurace byla hodne brutalni. Ale na druhou stranu pry slo o 5 mesicu starou verzi ........ ale zase co stihnou za pul roku kdyz to vyviji tak dlouho? navic dice nikdy neumeli optimalizace ;-(
uvidime co demo ;-D
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
no verim tomu ze vetsina lidi bude mit zajem o ranked servery coz asi GZ mit nebude. A nakonec to dopadne jako s BG1942 ktery tam taky neni. A je to moc dobre protoze kdyz vidim ty vychcanky co tam pari s ukradenyma gamesama a tu dmnc co tam vladne tak to je hnus. Pekne poctive koupit a serveru bude hafo ;) aspon se nam tim zaplati Admini na serverech ( aspon na nejaky cas ) A jako podminka pridani na GZ je "jestli pujde vypnout autentifikace" tak to uz je opravdu dost!
Hmm mozna se zvazi ze se to i prida na GameZone. To podle toho zda pujde legalne vypnout autentifikace, pripadne zda si to koupi dostatek cechu.
Problem ale bude s naroky. Staci se podivat na clanek na GZ kde jsem prejal informace ze zahranicnich ezinu ktere meli moznost zahrat si BF2 demo na E3 a pry to jelo v 1024x768 na medium detaily. Pricemz konfigurace byla hodne brutalni. Ale na druhou stranu pry slo o 5 mesicu starou verzi ........ ale zase co stihnou za pul roku kdyz to vyviji tak dlouho? navic dice nikdy neumeli optimalizace ;-(
uvidime co demo ;-D
ja myslim, ze HW naroky zase nebudou tak krvave, obzvlaste ne tak jako u predchozich dilu, co jsem tak cetl, tak by se meli poucit, ale to zkusime az v demu...
pokud jsem se dival dobre tak nebude drive nez 10teho... dokonce se uvazuje ze az 16teho coz se mi zda dost pozde, 5 dni pred vydanim. Ja pevne doufam v patecni podvecer
No takhle toho moc neprodají :) A já aspoň na čas ušetřím peníze
ja myslim, ze prodaji. Vyvojari tak nejak predpokladaji, ze graficky standart u vetsiny hracu je uz nekde jinde. Ja mam nastesti GeForce 6600GT tak doufam, ze to pojede.
hehe okolo tehle gamesy je ted docela halo a neverim ze by prevladali hraci se slabsim HW nez je minimum. Bude to urcite jedna z nejlepsich online akcaren a spousta lidi prikoupi i nejake to zelezo ja uz jsem pripraven!!
takze udajne gamespot ma mit vyhradni pravo uverejnit demo prednostne , pokud je nekdo hodne nateseny doporucuji zaregistrovat a sledovat ;) http://www.gamespot.com/promos/bf2demo.html
takze udajne gamespot ma mit vyhradni pravo uverejnit demo prednostne , pokud je nekdo hodne nateseny doporucuji zaregistrovat a sledovat ;) http://www.gamespot.com/promos/bf2demo.html
tak to urcite udelam. Rad bych si to zkusil i kdyz to mam objednane. Uz se nemuzu dockat 24.cervna. Doufam, ze nedojde k nejakemu zpozdeni.
ke zpozdeni nedojde, bohuzel to ale vychazi na patek takze do pondeli ostrouhame. jinak demo ma mit okolo 600mb a bude v patek podvecer nebo v prubehu soboty.
ke zpozdeni nedojde, bohuzel to ale vychazi na patek takze do pondeli ostrouhame. jinak demo ma mit okolo 600mb a bude v patek podvecer nebo v prubehu soboty.
tak co nadelame, budeme se muset masirovat tim demem. Uz aby to vyslo :)
Jasně. Omlouvám se už to tam je.Bohužel nejsem moc zběhlý v programování tak mi občas něco uletí.Začátky nejsou jednouché,ale raději nabídnu dobrou cenu na hru než vrazit hned ze startu mailant do programátora....
Tak jsem to rychle zkusil, na mé sestavě to v rozlišení 1280 x 960 při plných detailech chodí docela slušně, ale bude třeba pro pohodové hraní ty detaily snížit.
Graficky to vypadá úchvatně a co jsem během 20 minut zkusil hrát, tak se to hraje příjemně.
Tak to stahujem z Gamespotu, ale ide to silene pomaly (asi nie som sam ;-). Mozno vecer, potom sem skusim nieco napisat... Neskusime to potom spolu? Alebo to je len SP?
Ja nejak nemuzu vytvorit account. Povedlo se to nekomu?
Jasně celkem bez problémů.
Muzes mi nejak popsat zpusob? Kdyz to delam v te hre, tak mi to napise creating account a muzu tady cekat treba tri hodiny a nic se nestane. Nevim co s tim a rad bych si to zkusil s lidma.