No jelikoz ted dost brouzdam po trade forech napadlo me, ze by se hodilo sem dat taky alespon trade topic. Nekdy clovek proda dobrou vec nekomu cizimu a treba by nekdo, kdo sem chodi, rad nabidnul stejnou castku. A i pro novacky to muze bejt dobry, ze dostanou trosku prehled. Kdo neco nabizi nebo shani at to sem da jako reply. V momente, kdy bude prodano tak svuj prispevek vymaze at neserem moc moderatory :)Promazavani je imho zaklad a nebo rict Tiborovi at udela jeste trade forum. No jesli lidi budou mazat i reply s nabidkama ci komentarema trosku pochybuju, ale zase se moderatori trosku srat musej Takze pokud jste pro udelejte z toho Sticky a pokud proti tak to smazte.
edit by jerzee: cele trade forum je imho zbytecne, staci tenhle topic, ktery pro me neni problem od smeti promazavat
bylo by mozny sem davat i PC cili price check ? n00bove jako ja a podobny nekdy nevedi kolik co stoji a na aukci se na vas vyprdnou
Dávej, ale pak by se mazaly, jakmile někdo odpoví... nbo možná ne,podle toho kolik by to zabíralo místa.
Jinak tohle je velmi dobrej nápad... *SALUTE*
mazat hned jak nekdo odpovi je dost divny, dam otazku, nekdo mi odpovi ty to smazes a ja nebudu vedet porad nic a jen budu nastvanej ze si mi to smaz :-)
takze doporucuji nemazat a pripadne delat tabulku v prvnim postu kde budou ceny dotazovaneho a odpovedi. :-)
bylo by mozny sem davat i PC cili price check ? n00bove jako ja a podobny nekdy nevedi kolik co stoji a na aukci se na vas vyprdnou
Dávej, ale pak by se mazaly, jakmile někdo odpoví... nbo možná ne,podle toho kolik by to zabíralo místa.
mazat hned jak nekdo odpovi je dost divny, dam otazku, nekdo mi odpovi ty to smazes a ja nebudu vedet porad nic a jen budu nastvanej ze si mi to smaz :-)
takze doporucuji nemazat a pripadne delat tabulku v prvnim postu kde budou ceny dotazovaneho a odpovedi. :-)
Já chápu, že si fšichni myslíte, že sem úplnej debil, ale já nejsem.
Jasně že bych to PŘÍPADNĚ smazal až pokud by dotazující napsal: "Děkuji." PŘÍPADNĚ...
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Jasně že bych to PŘÍPADNĚ smazal až pokud by dotazující napsal: "Děkuji." PŘÍPADNĚ...
neni potřeba to mazat aspoň už pro příště lidi budou znát přibližnou cenu ne ? smazal bych jen ten offtopic vsechen a nechal tam nejaky pravidla pro trade topic
mám dotaz asi patří sem :) funguje defence vs knockdown ? zkoušel to někdo ? pokud by to fungovalo mělo by to vypisovat asi no effect když to vykreje ... dík (někde sem narazil na def vs KD 25 za asi 6M proto se ptám :)
mám dotaz asi patří sem :) funguje defence vs knockdown ? zkoušel to někdo ? pokud by to fungovalo mělo by to vypisovat asi no effect když to vykreje ... dík (někde sem narazil na def vs KD 25 za asi 6M proto se ptám :)
jako nemuzu to rict jiste, protoze u hry od SOE je jiste jen to, ze po restartu pul dne nepojede..
ale v dobe, kdy vychazel CU, jsem si detailne procital patch notesy a nekde, nevim kde, jsem narazil na zminku, ze vsecky skillmody, co se jmenuji def. vs neco, v novem systemu neexistuji.. (drive mela nektera povolani primo v boxech tyhle schopnosti, treba pistoler nebo TKM, takze ty z atachmentu se k nim akorat pricetly - dneska tohle u zadneho povolani nenajdes a to nahrava tomu, ze skutecne neexistuji)
a jediny duvod, proc se objevuji na atachmentech je, ze ty hovada jsou line je kompletne odmazat.. (tvrdi, ze by tim poskodili jine atachmenty nebo tak neco)
jako nemuzu to rict jiste, protoze u hry od SOE je jiste jen to, ze po restartu pul dne nepojede..
ale v dobe, kdy vychazel CU, jsem si detailne procital patch notesy a nekde, nevim kde, jsem narazil na zminku, ze vsecky skillmody, co se jmenuji def. vs neco, v novem systemu neexistuji.. (drive mela nektera povolani primo v boxech tyhle schopnosti, treba pistoler nebo TKM, takze ty z atachmentu se k nim akorat pricetly - dneska tohle u zadneho povolani nenajdes a to nahrava tomu, ze skutecne neexistuji)
a jediny duvod, proc se objevuji na atachmentech je, ze ty hovada jsou line je kompletne odmazat.. (tvrdi, ze by tim poskodili jine atachmenty nebo tak neco)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
No, naposled se pre-CU feathers (Health 20) prodaly za 2M kus (1M byla vyvolavaci cena!) a ja jich mam ... 16!
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
No ony i brnka z nich jsou drahy jak ... vetsi prase
Ty to porad nechapes - Sagger schvalne vyrobil a distribuoval kachnu o "CU2" a ted bude levne skupovat ADK ...
no k necemu snad budou ne ? je to reward tak doufam ze nebudou na vyhozeni... treba se prekonvertujou na neco uzitecnyho, treba neco na dekoraci domova
no k necemu snad budou ne ? je to reward tak doufam ze nebudou na vyhozeni... treba se prekonvertujou na neco uzitecnyho, treba neco na dekoraci domova
buffovaci krystaly z vesnice byly taky rewardy.. a jsou ted k cemu ? k hovinku ?
hmm, sice som bol nasrany ze som ADK predal za 7mil a onedlho to uz bolo za 20mil... keby som si ho nechal tak by som ho pouzil :) a teraz by som to lutoval :) takze som stastny ze som si pred tym vsetkym trosku privyrobil
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Kdyz si tak uvedomim, ze me NGE upravy zatim dle odhalenych zmen staly neco pres 100 milionu, ktery jsem tupe grindil a veci shanel jak idiot, tak je mi na bliti.
Ved to ma najviac na SOE serie a to je aj jediny dovod, preco som to zabalil. V SWG neexistuje nic, o co sa oplati z dlhodobeho hladiska bojovat a venovat tomu cas. Jeden den je nieco rare a po update je z toho brak ....
Ve vendorech sou ADK od 9 mega uz a ze furt pribejvaj hehe kazdej se toho zbavuju pockej par dni a za 100k ho koupis :)))
Nasledne SOE zrusej "no-decay" v CU2 a bude hukot