Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Komunikace a spojení
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

czlotos
Starting Member

4 Posts

Posted - 15/08/2005 :  10:10:40  Show Profile  Send czlotos an ICQ Message Send czlotos a Private Message  Reply with Quote
Zdravím.Rád bych se zeptal, jak je možné se s někým spojit, abych se o hře dozvěděl něco více.Hru jsem včera nainstaloval a po chvíli se totálně ztratil v tutorialu.Vím že je ve hře jakýsi chat, ale do jeho tajů jsem zatím nepronikl.Ideální by byla komunikace přes programy jako Teamspeak nebo Ventrilo.Ventrilo používám při hraní jiné onlinovky.Veškeré získáné informace mi pomůžou v rozhodování, jestli to hrát či ne, zatím jsem na trialu.Díky všem za případné rady a pomoc.

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 15/08/2005 :  10:26:14  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
nehral si WWII? :) uz sem to dlouho nehral takze z hlavy ti nereknu jak se napojit na chon kanal, kterej pouzivaj cesi ke komunikaci. Ale myslim ze to bylo v pravo kliknout na chanels a pak dat join do CHON kanalu. Ventrilo ma myslim CHON, ale to je jen pro cleny corpu myslim.

Edited by - Arnie on 15/08/2005 10:36:45
Go to Top of Page

czlotos
Starting Member

4 Posts

Posted - 15/08/2005 :  11:13:28  Show Profile  Send czlotos an ICQ Message Send czlotos a Private Message  Reply with Quote
JJ, máš pravdu.WWII ONLINE ještě pořád hraju.Momentálně mají axis takovou převahu, že se to nedá hrát a dost lidí už to takhle nebaví.Ty nejspíš hraješ Star Wars že ?

Edited by - czlotos on 15/08/2005 11:14:27
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 15/08/2005 :  11:39:52  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
No ja hral za Axis :) ale to sme teda takovou prevahu nemeli ale je fakt ze sme vyhravali :) Jinak ano hraju SWG a mozna brzy zase zkusim EVE. Doufam ze me to na podruhy chytne vic. Laka me ten adrenalin pri pvp preci jen v SWG smrti o nic neprijdes. Tady muzes prijit o vsechno. Na druhou stranu muzes za chvili prijit o prostredky coz v SWG nehrozi.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/08/2005 :  11:58:15  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Taky sem si sehnal 14 dny trialu, tak bych to chtel ozkouset. Co je vlastne motivaci pro to hrat tuhle hru? Jsou tam nejake mise? Necjaky "dungeony"? :) Nebo jde hlavne o PvP?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 15/08/2005 :  14:15:02  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Taky sem si sehnal 14 dny trialu, tak bych to chtel ozkouset. Co je vlastne motivaci pro to hrat tuhle hru? Jsou tam nejake mise? Necjaky "dungeony"? :) Nebo jde hlavne o PvP?

Janse ze tu jsou mise a a je tam i tezeni z asteroidu. Ale uprime me to moc nechytlo. Ale znam lidi co jo takze chce to zkusit. Dungeony sem nezkusil, ale sou tam a prej je to dobry. Neni tu zadny macrovani nebo grindovani. Skilly ziskavas tak ze se das ucit nejakej skill a rekne ti to za jak dlouho se ho naucis nemusis bejt vubec online. Trh je tu dobre udelanej ale crafteni ma fakt podivnej system aspon co sem pochytil. Prej musis na vyrobu nejakyho vyrobku blueprint (schema) ktery muzes ziskat jen v loterii. No a co je treba si uvedomit je to ze nikdy neuvidis svoji postavicku. (krome jednoho obrazku) Vzdy vidis jen svoji lod. Coz trosku ubira na ztotozneni se s postavou. No to je tak ve zkratce od nekoho kdo to hral jen chvili, ale asi zase zacne
Go to Top of Page

czlotos
Starting Member

4 Posts

Posted - 15/08/2005 :  14:52:21  Show Profile  Send czlotos an ICQ Message Send czlotos a Private Message  Reply with Quote
Já potřebuju někoho, kdo by mi vysvětlil jak se tu některé věci dělají.Třeba jestli mám nějakej svůj "Home system".Nebo jestli si lítám jen tak, když nejsem členem žádné korporace.Ten chat ve hře taky pořád nechápu.
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 15/08/2005 :  15:41:23  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Ja teda hraju zatim jenom par tydnu, tak k tomu moc rict nemuzu, ale ramcove mi pride EVE jako vypiplanejsi ELITE nebo Frontier s pvp. Market je tu fakt pekne udelanej a obchodovanim se da krasne vydelavat v podstate odzacatku.

...
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 15/08/2005 :  17:43:25  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Heh, no ja stále skáčem od Eve k SWG a nazad. V Eve je to fakt o držku, ale dosť znechutí, keď Ti niekto za jeden deň zničí dve lode s plným vybavením a Ty možeš ďalší týždeň ťažiť, aby si mal na čom lietať. Vtedy som mal chuť toho človeka zabiť. Ale našťastie ma to prešlo. Povedal som si, že som americká lama, ktorá môže ísť hrať maximálne SWG, kde o nič nepríde .
Na druhej strane tým treba prejsť a lietať najprv na lacnejších lodiach (nech Ťa smrť stojí menej), aby si získal skúsenosti a návyky, potrebné pre prežitie.

Najviac sa mi na SWG nepáči, že SOE bez nejakej dlhodobej stratégie vymýšľa nové veci, potom neskôr mení ich pravdepodobnosť výskytu, prípadne ich význam, takže nemá cenu niečo snažiť získať, lebo zajtra to bude mať cenu stotinovú a potom zase stonásobnú a tak dokola. Ale to už sem nepatrí ...

Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 15/08/2005 :  19:28:28  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
No my ted pouzivame TS i Ventrilo Ventrilo pro komunikaci ciste mezi ceskejma hracema TS je alliancni komunikace prevazne v anglictine
jinak detajly sou tady muzes se kdykoliv pripojit ale pozor pouzivaj ho i lidi co hrajou WoW vetsinou nasi byvaly piloti
jinak kdyz tam bude negdo znaly tak ti rad poradi

server: voice.trantor.cz
port: 14211
password: veslo
default chanel : CHON

Jinak pokud si nevite rady tady je velmy dobra tutor stranka pro zacatecniky

http://www.eve-tutor.com/

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Edited by - Shivaja on 15/08/2005 19:33:44
Go to Top of Page

czlotos
Starting Member

4 Posts

Posted - 16/08/2005 :  09:52:25  Show Profile  Send czlotos an ICQ Message Send czlotos a Private Message  Reply with Quote
To jsem přesně potřeboval, tenhle kontakt na Ventrilo.Díky moc.
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 16/08/2005 :  16:29:21  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
NP

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000