Author |
Topic  |
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 19:35:22
|
quote: Originally posted by celdric
takze wp/dok se daji trochu prirovnat enhance shamanovi z wowka? to by me bavilo :-D (resp. to me kdysi bavilo nez jsem byl nucen respecovat na resto)
Řekl bych že ne. Základní idea je že WP a DoK mají zcela oddělené pooly na dmg a heal. Ten na heal se sice malinko dobíjí out of combat a dá se dobít chanellovanou speckou, ale nejefektivnější dobíjení je pomocí melee dmg abilit.
Hypotetický příklad: Rune priest má 100 Action pointů a abilita stojí 10 AP. On Chce dělat 50%dmg a 50%heal. Takže udělá 5xdmg a 5xheal a je na nule.
Warrior priest je na tom jinak. Udělá 10xdmg a například 8xheal (dobíjení není 100%).
Ale WP za to zaplatí - musí být ve přední linii, musí být na melee range, jeho healy jsou slabší, celkově mu to bude trvat mnohem déle... |
 |
|
Dengalden
Starting Member
81 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 20:01:58
|
At long last, the 12GB Open Beta client is now available for download through our website. This download is open for anyone who is logged in at our website, but only Open Beta testers will be able to run the client. Open Beta testers include all current beta testers, Collector's Edition pre-order customers as well as customers who bought a Standard Edition pre-order via one of our premium partners. To download the client without Open Beta access will only slow the download for other users so we kindly ask you to respect this.
Please note: current beta testers will be able to patch their clients; no new download is needed if you already have one. |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 20:33:47
|
hmm zajimavy evropskej closed beta zatim nejede (patcher) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 20:44:25
|
mno ja stahl nejakych 15mb a to bylo vse |
 |
|
terawatt
Junior Member

913 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 20:46:44
|
Na wardb.com je opravdu hodně informací, možná až moc na to, aby podal stručnou představu o tom, jak se bude tahle gamesa hýbat. Renown Mastery, jak tuto "featuru" nazývá wardb.com, odhaduji na obligátní "racial ability", specifické pro každou classu. Co se "Tactics" týče, tak z hlediska funkčnosti mezi "Tactics" a "Career Mastery" (tedy kromě možnosti modifikace "Tactics abilit" vždy mimo combat) žádný rozdíl nevidím, takže zatím to odhadnu na jakousi lahůdku s líbivým názvem pro neůnavné "clickery". O "secondary poolu" u některých class už se taky něco psalo a z toho mála co vím, že má fungovat i inverzně, v závislosti na povolání, což se jako nápad zdá brilantně jednoduché, rád si přečtu všechny postřehy, speciálně na tohle poslední téma :) |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
terawatt
Junior Member

913 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 20:55:43
|
quote: Originally posted by Oralin Řekl bych že ne. Základní idea je že WP a DoK mají zcela oddělené pooly na dmg a heal. Ten na heal se sice malinko dobíjí out of combat a dá se dobít chanellovanou speckou, ale nejefektivnější dobíjení je pomocí melee dmg abilit.
Hypotetický příklad: Rune priest má 100 Action pointů a abilita stojí 10 AP. On Chce dělat 50%dmg a 50%heal. Takže udělá 5xdmg a 5xheal a je na nule.
Warrior priest je na tom jinak. Udělá 10xdmg a například 8xheal (dobíjení není 100%).
Ale WP za to zaplatí - musí být ve přední linii, musí být na melee range, jeho healy jsou slabší, celkově mu to bude trvat mnohem déle...
Zajímavý příklad, škoda že pleteš hrušky s jabkama, začneš mluvit o rozdíle mezi "dmg a heal poolem" WP a DoK a končíš WP a RP :) |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
Lobos
Junior Member

572 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 21:15:14
|
quote: Originally posted by celdric
takze wp/dok se daji trochu prirovnat enhance shamanovi z wowka? to by me bavilo :-D (resp. to me kdysi bavilo nez jsem byl nucen respecovat na resto)
Pokud by si ten enhancement shaman doplnoval manu tim jak dela melee dmg a za manu by pak nasledne hazel healy tak presne takhle to funguje. |
 |
|
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 21:17:35
|
Dlho som hral Enhance shamana (moj main pre-TBC).. a ked som hral Disciple musim povedat ze podobnost je dost jasna.... Jasne, Enhance shaman nema ten mechanism s tou essence ktoru cerpa z bojov na healovanie..ale celkovo mozem povedat ze toho koho bavil Enhance Shaman bude bavit aj Warrior Priest alebo Disciple. |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 21:26:22
|
quote: Originally posted by terawatt ... Zajímavý příklad, škoda že pleteš hrušky s jabkama, začneš mluvit o rozdíle mezi "dmg a heal poolem" WP a DoK a končíš WP a RP :)
No já doufám, že nepletu. Rozdílný dmg a heal pool u melee healerů umožní delší periodu boje s dostatkem bodů. AP utrácíš za dmg, dmg dobíjí heal pool a ten pak vyčerpáváš healama.
Ostatní classy na to mají pouze AP a musí se rozhodnout je využijí.
Co se týká zdánlivé podobnosti melee healerů (WP a DoK) a "range dmg" healerů (Shaman a Archmág), tak ta je opravdu pouze zdánlivá. Oba principy jsou naprosto odlišné.
Shaman a Archmág dostávají za většinu svých dmg spellů 1 bod do "heal banky" a za většinu svých heal spellů 1 bod do "dmg banky". Bodů může být 0-5. V okamžiku použití jakéhokoliv kouzla z dané banky, dojde ke 100% vyčerpání nazbíraných bodů a právě použité kouzlo má svůj efekt nějakým způsobem zvýšen (například je kouzlo instant, nebo udělá větší dmg, nebo trvá déle a tak dále). Například: dmg, dmg, dmg, dmg, dmg, insta velkej heal (normálně trvá vykouzlení 3sec.). |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 21:28:00
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Dlho som hral Enhance shamana (moj main pre-TBC).. a ked som hral Disciple musim povedat ze podobnost je dost jasna.... Jasne, Enhance shaman nema ten mechanism s tou essence ktoru cerpa z bojov na healovanie..ale celkovo mozem povedat ze toho koho bavil Enhance Shaman bude bavit aj Warrior Priest alebo Disciple.
Tak to ano, špatně jsem tě pochopil. Enhance shaman se nepodobá WP abilitama a mechanikou, ale tím, že jede melee a umí heal. Bude bavit stejné lidi. Ano. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 21:37:14
|
quote: Originally posted by Oralin
quote: Originally posted by ManiaCCC
Dlho som hral Enhance shamana (moj main pre-TBC).. a ked som hral Disciple musim povedat ze podobnost je dost jasna.... Jasne, Enhance shaman nema ten mechanism s tou essence ktoru cerpa z bojov na healovanie..ale celkovo mozem povedat ze toho koho bavil Enhance Shaman bude bavit aj Warrior Priest alebo Disciple.
Tak to ano, špatně jsem tě pochopil. Enhance shaman se nepodobá WP abilitama a mechanikou, ale tím, že jede melee a umí heal. Bude bavit stejné lidi. Ano.
to je divny hral jsem enhance shamana, a disciple me nebavil v bete a tedy ho nebudu hrat ani v retailu |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 22:23:59
|
toz to je zajimavy jak se muzou nektery veci vnimat ruzne :-)
asi nezbyde nez to vyzkouset ;-) |
no mmo
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 07:55:05
|
Docela by mne zajímalo, jestli Mythic chystá i nějaké veteran rewardy. Blizzard se na ně vykašlal s jejich politikou vše pro všechny, ale tady by je mohli dát :) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 08:36:11
|
quote: Originally posted by Aramir
Docela by mne zajímalo, jestli Mythic chystá i nějaké veteran rewardy. Blizzard se na ně vykašlal s jejich politikou vše pro všechny, ale tady by je mohli dát :)
Jeste to nevyslo a ty uz premyslis o veteran rewardech  |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 08:43:52
|
Trošku předbíhám, já vím  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 08:55:13
|
Trošku předbíhám, já vím 
notabene kdyz za mesic maximalne vsichni budou usilovne koncit protoze je to "nedodelana sracka" :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:11:32
|
quote: Originally posted by Pertha
Trošku předbíhám, já vím 
notabene kdyz za mesic maximalne vsichni budou usilovne koncit protoze je to "nedodelana sracka" :)
Neser mě Perťáku, nebo ti rozšlapu tvojí gumovou kachničku.  |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:14:47
|
Pánové, v zájmu zachování čitelnosti topicu, prosím nequotujte poslední příspěvek  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:27:38
|
je tu nekdo v bete kdo je vybaven geforce 7600gt kartou (prip. obdobnou) kdo by se podelil se zkusenostmi ohledne vykonu soucasneho enginu - hlavne ve "vetsim" pvp...? jo a kolik ramky? pocitam, ze 1GB je minimum a optimalni 2gb? |
no mmo
|
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:33:23
|
Na začátku bety jsem to hrával na 7900GT a běhávalo to obstojně. Při nižších detailech ti to bude chodit dobře.
Co se paměti týče, tak na starším notebooku s 1GB mi to dřív padalo a bylo to nehratelné. Teď na novém s 3GB mi to už jen padá  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:34:00
|
Priste prosim posty o HW smerujte sem: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30454
At to neni vsechno v jednom topicu.
Dik |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:35:10
|
quote: Originally posted by Oralin
quote: Originally posted by Pertha
Trošku předbíhám, já vím 
notabene kdyz za mesic maximalne vsichni budou usilovne koncit protoze je to "nedodelana sracka" :)
Neser mě Perťáku, nebo ti rozšlapu tvojí gumovou kachničku. 
uvidime tak koncem rijna ti tenhle post pripomenu :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:44:14
|
Nic se nedeje. Jsme jenom lidi.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 14:01:42
|
quote: Originally posted by terawatt
........Co se "Tactics" týče, tak z hlediska funkčnosti mezi "Tactics" a "Career Mastery" (tedy kromě možnosti modifikace "Tactics abilit" vždy mimo combat) žádný rozdíl nevidím, takže zatím to odhadnu na jakousi lahůdku s líbivým názvem pro neůnavné "clickery"......
Bonusy Taktik jsou pasivni, neklikas na ne. |
Edited by - Nogglli Guemaah on 29/08/2008 14:02:14 |
 |
|
Topic  |
|