Author |
Topic  |
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 09:03:26
|
Také jsem zadal jen klíč co mi kdysi přišel e-mailem jako předplatiteli. Betu jsem nehrál. Na tek klíč mohu do hry pořád. Mám v úmyslu nerozdělanou krabici s WHO prodat kamarádovi. Půjde mu ten klíč co bude uvnitř bez problému použít s tím, že bude mít měsíc hraní zdarma a nebo je to nějakým záhadným způsobem vázáno na ten pre-order key (head start) a ten měsíc mi už teď běží? (ale o tom pochybuji). |
Lexon |
 |
|
Leendrix
Starting Member
33 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 10:04:17
|
ja mam SE a klic z ni jsem zadal uz par dni pred 25 a jede me to vpoho :) |
EU eng. server Karak Eight Peaks (EN Core) - Dwarf Engineer Leendrix, Empire Warrior Priest Weodo |
 |
|
Chimeera
Starting Member
13 Posts |
Posted - 27/09/2008 : 18:11:48
|
Dobrý Den, můj bratr má problém se zapnutím warhammru online píše mu to při opetchování a stisknutí tlačítka play toto:
Critical Error
An error occurred -- Warhammer will now terminate.
Nvm co stím, je chyba u grafiky nebo zvuku co myslíte (nebo je chyba jinde) Pokud víte jak na to prosím o napsaní na icq : 467959903 |
Klan Tripartita ! Warhammer online CORE ! Destruction ! - devils.s@seznam.cz ! server - Karak Azgal |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 06:45:07
|
Pokud si dobre pamatuju, tak to byva problem bud nedostatku pameti anebo firewall (takze zkus otevrit port anebo ho uplne shodit). Mozna si to pletu s jinym bugem, ale uz to tady nekde zaznelo. Uplne shodit firewall znemana shodit ho v services.msc. ;-) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 28/09/2008 06:46:07 |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 08:46:23
|
No me tedy pomohlo aktualizovat ovladace uplne na vsechno! |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 17:53:27
|
Tusite nekdo proc nejde Eltharion ? Vratil jsem se z chaty ze si zaparim a prd .. |
 |
|
bodhi
Starting Member
47 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 18:05:01
|
quote: Originally posted by M.C warior
Tusite nekdo proc nejde Eltharion ? Vratil jsem se z chaty ze si zaparim a prd ..
restart servru, zacal v 17 hodin |
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 28/09/2008 : 18:09:29
|
Tusite nekdo jak se zbavit tech hlasek pres cekou obrazovku "Skill not Ready, Target out of Range" a tak? V PvP mne to obtezuje - ve vetsi skrumazi je toho plna obrazovka :(
(Skousel jsem v layour editoru zmensit + presunout to okno co to asi dela (je jediny uprostred obrazovky :) ale nic se nezmenilo... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 29/09/2008 : 13:47:57
|
quote: Originally posted by brutus
Tusite nekdo jak se zbavit tech hlasek pres cekou obrazovku "Skill not Ready, Target out of Range" a tak? V PvP mne to obtezuje - ve vetsi skrumazi je toho plna obrazovka :(
(Skousel jsem v layour editoru zmensit + presunout to okno co to asi dela (je jediny uprostred obrazovky :) ale nic se nezmenilo...
a jak ze to mas velkej monitor? |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 29/09/2008 : 13:51:35
|
quote: Originally posted by B8M
(Skousel jsem v layour editoru zmensit + presunout to okno co to asi dela (je jediny uprostred obrazovky :) ale nic se nezmenilo...
a jak ze to mas velkej monitor?
co to s tim ma spolecnyho? :) (jinak jedu 1920*1200 na 24') |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 29/09/2008 : 13:54:55
|
quote: Originally posted by B8M
a jak ze to mas velkej monitor?
co to s tim ma spolecnyho? :) (jinak jedu 1920*1200 na 24')
ja jen.. na cem ze je to ta obrazovka plna napisu    |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 09:40:04
|
quote: Zajimave spis je, ze kdyz to koncilo 25teho a dnes je sobota 27eho tak stale hraju a klic z krabice jsem jeste nezadal :) juhůůů
Mam to stejny, kod jsem jeste nezadaval a normalne hraju. |
 |
|
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 12:31:59
|
quote: Originally posted by Slunicko
quote: Zajimave spis je, ze kdyz to koncilo 25teho a dnes je sobota 27eho tak stale hraju a klic z krabice jsem jeste nezadal :) juhůůů
Mam to stejny, kod jsem jeste nezadaval a normalne hraju.
Ak mate CE verziu tak grace period by mal byt do 2.10 :) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 12:34:42
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Ak mate CE verziu tak grace period by mal byt do 2.10 :)
ja hraji na head start SE key, protoze mi ta zatracena krabice nedorazila, asi to nekde posta zadrbala (coz neni podstatny)... jsem zvedavej kdy mi nepujde lognout... pocitam, ze nejpozdejs zitra uz si nezahraju... |
no mmo
|
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 12:36:56
|
CE prave nemam. Jedu na SE. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 12:38:39
|
Že by v tom mělo GOA bordel? To není možné přeci  |
 |
|
Slunicko
Starting Member
82 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 12:55:21
|
Tenhle typ bordelu vitam  |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 13:40:45
|
Oni vám to pak odečtou z předplatnýho  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 13:45:42
|
quote: Originally posted by Aramir
Oni vám to pak odečtou z předplatnýho 
no pri kvalite GOA sluzeb je tohle spis optimisticka varianta... realnejsi je lock accountu a 14 dni komunikace s helpline o znovuaktivaci... (pesimisticka varianta je smazani accountu vcetne charu :D |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 13:47:07
|
A když budou v tom lockování, tak se překliknou a zbytku smažou účty. |
 |
|
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 18:43:11
|
Mno, dnes minimalne na US serveroch povolili "Cross Pairing Scenario Queuing" takze snad tych scenarii bude teraz dost :) |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 19:23:40
|
quote: Originally posted by ManiaCCC
Mno, dnes minimalne na US serveroch povolili "Cross Pairing Scenario Queuing" takze snad tych scenarii bude teraz dost :)
Tohle byl velice špatný krok neudělat cross scenarka jakou jsou ve WoWku.Čekam kolikrát několik hodin(dopoledne) a pulhodiny klidně navečer.
WoW BGs jsou opravdu oproti tomuhle luxus. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 19:29:34
|
Nebyl to vubec spatnej krok. Ve WoWku to bylo akorat, proste jsi potkaval hrace ze svyho serveru a tak nejak jsi je vsechny poznaval potom pri farmeni atd. a potom kdyz zacly umirat BGcka, tak byl cross nutnej. Ale ted? Ted bude scenario grind nejakejch random hracu.
Vubec se mi nelibi ze lidi chtej expit jen pres scenaria, pak musime PQ solovat a ruzne prebihat a oni si jeste stezujou na cekacky  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 19:47:35
|
Ať si každej expí jak chce, ale vidět v t3 jiný scenario než Tor Anroc je zázrak, a to mi vadí, že se tu každej žene za 40 ajk nejrychlejc to jde, a přitom tu o levlení ani moc nejde. Ale MYthic udělal velkou chybu s PvE questama, který dávaj strašně málo expů. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 19:50:51
|
PvE questy davaju XP akurat.. keby davali viac tak by som tier preletel asi tak za den kedze tie questy dokazem spravit za jeden den :)... to by neprospelo levelovaniu..
Co sa tyka scenarii, cross-server scenaria 90% fanusikov na forach vobec nechce a chapem ich... to ze niekto sa zenie len za scenariami, nuz... ja neviem..ja si zahram proste scenario ked nabehne a necakam na ne..... |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 22:51:04
|
Tak snížit pvp expu. Za scenarko kde splnim dva questy a vyhraju můžu mít na t3 třeba 20k, za quest tak 7k. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 08:44:43
|
EA mi přes paypal vrátili 5 euro, takže skutečně to nakonec mám za cenu po slevě. |
 |
|
Bottenanna
Junior Member

511 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 09:37:15
|
quote: Originally posted by Filda LNL
Tak snížit pvp expu. Za scenarko kde splnim dva questy a vyhraju můžu mít na t3 třeba 20k, za quest tak 7k.
proc snizit expy za scenaria boze muj ta hra je o pvp kdyz se ti to nelibi tahni si hrat neco jinyho |
Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra |
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 10:51:25
|
quote: proc snizit expy za scenaria boze muj ta hra je o pvp kdyz se ti to nelibi tahni si hrat neco jinyho
Zase dalsi chytry panko... tak sa mali kurwa vysrat na levelovanie a vsetci sme mali zacat na max. lvl, nie? Ked PvP, tak rovnocenne pre vsetkych, bez nejakych sraciek okolo toho, nie? CounterStrike s trpaslikmi a orkami.
Ta hra nie je totiz len a len PvP, ako PvP ju beries ty, ale to je nepodstatne... su ludia, ktori si ju radi zahraju aj s PvE. A naozaj je viac ludi, ktorym vadi, ze to XP-uje moc rychlo. Tak sa totiz cas na hranie PvE brutalne skracuje a ostane naozaj len PvP, ved co ine hrat na max. leveli... |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
Edited by - Wuuduu on 01/10/2008 10:51:44 |
 |
|
Marketa
New Member

294 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 12:38:23
|
quote: Originally posted by Bottenanna
quote: Originally posted by Filda LNL
Tak snížit pvp expu. Za scenarko kde splnim dva questy a vyhraju můžu mít na t3 třeba 20k, za quest tak 7k.
proc snizit expy za scenaria boze muj ta hra je o pvp kdyz se ti to nelibi tahni si hrat neco jinyho
S timto souhlasim.Ja se bavim prevazne PVP a RvR.Questy se delaji v Everquestu ci jine podobne PVE hre.Ja bych PVE uplne ze hry vypustila.Co je na tom za zabavu davat predem naprogramovaneho moba , ktery ma radius 2x2 metry ? Zabava pro tupce ? |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 13:16:20
|
Marketo, vytvořila jsi si dole vlastní flame topic, tak si prosím veškeré své slovní výpady postuj raději tam a přestaň tu neustále vyvolávat flame.
Rád bych ti ujasnil, a možná tě to bude šokovat, ale ty opravdu nejsi středem všehomíra a opravdu existují i jiné názory než ty tvé. Skutečně se najde spousta lidí, kteří mají rádi PvE a do tupců mají mnohem dále než ty.
|
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Marketa
New Member

294 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 14:43:41
|
quote: Originally posted by NoX
Marketo, vytvořila jsi si dole vlastní flame topic, tak si prosím veškeré své slovní výpady postuj raději tam a přestaň tu neustále vyvolávat flame.
Rád bych ti ujasnil, a možná tě to bude šokovat, ale ty opravdu nejsi středem všehomíra a opravdu existují i jiné názory než ty tvé. Skutečně se najde spousta lidí, kteří mají rádi PvE a do tupců mají mnohem dále než ty.
Aha pan je dotceny.Take se tomu rika intolerance.Ja jsem napsala svuj nazor a za tim si stojim.Tvuj je jiny ja jej respektuji tak se tady nepredvadej jako mali ukrivdeny Jarda.
PS: urcite je hodne lidi majici radi questy a PVE ,ale at nelezou do RvR hry jecet ze nemaji PVE. |
WHO-Marketka
Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116
Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !
Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!
Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital" |
Edited by - Marketa on 01/10/2008 14:45:43 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 14:55:20
|
quote: Originally posted by Marketa Ja bych PVE uplne ze hry vypustila.Co je na tom za zabavu davat predem naprogramovaneho moba , ktery ma radius 2x2 metry ? Zabava pro tupce ?
To je kvalitativně stejný názor jako: Co je to za zábavu žít život, když na konci stejně všichni chcípnem. Zábava pro tupce ?
Jinak odpověď je jednoduchá - je to jeden ze základních filozofických směrů v otázce co je smyslem života - prožitky.
A každého baví něco jiného. Jestliže je PvE ve hře WHO, pak ho nemůžeš odsuzovat ani vytlačovat. |
 |
|
Wuuduu
Junior Member

544 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 15:18:03
|
Marketka, RvR hra neexistuje, existuju len PvE a PvP hry. 
A kedze WAR obsahuje aj PvE, tak ho clovek moze kritizovat rovnako, ako PvP.
PvE obsah nemozes kritizovat v CounterStrike, tam totiz ziadne PvE neexistuje, vo WAR vsak ano. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
Edited by - Wuuduu on 01/10/2008 15:19:23 |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 15:22:10
|
quote: Originally posted by Marketa Aha pan je dotceny.Take se tomu rika intolerance.Ja jsem napsala svuj nazor a za tim si stojim.Tvuj je jiny ja jej respektuji tak se tady nepredvadej jako mali ukrivdeny Jarda.
Intolerance? Ano, to je přesně to co předvádíš. " Mě baví PvP. PvE je pro tupce, nejlépe budude ho vypustit!" |
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 15:50:48
|
quote: Originally posted by Marketa
Aha pan je dotceny.Take se tomu rika intolerance.Ja jsem napsala svuj nazor a za tim si stojim.Tvuj je jiny ja jej respektuji tak se tady nepredvadej jako maly ukrivdeny Jarda.
PS: urcite je hodne lidi majici radi questy a PVE ,ale at nelezou do RvR hry jecet ze nemaji PVE.
sakra aspon pis normalne |
 |
|
muma
Starting Member
10 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 16:15:20
|
pve má who udělanej hodně dobře, každej si leveluje kde chce at v pvp nebo v pve..já to střídám a je to super.. jinak nic proti holkám pařankám ale zrovna tahle slečna/paní intelektem asi moc neoplývá |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 16:36:16
|
osobne me teda lvovani ve WAR sedi zatim ze vsech her nejvic... jde lvlovat vicesmery a pritom se muzou nektery zanedbavat a to mi sedi... osobne zanedbavam questovani protoze k tomu mam celkem odpor ze vsech tech her. obcas si zagrindim obcas si dam i nejakej ten Q ale nevic me bavi lvlovat ve scenariich. Skoda jen ze ted v T4 si scenaria nezahraju takze budu muset bud cekat nebo questit/grindit.
kazdopadne za lvlovani pro WAR velky + ted jeste aby dobre dopadl end-game content... |
so... |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 20:34:32
|
V souvislosti s mnozstvim expu za scenaria na sobe pozoruju jednu vec: S healerem jsou scenaria mnohem vyhodnejsi, nez solo questy, pokud se tedy hrajou. Diky tomu si rikam, proc vlastne questovat.
Tudiz pokud se zrovna scenaria nehrajou, tak jen lognu a poflakuju se kolem, na "trapeni se" s questama naladu nemam. A kdyz uz xty den jedu jedno scenarko za druhym, pomalu se mi zacina prejidat i to, protoze je to neskutecne repetitivni. V konecnem dusledku uz pomalu ani nemam chut logovat, a kdyz, tak zkoumam co umi ruzne classy, atd. Motivace k levlovani veskera zadna. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 20:39:10
|
quote: Originally posted by Rahman
V souvislosti s mnozstvim expu za scenaria na sobe pozoruju jednu vec: S healerem jsou scenaria mnohem vyhodnejsi, nez solo questy, pokud se tedy hrajou. Diky tomu si rikam, proc vlastne questovat.
Tudiz pokud se zrovna scenaria nehrajou, tak jen lognu a poflakuju se kolem, na "trapeni se" s questama naladu nemam. A kdyz uz xty den jedu jedno scenarko za druhym, pomalu se mi zacina prejidat i to, protoze je to neskutecne repetitivni. V konecnem dusledku uz pomalu ani nemam chut logovat, a kdyz, tak zkoumam co umi ruzne classy, atd. Motivace k levlovani veskera zadna.
To vyřeší parta Rahmane. My questíme v grupě a je to mnohem lepší než solo. Mě to také už pomalu štvalo proč mám lítat po mapě za 3k když za 10 minutek mám 8 když se to nepovede. Teď pravidelně lítáme PQ a Q nebo logujeme v partě. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 22:19:19
|
quote: Originally posted by Shatteren
Jakej ma nick ?
dokonce u vas i mluvi na VT to nejde prehlidnout...
maxs dokud tu budes ty bude to odpad tj fakt |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 22:22:13
|
Amaunetka ? O nikom jinym nejak ani nevim, moc na VT nechodim. A i ta to asi zapichla. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 01/10/2008 : 22:24:16
|
nevim jakej ma nick ve hre slysel sem ju mluvit, dokonce i tady na imperku psala ze je v tehle guilde a jak noggli koupil VT pro guildu a jak je to super blablabla takze tam asi bude :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 10:14:15
|
Otazka na moderatory: nenastal uz zase cas na banana pro matrixe? (Musim rict ze rektalni vyplody tohodle blbstajna mne vazne obtezuji). |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 10:26:37
|
edit: Ban bohužel není v moci moderátorů  |
|
Edited by - NoX on 02/10/2008 10:48:01 |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 10:31:29
|
Len dufam ze miesto toho zbytocneho flamu ktory tu prezivate sa neprebudite do rana ako ja ... o com ten blazon keca? Celu noc som travil expenim, questenim, skumanim novych zon. Dnes rano sa lognem do hry (ano, niektory si ten luxus dovolit mozu) a co nevidim .. doslova NEVIDIM. Nevidim svoje krvopotne udelane questy behom noci, nabrane expy, prebadane uzemia. Jednoducho si to hra nepameta a pri nalogovani som bol v lokacii kde som travil vcerajsi obed. Tymto ma pripravili nie len o cas, ale hlavne aj chut hrat znovu tie iste kokotiny jak idiot. Podobnu situaciu som zazil naposledy z dob Kelevaru (free UO shard) kde obcas vracali save zo zalohy, no na urovni Mythicu sa mi o tom ani nezdalo ... budis |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 10:35:02
|
quote: Originally posted by Kojot
Len dufam ze miesto toho zbytocneho flamu ktory tu prezivate sa neprebudite do rana ako ja ... o com ten blazon keca? Celu noc som travil expenim, questenim, skumanim novych zon. Dnes rano sa lognem do hry (ano, niektory si ten luxus dovolit mozu) a co nevidim .. doslova NEVIDIM. Nevidim svoje krvopotne udelane questy behom noci, nabrane expy, prebadane uzemia. Jednoducho si to hra nepameta a pri nalogovani som bol v lokacii kde som travil vcerajsi obed. Tymto ma pripravili nie len o cas, ale hlavne aj chut hrat znovu tie iste kokotiny jak idiot. Podobnu situaciu som zazil naposledy z dob Kelevaru (free UO shard) kde obcas vracali save zo zalohy, no na urovni Mythicu sa mi o tom ani nezdalo ... budis
Nemáš hrát na test serveru  |
 |
|
Pramen
New Member

297 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 10:38:44
|
Kojot : Stejna vec se stala jednomu z guildy, ze se druhy den lognul a chybel mu lvl, par renown pointu apod... Udelal report a postupem casu se mu to ztracene vratilo. |
 |
|
ManiaCCC
Junior Member

630 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 10:43:03
|
Kojot, len otazocku, na akom servery hras? To by mohlo co to vysvetlit. |
 |
|
Topic  |
|