Author |
Topic |
Dirtas
Starting Member
57 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:12:50
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by KrisCZ
Je tu novy Cesky PvP klan - Play for Pleasure.
...kam ty na ty jmena chodis .... stacilo se trosku poradit a ne byt u vseho prvni nemuselo byt tolik CZ guild
Ja joinu Cthulhu po dohode s Gizmacem.
No trošku mi z tohodle zavání, jako by sis myslel, že tohle založil Kris boco .... Podle toho co vím, tak PfP jsou hráči z UO, kteří již pod tímhle jménem hrají několik let, takže to měnit nechtějí. |
|
|
Vali.
New Member
108 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:23:42
|
quote: Originally posted by Dirtas
Je tu novy Cesky PvP klan - Play for Pleasure.
...kam ty na ty jmena chodis ....
No trošku mi z tohodle zavání, jako by sis myslel, že tohle založil Kris boco ....
Taky my to tak vyznelo ... jako ze Black vi ze to zalozil Kris ...:) |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:32:25
|
quote: Originally posted by KrisCZ Osobne jsem zalozil PvP clan a chtel bych PvP.
a pak tohle
Je tu novy Cesky PvP klan - Play for Pleasure. Je PvP aktivni jiz ted (a ma par wars jiz vyhlaseno) a pokud nekdo ma zajem tak kontakt na /tell kocourek, /tell bunny.
... proste jsem si z toho odvodil ze to zalozil Kris, pokud to tak neni tak se mu omlouvam, nicmene zbytek plati ze to jmeno je alespon pro me horsi nez CZF.
|
Black |
Edited by - Black on 29/11/2007 07:33:12 |
|
|
Vali.
New Member
108 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:36:27
|
Se v praci taky nudis co? hehe. Jinak tohle:Osobne jsem zalozil PvP clan a chtel bych PvP.Je mysleno na CZF akorat to zle vyznelo.Prepis z clan fora CZF....Vznikl novy Cesky PvP klan "Play for Pleasure", kde je moznost ihned podstoupit Clan Wars (/tell kocourek). Momentalne jsou 3 clenove. U nas se jeste nejakou dobu CW konat nebude tak jen davam info pro ostatni. Pokud snad nekdo ma zajem i o Duel, kontaktujte opet vyse zmineneho.
|
Edited by - Vali. on 29/11/2007 07:48:14 |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:19:55
|
No prave ze moc nenudim, proto ctu mezi radky a tak to dopada.
Ted uz je mi to jasne ale vcera jsem si to prelozil jinak, sry. |
Black |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:31:36
|
No prave ze moc nenudim, proto ctu mezi radky a tak to dopada.
Ted uz je mi to jasne ale vcera jsem si to prelozil jinak, sry.
tydle konce roku by meli zakazat co ? sem se ted dva dny nedostal pomalu ani k tomu abych do hry lognul |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:55:13
|
Pokud jste někdo kolem levelu 12-15 ozvěte se na /tell Desure Chtělo by to pár lidí kolem stejného levelu kvůli instancím.
Jinak integrovaný voice chat ve hře chodí velmí dobře. |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:34:50
|
Gabrieli ty mas Donn hotovy ? V kolik dnes budes hrat, ze bychom to pripadne zkusili. |
Black |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:37:34
|
Gabrieli ty mas Donn hotovy ? V kolik dnes budes hrat, ze bychom to pripadne zkusili.
No nemám, udělal jsem to až do konce sám, ale řeším stejný problém jako vy.
Včera jsem psal asi 2x Noemu jestli tam zajdem a nulová odpověď :( |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:49:01
|
quote: Originally posted by Gabriel
Včera jsem psal asi 2x Noemu jestli tam zajdem a nulová odpověď :(
omlouvám se já mám problém s chatem - mám stažen zvuk hry na minimum protože mě bolí palice a pak si nevšimnu telu ... budu si muset asi udělat solo okno jen na tely a to mít puštěný. kdyžtak si na mě pls napiš mobil stačí prozvonit na 608322775 ... nebo ideálně nainstaluj si to Ventrilo, to máme většinou puštěný vždy když hrajem s Blackem |
Noe
|
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 10:30:00
|
no snad nemate problem s instancema , staci napsat do LFG kanalu a ona se behem minutky najde plna grupa
jinak Cthulhu je dalsi ceska guilda? |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
Edited by - jerryNBK on 29/11/2007 10:51:02 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 10:56:19
|
Na www.svet-it.cz mají sběratelskou verzi za 1150Kč |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:04:04
|
quote: Originally posted by jerryNBK
no snad nemate problem s instancema , staci napsat do LFG kanalu a ona se behem minutky najde plna grupa
jinak Cthulhu je dalsi ceska guilda?
My si jsme starší pánové s rodinama, tak my si u toho rádi pokecáme, dáme vínko, pohoda, klid...Srát se děckama v partě je to nejhorší čeho se bojím :-)) |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 12:15:14
|
Tak jsem kuknul na ty vize do budoucna a pak taky na stránku kde to psali a vypadá to na zatím nejlepší sajtnu o TR co jsem viděl.
http://www.tentonhammer.com/tr |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 15:34:57
|
tak sem si to koupil a myslel si ze si zahraju prvni mesic volnej a mezitim si zaridim tu kreditku na platbu do zahranici a vono to chce hned pri registraci cislo ty kreditky to je bordel :-) |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:00:55
|
no napis tam treba kreditku rodicu bo kamaradu a hned ja ti to ten volnej mesic veme , tak ji muzes smazat |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:15:51
|
quote: Originally posted by jerryNBK
no napis tam treba kreditku rodicu bo kamaradu a hned ja ti to ten volnej mesic veme , tak ji muzes smazat
takze teoreticky staci tam zadat to cislo a pak se zatim nic platit nemusi ? platit pak uz muzu mojim cislem kreditky po uplynuti volnyho mesice ? |
Edited by - Arach on 29/11/2007 16:16:49 |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:20:51
|
quote:
takze teoreticky staci tam zadat to cislo a pak se zatim nic platit nemusi ? platit pak uz muzu mojim cislem kreditky po uplynuti volnyho mesice ?
ano, ale vymysleny cislo tam zadat taky nemuzes bo si to checkuje nejakej algoritmus jehoz jmeno si nepamatuju :) |
lastfm |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:53:54
|
Drive stacilo na aktivaci volneho mesice jakekoliv cislo vygenerovane pomoci kredit generatoru. Kazdopadne je to pekna svinarna ze si nemuzes zahrat to co jsi si legalne koupil. |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:57:38
|
to jo, trochu me zacina mrzet ze sem si nejdrive nevyridil tu kreditku (to bude trvat 14dnu urcite....) |
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:59:20
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote:
takze teoreticky staci tam zadat to cislo a pak se zatim nic platit nemusi ? platit pak uz muzu mojim cislem kreditky po uplynuti volnyho mesice ?
ano, ale vymysleny cislo tam zadat taky nemuzes bo si to checkuje nejakej algoritmus jehoz jmeno si nepamatuju :)
proste si zkusej stahnout 1 euro :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 17:25:13
|
Jsem naklonovanej, ale nemám žádné questy s clonem. Když nemám dokončem Oportunity Wirdernes první mapy tak bych to s clonem musel dělat celý znovu? To přeci nejde dokončit ten celý příběhový quest ... jak to řešíte v těhle příadech ... s level 14 postavou to dokončit nejde a když pojedu dál s klonem tak přijdu o jeden skoro dodělaný clon credit. |
Noe
|
|
|
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 18:10:57
|
quote: Originally posted by Noe
Jsem naklonovanej, ale nemám žádné questy s clonem. Když nemám dokončem Oportunity Wirdernes první mapy tak bych to s clonem musel dělat celý znovu? To přeci nejde dokončit ten celý příběhový quest ... jak to řešíte v těhle příadech ... s level 14 postavou to dokončit nejde a když pojedu dál s klonem tak přijdu o jeden skoro dodělaný clon credit.
Pokud naklonujes postavu napr. na lv14, tak budes na klonu mit vsechno hotovo do te chvile nez jsi si ten klon vyrobil. Uplne vse. A tak to bude vzdycky - udelas klona na 30lv a ten klon bude mit hotovo vse co mela original postava na 30lv z ktere jsi ji naklonoval (questy, ToO, logos proste vse, krome clone kreditu). ALE - vsechny takhle naklonovane postavy pak musis hrat extra dal, jelikoz vsechny questy co nema postava z ktere klonujes nebude mit ani onen klon z ni udelany. Kazda postava potom jede svoje ToO a ma moznost vydelat si sve vlastni clone kredity. Takhle se da klonovat do nekonecna... |
|
|
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 22:13:07
|
No je to takové divné s těma klonama. Já jsem naklonoval teď na levelu 14 a chci pokračovat s klonem jako Sapper. Tzn. musím požádat o znovu přijetí do clanu, znovu si zadat všechny friends a oznámit jim, že nadále pokračuju s jinou postavou.
Trochu nezvyklé :-) |
|
|
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 06:24:15
|
No je to takové divné s těma klonama. Já jsem naklonoval teď na levelu 14 a chci pokračovat s klonem jako Sapper. Tzn. musím požádat o znovu přijetí do clanu, znovu si zadat všechny friends a oznámit jim, že nadále pokračuju s jinou postavou.
Trochu nezvyklé :-)
Neco pravidel i kdyz to nemam moc rad (ale tohle je zrovna jedno z nich): http://www.tabula-rasa.phorum.cz/viewtopic.php?t=7 Vstoupils a zde jsou podminky se kteryma souhlasis, kdyz vstupujes. Pokud jsi je necetl tak pak s tim zkus neco udelat (jako ostatni) a popremejslej co s tim dal a dej vedet, stale se jedna o svobodu rozhodnuti...Co se tyka tech Friends, to je mi lito, ale to spis napis /petiton ve hre na vyvojare, ze kdyz klonujes, tak si klon nepamatuje kontakty (me to taky stve, ale neda se zatim nic delat).
PS: do klanu tusim jde prijmout 200 lidi, charakteru kazdy z nas muze mit max 16. V klanu je nas ted 39, kdyby kazdy chtel mit v klanu vsechny postavy (ne jen jednu, ale rovnou vsechny), tak uz ted by to bylo 624 postav (vim, je to prehnany, ale i kdyz by kazdy chtel jen 8 nebo 4 stale je to mazec a to se mi nelibi, tohle je i osobnejsi. Je to model co ti tu ukazuju a nemusel bych vlastne vubec...) |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 08:11:20
|
Trochu nezvyklé :-)
Neco pravidel i kdyz to nemam moc rad (ale tohle je zrovna jedno z nich): http://www.tabula-rasa.phorum.cz/viewtopic.php?t=7 Vstoupils a zde jsou podminky se kteryma souhlasis, kdyz vstupujes. Pokud jsi je necetl tak pak s tim zkus neco udelat (jako ostatni) a popremejslej co s tim dal a dej vedet, stale se jedna o svobodu rozhodnuti...Co se tyka tech Friends, to je mi lito, ale to spis napis /petiton ve hre na vyvojare, ze kdyz klonujes, tak si klon nepamatuje kontakty (me to taky stve, ale neda se zatim nic delat).
PS: do klanu tusim jde prijmout 200 lidi, charakteru kazdy z nas muze mit max 16. V klanu je nas ted 39, kdyby kazdy chtel mit v klanu vsechny postavy (ne jen jednu, ale rovnou vsechny), tak uz ted by to bylo 624 postav (vim, je to prehnany, ale i kdyz by kazdy chtel jen 8 nebo 4 stale je to mazec a to se mi nelibi, tohle je i osobnejsi. Je to model co ti tu ukazuju a nemusel bych vlastne vubec...)
Nevím, co to má společného s pravidly klanu. Jen jsem konstatoval, že by to s těmi klony chtělo ze strany vývojářů nějak malinko doladit. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 09:06:16
|
chris ukazuje ze CZ ve jmene neznamena nezvladani vysokoskolske nasobilky aneb se rika Dej ..... funkci a vymysli lejstro |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 30/11/2007 09:07:46 |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 09:43:22
|
Tak mam za sebou 3 dny trialu a vidim to asi takhle:
Pekne udelana krajina - to se mne vazne libi, je to hodne clenite a ruznorode, da se pouzivat terenu jako zbrane. Hra je rychla, zabavna - jako strilecka je to fajn. Jde se lognout a dat si rychlou akci pri dobyvani/braneni zakladny.
Bohuzel to neni MMORPG - customizace charu je miziva, rozdelovani bodu do statu ovlivni vysledek pomerne hodne malo. "Buildem" Nejde ovlivnit DMG - zalezi jen na zbrani. Skill jsou bud uber (a ma je kazdy) nebo k nicemu (a nema je nikdo). Vysledkem je ze nejsou buildy - kazdy jede totez. Problemy s "balnace" - tam kde nic takoveho jako balance charu neni asi nemuzou byt ani problemy :) Jinak nedokazu pochopit jak je mozne, ze chary s nejvetsim armorem maji nejvetsi dmg? Tak jak hra stoji ted (a nejen na lowlevelu podle for) jsou support chary na nic. System kdy hra nema oficialni fora je IMHO na howno (ze by se inspirovali uspecham Vanguardu? :)
Muj zaver - ja to kupovat nebudu - MMORPG to neni a instantni strilecky existujou lepsi. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 10:09:44
|
quote: Originally posted by brutus Tak jak hra stoji ted (a nejen na lowlevelu podle for) jsou support chary na nic.
no mě to přijde naprosto naopak - support char mě přijde mnohem silnější než Soldier.
Jinak - Buildem ovlivnit damage pochopitelně lze, skill zbraně přidává krom jiného i damage zbraně.
Rozdílné Buildy ... mno vidíš já váhám mezi 2-3 možnými buildy ...
Skilly k ničemu - no 99% her má u každého charu nějaké skilly lepší a nějaké horší, v 99% her se nakonec vytvoří na každý povolání jeden vychytanej nejsilnější build - tak to holt je a bude.
Jinak to jsi jako po 3 dnech trialu poznal že většina skillů je k ničemu ? Nebo jen slepě papouškuješ nějaký neofficiální fora |
Noe
|
Edited by - Noe on 30/11/2007 10:10:51 |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 10:13:07
|
Taky si myslím, že buildy se dají vytvářet různé. Osobně jsem na tom jako NOE, řeším tak tři varianty.
TR má skvělé questy a výborné instance. |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 15:56:48
|
quote: Originally posted by Noe Jinak to jsi jako po 3 dnech trialu poznal že většina skillů je k ničemu ? Nebo jen slepě papouškuješ nějaký neofficiální fora
Vytahl jsem char na lev 15 a pouzil klony - takze myslim ze muzu rict, ze jsem pouzil docela hodne skillu - a zjistil ze jsou az na vyjimky na howno. a prave po tomhle zjisteni jsem zacal procitat fora a zjistil ze tento nazor nemam sam (takze mozna fora telepaticky papouskuji mne? :)
Co se buildu tyce - pro mne neni vytvareni buildu o tom, ze cekam na lev 30 a tam narvu vsechny body do 2 skillu ktery jsou k necemu. Pro mne je to o planovani statu, jejich rozdeleni a trenovani skillu ktere jdou mezi sebou kombit a chainovat.
(jinak ja se tady nerozepisuju proto, ze bych touzil po flame - pokud vas TR bavi tak vam zavidim, protoze ja uz nemam asi rok coi hrat :(( a doufal jsem, ze TR mne chyti - ale je to proste jinej typ hry nez co mne vyhovuje - neimplikuju tim, ze je to spatna hra - jen pro muj herni vkus moc easy. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Dirtas
Starting Member
57 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 17:54:44
|
Je pravda, že některé skilly jsou opravdu naprd, ale upřímně... 90% skill pointu narveš do skillu s Tierem 4.. Pak už najednou cítíš ten nedostatek a hle už je prostor pro různé kombinace.. Mít tohle na 5 a tohle na 3? nebo naopak? co se mi vic hodi? osobne mam se sniperem tezky nedostatek skill pointu... rage, called shot, stealth armor, torqueshell rifle.. a co dal? sprint? lighting? carpet bombing? teh skillů je tu hafec a nemyslim si že prevladaj ty špatný.. Staty mě taky vadí... je jich malo, ale přece jen vidim alespon 3 různé možnosti.. Vše do body, vše spirit, a nebo balance... teh možností je víc.. Dungeony jsou výborné, jen bych za ně na tom lvlu 30+ dával větší reward.. a víc questů do nich.. Jako sniper můžu v planetau krásně grindovat na stalkerech a mam cca 5k expu za minutu + nice dropy. Co stalker to aspon 4 itemy... Trošku mi přijde, že zatím jednotliva povolani jsou nevyrovnana na pvp 1v1.. i kdyz zaleží na fantazii.. Zažil jsem, jak sem si dal pvp s kamosem a uz sem ho mel na musce a miřim ( sniperka musi 3sekundy mirit, jinak se střela prerusi) a kamos se schoval za bednu.. Takle me asi 3x vypek až se dostal ke me, a kill tohle se mi opravdu libilo a je docela dobre, že se da efektivne vyuzivat terén. Má to svoji akčnost Craft mi zatím příjde celkem jednoduchý, ale je to jen začátek a věřím, že se to zvedne, jelikož autoři docela slušně makají.. viz patch notes. Mě ale nejvíc chybí, nějaké to ultimate vybavení z bossů.. Nodropy a podobně.. Přece jen mi přijde, že ten armor vypada pořád stejne... Shrnuto podtrženo.. Tabula Rasa má podle mě velkou budoucnost a určitě je to pro mě druhé nejlepší MMO hned za Anarchy Online. /end |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 18:19:25
|
skoro slintam :) |
lastfm |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 30/11/2007 : 19:20:40
|
jj souhlas s dirtasem , taky musim rict ze tabula rasa urcite neni pro kazdeho |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 01/12/2007 : 13:22:29
|
Takova dulezita informace, s novym patchem pribude 1 bezplatny respec vsech charakteru (budou se nerfovat nektery skilly - treba rage) tento respec bude jednorazovy po prvnim prihlaseni po patchy do hry, takze zbytecne neklonujte
Jinak blacku a noe - posledni 3 dny se vas snazim nahodit do guildy ale zatim jsem vas nenzastihl online, kdyztak mi pls napiste na icq az lognete(nemam vase icq, jak icq udelalo pruvan v protokolech, tak se mi ztratilo) a ja poslu invite. Nebo napiste /tell xxhell (gil-galad) a on vas invitne, je ve hre casteji nez na |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 01/12/2007 : 15:51:15
|
Připomína mi to LOTRO to nemělo taky žadnej end game content když vyšlo.Vydali několik books a hned je mnohem lepší situace i když eště to neni uplně ono, mno a s TR je to stejný takže tak za půl roku snad něco bude.
Nějakej náznak co přijde je tady špatně to nevypada http://www.playtr.com/community/community_news/elder_game.html
Jinak ten týpek má ale naprostou pravdu, high level obsah není. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
Zodiac-r
Starting Member
35 Posts |
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 01/12/2007 : 22:21:48
|
quote: Originally posted by Zodiac-r
Máte nějaký odkaz kde se dá koupit klíč co TB elektronickou cestou?
Kdo by to byl řekl - plaync.com |
|
|
Zodiac-r
Starting Member
35 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 09:09:07
|
Neda mi to abych nenapsal hodnoceni po prvnim dnu.
Jako dlouholety hrac CSka, ackoliv naposledy jsem hral pred rokem a momentalne jsem zavislosti zbaven, mam urcite naroky na 3d akci. Bohuzel TR tyto naroky vubec nesplnuje. A jsem si docela jist ze je nebude splnovat ani pro hrace 3d akci typu quake.
Pokud se na hru podivam z pohledu mmorpg, mam dva poznatky, strasne jednoduche a nedodelane je jeden. Druhy je NCSoft. Za nejhorsi mmorpg kterou jsem kdy hral povazuju lineage 2 a nemuzu se ubranit dojmu ze ncsoft ma jakysi interface a dle nej chrli jednu hru za druhou. TR ackoliv konceptualne docela originalni mi pripomina lineage v tolika ohledech ze je to pro me neprekousnutelne (grafika, menu, ovladani do jiste miry, vyvoj postavy). Opravdu by me zajimalo co s tou hrou ma spolecneho Garriot. Mozna jakysi obecny koncept kombinace rpg a 3d akce.
Takze ve finale po jednom dnu hrani. Hloupocke mmorpg zkombinovane s prisernou 3d akci. Nejsem tak blby abych hodnotil hru a hlavne mmorpg hru po jednom dni, ale prvni dojem je otresny. Mmorpg hra me vzdy chytne aspon na mesic a teprve pak poznam jak kvalitni opravdu je, tohle je po lineage2 druha mmorpg ktera me totalne nudi po prvnim dni, obavam se Gabe ze ode me free mesic nedostanes :( I kdyz se jeste pokusim v tom najit zalibeni.
Vsichni kterym se TR strasne libi mi ted muzete zacit nadavat jak strasne nemam pravdu ... |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 02/12/2007 10:34:23 |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 09:42:43
|
quote: Originally posted by Rashaverak
Neda mi to abych nenapsal hodnoceni po prvnim dnu.
Jako dlouholety hrac CSka, ackoliv naposledy jsem hral pred rokem a momentalne jsem zavislosti zbaven, mam urcite naroky na 3d akci. Bohuzel TR tyto naroky vubec nesplnuje. A jsem si docela jist ze je nebude splnovat ani pro hrace 3d akci typu quake.
Pokud se na hru podivam z pohledu mmorpg, mam dva poznatky, strasne jednoduche a nedodelane je jeden. Druhy je NCSoft. Za nejhorsi mmorpg kterou jsem kdy hral povazuju lineage 2 a nemuzu se ubranit dojmu ze ncsoft ma jakysi interface a z nej chrli jednu hru za druhou. TR ackoliv konceptualne docela originalni mi pripomina lineage v tolika ohledech ze je to pro me neprekousnutelne (grafika, menu, ovladani do jiste miry, vyvoj postavy). Opravdu by me zajimalo co s tou hrou ma spolecneho Garriot. Mozna jakysi obecny koncept kombinace rpg a 3d akce.
Takze ve finale po jednom dnu hrani. Hloupocke mmorpg skombinovane s prisernou 3d akci. Nejsem tak blby abych hodnotil hru a hlavne mmorpg hru po jednom dni, ale prvni dojem je otresny. Mmorpg hra me vzdy chytne aspon na mesic a teprve pak poznam jak kvalitni opravdu je, tohle je po lineage2 druha mmorpg ktera me totalne nudi po prvnim dni, obavam se Gabe ze ode me free mesic nedostanes :( I kdyz se jeste pokusim v tom najit zalibeni.
Vsichni kterym se TR strasne libi mi ted muzete zacit nadavat jak strasne nemam pravdu ...
No upřímně Rashi, já jsem od Tebe žádný měsíc zdarma nečekal :-) |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 13:30:07
|
quote: Originally posted by Don Gizmo
Takova dulezita informace, s novym patchem pribude 1 bezplatny respec vsech charakteru
Na kdy je ten novy patch planovan? Rage ma ted jen 25% coz je na prd. Takze bych si to momentalne predelal na tohle? http://zeus.jrq.ch/trcb/index.php?x=50240911151000005002203565445108108108 Apropo ten H2H. Ma nejakou zvysenou dmg oproti zbranim. Vyplati se to? Zatim jsem videl jen jednoho tipka s mecem, tak nevim. Abych se zase negimpnul. |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 13:51:45
|
mam technicky dotaz, stazeno z ftp://ftp.playtr.com/ mam trial key [dik martin] play to ready, ucet activni,kdyz si vyberu server a chci se pripojit ukaze mi to servery eu,us ,vyberu ale - pise to ze server neodpovida,mohl by nekdo tusit v cem mam problem ? to je nakej vypadek ci co |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
Edited by - Trasher on 02/12/2007 14:24:10 |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 16:19:12
|
Je to nějaký divný, já mám disco pravidelně do 5 minut po nalogování. Nikdy jsem s tím problémy neměl. |
|
|
Don Gizmo
New Member
219 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 16:37:54
|
Je to nějaký divný, já mám disco pravidelně do 5 minut po nalogování. Nikdy jsem s tím problémy neměl.
jesli mas upc, tak tady je problem: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26518&whichpage=1 |
Retired MMORPG player. Tabula Rasa: Kopr; Everquest2: Kanec, Olina ; Guild Wars: Don Gizmo, Yan Li; Eve: Kanec; SWG: Gizmac(sold soul); UO: Don Gizmo(sold soul)
|
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 16:43:08
|
quote: Originally posted by Don Gizmo
Je to nějaký divný, já mám disco pravidelně do 5 minut po nalogování. Nikdy jsem s tím problémy neměl.
jesli mas upc, tak tady je problem: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26518&whichpage=1
Nemám. Ale asi to bude něco u mě. |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 02/12/2007 : 22:25:16
|
quote: Originally posted by Dirtas určitě je to pro mě druhé nejlepší MMO hned za Anarchy Online. /end
takze jsi ve skutecnosti chtel rict, ze je hodne spatne? :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
Topic |
|