Author |
Topic |
nses
New Member
100 Posts |
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 13:00:58
|
quote: Originally posted by Trasher
mam technicky dotaz, stazeno z ftp://ftp.playtr.com/ mam trial key [dik martin] play to ready, ucet activni,kdyz si vyberu server a chci se pripojit ukaze mi to servery eu,us ,vyberu ale - pise to ze server neodpovida,mohl by nekdo tusit v cem mam problem ? to je nakej vypadek ci co
upc nemam mam wifi, ale ping na server mam ok, kdyz seto join na server, napise to ze zada server status a na 10 sec to zmrzne a pak napise unable to conect to server |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 13:12:56
|
upc nemam mam wifi, ale ping na server mam ok, kdyz seto join na server, napise to ze zada server status a na 10 sec to zmrzne a pak napise unable to conect to server [/quote]
mam presne ten samej problem (taky mam wifi) a nevim co s tim, vsechny onlinovky i gw taky od nc softu nebyl zadnej problem , zacinam litovat koupe :-) |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 13:18:17
|
Tak si taky dam +1 Mam GTS Praha 8 a zatim zadny problem. Obcas ve spicce to trochu laguje, ale nic hrozneho. |
|
|
leafeee
Starting Member
6 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 13:34:26
|
firewall ste odblokovali? |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 14:57:11
|
Pokud to nevíte, tak v TR nelze mít chary v rozdílných guildách. Dále pak po opuštění guildy běží týdenní timer, během kterého nesmíte vstoupit do jiné guildy, resp. clanu. |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 15:04:00
|
quote: Originally posted by Gabriel
Pokud to nevíte, tak v TR nelze mít chary v rozdílných guildách. Dále pak po opuštění guildy běží týdenní timer, během kterého nesmíte vstoupit do jiné guildy, resp. clanu.
Na general chanelu nekdo psal, ze se to da MOZNA obejit tim, ze se nechas vykopnout.
|
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 15:06:01
|
jo , kdyz te z guildy kopnou , tak muzes okamzite joinout jinou |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 15:11:02
|
No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu. |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 15:19:37
|
no ja pravidlo CzF moc nechapu , nikdy nebude v guilde 200 aktivnich lidi . Ted je situace takova , ze vetsina lidi na lvl 30 ma klon a tim padem jsou casto na nem , a jejich main je povetsinou off. Proti limitu nic nemam , ale mel by byt na cisle trebaa 2-4 (50-100) aktivnich lidi je lepsich nez 200 s pulkou neaktivni. |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 15:49:35
|
quote: Originally posted by Arach
upc nemam mam wifi, ale ping na server mam ok, kdyz seto join na server, napise to ze zada server status a na 10 sec to zmrzne a pak napise unable to conect to server
mam presne ten samej problem (taky mam wifi) a nevim co s tim, vsechny onlinovky i gw taky od nc softu nebyl zadnej problem , zacinam litovat koupe :-) [/quote] co mi chces rict ze sis koupil hru a nejde se ti vubec pripojit do hry ? mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
Edited by - Trasher on 03/12/2007 15:55:31 |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 15:55:46
|
nj vyhodte ty vase pripojeni z okna , ja mam wifinu od uplne obycejny malinky firmy ve stredoceskym kraji a jsem uplne vysmatej |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 16:16:07
|
No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu.
CZF bych vubec neresil. Ve spicce je tam asi 4-5 lidi online. Takze nemas proc brecet ze ti nevezmou klona. Proste leavni a pripojse jinam. |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 16:17:32
|
quote:
mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu
jo presne tak, zejtra to vyzkousim jeste na jinym pripojeni a kdyz to nepujde tak to prodam nebo s tim podpalim kotel
jaky maj ip ty servery abych si taky vyzkousel ping ? |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 16:23:54
|
quote: Originally posted by Milan
No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu.
CZF bych vubec neresil. Ve spicce je tam asi 4-5 lidi online. Takze nemas proc brecet ze ti nevezmou klona. Proste leavni a pripojse jinam.
No to je právě ono, díky tomu systému mají asi tak málo lidí online, protože jich mraky vidím na klonech. |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 23:44:31
|
quote:
mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu
jo presne tak, zejtra to vyzkousim jeste na jinym pripojeni a kdyz to nepujde tak to prodam nebo s tim podpalim kotel
jaky maj ip ty servery abych si taky vyzkousel ping ?
mno pripojeni je ok, ale mne to vubec nepusti do hry :] |
|
|
leafeee
Starting Member
6 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 07:38:40
|
quote:
mno pripojeni je ok, ale mne to vubec nepusti do hry :]
tiez mi to nebezi,pusti ma to iba na americky server aj to iba rano poobede mi to pri pripajani zmrzne alebo okamzite diskonektne a to som vypol aj firewall aj antivirus :/
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 12:38:28
|
nemate nekdo zajem o TR? za 500 :) ucet. free month uz ted vyprchal. mozna vymena za ucet v jine hre.. pripadne se na cene dohodnem. icq 10905813 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 13:39:51
|
quote: Originally posted by leafeee
quote:
mno pripojeni je ok, ale mne to vubec nepusti do hry :]
tiez mi to nebezi,pusti ma to iba na americky server aj to iba rano poobede mi to pri pripajani zmrzne alebo okamzite diskonektne a to som vypol aj firewall aj antivirus :/
a to mas full ? nebo taky ten trial ? ja sem dneska zousel i jiny typ sitovky a stejne mi to pri log na server zmrzne, gm mi psal ale je z toho nakej spatnej |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 15:42:32
|
tak je to mojim netem, asi ma providet nekde neco zablokovany
na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-)) |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 18:27:10
|
quote: Originally posted by Milan
CZF bych vubec neresil. Ve spicce je tam asi 4-5 lidi online. Takze nemas proc brecet ze ti nevezmou klona. Proste leavni a pripojse jinam.
----------------------------------------------------------------------
jj to je pravda , pravidla maji nastaveny pro hrace , kteri nehodlaji klonovat , takhle je to dost k prdu , kdyz pulka lidi neni online , protoze hraji na klonu |
|
|
leafeee
Starting Member
6 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 19:35:44
|
[/quote] a to mas full ? nebo taky ten trial ? ja sem dneska zousel i jiny typ sitovky a stejne mi to pri log na server zmrzne, gm mi psal ale je z toho nakej spatnej [/quote]
mam zatial iba trial, hru mam objednanu a neviem ci nezmenim este providera, doobeda to relativne ide ale vecer si neskrtnem |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 21:14:08
|
na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-))
muzes mi rict vcem sou tva pripojeni rozdilna ?
jedno je klasicka wifi v prdelakove a tam to nejde, asi ma neco vyblokovanyho, se ho musim zeptat |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 10:58:33
|
na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-))
muzes mi rict vcem sou tva pripojeni rozdilna ?
jedno je klasicka wifi v prdelakove a tam to nejde, asi ma neco vyblokovanyho, se ho musim zeptat
zeptejse na tyto porty Richard Garriott's Tabula Rasa #153; nécessite l'ouverture des ports:2106, 80, 8001, 8101-8108, 7701-7704 UPD & TCP |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 11:26:19
|
quote: Originally posted by Rodier
nemate nekdo zajem o TR? za 500 :) ucet. free month uz ted vyprchal. mozna vymena za ucet v jine hre.. pripadne se na cene dohodnem. icq 10905813
jasne rodiere, zavolej mi prosimte na 906 111 222 a na vyzvu rekni ze chces prodat tu TR |
lastfm |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 21:15:26
|
Možná to víte, ale pokud ne, tak antialiasing aby správně fungoval, tak je třeba si vybrat profil custom a následně u nastavení stínů (deferred shadows atd.) vše vypnout a pokud máte přes ovl. panely grafiky nastaven nějaký režim AA tak se ten daný mód aplikuje a nebude to to trapné rozmazání co má ingame AA, nevýhoda je že to není už tak hezky osvětlené a chybí stíny. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 14:30:08
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by Rodier
nemate nekdo zajem o TR? za 500 :) ucet. free month uz ted vyprchal. mozna vymena za ucet v jine hre.. pripadne se na cene dohodnem. icq 10905813
jasne rodiere, zavolej mi prosimte na 906 111 222 a na vyzvu rekni ze chces prodat tu TR
tak jsem tam volal a je to prodany ;-)) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Dubovic
Starting Member
5 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 18:31:49
|
Ahoj. Schanim nekoho do party/tandemu, kvuli prolezeni vsech moznych zakouti nove planety, aniz by se muselo tak casto zdrhat ci umirat.
kontakt: in-game /tell Dubovic icq a spol viz kontakty na tomto foru |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 23:37:05
|
Na test serveru je nový patch s mnoha úpravami. Mimo jiné třeba předělání skillů u Biotechnika a Medica.
K nahlédnutí zde
Edit: Si tak říkám, když se dívám na ty patch notes, jestli nebude lepší tak na 2 - 3 měsíce přestat hrát a pak se vrátit do úplně jiné hry - víc dodělané :) |
Edited by - Aramir on 07/12/2007 00:02:11 |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 08/12/2007 : 11:27:21
|
presne to mam v planu |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 09:46:35
|
nevite nekdo jak se zbavit toho ze pri zazonovani mi z tracku zmizi vsechny questy ?
jinak tabula rasa je priserna hra, prakticky vsechno mi vadi, ovsem neskutecne me chytla, paradox :)
moc nechapu lidi stezujici si na bugy, me ta hra na to jak je kratce po vydani prijde docela bug free, zatim nejhorsi vec co se mi stala ze mi zmizel vsechen equip, ale to mohlo byt tim ze jsem ho ze zacatku neopravoval takze se mozna znicil nebo tim ze jsem z trialu prechazel na ostrou, mozna potom vsechno zmizi(coz tedy neni uplne idealni reseni pokud to tak je), tezko rict, kazdopadne se mi to stalo na lvl 6 takze me to nejak netrapi.
pral bych lidem stezujicim si na bugy hrat vg |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 11/12/2007 09:49:58 |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 11/12/2007 : 14:39:05
|
Zbavit se toho nelze. Těžkých bugů to moc nemá, ale na vyšších levelech mě to přijde takové nedodělané (třeba instance v Incline - Comm tower a další) + třeba totální nevyužitelnost Exobiologisty co se týče jeho skillů. A samozřejmě nesmíme zapomínat na neustálé lagy Miresu a dalších zón. Ale zatím jeví docela snahu na vylepšování, tak se uvidí :)
Edit: Tak už je tu dneska nový patch se spoustou změn (pozitivních). |
Edited by - Aramir on 11/12/2007 20:48:52 |
|
|
Vali.
New Member
108 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 07:23:01
|
quote: Originally posted by Aramir
Zbavit se toho nelze. Těžkých bugů to moc nemá, ale na vyšších levelech mě to přijde takové nedodělané (třeba instance v Incline - Comm tower a další) + třeba totální nevyužitelnost Exobiologisty co se týče jeho skillů. A samozřejmě nesmíme zapomínat na neustálé lagy Miresu a dalších zón. Ale zatím jeví docela snahu na vylepšování, tak se uvidí :)
Edit: Tak už je tu dneska nový patch se spoustou změn (pozitivních).
Jo jo Mires me neskonale vytaci sem level 28 a ma mtoho fakt plny kecky kazdej quest je pro me desny utrpeni. |
|
|
Teos
New Member
478 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 08:48:35
|
Mires jsem víceméně vynechal, udělal jsem pár snadných questů a na levelu 29 šel radši do Plateau. S těma lagama absolutně nehratelný. Teď na levelu 32 ty questy dodělávám, s novou sadou rifle/shotgun to už celkem jde, sice to pořád laguje, ale vím, že moba sejmu tak na 3 výstřely místo 10 co předtím. |
|
|
Nixonek
Starting Member
16 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 09:13:21
|
Nevíte kdy by mohli bejt zhruba jezdítka? :) |
|
|
Martin
New Member
100 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 15:42:10
|
Jak je to s otviranim beden? Mam Tools na max,'udelatko' na otvirani ma sanci kolem 1400% a presto mi to v Palisades u nekterych beden pise Your skill is low. Potrebuji lepsi Cipher Tool nebo je to bug? |
LOTRO-Rozarka/Minstrel Anarchy Online-Faller
|
|
|
Pertha
Moderator
7950 Posts |
Posted - 12/12/2007 : 15:51:05
|
quote: Originally posted by Martin
Jak je to s otviranim beden? Mam Tools na max,'udelatko' na otvirani ma sanci kolem 1400% a presto mi to v Palisades u nekterych beden pise Your skill is low. Potrebuji lepsi Cipher Tool nebo je to bug?
jj lepsi tool |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
|
Darrion
Starting Member
49 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 10:41:53
|
No že by měl konečně healing nějaký smysl ? |
|
|
Dirtas
Starting Member
57 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 17:25:37
|
Co přijde příště... vyměnej celou profesi za nejakou jinou? |
|
|
Nick
Moderator
455 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 20:52:00
|
Jak se pls meri ping ve hre zkusil sem trial a docela se bavil merenim casu nez me vendor po kliknuti otevre kram v prumeru me to vychazelo tak na 3 min rano kdyz byl server prazdnej tak to slo |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 21:19:07
|
F4 |
|
|
Nick
Moderator
455 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 21:26:46
|
tak sem si to pomeril a musim nechat ze ping 91 400 prekvapil i me ale pohybuje se to od 20k az po 80k |
|
|
Nick
Moderator
455 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 21:29:01
|
tak dokonce i novy rekord v pingach 117 200 to je na 4 Mb linku slusny |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 21:32:58
|
Pokud jsi ve Wilderness, zkus změnit instanci. První docela dost laguje. |
|
|
Nick
Moderator
455 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 21:40:55
|
preskocil sem do low instance a dokonce nadhernych 162 000 to je primo bozsky ping |
|
|
Aramir
ex sejra
1083 Posts |
Posted - 16/12/2007 : 22:06:34
|
Tak to je super :) |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 17/12/2007 : 00:23:09
|
dam ti radu - ten internet co mas vem a vyhod z okna , ja tam mam ping 20 (vidis za tou 20 zadny K nemam) |
|
|
Topic |
|