Author |
Topic |
Chcipak
Junior Member
582 Posts |
Posted - 22/06/2007 : 13:52:17
|
Chtěl bych pěkně poděkovat mýmu východoněmeckýmu kolegovi co na mě furt něco chodí práskat šéfovi
úplně OT ale ulevilo se mi |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 23:21:38
|
diky Lonimu a nejspis i Axovi a mozna i dalsim za supr chatbota :) diky diky diky |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
|
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 00:49:02
|
Diky Lonimu/Axovi za czabota v novem havu a Lonimu a zpitce Dece za celodenni kite Ely hecku. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 01:51:10
|
quote: Originally posted by bitch
Diky Lonimu/Axovi za czabota v novem havu a Lonimu a zpitce Dece za celodenni kite Ely hecku.
Ja sem v tom nevinne |
Tolik her a tak malo casu... :) |
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 10:53:21
|
quote: Originally posted by bitch
Diky Lonimu/Axovi za czabota v novem havu a Lonimu a zpitce Dece za celodenni kite Ely hecku.
tiez dakujem za czabota :) plz dajte mi naspat moj logon z akiki :D |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 10:56:54
|
Gratz k novymu botovi. S puvodnim hostingem bota ste se dohodli pres Paju? Nebo to mam vyridit? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 11:55:26
|
quote: Originally posted by tojejedno
Gratz k novymu botovi. S puvodnim hostingem bota ste se dohodli pres Paju? Nebo to mam vyridit?
No on ten starej nejak chcipl, no. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:11:24
|
quote: Originally posted by axtheb No on ten starej nejak chcipl, no.
Oki, pozadano o odpojeni, at se to tam netluce. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:25:24
|
quote: Originally posted by axtheb No on ten starej nejak chcipl, no.
Oki, pozadano o odpojeni, at se to tam netluce.
Už se do toho nikdo prosím neangažujte. Vše je dávno domluvený, zařízený a pracuje se na tom. Stávající czabot co běží u Loniho berte jako testovací a ladící verzi. Starý czabot byl vypnutý reinstalací kompu kde běžel a momentálně ani nebude nahozený viz výše ladění nového.
Díky |
Iron Ufan Hammer |
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:27:28
|
quote: Originally posted by Ufi Už se do toho nikdo prosím neangažujte. Vše je dávno domluvený, zařízený a pracuje se na tom. Stávající czabot co běží u Loniho berte jako testovací a ladící verzi. Starý czabot byl vypnutý reinstalací kompu kde běžel a momentálně ani nebude nahozený viz výše ladění nového.
Díky
Super! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:30:00
|
quote: Originally posted by Ufi Už se do toho nikdo prosím neangažujte. Vše je dávno domluvený, zařízený a pracuje se na tom. Stávající czabot co běží u Loniho berte jako testovací a ladící verzi. Starý czabot byl vypnutý reinstalací kompu kde běžel a momentálně ani nebude nahozený viz výše ladění nového.
Díky
OMG, to si nemophl rict driv? Tka ted je vsechno v p....11!11!!1!1 |
|
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 12:43:38
|
Díky
OMG, to si nemophl rict driv? Tka ted je vsechno v p....11!11!!1!1
Kua Paja to věděl!!! ... ale on teď má v hlavě asi uplně něco jinýho |
Iron Ufan Hammer |
|
|
lonillen
Moderator
739 Posts |
Posted - 25/06/2007 : 13:40:53
|
quote: Originally posted by Ufi
Kua Paja to věděl!!! ... ale on teď má v hlavě asi uplně něco jinýho
nasrano? |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 04/07/2007 : 10:49:27
|
vel vel velke diky Anpemu a do finale i Lonimu za heeelp se syndicate hlavou, samozrejme i Amickovi za nikdy nekoncici tradeskillzzzz, diky kucii. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
|
|
Aleister Crowley
New Member
275 Posts |
Posted - 12/07/2007 : 00:09:46
|
děkuji Anpemu za TOTW servis, dík Anpíku!!
Stilgarr |
|
|
Unforgettible
New Member
263 Posts |
Posted - 12/07/2007 : 01:13:38
|
ty jo já děkuju všem a za všechno :P za půjčený věci, protlačení do lokací atp. :) (tím to samozřejmě nekončí ) |
Koprová omáčka! pay me!
kapitán Musashisan - eva na drátě |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 14/07/2007 : 02:29:49
|
Diky deko! Za scheol quest v dualu! Jsi silenec! Ale dekujuuuu :) |
|
|
snehulienka
New Member
316 Posts |
Posted - 16/07/2007 : 13:58:38
|
dakujem vsetkym co mi pomahali pomahali pri nahadzovani novych symbou hlavne grasmemu za nocny reperk, dekovy za pozicanie freedom arms pistoliek amikovy za vajicka a doktory za pohotove buffovanie pri nasadzovani. ak som na niekoho zabudol tak aj tomu diki kuci! |
To by sa sem nezmestilo
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 03:12:14
|
Diky deko! Za ado quest v dualu! Jsi ultramegasilenec! Ale dekujuuuu :) ;) |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 17/07/2007 : 11:37:00
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Diky deko! Za ado quest v dualu! Jsi ultramegasilenec! Ale dekujuuuu :) ;)
dik i tobe, bez helpu s tou druhou pulkou bych to delal jeste tejden asi :) |
|
|
Ceko
New Member
223 Posts |
Posted - 22/07/2007 : 19:32:06
|
Diky deko, ze jsem se mohl u vas vyspat a diky vsem za supr vikend. :) |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 22/07/2007 : 19:33:48
|
quote: Originally posted by Ceko
Diky deko, ze jsem se mohl u vas vyspat a diky vsem za supr vikend. :)
Up, super organizace. Uz se tesim za rok! |
|
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 22/07/2007 : 20:03:12
|
ja dekuji Vam, kralovsky jsem se pobavil :)) |
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 22/07/2007 : 22:13:31
|
Diky Deko za paradni raidik <3
Edit: Jeste samozrejme diky Deko za lootrights na pantofle, a dekuji nejmenovanemu znamemu ninja looterovi ze me zbavil mych inf botek ve kterych sem na raid dorazil puvodne |
Edited by - KodoBeast on 22/07/2007 23:28:49 |
|
|
Deka
Moderator
2126 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 00:06:55
|
quote: Originally posted by KodoBeast Edit: Jeste samozrejme diky Deko za lootrights na pantofle...
hehe, at ti to slape chlape :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 08:53:34
|
quote: Originally posted by Deka
quote: Originally posted by KodoBeast Edit: Jeste samozrejme diky Deko za lootrights na pantofle...
hehe, at ti to slape chlape :)
Loni, uz si mu strhl ty dva body? Zadny FFA se nekona! |
|
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 09:12:28
|
quote: Originally posted by Deka
hehe, at ti to slape chlape :)
Loni, uz si mu strhl ty dva body? Zadny FFA se nekona!
Tobe bysme meli strhnout asi taky nejaky body za tu horcici a kurata ! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 09:20:51
|
quote: Originally posted by KodoBeast
Tobe bysme meli strhnout asi taky nejaky body za tu horcici a kurata !
Nepamatuji se o cem mluvis! |
|
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 09:22:50
|
quote: Originally posted by tojejedno Nepamatuji se o cem mluvis!
To se ti ani nedivim kdyz si mel celkem poradny lagy |
|
|
revi
New Member
450 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:07:37
|
Děkuji Tojemu a ostatním, že mě na srazu probrali do aleluja, a následně uznali za vhodné založit mi vlastní fanklub, když už jsem taková osobnost. |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:14:10
|
quote: Originally posted by revi
Děkuji Tojemu a ostatním, že mě na srazu probrali do aleluja, a následně uznali za vhodné založit mi vlastní fanklub, když už jsem taková osobnost.
we tvuj nick jsem za ten raidik slysel tak 1000x btw vrat doktorovi boty a me knoflik z kalhot!!!!!
Dikes Dekovi za peknej raid, potvrdil svou pozici jako RL a nechal nas delat si co chceme
Kdyz tak o tom premejslim ten knoflik mozna lootnul Toje jako trofej |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:16:42
|
Děkuji Tojemu a ostatním, že mě na srazu probrali do aleluja, a následně uznali za vhodné založit mi vlastní fanklub, když už jsem taková osobnost.
Moji uctivaci se na to nikdy nezmohli:/
quote: Originally posted by B8M Kdyz tak o tom premejslim ten knoflik mozna lootnul Toje jako trofej
To vis, musim mit dukaz ze si neprosel;-) |
|
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:21:47
|
Moji uctivaci se na to nikdy nezmohli:/
Tak si to predstav ty nicky -> Beetoje, Hugotoje, Suptamtoje, Tojezhor....... to by opravdu neslo a navic u ss uz neni misto kam postavit dalsi takovou partu Reviho chlapci to tam zaplnili, je to tam samej divnej typek v cervenejch hadrikach a to by sis taky prece nepral aby tam ti tvoji uctivaci travili cas s takovou bandou divnejch troxu! |
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:32:35
|
quote: Originally posted by KodoBeast Tak si to predstav ty nicky -> Beetoje, Hugotoje, Suptamtoje, Tojezhor.......
Nahodou... Tojebee, Tojehugo, Tojesup... to by bylo docela cool!
|
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:35:19
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by KodoBeast Tak si to predstav ty nicky -> Beetoje, Hugotoje, Suptamtoje, Tojezhor.......
Nahodou... Tojebee, Tojehugo, Tojesup... to by bylo docela cool!
Dobra neco vymyslim, ale pak me nenadavejte ze se tem hnusnejm opivexum pred supem nevejde do ncu morf a ze se na ne neda koukat! |
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 10:57:31
|
uz Tojeho banda zerguje newbie island! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 11:05:09
|
uz Tojeho banda zerguje newbie island!
Morf!
BTW kdo je ten sympatak tojejebuh? |
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 11:55:12
|
rofl |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 12:00:45
|
quote: Originally posted by B8M
rofl
Huntis posty Ineastylem?;-) |
|
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 12:14:23
|
pikcr uz Tojeho banda zerguje newbie island!
pekne doktorskej :))) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 12:15:13
|
quote: Originally posted by Wilda
pikcr uz Tojeho banda zerguje newbie island!
pekne doktorskej :)))
taky bys chtel svou partu ? |
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 12:18:51
|
quote: Originally posted by KodoBeast taky bys chtel svou partu ?
ani ne, dik :) ja jsem takovej nenapadnej, nikdeme neni videt, takze me se to netyka :)) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 14:35:08
|
ani ne, dik :) ja jsem takovej nenapadnej, nikdeme neni videt, takze me se to netyka :))
tj snazil jsi se evadnout skoro vsechny fotky!!!!! |
|
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 14:36:43
|
quote: Originally posted by B8M
ani ne, dik :) ja jsem takovej nenapadnej, nikdeme neni videt, takze me se to netyka :))
tj snazil jsi se evadnout skoro vsechny fotky!!!!!
a docela se mi i zadarilo :) |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 15:31:28
|
quote: Originally posted by Wilda a docela se mi i zadarilo :)
No ja te tam vidim jak se smejes Cmelakovi ze neprosel. |
|
|
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 15:43:41
|
quote: Originally posted by Wilda a docela se mi i zadarilo :)
No ja te tam vidim jak se smejes Cmelakovi ze neprosel.
a jak prosel ten tvuj pribeh s tou vetvi doma ? |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 15:55:29
|
quote: Originally posted by KodoBeast a jak prosel ten tvuj pribeh s tou vetvi doma ?
Pohoda. Rekl jsem ze sem se desne ozral, udelal desnou ostudu, skakal do rostu, kouril ve vlaku, ukazal fotky a pak sem si prima za...al. |
|
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 16:30:09
|
quote: Originally posted by KodoBeast a jak prosel ten tvuj pribeh s tou vetvi doma ?
Pohoda. Rekl jsem ze sem se desne ozral, udelal desnou ostudu, skakal do rostu, kouril ve vlaku, ukazal fotky a pak sem si prima za...al.
... a zapoměl jsi na to nejdůležitější!!! Hořčici, pokud to teda vůbec hořčice byla že ... |
Iron Ufan Hammer |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Topic |
|