Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 23/07/2007 : 19:46:32
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by B8M
rofl
Huntis posty Ineastylem?;-)
njn, nekdo me musel zastoupit, kdyz jsem tu dneska nebyl! :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 11:40:15
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by B8M
rofl
Huntis posty Ineastylem?;-)
njn, nekdo me musel zastoupit, kdyz jsem tu dneska nebyl! :P
jo jo, mame dohodu |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 12:51:52
|
no vraťme se k tématu: Děkuji snězovi za transport do ado+insožka+note. Děkuji nanoinstance za půjčení treat. rifle.
Děkuji lidem co byli na JesenikRaidu, za leavnutí orgu Tojefans a joinutí do Revifans    |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 24/07/2007 : 19:45:28
|
quote: Originally posted by revi Děkuji lidem co byli na JesenikRaidu, za leavnutí orgu Tojefans a joinutí do Revifans
Tojefans porad funguji a nikdo neleavnul o tom bych musel neco vedet! |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 25/08/2007 : 21:17:01
|
velké díky Stilgarrovi za pomoc s většinou ado questu na získání ado prof. symbu pro kopra. |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 02/09/2007 : 09:40:00
|
dekuji Amikovi za sqely tradeskillz, proste 5gem aruly od piky do peti minut, frajer...diky moc!!! btw dikes zpetne Anpemu, ze me obdaril tokenama a spoustou dalsich veci na soldovi a nakonec ... umoznil mi parit dal...dikes! |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Ceko
New Member

223 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 17:29:27
|
http://aomainframe.com/showitem.aspx?AOID=167784 - nasazeno. diky revimu za zapujceni implu, krabovi, amikovi a hlavne nailovi...chudak musel mi asistovat skoro celej den :) |
|
Edited by - Ceko on 09/09/2007 17:29:57 |
 |
|
nuzgcz
Moderator

172 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 12:31:20
|
Dekuji vsem co se ucastnili Sobotniho HI taky Dece jako RL za organizaci a hlavne tem co mi pomohli pri Lootnuti bryli kdyz se to trosku zdramatizovalo (loot vysel cca na 7 pokus)DIKES CzA :o) |
Nuzgcz 220/23 |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 23:33:09
|
Velke diky Nanoinstanci a Dece za pomoc s mym prvnim tchunetem :) Takovej briefing sympatickej + navod... to snad ani neslo zkazit:P |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 03/10/2007 : 09:57:42
|
Ja musim taky moc podekovat Nanoinstancemuovi za zasadni pomoc pri vcerejsim nasazeni Blood-Soaked Cloak of Dishonour /http://auno.org/ao/db.php?id=246085/ - aneb jak buffnout 270 sense
Nakonec to na tom 150 levelu slo i bez reperku, ale byl to teda pekny humus
Dik moc, vazne mi to udelalo radost :)
|
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 05/10/2007 : 20:26:11
|
Chci podekovat negrovi Wildovi, Petovi, Lonimu a Anpemu za pomoc s HI a ziskanim Fly catchers specs. Dat to kompletne v 1 tymu to je vykon! I lub u gajs!   |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 04:23:25
|
Dekuji Smetankovi ze me pred lety dotah k AO a diky Stradovi ze je komas kterej me u AO drzi dodnes!!!!
PS. sedim v hospode se Stradem a je nam fajn !!!!
<3 |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 18:55:45
|
Dekuji vsem co mi pomahali s ADO questem pro soldikovi... A hlavne Immovi za svatou trpelivost :)) |
|
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 19:41:36
|
quote: Originally posted by REndlik
Dekuji vsem co mi pomahali s ADO questem pro soldikovi... A hlavne Immovi za svatou trpelivost :))
Ty seš taky dobrej, jdeš se najíst, víc jak hodinu na tebe čekáme a pak děláš quest s někým jiným...ach jo |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
Edited by - Chcipak on 08/10/2007 19:41:55 |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 23:47:02
|
quote: Originally posted by Chcipak
quote: Originally posted by REndlik
Dekuji vsem co mi pomahali s ADO questem pro soldikovi... A hlavne Immovi za svatou trpelivost :))
Ty seš taky dobrej, jdeš se najíst, víc jak hodinu na tebe čekáme a pak děláš quest s někým jiným...ach jo
No ja myslel ze ste byly vcoudu kdyz ste rikali ze to chcete dodelat a ze do hodiny musite jit :) Musel sem s mladou ven.. pak sem prisel a vy nikde... tak mi immo pomohl kousek.. pak sem 2 hodiny cekal na GM - petice , pak byl beast a dorazil sem to s cekem + Immem dnes :) Fakt sem mysle ze ste to dodelali :) kdyztak vam helpnu s docem na zbytek no ... se omluvuju :(
|
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 21:30:43
|
dekuji Willovi za supr tradeskillz a Anpemu za vyrizeni 50ti mega na Jana, dik kucii :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 18/10/2007 : 09:56:39
|
Dikec Amikovi za půjčení 2ks CSS a Čekovi za duallog uprostřed mise. |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 14:14:31
|
Dekuji Jurovi ze mi usetril pres pul bilionu a sam se o ne vlastne pripravil... dik za great tip ke koupi a posleze i pujcku :) ehm tohle nesmi videt aki :) |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 14:50:10
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Dekuji Jurovi ze mi usetril pres pul bilionu a sam se o ne vlastne pripravil... dik za great tip ke koupi a posleze i pujcku :) ehm tohle nesmi videt aki :)
no myslim ze si usteril cely 1b za 3 kusy css |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 18:25:40
|
quote: Originally posted by BoSS_631
Dekuji Jurovi ze mi usetril pres pul bilionu a sam se o ne vlastne pripravil... dik za great tip ke koupi a posleze i pujcku :) ehm tohle nesmi videt aki :)
no myslim ze si usteril cely 1b za 3 kusy css
 |
Mamma is playin' |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 14:19:31
|
quote: Originally posted by BoSS_631 no myslim ze si usteril cely 1b za 3 kusy css
¨ Ze by nejaka corka?  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 14:48:05
|
quote: Originally posted by bitch
quote: Originally posted by BoSS_631 no myslim ze si usteril cely 1b za 3 kusy css
¨ Ze by nejaka corka? 
okradli doncarlose ;p |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 04:38:24
|
dekuju Tojemu ze mi otevrel dvere od auta kam se pohotve nastehoval ozralej Strad kerej za boha nechtel ven...
a omlouvam se Stradovy ze sem ho po 10ti minutach trpeliveho cekani na dobrovolne vystoupeni, nasilim vytahl ven (nejak nechtel stat tak sem ho polozil na zem)

hrozna banda z toho zapadu! |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 08:30:28
|
quote: Originally posted by petrpets
dekuju Tojemu ze mi otevrel dvere od auta kam se pohotve nastehoval ozralej Strad kerej za boha nechtel ven...
a omlouvam se Stradovy ze sem ho po 10ti minutach trpeliveho cekani na dobrovolne vystoupeni, nasilim vytahl ven (nejak nechtel stat tak sem ho polozil na zem)

hrozna banda z toho zapadu!
jj strad dela problemy vsude ;)) Ten kluk by nemel pit ;ppp |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 11:00:03
|
quote: Originally posted by Deka

jj strad dela problemy vsude ;)) Ten kluk by nemel pit ;ppp
Vsak flaska zeleny byla jeste z poloviny plna, kdyz Strad polozil hlavu na stul a uz se nehnul a kdyz jsme s Mittrou odchazeli, mel ji tam porad :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 12:23:51
|

Tak vybiral sem si mezi tim, esli bude srat tebe, nebo mne no:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Baal
New Member

142 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 18:47:49
|
Promiň Péťo že sem nechtěl vystoupit nějak sem byl zmožen :-)
|
Strad |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 21/12/2007 : 11:48:51
|
dik za help při nasazování symbů. Comanche,Revi,Doktorzhor,Feng,Strad,Anpe  |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 21/12/2007 : 13:18:50
|
Tywe malem bych zapomnel podekovat Petovi, ze sel na 42ce misto W side N side a diky tomu jsem lootil ACDC! Pak taky Fengacovi za to, ze me logoval kdyz jsem zrovna nemohl jit! Thx mtfks! ;p |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/12/2007 : 16:21:24
|
quote: Originally posted by bitch Pak taky Fengacovi za to, ze me logoval kdyz jsem zrovna nemohl jit! Th
furt stejnej leecher!;) |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 20/01/2008 : 21:29:31
|
Chcem sa podakovat za vcerajsiu DB akciu po apf, umieralo sa minimlane a loot bol ubah :) Dufam ze si to este cas od casu zopakujeme. |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 22:55:09
|
Ještě jednou chci poděkovat za hunt klíčů (Nano, Anpe) a hlavně vám všem, co se dnes zúčastnili biodomes - já su tak šťastné...
2xhelma, rukavičky, a pak ten závěr...  
Takže dávám s cratem research na 0 a jedu do finále 
Edit: češtin |
|
Edited by - garbis on 23/01/2008 00:53:56 |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 24/01/2008 : 10:35:20
|
quote: Originally posted by garbis blablabla Takže dávám s cratem research na 0 a jedu do finále 
Moji milí, moc rád bych vám všem poděkoval za vše, co jste pro mě kdy udělali. Nedokážu tady bohužel poděkovat všem, protože jsem za dobu svého hraní potkal obrovskou spoustu super lidí.
Nemůžu zde ovšem nevzpomenout a nepoděkovat především Fengovi (za podporu v časech dobrých i zlých), Anpemu (za vše, co pro mě kdy udělal), Petrovi (za spoustu skvělých rad), Jurovi (za to, že je), Grasovi (za rady a všechnu pomoc), Ufanovi, Tojemu + Pajovi, Amikovi (za opravdu svatou trpělivost), Philtymu, Nanoinstancemu, Immovi, Chcipackovi (jo!), Dekovi (vrať se), Lonimu (taky se vrať), Doktorovi, Kotqovi + Kocourkovi (chlapci, bez vašeho uvedení meho gimp adva do SL bych doteď brousil RK mise), Akifamily, Sleglikovi (za skvělou podporu, rady a informace), Willemkovi, Krabkovi, Nailovi + Unfovi, Stradovi, Snezovi, Cekovi, Ladvenovi, Nuzgovi, Dunbovi, Revimu (ikdyž loot té Jathos helmy jsem ti dosud úplně neodpustil ), Alexovi - omg nějak jsem se nechal unést - no prostě všem, ale to už jsem přece psal výše :)
Ach, to finále je přeci tak sladké  |
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 24/01/2008 : 10:42:31
|
quote: Originally posted by garbis ...
Jathos helmu nemám a nikdy sem neměl mam chrest kterej sem si kdysi dávno vybidoval a neříkej že chceš skončit, EURO jde dolů bude to levnější než minule. |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/01/2008 : 12:13:29
|
quote: Originally posted by garbis
Nee, on je jen tak mile dojatej :) po ctyrech letech prvne dingnout 220 to nejni jen tak :) |
 |
|
garbis
New Member

485 Posts |
Posted - 24/01/2008 : 14:31:44
|
quote: Originally posted by revi ...
Skončit? Teď? Pche, teď to teprve roztočíme :) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 24/01/2008 : 14:45:04
|
quote: Originally posted by garbis
quote: Originally posted by revi ...
Skončit? Teď? Pche, teď to teprve roztočíme :)
Jasneze, EQ2 propagace fungovala vzdy! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 24/01/2008 : 14:58:18
|
quote: Originally posted by tojejedno Jasneze, EQ2 propagace fungovala vzdy!
jak na koho :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 22:02:07
|
Ďakujem veľmi pekne Lilly, za to, že mi pomohla nájsť cestu k Acolytovi. A vďaka tomu mám svôj vlastný kľúč do ely gardenu. I <3 U |
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 03:35:34
|
diky bohu ze neco lilly nasla :) |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 11:57:14
|
diky vsem duchodcum, ktery stiram v saline o misto na sezeni...CSko hadra - adrenalin ftw! :) |
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 14/02/2008 11:57:56 |
 |
|
Inco
New Member

421 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 12:13:58
|
quote: Originally posted by charis
diky vsem duchodcum, ktery stiram v saline o misto na sezeni...CSko hadra - adrenalin ftw! :)
duchodci ftw ... tady je uzitecna(hlavne zabavna) studie o duchodcich  http://hondzik.negercity.cz/duchodci.htm
|
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 12:32:49
|
quote: Originally posted by Inco
quote: Originally posted by charis
diky vsem duchodcum, ktery stiram v saline o misto na sezeni...CSko hadra - adrenalin ftw! :)
duchodci ftw ... tady je uzitecna(hlavne zabavna) studie o duchodcich  http://hondzik.negercity.cz/duchodci.htm
jn duchodci muzou bejt pekne drsny !
 |
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 23:57:13
|
dekuji imperku za to ze 1st star je od 100 postov, a ze mame sekciu na pc++  |
|
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 10:27:23
|
Dakujem Cohenovi, ze mi pomohol vyhuntit gambo, aby som az tak moc negimpil  |
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 11:12:54
|
quote: Originally posted by adorexuz
dekuji imperku za to ze 1st star je od 100 postov, a ze mame sekciu na pc++ 
haha dekuj za hvezdu az ji budes mit  a sekce na pc++ kde omg    |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 11:48:48
|
quote: Originally posted by KodoBeast
dekuji imperku za to ze 1st star je od 100 postov, a ze mame sekciu na pc++ 
haha dekuj za hvezdu az ji budes mit  a sekce na pc++ kde omg   
je pojmenovana "Anarchy Online". |
|
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 21:05:27
|
Dakujem Cohenovi, ze mi pomohol vyhuntit gambo, aby som az tak moc negimpil 
ehm, dekuji Ufimu, ze me vyvratil z omylu... sem totalni gimp  |
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/02/2008 : 16:38:55
|
diky za hajl bubaka na desine a omlouvam se ze jsme ho vyrval za to ze me nehajlnul :) ale deset s bez hajlu a v tms se mi zdalo moc, pote jsme se shodli ze slo o lag, ci mizernej ping bubaka, takze za to vlastne nemohl :) pardon tedy :) zatraceni chasinuah! |
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 24/02/2008 : 17:21:03
|
diky za hajl bubaka na desine a omlouvam se ze jsme ho vyrval za to ze me nehajlnul :) ale deset s bez hajlu a v tms se mi zdalo moc, pote jsme se shodli ze slo o lag, ci mizernej ping bubaka, takze za to vlastne nemohl :) pardon tedy :) zatraceni chasinuah!
tam nas riplo pomerne dost, a naozaj to nebolo kvoli bubakovi, ten sa snazil ako mu funcomacke servery dovolili  |
|
 |
|
Topic  |
|