Author |
Topic |
|
drooper
Starting Member
11 Posts |
Posted - 21/08/2007 : 13:27:45
|
Zdravim, chtel bych se zeptat jake to v soucasne dobe je s SWG, premyslim jako fanda SW a taky z duvodu ohranosti WoW, ze bych do hry sel(asi rovnou ultimate online adventure se vsemy datadisky atd) ale nejdrive bych se chtel informovat jestli to vubec jeste v soucasne dobe ma smysl, vim ze hra uz dost dlouhou dobu pomalu ale jiste umira, ale i tak bych si ji rad zahral(se hrou nemam zkusenosti, maximalne jsem kdysi davno zkousel trial), takze jestli mi muzete sdelit jestli ma vubec v soucasne dobe jeste smysl se hrou zacinat a nejak smysluplne ji hrat, pripadne na jakem serveru je to asi nejlepsi(vim ze v dobe slavy hralo nejvice cechu prave na eclipse ale jde o to jak to tam vypada dnes..).
|
|
| |
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 21/08/2007 : 14:31:07
|
Při směšné ceně COA je zbytečný se asi ptát,názory budou různý,vyzkoušej a uvidíš CZ komunita je pořád na Eclipse,na tom se nic nezměnilo,ale nečekej davy lidí,to bude asi první věc která tě z WoW trochu zaskočí. End game content tam žádnej nenínečekej 3x týdně raidy atd.,zase je tam naprosto bomba craft a docela slušný PVP(jak pro koho),hlavní deviza je SW svět. Na adresu SWG by se dalo nadávat hodiny,ale i tak to pro mě bude hra s velkým H,prostě srdeční záležitost |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Dendrin Shonndar
Starting Member
65 Posts |
Posted - 23/08/2007 : 01:01:13
|
Tak tak, zkus to a uvidíš. Kdybys potřeboval pomoci, stačí mi "tellnout ve hře, rád poradím, pomohu ;) |
(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled) (SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled) (EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled) (EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled) (EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled) (WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled) (Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled) (TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled) (AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled) (SW:TOR) - New hope? |
|
|
walker
Starting Member
23 Posts |
Posted - 23/08/2007 : 10:20:45
|
ja som tiez hraval wow a skusil som teraz SWG, ak si fanusik tak ta to mozno chyti ak nie tak neodporucam:), hru vsak mozem hodnotit iba za mesiac hrania, lebo som cancelol acc, nie ani tak koli hre (ta je priemerna, nechytila ma sice tak ako wow ale zas to je aj vyhoda ze to cloveka nenuti stale hrat:)), skoncil som pre "super" SOE support. Najvacsi rozdiel je asi fakt ze necakaj ziadne dungy na konci (ale aj do nejakeho lvl 50 vlastne skoro ziadne dungy nie su) a ak sa ide do dungu nie je to ako vo wow kde kazda classa mala jedinecne miesto v grupe, tu je sa mi zda najlepsie su v grupe sami jedi:), ale ak mas rad RP tak urcite je to tu super, mna to sice moc nebavilo, ale s par ludmi co hrali RP som sa stretol a naozaj sa vedeli vzit do svojej classy:). PS: nie je to nejaka super hra ale ani nie je zas zla a ak chces hrat nejaku online hru a nebavi ta wow tak nie je momentalne z coho prilis vyberat:), ja som si dal od online hier pauzu. |
|
|
Baghera
Starting Member
31 Posts |
Posted - 24/08/2007 : 13:20:00
|
quote: Originally posted by drooper
Zdravim, chtel bych se zeptat jake to v soucasne dobe je s SWG..
Ahoj, swg hraju cca 2 roky a jsem spis "prilezitostny" hrac, tzn., kdyz mam hodne prace nebo neco v RL,tak treba 2 tri mesice nehraju. Takze nejsem nejakej hardcore player. Co se tyce swg, hra se me osobne moc libi a zacal jsem ji hrat z duvodu totalni presycenosti kouzelnikama, paladinama, drakama, skretama, vilama a ja nevim cim vsim jeste :-). Pred rokem a pul asi udelali velky zmeny ve hre, keryma dost hracu znechutili a ti odesli. Za posledni pul rok to dost predelali a vratili tomu dost rozmanitosti a hru rozhodne zprijemnili, coz se odrazilo i tim ze se nekery hraci vratili. System vyroby veci tu je opravdu supr a hlavne me osobne dost bavi vesmir a neznam jinou hru, kde kdyz mam chut hraju na zemi a kdyz me to nebavi, skocim do TIE fighter a vzlitnu do vesmiru... Rozhodne je swg hra ktera za vyzkouseni stoji a vzhledem k tomu, ze mas rad starwars filmy si myslim ze by te to mohlo oslovit.
s pozdravem ... :-) |
*may there always be a road!* |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 25/08/2007 : 16:38:28
|
quote: Originally posted by Octopuss
lol, oni ten odpad jeste dal drzej pri zivote?
Jeste mas neco hezkeho na srdci? Jestli ne, tak jdi psat smysluplne prispevky jinam! |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
tom19835
Starting Member
86 Posts |
Posted - 25/08/2007 : 19:46:23
|
quote: Originally posted by Octopuss
lol, oni ten odpad jeste dal drzej pri zivote?
Zvlastni jak forum swg vyhledavaji spammeri..
Btw, swg byla moje prvni mmo a asi i nejlepsi, ne sice po vsech strankach, ale i tak to je porad super hra a po kazdy novy chapter se tam aspon podivam, to mi za ty prachy stoji |
SWG - Daae, Daandra, Everon, Werwolf - RIP SWTOR - Everon, Eweron - RIP WoW - Everon - Thunderhorn LotRO - Eweron - Human Champion - Laurelin - RIP LotRO - Fieron - Human Hunter - Laurelin - RIP |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 25/08/2007 : 20:02:58
|
Jo jo, je to nostalgie, SWG taky byla moje první placená MMORPG.. Do dnes si pamatuju, jak jsem vepisoval čísla s karty a doufal, že jsem nic nezvoral.. pak to loadovalo a já stál na chodbě nákladní lodi! Na internetu! V SW! Prostě boží :))))
.. o několik roků později ...
SWG jsem ještě neodinstaloval, ale že bych se k němu chtěl někdy vrátit na déle než na pár dní, to asi ne. Snad už někdo dodělá SWG2 :)))) |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 26/08/2007 : 11:50:21
|
quote: Originally posted by WereHamster
SWG jsem ještě neodinstaloval, ale že bych se k němu chtěl někdy vrátit na déle než na pár dní, to asi ne. Snad už někdo dodělá SWG2 :))))
Hele, máš recht, ač už SWG nehraju, od tý doby, co jsem ho poprvý nainstaloval jsem ho z disku ještě nesmáz :D Asi nějaká úcta k nej mmorpg všech dob :D (ehm kdysi :D ach ta nostalgie :D) |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
|
|
Eskymak
Starting Member
73 Posts |
Posted - 20/10/2007 : 21:46:59
|
Nazdarek, Lol jak to tak ctu je vse stale pri starem. Skoda { ...
Zdravim vsechny Maruska |
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 04:13:56
|
Da se to v soucasne dobe nekde stahnout v kupe pres DD? Co jsem nasel tak pouze pro North America. Poradte pls. Dik. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 09:43:14
|
Mno, pro lvl 90 tam není moc co dělat, to je fakt (až na pár epic questů, které jsou stejně pro grupy) - člověk si musí vymyslet vlastní zábavu (muzea, RP, atd. - ovšem na lvl 90 už většinu dobrého vybavení má, takže nemusí honit ani expu, ani itemy). Uvítal bych třeba datadisk se spoustou obsahu právě jenom pro lvl 90 (ale ne grup questy, ty já nerad).
Na druhou stranu systém collections (jako je v EQ2) hru dost oživí. Jak jsem říkal, měli vzít textury z SWG, naroubovat je na systém EQ2 a byla by to dokonalá hra!!! |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 21/10/2007 : 11:41:00
|
no uplne by to naroubovat neslo, ale dost by to vykrast meli :) |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 00:19:29
|
No hraval jsem SWG hned když vyšlo a tenkrat to byla tězka bomba, ale to uz je let . Myslím že sposta lidi ma dost pokrivenej pohled na MMO diky WoW. To že tam nejsou dungy neznamena že neni co dělat a že tam chybi, co pamatuju tak se většina udalosti odehravala někde venku na planetě a nikomu nejaký stupidní instance ktery se chodi furd dokola nechybely .
Každopadně jsem to lognul asi po 4 letech a musim přiznat že je pro mě dost zklamani co z te hry nakonec zustalo. Jestli tomu dobře rozumím, tak nějaké skill tree a pod jako kdysi už neexistují, rasy mají všechny stejné staty, každý povolaní má stejné skilly atd? |
Edited by - PRIBOO on 22/11/2007 00:20:22 |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 06:53:41
|
Strom skillů do kterýho cpeš talenty tam je,dokonce i u necombat povolání,ale pokud tě zaskočil počet povolání,kterej je hodně prořídlej,tak to je bohužel pravda. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 11:45:14
|
pravda je, že s tehdejší vyjímečnou supergamesou jakou SWG bylo to už má pramálo společného. myslím, že v mnoho směrech soe hru vylepšuje a vypadá čím dál lépe, ale dokud nevrátí rozmanitost profesí a možnost kombinovat je mezi sebou jako to bylo, tak to nebude ono. Podle mě před v prvním CU úplně stačilo : - snížit dmg mind poisonu u CM - vyřešit bug s přenosem uber zbraní mezi servery (=obrovský nárůst jejich dmg) - stížit cestu k jedimu, popř. vytvořit limity na server atd..
a hra mohla jet klidně dále. |
jůůz d fóós |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 12:11:51
|
Limity na jedi ani ne,ale to aby to byla velmi těžko získatelná classa to určitě ano. Ta rozmanitost povolání to je velká škoda že to takhle okleštili,argument že nešlo těch X povolání vybalancovat na PVP je ubohej,protože kdo se chce věnovat PVP ať šáhne po postavě,která tam bude mít šanci,ale proč kvůli tomu totálně překopat hru,která má PVP jen jako doplněk to nechápu,u EVE,DAoC atd. kde je PVP alfa a omega, tam by byla nevyváženost mega problém,ale SWG s tím klidně mohlo žít
|
|
Edited by - Yurekk on 22/11/2007 12:13:06 |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 12:15:54
|
quote: Originally posted by Kravka
pravda je, že s tehdejší vyjímečnou supergamesou jakou SWG bylo to už má pramálo společného. myslím, že v mnoho směrech soe hru vylepšuje a vypadá čím dál lépe, ale dokud nevrátí rozmanitost profesí a možnost kombinovat je mezi sebou jako to bylo, tak to nebude ono. Podle mě před v prvním CU úplně stačilo : - snížit dmg mind poisonu u CM - vyřešit bug s přenosem uber zbraní mezi servery (=obrovský nárůst jejich dmg) - stížit cestu k jedimu, popř. vytvořit limity na server atd..
a hra mohla jet klidně dále.
Jojo, dříve to byla super gamesa a bylo to tou variabilitou charů a povolání. Prakticky každej byl unikát. Njn. Každopádně na craft system vzpomínám do dnes a byl to podle mého názoru nejlíp zvládnutý systém který kdy kdo vydal. Variabila surovin, variabilita konečných craftu + navíc možnost slicování. Fakt užasně promakané. Jak je to ale teď to nevím . |
|
|
Zodiac-r
Starting Member
35 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 20:10:56
|
quote: Originally posted by Zodiac-r
Má to tedy cenu ještě hrát?
pro nováčka bezpochyby, člověk co zažil éru před NGE je to stále těžko stravitelné |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 22/11/2007 : 23:21:16
|
Přesně jak říká moucha. |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 08:40:19
|
elikoz sem zacal hrat tesne po NGE, ak je to pro me cim dal tim lepsi a cenove taky... dolar porad klesa, takze sem minuly mesic platil uz jen 309 kc |
|
|
Zodiac-r
Starting Member
35 Posts |
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 18:33:20
|
No s populací na tom Eclipse zrovna moc dobře není,je to takovej střed,jsou servery který sou na tom líp. |
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 23/11/2007 : 20:02:55
|
akivnich accountu s alespon 1 postavou na lvl 90 je okolo 400 (plus minus 50)
|
Edited by - Dromedarr on 23/11/2007 20:04:30 |
|
|
Zodiac-r
Starting Member
35 Posts |
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 25/11/2007 : 00:47:00
|
priblizne za tyden bude na test centeru Chapter 8 a tam budou novinky prave pro vesmir :) ty pokud dobre vim nebyly aspon 2 roky :) |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 10:56:28
|
tak třeba v sobotu jsem nemohl najít Entertainera co by mě buffnul. Jediná kantýna v galaxii kde se dá sehnat buff je v Mos Eisly. V sobotu v cca 9 večer - 3 tanečníci, všichni AFK. kantýna Theed, Coronet = 0. navíc jsem nikde nepotkal ani nohu tak jsem se tak na.ral že jsem to musel vypnout.. |
jůůz d fóós |
|
|
Arnie
Moderator
544 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 14:10:55
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Tak ty si zadnou napln nepotreboval. Ty sis stoupl do Coronetu a vydelaval miliony preprodavanim veci Ne ale klobou dolu at se jednalo o jakoukoliv vec PRIBOO vzdy znal aktualni cenu na trhu |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 21:05:32
|
Kravka - bez buffu se da hrat, jinak enty, ted najdes jen v mos eisley. Pokud jsi v ihc tak je zde vzdy moznost napsat do guild chatu a dohodnout se s nekym aby lognul sveho alta enta. |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 08/12/2007 : 10:18:27
|
quote: Originally posted by Dromedarr
http://img481.imageshack.us/img481/1918/screenshot0207qd4.jpg < 1. cesky tusken batoh (1. taky v IHC). padl mi na dnesnim (respektive vcerejsim runu) z lotery lootu
http://img481.imageshack.us/my.php?image=screenshot0205up7.jpg < tady jeste fotka, kdyz ho muj alt craftil :)
blahozelam ((: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
Posted - 08/12/2007 : 20:07:30
|
quote: Originally posted by robiwan
quote: Originally posted by Dromedarr
http://img481.imageshack.us/img481/1918/screenshot0207qd4.jpg < 1. cesky tusken batoh (1. taky v IHC). padl mi na dnesnim (respektive vcerejsim runu) z lotery lootu
http://img481.imageshack.us/my.php?image=screenshot0205up7.jpg < tady jeste fotka, kdyz ho muj alt craftil :)
blahozelam ((:
Pripájam sa ku gratulácii. Na celej veci mi vadí len jedno - keď si predstavím nejaký event o pár mesiacov. Dav stormtrooperov útočí na rebelskú základňu s týmito volskými hlavami na chrbte. Really StarWarsy and iconic... |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
|
|
|
Topic |
|