Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Hellgate: London
 Hellgate London - General
 Hellgate London - Obecný pokec
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/11/2007 :  19:52:15  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by PRIBOO

Je možný respec? Pokud ano jak



nejde a nepude


Taky vám to tak jednou za 1-2 hodiny padne do černý obrazvky s mečema z který je nutný na 90% restart. Mě to padá takhle vždy v nějaké bázi.



Zatim ani jednou. Drive se mi stavalo, ze mi to padlo kvuli preplneni ramky, ale posledni dobou vubec.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Wlk
Starting Member

24 Posts

Posted - 01/11/2007 :  21:32:04  Show Profile  Send Wlk an ICQ Message Send Wlk a Private Message  Reply with Quote
Je tam memory leak, vzdy cca za 1.5h mi dojde pamet a sleti to, pak 5 min pocitac swapuje :)

Jinak to s tim chatoknem je fakt demence, myslel jsem ze mi neco vyskoci kdyz te nekdo primo whispne, ale vypada to ze asi ne. Smutne tohle no...

Edited by - Wlk on 01/11/2007 21:32:41
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 01/11/2007 :  21:37:49  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wlk

Jinak to s tim chatoknem je fakt demence, myslel jsem ze mi neco vyskoci kdyz te nekdo primo whispne, ale vypada to ze asi ne. Smutne tohle no...



chat okno je prisernost, dale me sklamala grup hra sice to ze loot pada kazdemu samostatne je relativne OK ale nevidím co padlo tomu druhýmu dále oprz jak svine je že v instancich nejde trade, velmi často mě mizí ukazatel HPček spoluhráče a dokud nepřezonujeme tak se neukáže.
Taky mě nepřišlo že by potvory byli nějak tužší v group hře nebo ž eby jich bylo nějak více i když to možná ano.


Noe

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 02/11/2007 :  00:31:51  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Chat okno - tezka prasarna, vypada jako kdyby ho tam placli tejden pred release a jeste ho vytahli z nejake jine hry.

Nejde respec - to je taky docela sranda, nechapu duvod proč treba za goldy nedali moznost, nebo co 5 - 10 levelu možnost shodit bod. Kazdej budeme jak hnupi levelit 5 stejných postav furd dokola na stejnych questech bo nikdo nema sajnu co a jak. Pripadně proto ze na 40citce nevobliknes brnko krz staty ...

Team nebo solo - vicemene jedno, tak nejak se mi to jevi celkem na stejno, (ze tam mas kolegu nebo dva si v te zaplave mobu stejně ani nevšimnes ), kazdymu pada neco jinyho aniz by to druhej videl. Prostě jsi s někým v teamu ale vubec nemas sajnu co a jestli něco padlo, nemužes s ním v instanci ani tradovat takže si ani neukažete drop a když si ho ukažete před instanci tak ho nevidis krz chat okno jako vrata prez pul obrazovky.

Připada mi že jediny o co tady jde je 10 euro od každýho ... a cim driv tim lip ...

Edited by - PRIBOO on 02/11/2007 00:32:41
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/11/2007 :  01:30:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Chat okno - tezka prasarna, vypada jako kdyby ho tam placli tejden pred release a jeste ho vytahli z nejake jine hry.

Nejde respec - to je taky docela sranda, nechapu duvod proč treba za goldy nedali moznost, nebo co 5 - 10 levelu možnost shodit bod. Kazdej budeme jak hnupi levelit 5 stejných postav furd dokola na stejnych questech bo nikdo nema sajnu co a jak. Pripadně proto ze na 40citce nevobliknes brnko krz staty ...

Team nebo solo - vicemene jedno, tak nejak se mi to jevi celkem na stejno, (ze tam mas kolegu nebo dva si v te zaplave mobu stejně ani nevšimnes ), kazdymu pada neco jinyho aniz by to druhej videl. Prostě jsi s někým v teamu ale vubec nemas sajnu co a jestli něco padlo, nemužes s ním v instanci ani tradovat takže si ani neukažete drop a když si ho ukažete před instanci tak ho nevidis krz chat okno jako vrata prez pul obrazovky.

Připada mi že jediny o co tady jde je 10 euro od každýho ... a cim driv tim lip ...



však to chat okno s těma předvolenýma místnostma to tam skutečně dali týden před release :))

O tom respecu že nepůjde se už ví dlouho :)

Musíme to brát tak že to budou vylepšovat, otázka je jak rychle a co všechno upraví. Rozhodně prý nebudou nic dělat s UI, ale ten scale by tam mohli dát.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 02/11/2007 :  01:48:52  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Nejde respec - to je taky docela sranda, nechapu duvod proč treba za goldy nedali moznost, nebo co 5 - 10 levelu možnost shodit bod. Kazdej budeme jak hnupi levelit 5 stejných postav furd dokola na stejnych questech bo nikdo nema sajnu co a jak. Pripadně proto ze na 40citce nevobliknes brnko krz staty ...


Tohle ja stale beru jako vyhodu. Dobra high lvl postava bude o to cenejsi.

Diky tomu jsou taky cenny low lvly unikaty, protoze se budou hodit az budes expit postavu znovu...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Wlk
Starting Member

24 Posts

Posted - 02/11/2007 :  02:10:02  Show Profile  Send Wlk an ICQ Message Send Wlk a Private Message  Reply with Quote
jak si treba predas veci mezi svyma postavama kdyz nemas ten pitomy subscription? Pres treti osobu?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/11/2007 :  06:00:09  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no ono jak je ta ikonka na otvirani chatu - tak pokud vam nekdo pise nebo prijde clovek ve friend listu online, tak zacne blikat.

jinak ale souhlas je to na prd :-(
jinak mam radsi solo hrani, ale ten party play moh bejt lepsi


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/11/2007 :  06:01:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by PRIBOO

Je možný respec? Pokud ano jak



nejde a nepude


Taky vám to tak jednou za 1-2 hodiny padne do černý obrazvky s mečema z který je nutný na 90% restart. Mě to padá takhle vždy v nějaké bázi.



mam Vista a proste to zacne swapovat, ukonci se to, napise to chybu ze dosla pamet a je nutne to zavrit a nazdar :)


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 02/11/2007 :  07:43:05  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Od kdy by měla vlastně fungovat ta placena verze? Ode dneška?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/11/2007 :  08:18:32  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Je to Diablo koncept, nikoliv MMORPG, fakt se už od toho někteří oprostěte :-)

S partou to bude přesně jako v Diablo - není nutné, aby parta šla spolu, já nabírám lidi do party proto abych měl lepší loot a lepší expy ale většinou hrajeme každý ve své zóně. Pokud hraju s někým v jedné zóně tak max. ve dvou.

Ano, mobové jsou v případě více lidí v partě tužší. Je to citelné zejména u bossů.

Respec by koncept této hry úplně zabil. Tady se nebude pěstovat jedna postava roky jako v případě MMORPG.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/11/2007 :  08:52:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Od kdy by měla vlastně fungovat ta placena verze? Ode dneška?



Me jeste zaplatit nejde. Ve sprave uctu vidim: "Subscribing is currently disabled".
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 02/11/2007 :  09:05:27  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
resim takovej mensi problem mozna ho taky nekdo mate...Ventrilo mam nastaveny na klavesu Alt sem na to za ty roky proste zvyklej ale v hellgate je alt nejaky maly Menu... a v nastaveni to nejde zmenit (teda aspon sem to nenasel) nevi nekdo v jakym souboru nebo kde by se to dalo zmenit abych to menu mel na jinym tlacitku? dik

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 02/11/2007 09:06:20
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/11/2007 :  09:17:14  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

resim takovej mensi problem mozna ho taky nekdo mate...Ventrilo mam nastaveny na klavesu Alt sem na to za ty roky proste zvyklej ale v hellgate je alt nejaky maly Menu... a v nastaveni to nejde zmenit (teda aspon sem to nenasel) nevi nekdo v jakym souboru nebo kde by se to dalo zmenit abych to menu mel na jinym tlacitku? dik



některý klávesy Hellgate neumožní prostě změnit - mě takhle nejde namapovat 12 hot bar na háček vedle backspace ... prostě ta klávesa je locklá :(


Noe


Edited by - Noe on 02/11/2007 09:17:34
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 02/11/2007 :  10:55:09  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
Ty voe me to snad nedorazi
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/11/2007 :  11:32:56  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Mám problém s WORD questem. Měl jsem prozkoumat Picadilly cirkus - to mě svítí šedě jako že to mám prozkoumaný a mám promluvit s Technics 14 ve stanici. Ten se mnou ale vůbec nemluví.
Vstupní brána do lokace Picadilly cirkus mě stále svítí žlutě.

Vymlátil jsem to vše asi 3x včetně pekla dole ale pořád ten Q nemám uzavřený.

Na trackeru mě svítí šedě že nám promluvit s Technic 14
V quest logu mám text bílý.
Kdyby neělo o Word quest tak to abandnu ale s tímhle netuším co mám dělat.

Jo a v báglu se mi válí Head Oracle quest item z Picadilly Hell myslím ale nejsem si jist.

Netušíte co stím?


Noe

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/11/2007 :  11:45:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
napadá mě jedině, jestli s ním nemáš promluvit v jiné stanici. Tohle se mi sice stalo u jiného questu, ale taky jsem se snažil s ním mluvit a pak jsem si všiml, že jsem v blbé stanici.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2733 Posts

Posted - 02/11/2007 :  11:57:21  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Lidi chodte s otevrenym oknem chatu obcas (nebo radeji furd ). Semtam nekomu napisu a vždy bez odpovedi ... bud mě všichni ignorují nebo nikdo nechce grupovat



Me ten chat v tyhle hre strasne sere, meli by ho nejak fixnout

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2733 Posts

Posted - 02/11/2007 :  12:12:59  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
A nejak ani nechci premyslet nad tim, ze bych si mel delat dalsi char. Altovani jsem se branil v kazdy hre a tahle nebude vyjimkou ( snad ) .

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 02/11/2007 :  12:14:32  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Mám problém s WORD questem. Měl jsem prozkoumat Picadilly cirkus - to mě svítí šedě jako že to mám prozkoumaný a mám promluvit s Technics 14 ve stanici. Ten se mnou ale vůbec nemluví.
Vstupní brána do lokace Picadilly cirkus mě stále svítí žlutě.

Vymlátil jsem to vše asi 3x včetně pekla dole ale pořád ten Q nemám uzavřený.

Na trackeru mě svítí šedě že nám promluvit s Technic 14
V quest logu mám text bílý.
Kdyby neělo o Word quest tak to abandnu ale s tímhle netuším co mám dělat.

Jo a v báglu se mi válí Head Oracle quest item z Picadilly Hell myslím ale nejsem si jist.

Netušíte co stím?



Cancel quest a nabrat znovu.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/11/2007 :  12:55:03  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel


Cancel quest a nabrat znovu.



hmm tak cancelnout nejde :(

2Priboo: jsem u správnýho NPC v správný stanici
jasně to píše Speak Technics 14 in Charing Cross Station

Teď mě napadlo - Máte tento quest splněný, není vázanej na nějaký jiný questy ještě třeba celou serii Grenn Park Station?

ted me napadlo jestli to nema neco spojity s fakci ... jsem Kindly pro charring cross treba musim byt friend ...

Další věc ohledně fakcí jsem Templář a mám 0/100 pro templáře .. to mě přijde divný celkem.


Noe


Edited by - Noe on 02/11/2007 13:00:53
Go to Top of Page

TUQ
Starting Member

50 Posts

Posted - 02/11/2007 :  13:02:26  Show Profile  Send TUQ an ICQ Message Send TUQ a Private Message  Reply with Quote
Jak je to s tim patchem0 pro single ? Bude nebo je urcen pouze pro multi ?

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."

Roger Zelazny
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/11/2007 :  13:49:59  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TUQ

Jak je to s tim patchem0 pro single ? Bude nebo je urcen pouze pro multi ?



patch 0 je jen pro multi v současné době

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/11/2007 :  18:31:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co je prosimvas ty 3 symboly v pravo dole ta hvezdicka atd?


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/11/2007 :  19:03:31  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

co je prosimvas ty 3 symboly v pravo dole ta hvezdicka atd?



http://hellgate.cz/pages/minigame.php


Noe

Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000