Author |
Topic |
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 16:04:35
|
Tak jsem zkusil Dark Elfa, je to takova vhodna hra pri praci. Zacal jsem vcera ligu 3W a udelal tam aliance Mor do Kuli, takze kdyby se chtel nekdo pridat, tak tady:
www.darkelf.cz
|
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 07/10/2007 16:07:36
|
|
| |
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 18:38:47
|
A co je to vlastne ? Vies to nejako popisat ? Travian ? RD ? bitefight ? |
|
|
Demawend
Moderator
1259 Posts |
Posted - 07/10/2007 : 18:45:55
|
No asi nejlepsi je to tam primo proklikat :). Ja hlavne miluji ze je tam ta mapa a muzu planovat komu co zaberu kde se opevnim a tak :). Zkusim to nejak vic popsat az bude chvilka cas. To hlavni je, ze jak jsem jiz psal na rozdil od treba RD se hraje na realne mape s realnymi souseda.
http://www.darkelf.cz/world.htm |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 07/10/2007 18:47:15 |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 00:58:10
|
hrál jsem to asi před 6 rokama takže nevim jak moc se to shoduje se současností, ale oproti Travianu
a) mnohem rychlejší (cca měsíc ?) b) jednu hru hraje podstatně míň lidí c) kompletní likvidace hráče možná d) není v reálném čase, hra se přepočítavala vždy po půlnoci |
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 11:38:21
|
quote: Originally posted by Isac
c) kompletní likvidace hráče možná
to ze neni v travianu mozne ? :) ale kdepak, prave jednoho likviduji, posila me kazdych 10minut sendy ad toho necham ze su <> atd ;) hlavni vesnici mu sice nezbouram ale poslat mu tam kazdy den par katu a slozi se z toho irl :p |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 08/10/2007 : 17:25:48
|
jo, a v travianu to boli a to ze dost .... si vezmi ze hras pol roka hru, a nejaka aliancia si zmysli ze ta za 2-3 dni uplne vymaze a ty pokial nemas fakt dobre podpory, tak sa tomu nemas ako ubranit :)
Takze je to nieco podobne ako red dragon, ze je to na tahy ktore ti pribudaju o polnoci ale tu mas raelnu mapu, a nie ze mozes utocit na koho chces. |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 09/10/2007 : 09:00:51
|
Yennefer:
jasně, skoro toho hráče zničíš, ale nikdy ne uplně :)
zatímco v Dark Elfovi se jednoho krásného dne probudíš a už neexistuješ :)
jo a ještě jedna věc, v Dark Elfovi je rozdíl v útocích, dá se útočit jen na hraniční země, to se mi docela líbilo, člověk si nemusel držet armádu uvnitř území
|
|
|
Yennefer
mad kobold
1603 Posts |
Posted - 09/10/2007 : 10:25:59
|
clovek ktery diky me vzda hru, smaze ucet nebo prestane hrat a ja ho pak farmuju nez se jeho ucet pro neaktivitu smaze - to povazuji take za uplne zniceni ;)
hra na kola ma take neco do sebe asi to bude mene narocne na cas nez travian, ale co jsem skousel po webu tak travian je jednoznacne nejvymakanejsi pvp multiplayer |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 09/10/2007 : 10:43:24
|
no hlavní výhodu v Dark Elfovi vidím v tom, že to má rychlej konec a nestojí to tolik času
akorát teda jak se to hrálo jedno kolo za den, tak byl člověk vždycky strašně napnutej jak to všechno dopadne a čekal do jedný do rána než se to přepočítá :) |
|
|
Pepo
Average Member
2118 Posts |
Posted - 10/10/2007 : 09:48:00
|
Jojo, to poznam z Red Dragonu Len potom sa nasa aliancia dostala do Top 10 a to uz bola magorina ... to proste 3 ludia z aliancie musia zahodit zivot a 3/4 dna planovat a prepocitavat vsetko .... a tak, uz to zacalo byt moc narocne :) |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:55:38
|
jop tak dark elfa jsem hraval prvni ligu nekdy v roce 2001/2002.. ale jak tak na to ted koukam, tak jsem bud vse zapomnel nebo to vypada docela jinak :-D |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
|
Topic |
|
|
|