Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Spatna zkusenost s CCP
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 05/12/2007 :  11:17:47  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
na jejich posledni meil jsem napsal toto,""

Krasny den,

tak ted uz vazne nerozumim jestli jsme v kocourkove? Jeden z vasich techniku mi napise i prizna ze mate pretizenou sit a druhej rekne ze je vse OK, nemuzete se aspon vzajemne dohodnout?? Vsichni Vasi klienti co pouzivaji Vas internet a hraji online hry maji od cca zacatku listopadu problemy s paketama, pakety se ztraci diky tomu ze tento provoz je specificky a nelze jako u bezneho surfovani aby server se znova dotazoval to asi vite lepe nez ja. tzn diky nejake zmene ve filtrovani nebo zarazovani techto paketu dofront nebo buchvijak proste vase sluzba je pro tento styl internetovani nepozitelna. resim to uz pekne dlouho a zacinam byt unaveny, moc dobre vite a jiste registrujete spousty reklamaci ale delate mrtve brouky, problemy nemate jen v CR ale i na Slovensku, irsku, nemeckua buhvi kde jeste,vzhledem k tomu ze problem zrejme nehodlate resit, bez nejakeho trapneho vyhrozovani proste tento problem predavam lidem kteri to snad vyresi: vasemu vedeni, provozovatelum hernich serveru ktere timto poskozujete v podnikani, CTU, a pokud to jen pujde do medii at se o tom trochu mluvi. Lidi probudte se, takhle se podnikat neda, mrzi me ze to takahle dopadlo a ze nemuzeme vyuzivat Vasich sluzeb(myslim v podstate vsechny hrace) a musim hledat jineho providera, reknu to takhle v pripade ze obejdu ten VAs trapne nefunkcni bod pripojeni jede, obejdu ho diky SSH tunelu, ale neúrijde mi fajn aby si zakaznik resil Vase problemy svepomocne.

DIky za nevyreseni a snad Vam nekdo domluvi.

S pozdravem
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2007 :  11:23:43  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mas pomerne zajimave vyjadrovaci schopnosti, ja cist tvuj email tak se zasmeju, reknu si jaky nabozensky fanatik mi to zase pise a s klidem ho smazu, no jeste ze nedelam v call centrech, to by me asi vyhodili :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 05/12/2007 11:24:36
Go to Top of Page

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 05/12/2007 :  12:26:44  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
jasne zkritizuj hlavne ze jsi Ty udelal neco pro to aby se to doresilo,((( ani nevis jak moc se musim drzet abych mluvil k nim respektivne psal slusne. ale jinak super kritika, tak se zasmej a jdi do.... uz me to fakt nebavi, valcit na jedne fronte z magorama a na druhe strane z magorama kteri jen kritizuji a sami nic neudelaji.
jedine Tve pripsveky ktere tu jsou jsou nadavci ani jedne nic neprinesl k reseni, tak co dkyby jsi se seberealizoval jinde a nespamoval neco cemu nejspis nerozumis nebo nechces resit.

pa

Edited by - vandemark on 05/12/2007 12:27:59
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2007 :  12:45:47  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja se muzu seberealizovat kde chci, kdyz nekdo placa kraviny tak mu to napisu a nebudu ho placat po zadech

lastfm

Edited by - Rashaverak on 05/12/2007 12:46:22
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/12/2007 :  13:09:57  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak
beldor5: co to je za ten net 2x lepsi a 1/2 ceny, to by me zajimalo, nemam problem zkusit dalsiho providera :)

mam www.poda.cz ale jsou jen bohumin+ostrava, ted mi zapojili optiku 10M/2M naprosto bez agregace/omezeni dat,dycky 100% rychlost i ping za 500kc mesicne :) ,proste maly firmy jsou best,ovsem to je mesto od mesta.. teda maj 10K. zakazniku takze nevim jestli uz nejsou "stredni" firma...:)

edit:to brutus:Mno to uz je prece jen trosku drazsi reseni pro fansmejkry,navic platit 150kc/mes za 1pevnou ip kdyz mam 6 zadara..:) ehm...

.....
http://volby.kategorie.cz/

Edited by - beldor5 on 05/12/2007 13:29:59
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 05/12/2007 :  13:23:40  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vandemark

na jejich posledni meil jsem napsal toto,""
...

Pekny - ale jediny ceho dosahnes je ze si ten mail vyvesej na hajzliku aby se meli cemu smat (realna skusenost s tim jak se s podobnym mailem u providera zachazi)

Mimoto nemas samozrejme sanci - pokud nechapes proc tak si precti prislusne RFC :) (a pokud bys nahodou nemel naladu tech asi 80 stranek louskat tak velmi zjednodusene jde o to, ze na inetu nemas garantovane co se s paketem stane :) Takze jednani z pozice sily a vyhrozovani CTU vzbuni maximalne vybuchy smichu.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 05/12/2007 :  13:25:07  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
beldor5: co to je za ten net 2x lepsi a 1/2 ceny, to by me zajimalo, nemam problem zkusit dalsiho providera :)

mam www.poda.cz ale jsou jen bohumin+ostrava, ted mi zapojili optiku 10M/2M naprosto bez agregace/omezeni dat,dycky 100% rychlost i ping za 500kc mesicne :) ,proste maly firmy jsou best,ovsem to je mesto od mesta.. teda maj 10K. zakazniku takze nevim jestli uz nejsou "stredni" firma...:)

Nejlepsi co jde doma mit je www.viagia.cz - aneb optika do baraku -> cisco -> 100Mb v byte :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/12/2007 :  15:25:37  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mne sa paci ako o sebe hovoris ze uz nie si nejake decko, ale stale si rovnako naivny ... jezisko neexistuje a tvoj mail nic nevyriesi, kludne si ho posli prezidentovi a ten ta este posle na liecenie z hracskej zavislosti... to je teraz fenomen
Go to Top of Page

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 05/12/2007 :  16:10:25  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
OK, posledni reakce z me strany, omlouvam se pokud jsem sem nepsal spravne, myslel jsem ze tu o tom kecame aby se to vyresilo, vidim ze ne, tohle nebylo o naivite ale pokus o reseni, zrejme si tady jen vzajemne placete na ramenou, coz chapu ze je jednodussi, nebudu s tim tady uz dal otravovat jeste trosku casu dal na reseni venovat budu, neprijde mi to jako naivita ale jako pragmatika, ja se naucil problemy resit, ne o nich kecat, preju Vam vsem hodne stetsi u noveho providera, stejne tam asi vsichni skoncime a hezke vanoce vam vsem.

PS, to ravenshak, jasne ze muzes delej to to je OK, jen me stve kdyz vidim ze mas stejnej problem ale kdyz to nekdo jinej resi tak to zkritizujes, ale delej jak myslis.TY sam nic nedelas ale za to zvaldas ztrapnit snazeni nekoho jineho, kritika ktera by pomohla napsat lepsi meil by byla uber, ale to co delas ty je trapny a nikomu( ani tobe) to nepomuze.

Edited by - vandemark on 05/12/2007 16:14:55
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 05/12/2007 :  16:46:39  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim ze si vedes dobre, dulezity je se snazit situaci resit. Neni dulezity jit hned tou nejucinnejsi cestou, ale aspon nakou. Kdyz se clovek na reseni problemu upne a de dal, tak se nakonec i dal dostane. Parkrat narazis, ale nakonec zjistis co a jak a co ma nebo nema smysl. Kdyz clovek neudela nic tak ma jistotu ze zustane tam kde je. Ja taky souhlasim ze UPC se z takovyho dopisu asi na hlavu stavet nebude, ale je to jedna soucast reseni problemu a je dost mozny ze nejaka odezva pride a ta napovi jak dal. Osobne doufam ze ze se dopracujes k nakymu zdarnymu zaveru. Je dost mozny ze to skonci patove ale i pro tu malou sanci na uspech to ma cenu zkouset[kdyz na to ma clovek cas].

...
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2007 :  16:49:18  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja se ovsem pozastavuji nad formou reseni nikoliv nad samotnou snahou problem resit

lastfm
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 05/12/2007 :  16:50:57  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
Chapu, urcite to neni idealni, ale lepsi nez nic.

...
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 05/12/2007 :  17:17:38  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
mne jednou nejelo upc asi 48 hodin a blizil se me dulezitej zapas v dobe kdy sem zavodne hral.. vlitl sem jim do nejakyho jejich centra udelal tam bengal jak svina a do 2 hodin upc behalo jak nikdy :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/12/2007 :  18:19:27  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vandemark

OK, posledni reakce z me strany, omlouvam se pokud jsem sem nepsal spravne, myslel jsem ze tu o tom kecame aby se to vyresilo, vidim ze ne, tohle nebylo o naivite ale pokus o reseni, zrejme si tady jen vzajemne placete na ramenou, coz chapu ze je jednodussi, nebudu s tim tady uz dal otravovat jeste trosku casu dal na reseni venovat budu, neprijde mi to jako naivita ale jako pragmatika, ja se naucil problemy resit, ne o nich kecat, preju Vam vsem hodne stetsi u noveho providera, stejne tam asi vsichni skoncime a hezke vanoce vam vsem.

PS, to ravenshak, jasne ze muzes delej to to je OK, jen me stve kdyz vidim ze mas stejnej problem ale kdyz to nekdo jinej resi tak to zkritizujes, ale delej jak myslis.TY sam nic nedelas ale za to zvaldas ztrapnit snazeni nekoho jineho, kritika ktera by pomohla napsat lepsi meil by byla uber, ale to co delas ty je trapny a nikomu( ani tobe) to nepomuze.

Klid, je pravda, ze ten mail mohl byt lepe formulovan, nicmene to ani trochu nesnizuje tvoji zasluhu, ze se snazis s tim aktivne neco udelat. Mas moji podporu.
Go to Top of Page

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 05/12/2007 :  21:44:31  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja se ovsem pozastavuji nad formou reseni nikoliv nad samotnou snahou problem resit

Me si taky docela nasral.... Vande se snazi problem aktivne resit uz cca 3tydny a ty jedine co umis, ze ho sjedes jak malyho kluka... sam nic neudelas a jeste si dovolis doslova blbe pindat!

Vandeho jsem ja upozornil, ze kluci tady resi stejne problemy jako my v ramci korporace.... chteli jsme vam informacemi pomoct nebo vas zapojit do reseni = vice lidi = vetsi potencionalni tlak na UPC...

Zkuste projevit svoje schopnosti nejenom kecanim na foru a navazenim se do cloveka aktivne resiciho problem...

Edited by - hippygamer on 05/12/2007 21:47:06
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2007 :  22:17:13  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak za prve ja zadny problem s upc nemam jelikoz jsem od nich pred rokem odesel a online hry mi funguji vesmes v pohode pokud zrovna neni kompletni vypadek celeho netu ze strany meho soucasneho providera.

ano velmi dobre chapu ze je tezke nenadavat, ale zaroven jsem ho upozornil ze podobne formulovany email se v call centrech vyvesuje na nastenky pro zasmani, osobne resim problemy tak ze si treba sezenu mobil na nejakeho radoby managera dane firmy a zavolam jemu, je to docela sranda a dost casto se ledy pohnou

nedavno jsem resil problem kdy jsem upc potreboval vratit modem a chtel jsem se dohodnout kdy a jak, byl jsem kompletne ignorovan, tedy jsem napsal na jejich evropskou pobocku upc ze ceska pobocka se mnou odmita komunikovat a za 2 dny mi odpovedeli na vsechny me tri predchozi maily, vtipne je ze v kazdem mi radili neco jineho, ale konecne po 4 tydnech odpovedeli

co se tyce toho tlaku, zamer hezky, dokonce i logicky, ok mate pravdu ze neco je v tomto pripade lepsi nez nic, ale kdyz vidim takto formulovany text tak se proste neudrzim a nejaky ten komentar napisu protoze je to komicke. Co si asi clovek ctouci ten email muze pomyslet ? Radsi nebudu popisovat co bych si myslel ja kdyby mi nekdo napsal podobny text o pisateli.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 05/12/2007 22:20:23
Go to Top of Page

vandemark
Starting Member

48 Posts

Posted - 06/12/2007 :  10:29:40  Show Profile Send vandemark a Private Message  Reply with Quote
Zbytecne se tu hadame pokud nemas problem tak nechapu tenhle Tvuj prispevek::

Posted - 26/11/2007 : 10:14:39
--------------------------------------------------------------------------------

nevite prosim nekdo jak kontaktovat upc ? maj novy design kde se i nepodarilo najit telefonni cislo, jen pro nove zakazniky, kde me odmitly ze nejsem novy, dali mi sice cislo na hotline pro stavajici ovsem tam se nejde dovolat. Formular jsem za poslednich 14 dni vyplnil a odeslal 3x bez odpovedi. Pravda ze jsem byl trochu ironicky pri popisu problemu a tak trosku kriticky, ovsem slusny, coz dalo zabrat. Uz opravdu nevim jak je kontaktovat, uplne me ignoruji.

coz takhle vsichni hromadne napsat na nejake upc international ze ceska pobocka ignoruje zakazniky :) treba to bude mit odezvu :)

tak jsem jim napsal sem

http://www.upc.eu/contact.html

communications@lgi.com

:) nejakou odezvu ani moc necekam

--------------------------------------------------------------------------------

Well, I've ****ed the queen, I've ****ed Bach, I've even ****ed an old man's cock
So what, so what
And I've ****ed a sheep, I've ****ed a goat, I rammed my cock right down its throat
So what, so what
So what, so what, you boring little ****

Well, who cares, who cares what you do
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you

Edited by - Rashaverak on 26/11/2007 10:26:39

To jsi psal Ty,o)) ale asi jsi zapomel to chapu, vanoce a tak a odne prace. Nicmene ja uz jsem rezignoval problem neresim, resim uz jen sebe s heslem kazdej za sebe, tak jako TY Rashaveraku,o) UPC rusim, a prechazim na jinou sluzbu, skoda ze tak, mozna js´me mohlo hromadne nejakej natlak udelat, mozna taky ne ale to uz se nedovime.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:03:37  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nauc se cist vic ti asi neporadim, ale kdyz uz neumis psat tak cteni od tebe cekat asi nemuzu

lastfm
Go to Top of Page

Dari
Starting Member

22 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:18:13  Show Profile Send Dari a Private Message  Reply with Quote
nejakej progres? V bug reportu pribyla poznamka od CCP o Kali 3 (nejak "solved in Kali 3", nemam to pred sebou, takze jen hadam a parafrazuju), tak jsem se chtel zeptat jestli Trinity patch nejakym zazrakem nepomohl. Narazim na Vandemarkovo: „Ten problem vznikl pravdepodobne bud ze behem patche se zmenil typ paketu a nebo UPC zmenilo smerovani a bohuzel ted jedeme pres router ktery ma nastaveny filtr.“

UPC jsem psal trikrat, jednou telefonoval, ale vysledek samozrejme nula. Dnes jsem vytvoril free-trial ucet, eve jeste neodinstaloval - jen zrusil predplatne, takze vyzkousim, nedeje si nedelam.

Mimochodem s temi ISP: Zajimalo by me, ktery parametr v jejich nabidce ci technickem popisu sluzby resp. ve smlouve sledovat, abych se podobne spatne zkusenosti pri pripadne zmene providera napriste vyhnul. Hadam, ale ze neco takoveho predikovat neni mozne a kdyz ISP zmeni neco ve vlastni siti, prd s tim nadelam, at to bude UPC, GTS, O2, nebo nejaky maly provider.

Budu rad, kdyz mne - naprostymu laikovi - nekdo pouceny v tomhle smeru poradi. Diky.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/12/2007 :  13:38:09  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
presne tak je to o nahode, jedine z ceho muzes vychazet jsou zkusenosti ostatnich a doufat ze provider neco nepo ....

s tim ze ti ostatni by meli bydlet co nejblize u tebe protoze to ze nekomu na druhem konci prahy u jeho providera neco funguje neznamena ze to pojede i tobe, ono ani u souseda to neni jiste ale je to pravdepodobnejsi.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 06/12/2007 13:38:33
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 10/12/2007 :  08:35:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Omlouvam se za dablovani postu, ale ve vseobecnem pokecu by to mohl nekdo prehlednout.

Tak se rysuje clanek na Bonuswebu. Potreboval bych screeny z her, ktere se odpojuji. Samozrejme obrazovku s chybovou hlaskou po disconectu. Cim drive tim lepe. Posilat prosim na mvesely@tiscali.cz

Dekuji
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 10/12/2007 :  22:54:38  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Napisu to i sem, typ pavketu se nezmenil, porad je to starej dobrej TCP/IP jedini co se mohlo zmenit je hodnota TOS neboli DSCP a tu si muzete na routru nebo v OS preflagovat na co chcete.

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/12/2007 :  08:37:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ne kazdy, vcetne me, tusi o cem mluvis. Mohl by si napsat, pokud to jde, nejaky kratky popis postupu pro blbce?
Go to Top of Page

Elsinaril
Starting Member

6 Posts

Posted - 02/09/2008 :  08:48:56  Show Profile Send Elsinaril a Private Message  Reply with Quote
Od včerejška (Po 1.9.2008) několika z nás s připojením UPC Internet ukrutně laguje a vypadává EVE. Po pár měsících bezproblémového provozu je to opět napytel! Diagnostika ukazuje velké množství znovu poslaných a ztracených paketů. Podobně postižení uživatelé UPC ozvěte se, v případě přetrvávání problému zkusíme společnou akci.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:19:15  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
spolecne vsichni odejdete od UPC ... to je jediny ceho si vsimnou ... protoze i kdyz vas bude 1000 ... jakoze vas bude maximalne tak ... 7 (statecnych) ? tak to pro ne porad neznamena nic :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 02/09/2008 10:00:19
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 02/09/2008 :  10:52:12  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
upc ma s timhle problem vic jak 3/4 roku.. jedina moznost je jet pres tunel

Go to Top of Page

neogen
Starting Member

21 Posts

Posted - 02/09/2008 :  11:22:18  Show Profile Send neogen a Private Message  Reply with Quote
Mam taky UPC a zatim se problem s paketama jeste nevratil tak se mi snad vyhne.
Go to Top of Page

Elsinaril
Starting Member

6 Posts

Posted - 02/09/2008 :  18:30:44  Show Profile Send Elsinaril a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

upc ma s timhle problem vic jak 3/4 roku.. jedina moznost je jet pres tunel

Obdobné problémy přetrvávaly do začátku jara 08, pak jelo připojení bez závad až do konce srpna 08. Přes tunel pochopitelně jedu, jinak bych nemohl hrát, ale to je pouze nouzové řešení, ISP by snad měl zajistit kvalitní připojení.
Go to Top of Page

Sairait
Starting Member

4 Posts

Posted - 02/09/2008 :  21:30:40  Show Profile Send Sairait a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elsinaril

Obdobné problémy přetrvávaly do začátku jara 08, pak jelo připojení bez závad až do konce srpna 08. Přes tunel pochopitelně jedu, jinak bych nemohl hrát, ale to je pouze nouzové řešení, ISP by snad měl zajistit kvalitní připojení.

Jojo, muzu potvrdit ... problem byl loni na podzim a vicemene celou zimu, pak to zase fungovalo dobre az do minulyho patku, a nekdy pres vikend se to pak zkurvilo. Eve nehratelna, AoC nehratelny, TF2 nehratelny a ani browseni ted nestoji za moc.

Prijde mi ze bud:

a) jim chcipl, nebo je pretizenej nejakej paterni prvek (nebo linka) - at uz v dusledku selhani HW nebo nejaky pitomy rekonfigurace v routingu/balancovani - nebo jim vypadla nejaka dulezita paterni linka. Oboji vede k tomu, ze se pakety nekde stosujou a ztracej, a provoz hnije kdykoliv ho to v siti posle pres tenhle prvek.

b) nasadili nejakej DPI (Deep Packet Inspection) box. Tahle bezva technologie se typicky posadi nekam do patere, pusti se pres ni plnej zakaznickej provoz, a pak se zacnou dit veci :) ... V principu to funguje jako jednoduchej transparentni Layer 2 switch, ale umi to navic v realnym case cist a analyzovat hlavicky i obsah paketu, a menit jejich prioritu nebo rozhrani/linku na ktere se maji poslat.

Daji se tim jednoduse zvysovat (typicky vlastni VoIP nebo IPTV packety) a snizovat (typicky Skype, peer-to-peer protokoly, BitTorent, online gamesy, YouTube, ...) priority urcityho provozu. Stejne tak jednoduche by bylo i presmerovani veskereho gaming provozu (krabice ma v databazi protokoly a porty na kterych bezi ruzne hry a navic se prubezne uci) na zalozni zahranicni linku s mnohem vyssi agregaci provozu.

Verim spis teda tomu, ze tentokrat je to neci slendrian nebo jim chcipla nejaka krabice, ale ta druha varianta uz dneska taky neni zadne velke sci-fi - da se poridit za par desitek mega CZK, a kdyz se sikovne pouziva, dokaze providerovi usetrit mnohonasobne vic ;)

Zkusil jsem UPC trochu vyprudit pres ten kontaktni formular, uvidime zda a jak zareaguji ;)

/Sairait
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  22:41:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
U mě stále na UPC žáden problém, v Ostravě prostě bez problému
Go to Top of Page

Sairait
Starting Member

4 Posts

Posted - 03/09/2008 :  08:56:43  Show Profile Send Sairait a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak odpoved od UPC dorazila jeste dneska v noci, ale trochu jina nez jsem cekal ...

quote:
Bylo prověřeno Vaše připojení a Váš modem bohužel vykazuje vysokou ztrátovost, která může způsobovat Vámi popisované potíže.
Prosím prověřte koaxiální kabel a případně kontaktujte telefonicky technickou podporu přímo od modemu, aktuální situace s Vámi bude prověřena a popřípadě naplánován servis.

/Sairait
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 03/09/2008 :  09:00:29  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Křeček ti nakousl kabely :D
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/09/2008 :  09:11:28  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
a technicka podpora ti rekne... tak priblizne pristi patek bysme mohli mit cas :D

Go to Top of Page

Elsinaril
Starting Member

6 Posts

Posted - 05/09/2008 :  14:11:53  Show Profile Send Elsinaril a Private Message  Reply with Quote
Na mé přípojce naštěstí problémy pominuly, mám zprávy, že u dalších zasažených se připojení také umoudřilo. Tiše doufám, že se jednalo jen o dočasné bolesti. Nebo že by zabraly ty naše rozhořčené emaily ?
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 05/09/2008 :  14:28:45  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Nevím, jestli to bylo UPC, ale poslední dobou jsem měl lagy v Dodixie. Ale je tam dost lidí, tak to mohlo být spíš server side.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 05/09/2008 :  23:39:25  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
tak dodixie nemuzes pocitet, te jak kdybys logoval na jitu v 20:00 a po 10min to "vzdal" s tim, ze mas rozbitej internet

u nas tady (cast mesta kde bydlim) jezdili ted posledni 2-3dny UPCkari jak zblazneni a .... myslel sem, ze k to nikdy nereknu ale ... "zlaty o2"

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000