Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Age of Conan - UI addony
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 20/05/2008 :  22:41:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jeden z prvních UI addonů
WerikUI
http://www.werik.com/

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 21/05/2008 :  08:01:42  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
to je moc pekny, Spajdre, prosim Te, testoval jsi to, to na tom screenu je Tva postava? Nejak tak bych si tu listu totiz predstavoval...

Edited by - night_hawk on 21/05/2008 08:02:01
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2730 Posts

Posted - 21/05/2008 :  08:32:18  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Moc pekny, daj si normalne bindovat klavesy na utoky? Od 6+ uz nejsem zvyklej mackat cisla z predeslych her.

Myslim, ze v bete mi to snad neslo.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Arnold
New Member

358 Posts

Posted - 21/05/2008 :  09:14:19  Show Profile Send Arnold a Private Message  Reply with Quote
Super.... no mě dole jednoznačně v základu chybí víc barů .... jdou tam přidat ještě další nebo je to max to co je na tom screenu?
Go to Top of Page

poooll
Starting Member

20 Posts

Posted - 21/05/2008 :  09:20:00  Show Profile Send poooll a Private Message  Reply with Quote
Hlavne by me zajimalo jak je resenej party bar, protoze ten default je strasne malej a neprehlednej.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/05/2008 :  09:22:20  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnold

Super.... no mě dole jednoznačně v základu chybí víc barů .... jdou tam přidat ještě další nebo je to max to co je na tom screenu?



Ty boční dva se v základu dají nejen otáčet ale také rozšiřovat skoro donekonečna.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/05/2008 :  10:22:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Vyšla verze 1.2
* Target of target
* Latency bar
* Third bindable shortcutbar
* Shiftable man actionbar




Edited by - spajdr on 21/05/2008 10:23:36
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4317 Posts

Posted - 21/05/2008 :  13:21:21  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Jde nabindovat mys? Protoze v AoC nejde mouse3, mouse4 atd.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2730 Posts

Posted - 21/05/2008 :  13:42:01  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mouse 5 na autorun mi jde.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3717 Posts

Posted - 22/05/2008 :  08:55:12  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
jo mouse 4 i mouse 5 mi spusti autorun, nicmene nastavit mi to take nejde.

lastfm
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4317 Posts

Posted - 22/05/2008 :  10:07:55  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

jo mouse 4 i mouse 5 mi spusti autorun, nicmene nastavit mi to take nejde.

Ano to je presne tak. Je to defaultni hodnota. Tohle me treba hodne vadi, bez dodatecnych mouse buttonu je to naprd. Chtel jsem si tam dat dulezite comba...

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2730 Posts

Posted - 22/05/2008 :  14:22:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Nojo vlastne, ale urcite jsem si musel v bete nastavovat mouse 5 na autorun, to mi neslo. Takze ted je to defaultne a ani jsem si toho nevsimnul.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/05/2008 :  14:32:28  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Rashaverak

jo mouse 4 i mouse 5 mi spusti autorun, nicmene nastavit mi to take nejde.

Ano to je presne tak. Je to defaultni hodnota. Tohle me treba hodne vadi, bez dodatecnych mouse buttonu je to naprd. Chtel jsem si tam dat dulezite comba...



DůležitÁ ty assassine. :-))

FB na Wildsoul je ta guilda co máš v podpisu ?
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 23/05/2008 :  16:39:41  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
na cruse byla zrizena sekce pro aoc .... http://aoc.curse.com


AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul


Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 23/05/2008 :  22:26:32  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Jde nějak změnit font ve hře? něco s clear-type?

Edited by - x2z on 23/05/2008 22:26:46
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4317 Posts

Posted - 23/05/2008 :  22:39:00  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Gabe: Nene to je moje guilda z WoW. Ted jsem na Fury, uplne v jine guilde.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 24/05/2008 :  10:20:46  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Zkousel nekdo z vas WerikUI? Mel bych par otazek, jedna je, jestli se da nejak dostat do toho ovladani Werika, upravit velikosti a umisteni baru a druha, da se nejak vypnout popis skillu, aby se to nezobrazovalo po najeti? Protoze takhle to zabere temer cely vyhled :(
Go to Top of Page

xMANx
New Member

262 Posts

Posted - 24/05/2008 :  12:05:50  Show Profile Send xMANx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Zkousel nekdo z vas WerikUI? Mel bych par otazek, jedna je, jestli se da nejak dostat do toho ovladani Werika, upravit velikosti a umisteni baru a druha, da se nejak vypnout popis skillu, aby se to nezobrazovalo po najeti? Protoze takhle to zabere temer cely vyhled :(


jo to jde vypnout nebo nastavit vetsi prodlevu v interface option/ advanced - hower info delay
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/05/2008 :  18:10:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Smaller On-Screen Message (version 1.0.2)


Want to make those on-screen messages a bit smaller, so they don't take up your entire screen when there's a handful or more of them? Well, then this little mod is for you.

I simply reduced the font size and background image, making it all take up less space. The space between each message is also smaller.

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=13076
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 25/05/2008 :  18:13:43  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Mirage UI for Age of Conan v1.2 Released! (5/23/2008)

=================================================
LATEST CHANGES
=================================================
Version 1.2, 5/23/2008

* New Group Window! Remade the group panel in a whole new layout and made all new custom graphics for it, you can also see both buffs and debuffs on all party members now. If you don't want to use this simply browse to your ..\cd_image\Gui\Customized\Views\TeamGUI\ folder and delete the two files found in there: TeamListView.xml and TeamListEntryView.xml
* Modified the Player and Target frames to display both Buffs and Debuffs now.
* Repositioned the Target of Target health bar centered above the Target frame, this resolves the graphic side shift issue on the Mirage UI Small version.
* Modified the BottomBar to prevent it from getting distorted when certain classes hit level 40 and obtain Lower Right and Lower Left attacks. Level 40 and above players please submit feedback!
* The additional floating shortcut bar #1 can now be used, be adviced that even though the shortcut bindings may appear on it, they actually apply to the MUI Shortcut Bar, this is a work in progress and you can simply turn it off if you don't need it.
* Graphics to replace the minimap and resurrection icons on the minimap are included but currently can not be modified due to a bug, nevertheless they are there for when this is fixed.

Version 1.1, 5/21/2008

* By popular demand I creatded a new alternate smaller scale version of the mod, this is a 3/4 scale version (75%) smaller set of shortcut bars that keep the full functionality of the game! See the extra installation notes to set it up.
* New Player and Target Health, Stamina and Mana bars graphics, this is a minor cosmetic tweak
* Changed the Player and Target names to use the in-game Hyborian font. Nods go to Werik for he was the first to make the use of the in-game font in his mod.
* Fixed the default position of the Player and target timer bars. BTW they can be moved if you enable them under INTERFACE OPTIONS > ADVACED > SHOW TIMER BARS.


http://ledmirage.net/forums/showthread.php?t=3777

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 29/05/2008 :  14:13:43  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
MirageUI for Age of Conan uz je 1.3 a stejne nema stejny cislo revize jako ma hra...

Nevite kde zapnout neco jako: Load outdated addons prosim ?

WoW: Axgri SWTOR: Sanix + Ketamin | MSI GT780DX
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/05/2008 :  14:17:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

MirageUI for Age of Conan uz je 1.3 a stejne nema stejny cislo revize jako ma hra...

Nevite kde zapnout neco jako: Load outdated addons prosim ?



najdi si cislo aktualni revize v cd_image\Gui\Default\ si najdi naky xmlko a hledej <!-- $Change: XXXXX $ misto xxx bude nejaky cislo

pak si vlez do cd_image\Gui\Customized\ a v tech xmlkach to tam prepis to cislo tim co jsi nasel v default :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 29/05/2008 :  14:22:47  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Sanix

MirageUI for Age of Conan uz je 1.3 a stejne nema stejny cislo revize jako ma hra...

Nevite kde zapnout neco jako: Load outdated addons prosim ?



najdi si cislo aktualni revize v cd_image\Gui\Default\ si najdi naky xmlko a hledej <!-- $Change: XXXXX $ misto xxx bude nejaky cislo

pak si vlez do cd_image\Gui\Customized\ a v tech xmlkach to tam prepis to cislo tim co jsi nasel v default :)



Diky tohle sem p[ochopil, ale souboru je moc a moc...


Nastesti sem pohledal trosku a odpovim si sam, snad se t obude hodit ostatnim

Program co to udela za vas: AoC Custom UI Patcher
http://aoc.curse.com/downloads/details/12783/

WoW: Axgri SWTOR: Sanix + Ketamin | MSI GT780DX
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 29/05/2008 :  14:23:21  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Snad nebude vadit, kdyz to napisu sem. Nevite nekdo o nejakym appletu na pro dislay G15? Samotna hra to podporuje, ale ukazuje to jenom HP, Mana a Stamina. Tmi je na displeji k nicemu. Spis by se me tam libili udaje, ktery normalne musim hledat nepr. stav volnyho mista v inventari, staty skillu a volnych bodu do skillu, staty zbrani v ruce atd.
Nebo nedokazete nekdo neco takovyho vytvorit?
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 30/05/2008 :  13:14:16  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nogglli Guemaah

...
Nebo nedokazete nekdo neco takovyho vytvorit?



Bohuzel to jen tak nepude :( Funcom by musel poskytnout API a predpokladam ze to neudela. Sam se k temto informacim nedostanes, teda mozna i dostanes, ale hra si muze myslet ze se pokousis podvadet a vyvodit z toho dusledky :(
Spis si myslim ze bude mozne udelat UI addon ktery to bude nekde prehledne zobrazovat na screenu, ale rozhodne si nemyslim ze by to slo prenest do jineho processu. Leda, a to je ale fakt jen uvaha, ze by mel UI addon moznost ukladat informace do souboru kde by je mohl vyuzivat i jiny process (bohuzel opet se to da zneuzivat pro automaty a podobne, takze asi bude zakazano). Pak by nebyl problem napsat plugin pro LCD Studio ktere s G15 vyborne spolupracuje.

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4317 Posts

Posted - 30/05/2008 :  13:36:17  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Pro namapovani mysi (Logitech) v AoC, pouzijte set point + uberoption
http://www.mstar.net/users/rlowens/
Muzete premapovat celou mys a funguje to bajecne. Funguje s posledni verzi set pointu.

Edit: Chybicka se vloudila...thx to NoX

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%


Edited by - Shemiramoth on 30/05/2008 13:42:47
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000